- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.081
sende bendensin arkadaşımbende park yatak diyordum yatak odama ama çarşamba yakından gördüm
çuval gibi acayip bişi hoşuma gitmedi.
Aynen unutalım yeterince dert yandım hepinizde ayrı ayrı yardımcı oldunuz hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorumm iyiki kk yı keşfetmişim
allah sabır versin canım gerçekten zor aynı apartmanda olmak
Aminn tatlimmm insallahGözün aydin canim.Alisirsin.Allah başka seylere alıştırmak zorunda bırakmasın inşallah.
ben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen beşiklerden ama hiç memnun kalmadım kızım büyüdü odasında uyusun diye beşiği bozduk ama yatağı çok küçük ve dar malesef kızım hep düşüyor uyurken oyüzden bu sefer mobilya beşik istemiyorum ya park alıcam yada daha küçük odadan odaya gezdirebileceğim pratik bişey istiyorumsende bendensin arkadaşımgüzel bi mobilya beşik alalım biz içimize sinsin
ya yatak enleri hep 70-80 cmben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen beşiklerden ama hiç memnun kalmadım kızım büyüdü odasında uyusun diye beşiği bozduk ama yatağı çok küçük ve dar malesef kızım hep düşüyor uyurken oyüzden bu sefer mobilya beşik istemiyorum ya park alıcam yada daha küçük odadan odaya gezdirebileceğim pratik bişey istiyorum
işkence gibi yaa kendimi çok şanslı hissettim şuan kayınvalidem uzakta allahtan :)apartmanda olsak iyi kaynanam her gece bende evdeki kedi gibi gözler fıldır fıldır 19 mayısda eve işten erken gittim saat 4 de dedim ki zeytinyağlı dolma yapayım biber dolması ay hep geliyor diye bi sessizim evde görmeyin beni neyse içi yaptım biberleri pişirecek tencereyi alırken kapak bi düştü bak yalanım varsa yarına çıkmayayım 2 dkk sonra zırttt kapı geldi oturdu dolmamı yapıon ne koydun içine dolma yap yap dursun sever dolmamı yapıon kaç tane yapıon allah sabır dedim 1 saat sonra gitti eşim akşma gelirken kayınpederim sordum kapıdan kaç tane dolma yicen evde diye bak bende eşime söylememişim he dolmayı yaptığımı komedi yaa e cinnetlik de ben asıl bebek oluncasını düşünüyorum bebek doğacakmış biz eve gelecekmişiz bebekle kaynanam hemen alacakmış kucağımdan bebeğim hoppidi hoppidi yapacakmış kıçına vura vura dedim benim bebeğimi doğduktan 1 gün sonra anana mı vericem dedim eşime gözlerim patladı tabi he de geç dedi eşimde ben deyince çocuğa 6 ay dokunmak yasak diye benden başkası susu pus kalıyorlar valla aman napim yabu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen e ben gitmemmmmm banane banane
Geri kalanı derkene :)) hepsi bu kaaa ama :))
büyüyebilen beşiklerin yatakları normal tek kişilik yataklardan 20cm daha dar malesef hatta özel yaptırmıştık çünkü standart yataklar uymuyorya yatak enleri hep 70-80 cm
arkadaşım da dar enli alma çarpıp uyanıyor demişti.
geniş karyola yada yatak nereden bulacağız.?
ben odasını ikeadan yapmak istiyorum sonra zevkine göre yapsın istediği gibi.ama hiç geniş yatak yok.
kıyafetler için 2015 kasım bebeklerinin cicileri diye grup kurdu arkadaşlar. kıyafet için soruyorsanız. direk site ismi değil ama anlaşılır şekilde paylaşılıyor orada.
Rica ederiz canım ne demek bundan sonra mutluluğunu paylasiriz hep :)) erkekler yaşı ne olursa olsun çocuk gibidirler ve çocuk gibi ilgi beklerler. 3. Çocuğun o senin öyle düşün :)
işkence gibi yaa kendimi çok şanslı hissettim şuan kayınvalidem uzakta allahtan :)
ben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen beşiklerden ama hiç memnun kalmadım kızım büyüdü odasında uyusun diye beşiği bozduk ama yatağı çok küçük ve dar malesef kızım hep düşüyor uyurken oyüzden bu sefer mobilya beşik istemiyorum ya park alıcam yada daha küçük odadan odaya gezdirebileceğim pratik bişey istiyorum
Anladım hayırlısı cnm ya kızım diye sev artık kesinmiş :)Canim etrafindaki herkes kesin oglan diyo du gecen doktorda bi cikinti var pipi gibi dedi tam belli degil dedi bu gitmemede kiz dedi.. ilk bebisim saglikli olmasi daha onemli bnm icin de biseye odaklasinca sok yasiyo insan :)
benimki gerçi yanımdada olsa karışmaz siz bilirsiniz der hep ama yinede zor tabi uzak olmak en güzeli kıymetli oluyoruz böyleohh ohh suyundan da koy koy aman eşimle aram iyi ya böyle olunca iyi oluyor ama hep avantaj bende hep bişey olduğunda bahanem hazır oluyor kötü değilller allahtan lafı sokunca anlıyormuş gibi yapıolar ertesi gün yine aynısı aman alıştım 11 ay oldu koy dötüne rahvan gitsin diyorum
benim boş bi odam var zaten bebek için oraya mobilya almayı planlıyorum.park yatak konusunda karar vvermiştim ta kii yakından görene kadartam bi şemsiye mantığı eşim ve ailem çok basit duruyo bunu mu alacaksın dediler arada kaldım ufff
erken tabiki ben sadece araştırma yapıyorum şuan aklımda fikir olsun fiyat bilgisi olsun alması kolay o zamankızlar beşik veya başka alışverişler için erken değil mi ben son zamnlara yakın alışverişi yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?