2015 Haziran Anneleri

bebeğim yavaş yavaş büyüyor ama beni hasta ediyor ama olsun o sağlıklı olsun da ben hasta olmaya kusmaya razıyım

isallah bende duyabilirim kalp atislarini keseyi gordum ama 10 gun sonrada kalbini duycam
Allahim hepimizin evladini sag salim kucagimiza almayi nasip eder isallah

Herkese selamlar bende haziran anneziyim . inşallah sag salim yavrularimizi kucagimiza alırız. Gebelik kusma ve bel ağrılarına ragmen guzel bir surecc

Merhabalar bende dün akşam öğrendi. İdrar.testi ile bugün dr. Gidicem bemimde 2.bebeğim olacak kaza kurşunu yedim diyelim çünkü oğlum henüz 18 aylık rabbim hayırlısını versin ama. Aklım çok karışık beklenmeyen bi durumdu çünkü

günaydınnnnn. o kadar mutluyum ki aslında hamile olduğum için ama bu bulantılar mide yanması ve öğürmeler yaşam enerjimi aldı resmen. sabah kalkıp işe gelmek o kadar zor ki bi de babamızın şehir dışında olmak zorunda olduğu günler koskoca şehirde tek başıma yaşamak bu bulantılarla mücadele etmek çok yorucu. yine de şükrediyorum daha yolun başındayım hemen pes etmek istemiyorum. Allahım sen güç kuvvet ver bebeğime ve bana sağlık ver.

Herkese Merhaba. Allah İzin verirse bende Haziran 2015 Annesiyim. Rabbim hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Arkadaşlar lanson yaZdı doktor Miğdem için cok kötüyüm diye hamilelikte kullananlar var mı ? Arkadaşlar bilgi verir misiniz ?

Arkadaşlar ikinci anne olmak cok güZel 7senenin ardından çok heycanlıyım ama tek şey Miğdem yanıyor resmen ağzımdan köpük geliyor be onu tutmak istemiyorum

ben ilk hamileliğimdede bulantı yaşamadım şimdide dr ne olur ne olmaz diye yazdığı bir ilaç var ama ismini hatırlamıyorum hiç açmadım çünkü kutusundan herkesin bir olmuyor demek ben sık sık ağzıma birşeyler atıyorum kuruyemiş çubuk kraker

kader arkadaşım :) ilk bende çok bocaladım ama allah böyle nasip etmiş ikisi birlikte büyüyecekler

Ben de ikici bebegime hamileyim kaza ile oldu süpriz 14 aylik bir kız bebeğim var insallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirelim allah kucagimiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi

Ben de ikici bebegime hamileyim kaza ile oldu süpriz 14 aylik bir kız bebeğim var insallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirelim allah kucagimiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi

nasip allahın taktiri bende kaza ne saçma derdim yiyecek rızkı varmış diye düşünüyorum allah bu gücü gördükü nasip etti diye düşünüyorum ve de iyiki diyorum ya çok pişmanım saçma sapan düşüncelere kapılıp pişmanlık duyduğuma alıştım çünkü kendimi bilinçli bir anne olarak görüyorum allah yardım eder sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…