En guzeli bu ya. Bende cok guldum nedense duyunca aglamakli karisik =) cok desigik bir hisdün bebeğimin kalp atışlarını dinldim allahım herkese nasip etsin rabbim sen nelere kadirsin küçüçük şeyin kalbini dinleme heycanı
Bende aynen =) ogurmektn yoruldm ama napiyim ona birsey olmasnbebeğim yavaş yavaş büyüyor ama beni hasta ediyor ama olsun o sağlıklı olsun da ben hasta olmaya kusmaya razıyım
bebeğim yavaş yavaş büyüyor ama beni hasta ediyor ama olsun o sağlıklı olsun da ben hasta olmaya kusmaya razıyım
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn :)canım tebrikler. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
Merhabalar bende dün akşam öğrendi. İdrar.testi ile bugün dr. Gidicem bemimde 2.bebeğim olacak kaza kurşunu yedim diyelim çünkü oğlum henüz 18 aylık rabbim hayırlısını versin ama. Aklım çok karışık beklenmeyen bi durumdu çünkü
Ben de ikici bebegime hamileyim kaza ile oldu süpriz 14 aylik bir kız bebeğim var insallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirelim allah kucagimiza almayi nasip etsin kuzucuklarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?