2015 Haziran Anneleri

5.haftanin sonundayiz. 6. haftaya girecegiz.

Gaz problemi olan varmi ? Ben gazdan mahvoldum karnim davuk gibi ayy cok canim acidi artik =(

Kızlar ben en son 13 Eylül'de adet gördüm. Ne zaman doktora gitmeliyim sizce keseyi görmek için?
bende 12 eylülde adet görmüştüm çarşamba dr gittim kese göründü ama kalp atışı için erkenmiş daha

bende 12 eylülde adet görmüştüm çarşamba dr gittim kese göründü ama kalp atışı için erkenmiş daha

Ay aynı demek ki ikimizinnn. Hayırlı olsun.
Peki sana demedi mi dış gebelik olup olmadığı belli değil diye? Çok küçükmüş, bir gebelik varmış ama nerede olduğu belli değilmiş. Öyle dedi bana dr

saol canım seninkide hayırlı olsun
hayr şimdilik normal dedi dış gebelik olsaydı görünmezdi sanırım kasım 4 de tekrar gideceğim kalp atışları için işallah bebişlerimiz sağlıklıdır

saol canım seninkide hayırlı olsun
hayr şimdilik normal dedi dış gebelik olsaydı görünmezdi sanırım kasım 4 de tekrar gideceğim kalp atışları için işallah bebişlerimiz sağlıklıdır

inşeallah sağlıklılardır
O zaman bu kadın beni şüpheye düşürmek için mi dedi ya. Net bişey konuşmadı. Ayın 27sinde özel hastaneye gidicem bir de o baksın, dış gebelik mi değil mi....

Son düzenleme:
inşeallah sağlıklılardır
O zaman bu kadın beni şüpheye düşürmek için mi dedi ya. Net bişey konuşmadı. Ayın 27sinde özel hastaneye gidicem bir de o baksın, dış gebelik mi değil mi....
devletemi gitmiştin ben sevmiyorum devlet hastanelerini
ben eger durumun varsa özele git derim gerçekten devlette korkutuyorlar insanı
sen neden hep dış gebelik düşünüyorsunki içini ferah tut iyi düşün iyi olsun

Yok yok zaten bundan sonra özele gidicem. Öyle düşünmeme doktor sebep oldu." 4 haftalık bir gebelik var ama ne olduğu belli değil." lafa bak :/
Ayın 17sinde gitmiştim. Şimdi 27'sine kadar netleşir durumum inş zaten.

selam cnm gözün aydın. bende şuan 5+3 görünüyorum yarın kontrolum var da, sen gecen haftakı kontrolunde sadece keseyımı gördün, bebek görünmüşmüydü peki?

kizlar benimkisi dert mi bilmem, 6+3 üm yorgunluk, gögüs agrisi ve ara sira karin agrisindan haric HIC BIRSEYIM yok. hamile degilmisim sanki
sizdedemi öyle hamile oldugunuza inanamiorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…