2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen unutalım yeterince dert yandım hepinizde ayrı ayrı yardımcı oldunuz hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorumm iyiki kk yı keşfetmişim

Rica ederiz canım ne demek bundan sonra mutluluğunu paylasiriz hep :)) erkekler yaşı ne olursa olsun çocuk gibidirler ve çocuk gibi ilgi beklerler. 3. Çocuğun o senin öyle düşün :)

allah sabır versin canım gerçekten zor aynı apartmanda olmak

apartmanda olsak iyi kaynanam her gece bende evdeki kedi gibi gözler fıldır fıldır 19 mayısda eve işten erken gittim saat 4 de dedim ki zeytinyağlı dolma yapayım biber dolması ay hep geliyor diye bi sessizim evde görmeyin beni neyse içi yaptım biberleri pişirecek tencereyi alırken kapak bi düştü bak yalanım varsa yarına çıkmayayım 2 dkk sonra zırttt kapı geldi oturdu dolmamı yapıon ne koydun içine dolma yap yap dursun sever dolmamı yapıon kaç tane yapıon allah sabır dedim 1 saat sonra gitti eşim akşma gelirken kayınpederim sordum kapıdan kaç tane dolma yicen evde diye bak bende eşime söylememişim he dolmayı yaptığımı komedi yaa e cinnetlik de ben asıl bebek oluncasını düşünüyorum bebek doğacakmış biz eve gelecekmişiz bebekle kaynanam hemen alacakmış kucağımdan bebeğim hoppidi hoppidi yapacakmış kıçına vura vura dedim benim bebeğimi doğduktan 1 gün sonra anana mı vericem dedim eşime gözlerim patladı tabi he de geç dedi eşimde ben deyince çocuğa 6 ay dokunmak yasak diye benden başkası susu pus kalıyorlar valla aman napim yabu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen e ben gitmemmmmm banane banane

sende bendensin arkadaşım güzel bi mobilya beşik alalım biz içimize sinsin
ben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen beşiklerden ama hiç memnun kalmadım kızım büyüdü odasında uyusun diye beşiği bozduk ama yatağı çok küçük ve dar malesef kızım hep düşüyor uyurken oyüzden bu sefer mobilya beşik istemiyorum ya park alıcam yada daha küçük odadan odaya gezdirebileceğim pratik bişey istiyorum

ya yatak enleri hep 70-80 cm
arkadaşım da dar enli alma çarpıp uyanıyor demişti.
geniş karyola yada yatak nereden bulacağız.?
ben odasını ikeadan yapmak istiyorum sonra zevkine göre yapsın istediği gibi.ama hiç geniş yatak yok.

işkence gibi yaa kendimi çok şanslı hissettim şuan kayınvalidem uzakta allahtan :)

büyüyebilen beşiklerin yatakları normal tek kişilik yataklardan 20cm daha dar malesef hatta özel yaptırmıştık çünkü standart yataklar uymuyor

işkence gibi yaa kendimi çok şanslı hissettim şuan kayınvalidem uzakta allahtan :)

ohh ohh suyundan da koy koy aman eşimle aram iyi ya böyle olunca iyi oluyor ama hep avantaj bende hep bişey olduğunda bahanem hazır oluyor kötü değilller allahtan lafı sokunca anlıyormuş gibi yapıolar ertesi gün yine aynısı aman alıştım 11 ay oldu koy dötüne rahvan gitsin diyorum

evet büyüyebilenlerde dedğin gibi en dar kalıyomuş.onuda kullanışlı değil dediler eledik.hani büyümeyen ama daha sonra sedir gibi kullanılanlar varya işte onlarda son fikrim bakalım hayırlısı.eğer mağazalara gidersem boy boy resim çekip paylaşıcam sizle

benimki gerçi yanımdada olsa karışmaz siz bilirsiniz der hep ama yinede zor tabi uzak olmak en güzeli kıymetli oluyoruz böyle

Şimdi sen gidip mobilya bi beşik aldın bide onlar daha pahalı ama 2 yaştan sonra öncesindede rahatlıkla kullanamıcaksın gerçi de 2 den sonra çocuk ordan kendini sarkıtcak vs gibi problemler yaşıcaksın ve bide zamanla sallandıkça gıcır gıcır etmeye başlıyolar kullanışlı değil ama şık sepet alsan zaten en fazla 1 yaşa kadar kullanırsın en mantıklısı park güzel şaşalıları da var aslında onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…