- 14 Ekim 2014
- 150
- 123
- 48
- 41
Günaydın hamişler nasılsınız :)
Bende kìsmetse senden 8 gun sonra kavuşucam :)Ben de haziran annesi adayıyım. Hepimizin bebişi sağlıcakla doğar inşallah :)
Kısmetse 20 haziran 2015 bebişime kavuşacağım :)
Bende haziran annesiyimmm . :)listeniz varsa beni de ekleyin bende haziran annesiyim
evet bende hep düşünüyorum iyi mi diye hep kontrole gideceğim günü sayıyorum keşke bi cihaz olsa ekranlı karnımıza tutunca bebeğimizin kalp atışını görebilsek duyabilsek hayalde olsa güzel bi cihaz olurdu :)Kizlar merhaba.rabbim nasip ederse bende 2015 haziran annesi olacagim.11haftalik hamileyim ve cok heyecanliyim hep dusuniyorum bebegim iyimi diye sizdede boyle oluyormu?
evet bende hep düşünüyorum iyi mi diye hep kontrole gideceğim günü sayıyorum keşke bi cihaz olsa ekranlı karnımıza tutunca bebeğimizin kalp atışını görebilsek duyabilsek hayalde olsa güzel bi cihaz olurdu :)
gerçekten mi güzel bişey aslında ama psikopat gibi hergün dinlerim ben steteskopla en iyisi muayene günlerini beklemek :)Ben de haziran annesi adayıyım. hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. bu arada 23. haftadan sonra bir steteskop edinirseniz karnınızı dinlediğinizde bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirmişsiniz internette okudum. ama tabii fazla dinlemek de aşırı evhama sebebiyet verebilir aman dikkat:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?