- 9 Eylül 2014
- 131
- 73
- 43
- 35
doktor 12 haftalıkken kıza benziyor dedi çin takvimine göre kız çıkıyor ama bence o takvim tesadüf çünkü takvime göre arkadaşımın erkek ama onunki kız olacak yani çokta doğru değil takvimÇin takvimine baktınız mı kızlar tutuyor mu dersiniz?
allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inş :) bende 6 ocakta öğrenicem heyecanlı bir bekleyiş :)Ay ben dayanamadım öğrendim kız hatta doktor %100 dedi :)
Bir kaç gün önce kullandığım Elevit vitamin ilacının içerisinde domuz jelatini olduğunu öğrendim. İlaç Bayer firmasına ait. Hemen arayıp sordum ve doğru olduğunu, işlemden geçtiği için renginin kokusunun değiştiğini söylediler. Doktorumu arayıp Decavit adlı ilaca geçtim. Sizlerinde bilgisi olsun.
belli olur canım. benim 13. haftada belli oldu :) hayırlısı insallah. hiç fark etmez ne olduğu, sağlıklı olsun da. :)benimde hafta başı doktor randevum var, doktora göre 15, hafta içersindeyim ama internette 14, hafta hesaplanıyor :/
belki benimde cinsiyetim belli olur :)
Emin değilim rahmimiz büyüdüğünden onlar barsak hareketi mi bebek hareketi mi anlayamıyorum. :)haziran anneleri! bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Emin değilim rahmimiz büyüdüğünden onlar barsak hareketi mi bebek hareketi mi anlayamıyorum. :)
evet ben 1 haftadır hissediyorum artık çok güzel bişey göz seğirmesi gibi karnımın sağ tarafında minik minik hareketlerini hissediyorum hep sağ tarafta ama. sırf hareketini hissedebilmek için çikolata tatlı yiyorum :)haziran anneleri! bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti tam belli değil diyodu ama 6 ocakta öğrenicez inş :)Bende haziranda anne olucam 17 +3 üz şuanda cinsiyeti belli olan var mı
Bana hala bişey söylemedi ikiz oğullarım var çok merak ediyorum :) 31 Aralık'a randevu aldım öğrenebilirsem yeniyılda kutlamak için :)12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti tam belli değil diyodu ama 6 ocakta öğrenicez inş :)
bende yılbaşından önce öğrenmek istiyordum aslında ama eşimde merak ediyor birlikte gidelim dedik işleri yıl sonunda yoğun olduğundan 6 ocağa alabildim ancak ama şu 1 hafta geçmiyor bana senin kaç haftalık olduBana hala bişey söylemedi ikiz oğullarım var çok merak ediyorum :) 31 Aralık'a randevu aldım öğrenebilirsem yeniyılda kutlamak için :)
Benim cuma günü 18 olucak aslında cuma gitmem lazımdı ama dayanamadım çarşamba gününe aldım bana bugün ve yarın geçmiyor birde çok kilolu olduğumdan doktorum göremedi başka bir kliniğe gidicem bakmak için inş bu sefer görürümbe
bende yılbaşından önce öğrenmek istiyordum aslında ama eşimde merak ediyor birlikte gidelim dedik işleri yıl sonunda yoğun olduğundan 6 ocağa alabildim ancak ama şu 1 hafta geçmiyor bana senin kaç haftalık oldu
çarşambaya kesin görünür artık senin mutlaka tatlı bişeyler ye öyle git o zaman daha hareketli oluyorBenim cuma günü 18 olucak aslında cuma gitmem lazımdı ama dayanamadım çarşamba gününe aldım bana bugün ve yarın geçmiyor birde çok kilolu olduğumdan doktorum göremedi başka bir kliniğe gidicem bakmak için inş bu sefer görürüm
İnş görünürse paylaşırım :) geçen sefer pekmez yemiştim uyuyodu bu sefer çikolata yemeyi düşünüyorum :)çarşambaya kesin görünür artık senin mutlaka tatlı bişeyler ye öyle git o zaman daha hareketli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?