2015 Haziran Anneleri

Vallabenim doktorum 16. Haftada söylerim dedi ama bu sefer biz gidemedik şimdi annemlere geldim şehir dışındayım yani yarın kasıklarımdaki ağrı yüzünden doktora gidicem ama sakın cinsiyeti söylemeyin demem lazım. Eşim onsuz öğrenmemi istemiyor biz baya geç öğreneceğiz yani :)

merhaba bende Decavit kullanıyorum 2. kutu bitmek üzere haftaya doktoruma soracağım daha ne kadar kullanmam gerektiğini

benimde hafta başı doktor randevum var, doktora göre 15, hafta içersindeyim ama internette 14, hafta hesaplanıyor :/
belki benimde cinsiyetim belli olur :)

benimde hafta başı doktor randevum var, doktora göre 15, hafta içersindeyim ama internette 14, hafta hesaplanıyor :/
belki benimde cinsiyetim belli olur :)
belli olur canım. benim 13. haftada belli oldu :) hayırlısı insallah. hiç fark etmez ne olduğu, sağlıklı olsun da. :)

haziran anneleri! bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
evet ben 1 haftadır hissediyorum artık çok güzel bişey göz seğirmesi gibi karnımın sağ tarafında minik minik hareketlerini hissediyorum hep sağ tarafta ama. sırf hareketini hissedebilmek için çikolata tatlı yiyorum :)

be
Bana hala bişey söylemedi ikiz oğullarım var çok merak ediyorum :) 31 Aralık'a randevu aldım öğrenebilirsem yeniyılda kutlamak için :)
bende yılbaşından önce öğrenmek istiyordum aslında ama eşimde merak ediyor birlikte gidelim dedik işleri yıl sonunda yoğun olduğundan 6 ocağa alabildim ancak ama şu 1 hafta geçmiyor bana senin kaç haftalık oldu

Benim cuma günü 18 olucak aslında cuma gitmem lazımdı ama dayanamadım çarşamba gününe aldım bana bugün ve yarın geçmiyor birde çok kilolu olduğumdan doktorum göremedi başka bir kliniğe gidicem bakmak için inş bu sefer görürüm

çarşambaya kesin görünür artık senin mutlaka tatlı bişeyler ye öyle git o zaman daha hareketli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…