5.haftanin sonundayiz. 6. haftaya girecegiz.BEN GEÇEN GİTTİĞİMDE 6 HAFTALIKTI KAN VERMEDEN DİREK TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ DEDİM MUAYENE OLDUM DİREK HEM KAN PARA HEM MUAYENE ÖZEL OLDUĞU İÇİN VERMEK İSTEMEDİM SENDE 6 HAFTADA KALP ATIŞLARINA BAKIYORLAR SON ADETİN İLK GÜNÜNE GÖRE HAFTALIK HESAPLANIYOR ŞUAN TAM OLARAK KAÇ HAFTADASIN 5 İSE BİR HAFTA DAHA BEKLE DERİM
peki hesabı son adet tarihine göre mi yapıyosun canm yoksa muhtrmrl yumurtlama tarihine göre mi5.haftanin sonundayiz. 6. haftaya girecegiz.
son adet tarihipeki hesabı son adet tarihine göre mi yapıyosun canm yoksa muhtrmrl yumurtlama tarihine göre mi
Gaz problemi olan varmi ? Ben gazdan mahvoldum karnim davuk gibi ayy cok canim acidi artik =(
şişkinlik olur normal bendede oldu ayakalarını üşütmemeye bak ay bende sanki dr gibi herşeye cevap veriyorum
bende 12 eylülde adet görmüştüm çarşamba dr gittim kese göründü ama kalp atışı için erkenmiş dahaKızlar ben en son 13 Eylül'de adet gördüm. Ne zaman doktora gitmeliyim sizce keseyi görmek için?
bende 12 eylülde adet görmüştüm çarşamba dr gittim kese göründü ama kalp atışı için erkenmiş daha
saol canım seninkide hayırlı olsunAy aynı demek ki ikimizinnn. Hayırlı olsun.
Peki sana demedi mi dış gebelik olup olmadığı belli değil diye? Çok küçükmüş, bir gebelik varmış ama nerede olduğu belli değilmiş. Öyle dedi bana dr
saol canım seninkide hayırlı olsun
hayr şimdilik normal dedi dış gebelik olsaydı görünmezdi sanırım kasım 4 de tekrar gideceğim kalp atışları için işallah bebişlerimiz sağlıklıdır
devletemi gitmiştin ben sevmiyorum devlet hastaneleriniinşeallah sağlıklılardır
O zaman bu kadın beni şüpheye düşürmek için mi dedi ya. Net bişey konuşmadı. Ayın 27sinde özel hastaneye gidicem bir de o baksın, dış gebelik mi değil mi....
devletemi gitmiştin ben sevmiyorum devlet hastanelerini
ben eger durumun varsa özele git derim gerçekten devlette korkutuyorlar insanı
sen neden hep dış gebelik düşünüyorsunki içini ferah tut iyi düşün iyi olsun
bende haziran annesi olcam inş :)
aminn inş canımHAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞ SALİM KAVUŞTURSUN Yvruşuna
kızlar, insallah hepimiz çok güzel anneler olacağız, bebeklerimize en güzel şekilde bakacağız.
benim uykumun gelmesi, goguslerin hassaslaşması dışında pek bir belirtim yok. 6. haftamdayım. keseyi gördük çok şükür. kalp atışına geldi sıra.
neler hissediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?