2015 Haziran Anneleri

Kizlar merhaba.rabbim nasip ederse bende 2015 haziran annesi olacagim.11haftalik hamileyim ve cok heyecanliyim hep dusuniyorum bebegim iyimi diye sizdede boyle oluyormu?

listeniz varsa beni de ekleyin bende haziran annesiyim

Merhaba arkadaslar bende haziran 2015 anne adayiyim,hamileligimin onuncu haftasindayim cok heyecanliyim,Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin

Kizlar merhaba.rabbim nasip ederse bende 2015 haziran annesi olacagim.11haftalik hamileyim ve cok heyecanliyim hep dusuniyorum bebegim iyimi diye sizdede boyle oluyormu?
evet bende hep düşünüyorum iyi mi diye hep kontrole gideceğim günü sayıyorum keşke bi cihaz olsa ekranlı karnımıza tutunca bebeğimizin kalp atışını görebilsek duyabilsek hayalde olsa güzel bi cihaz olurdu :)

Ben de haziran annesi adayıyım. hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. bu arada 23. haftadan sonra bir steteskop edinirseniz karnınızı dinlediğinizde bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirmişsiniz internette okudum. ama tabii fazla dinlemek de aşırı evhama sebebiyet verebilir aman dikkat :) :)

gerçekten mi güzel bişey aslında ama psikopat gibi hergün dinlerim ben steteskopla en iyisi muayene günlerini beklemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…