- 1 Aralık 2014
- 38
- 15
- 38
Evet bence de en iyisi beklemek. ben bi sonraki muayenemi iple çekiyorum hem cinsiyet belli olacak hem de daha ayrıntılı görücem miniğimi bunun için gün saymak bile güzel :):)gerçekten mi güzel bişey aslında ama psikopat gibi hergün dinlerim ben steteskopla en iyisi muayene günlerini beklemek :)
aynen :) kaçıncı haftanda belli olacak canım cinsiyet 4. aya girerken mi tam belli oluyorEvet bence de en iyisi beklemek. ben bi sonraki muayenemi iple çekiyorum hem cinsiyet belli olacak hem de daha ayrıntılı görücem miniğimi bunun için gün saymak bile güzel :):)
doktorum 16. haftada belli olur dedi 26sında randevum var 16.haftadan sonra yani inşallah izin verir de öğreniriz :) ama kuzenlerim 14. haftalarında öğrendiler. biz yine de kesin olsun diye bekliyoruz :)aynen :) kaçıncı haftanda belli olacak canım cinsiyet 4. aya girerken mi tam belli oluyor
kuzenlerininki erkek miydi erkeklerin hemen belli oluyormuş ondan belki 14. haftada öğrenmişlerdir :) allahım sağlıklı ve hayırlısını versin inş :)doktorum 16. haftada belli olur dedi 26sında randevum var 16.haftadan sonra yani inşallah izin verir de öğreniriz :) ama kuzenlerim 14. haftalarında öğrendiler. biz yine de kesin olsun diye bekliyoruz :)
merhabalar, ikili test yaptıran var mı? benim ikili test sonucum da riskim yüksek çıktı, prenatal test denilen bir test daha yaptırdık. çok korkuyorum.
onlar hurafe ya .vücudun eksik vitaminine göre cann bişeyler istiyor.rüyalardanda senaryo yazsam kaç bölümlük dizi olur garip garip entrikalar korkular heyecanlar:)hormonlarn etkisindenmiş:)ben rüyamda erkek bebekte görüyrdm kız da.ama hamilelik biraz sıkıntılı geçince nazlı bi kızım mı olacak ne diyordum:)rüyalarda daha çok erkek bebek görmeme rağmen doktor %80 kız dedi .kendi doktorumuzla randevumuz 10gün sonra başka doktor söyledi bakalım hayırlısı olsunSon regl tarihim 1 eylül başlangıcı. Şunan 15 haftalık gebeyim cinsiyetini doktorum söylemiyor bir kız bir erkek demek istemiyorum üç hafta sonraki kontrolünde tam doğrusunu görüp söyleyelim dedi. Tabii ki cinsiyetini de merak ediyorum ama ben en çok aslında nasıl olacağını kimsee benzeyeceğini merak ediyorum.
Şöyle yersen kız okur böyle yersen erkek olur çok kusarsan kızdır gibi şeylere hiç inanmıyorum sadece rüyalarıma inanırım ama bu aralar orası da pek karışık sizler ne hissediyorsunuz?
Son regl tarihim 1 eylül başlangıcı. Şunan 15 haftalık gebeyim cinsiyetini doktorum söylemiyor bir kız bir erkek demek istemiyorum üç hafta sonraki kontrolünde tam doğrusunu görüp söyleyelim dedi. Tabii ki cinsiyetini de merak ediyorum ama ben en çok aslında nasıl olacağını kimsee benzeyeceğini merak ediyorum.
Şöyle yersen kız okur böyle yersen erkek olur çok kusarsan kızdır gibi şeylere hiç inanmıyorum sadece rüyalarıma inanırım ama bu aralar orası da pek karışık sizler ne hissediyorsunuz?
Slm bende 15 haftaya girdim.ikili test yapıldı.sonucu henüz göstermedim ama 2.hamilelik olduğundan tecrübeliyim:)risk oranı 57000 binde 1 çıktı.gayet iyi bir oran.24 Aralık'ta randevum.bakalım doktorum ne diyecek.cinsiyette belli olacak inşallah.çok heyecanlıyım.
Merhaba brn de geçen hafta yaptırdım ikili testi önce ultrasınla ölçüm yaptı hekimimiz orada sonuçlara güzel dedi ve kan aldı kan sınucunu da bu pazartesi öğrendik. Ben o işlemlerden anlamadığım için doktora sormadan emin olamadım doktor gayet iyi dedi tabii yaşın da 27 bu arada.
O kan testi sonucunda düşük orta yüksek gibi üç risk ölçüsü var benimkinde senin yüksek mi yazıyor yoksa doktor mu öyle dedi bir de oranın kaç? Yaş ve sigara içip içmemen de çok önemli.
Slm bende 15 haftaya girdim.ikili test yapıldı.sonucu henüz göstermedim ama 2.hamilelik olduğundan tecrübeliyim:)risk oranı 57000 binde 1 çıktı.gayet iyi bir oran.24 Aralık'ta randevum.bakalım doktorum ne diyecek.cinsiyette belli olacak inşallah.çok heyecanlıyım.
benim risk oranı 96/1'idi, 250'nin altı yüksek risk grubunda. Ama çok şükür DNA analizinde sonucumu temiz çıktı.
benim de ikili testte, 13. haftada cinsiyeti belli oldu. allah gönlünüze göre hayırlısını versin insallah[/Q
amin canım herkesin Allah gönlüne göre versin.çin takvimine baktım ben ama pek inanmıyorum doğrusubenim risk oranı 96/1'idi, 250'nin altı yüksek risk grubunda. Ama çok şükür DNA analizinde sonucumu temiz çıktı.
benim de ikili testte, 13. haftada cinsiyeti belli oldu. allah gönlünüze göre hayırlısını versin insallah
Gün saymak böyle birşey sanırım:)))Herkese Merhaba. Bende Haziran annesiyim. Bugün hamileliğimin 100. günü. Kaldı 180
rabbim hayırlısıyla sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inş bebeklerimizi. benim doktorumun cinsiyeti erkenden görebiliyormuş bu konuda hep doğru çıkıyomuş benm 12 haftalıkken merakımdan sordum kıza benziyor dedi ama bakalım yılbaşından sonra tam olarak öğreneceğim inş :)bende hazirandayımmm:)2gün önce %80 kız dedi doktor birkaç haftaya kesinleşir zannmca.:)tecrübesizim heyecanlıyım hazırlıkları bile kafamı çok karıştırıyor nasıl yapılır ne alınır diye:)
ne guzeel.allah saglikli hayirlisni versin.ikili test yaptirmadik 3lu icin carsamba gitcem insallah .o gun kesinlesir diye tahmin ediyorum:)yavastan bakiyorum esyalarina falan:)allah isteyen herkesi bu duygudan mahrum etmesinrabbim hayırlısıyla sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inş bebeklerimizi. benim doktorumun cinsiyeti erkenden görebiliyormuş bu konuda hep doğru çıkıyomuş benm 12 haftalıkken merakımdan sordum kıza benziyor dedi ama bakalım yılbaşından sonra tam olarak öğreneceğim inş :)
inanmiyorum oyle seylere hatta yuzukle biseyler yapiliyor falan ama tesaduf yuzuktede cin takvmndede kiz cikiyordu.suan %80kiza benzio.carsmba kesinlesince yazarim:)Çin takvimine baktınız mı kızlar tutuyor mu dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?