- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.061
kızlar şu an hiçbir şey okuyamıyorum kafam kalkmıyor midemde iğrenç bir his kafamda sersemlik var ve burnum iki taraflı %90 tıkalı..kafamı kaldıramıyorum sandalyeden.
süpersin yaa hayranım laflarına nerden buluyorsun bunları :))
tavsiyelerini heyecanla bekliyorum
Arkadaşlar arkadaşlar ilk defa bir soru sordum şu topikte bir cevap verin allah rızası için. Yoksa deliriciiimm :))
bugün midem kötü sanırım sabah çıkarttım midem çıktı sandım gırtlağımın yanığı yeni yeni geçiyor boğulacam sandım ve kafam bi değişik tansiyon değil ama omuzlar ense ağrıyor ondan mıdır bilemedim..kanepede uyumanın dezavantajları sanırsam
Günaydın arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun
inşallah bebeklerimiz kendimiz ve herkes için ettiğimiz tüm hayırlı güzel dilekler kabul olur
sonra....
biraz geçmiş sayfaları da okudum. bi arkadaş demiş bebeğimi şu cinsiyet diye düşünüyordum.
düşündüğüm gibi olmayınca buruldum.
olabilir ne var ki bunda biçok kişi verip veriştirmiş.
ben de kızım olmasını çok istiyordum ilk bebek için.
hayırlısı böyleymiş erkek olacak.
tabiki ilk duası her annenin sağlıklı olması. aksini düşünmek saçma değil mi?
kim der illa istediğim cinsiyet olsun nolursa olsun diye!!!!
sonuçta içinden geçeni yazıvermiş arkadaş.eleştirilecek bu kadar üstüne gidilecek bişey görmüyorum ben.
bu kadar eleştirel yaklaşımlarımız belki hormonlarımızın pik yapmış durumda olması ama şunu unutmayalım forumda herkes hamile herkes çok hassas.
eleştireyim derken ne kadar kırıcı olduğumuzun farkına varamıyoruz bazen diye düşünüyorum.
ben empati yaptım.bana bu kadar söz yazılsa çok kırılırdım.
herkes düşüncesini yazmakta özgür sonuçta.
birileri fikirlerine katılmıyor diye ifade etmekten çekinecek duruma gelirsek o zaman paylaşımın anlamı yok.
şöyle şöyle düşünenler böyle böyle düşünenler diye gruplar kuralım.
yada en güzeli kantarın topuzunu kaçırmadan iyi şeyler telkin ederek birbirimize destek olalım.
sen nası düşünüyorsun demek yerine.bi dahaki de istediğin gibi olsun Allah gönlüne göre versin demek daha güzel bana göre.
biz de eşimle diyoruz kızı bulana kadar yaparız diye gülüşüyoruz. erkek evlat olunca sevmeyecek miyiz yani? yooo canımız o bizim tabiki çok seveceğiz. ama kız çocuklarına hayranım. sağlıklı sıhhatli bir de kızım olsun isterim nasip olursa. çocuğu olmayan yada zorluklarla olanlara haksızlık gibi bişey olamaz. ben de ilk bebeğimi kaybettim. ama alakasız konular gerçekten.
sonra insanların inançlarını şükür edip etmeyişlerini sorgulamak da hiçbirimize düşmez. bunlar hassas konulardır. her kul ile Allah arasında. kaldı ki zaten herkes inanmak mecburiyetinde de değil.
daha geniş perspektiflerle bakmayı denemeliyiz dünyaya. ayrıştırmak yerine ortak noktalarda birleşmek herkesi mutlu eder çünkü.
gereksiz polemiklere girmektense birbirimizi yatıştıracak faydalı olacak konuşmalarda bulunmak daha verimli hamileleik geçirmemize yardımcı olacaktır. mesajımı üstüne alınıp polemiğe devam etmek gayesinde olan arkadaşlar olursa muhatap alıp cevap vermeyeceğimi şimdiden yazayım
hepinizi seviyorum. inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Arkadaşlar arkadaşlar ilk defa bir soru sordum şu topikte bir cevap verin allah rızası için. Yoksa deliriciiimm :))
bulursanız bana da atın elektrikli sallanan beşiktir anakucağıdır bende direkt öyle düşündüm..
e dedim ben çok küfür ederim kaşındı o da ya altlı üstlü oturuyoruz biz evlenince 3. kata çıktık aşağıda kaynanam kayınpederim biri 55 yaşında biri 42 yaşında iki tane bekar hiç evlenmemiş görümcem bi tane 36 yaşında bekar kaynım var e bana da hak vermek lazım lafları bulmazsam beni bunalıma sokarlar
kız kalanı nerde bu test sonucunun nasıl yorumlayacağım
canım benim burada en çok da bunun için varız ben daha önce de yazdım benim tek arkadaşım sizsiniz sizinle paylaşıyorum herşeyimi birbirimize destek olmalıyız sen iyi olursan keyfin yerinde olursa hepimiz mutluyuz çünkü ne olursa olsun hepimiz aynı duygu dururmundayız kendimi hep senin yerine koydum o yüzden yardım etmek boynumun borcuydu neyse geçti gitti artık zaten unutalım bunları
e dedim ben çok küfür ederim kaşındı o da ya altlı üstlü oturuyoruz biz evlenince 3. kata çıktık aşağıda kaynanam kayınpederim biri 55 yaşında biri 42 yaşında iki tane bekar hiç evlenmemiş görümcem bi tane 36 yaşında bekar kaynım var e bana da hak vermek lazım lafları bulmazsam beni bunalıma sokarlar
canım o değerler riski gösteriyor 1<250 altı riskli diyorlar yani seninkiler normal gözüküyor. Tabi en doğrusunu doktorun söyler :)
,
aman Allahım
allah sabır versin sana.
aynen sen böyle olmasan seni yerlerdi
vallaaa çok heyecan verici bişeylerim yok :) çoğunu unuttum çünkü 4 yıl olmuşş ama aklıma gelen olursa aklımdasınız yazarım ilk anne olucaklara fikir olmuş olur.Bide karyola beşik almayın çocuk 2,5 yaşına kadar yatıyo tabi bu arada hareketlendikten sonra zaten o uyandımı düşücekmi kalkarmı falan diye hep bi tedirgin oluyosunuz bide bi kaç sefer yerini değiştirince hemen gevşiyo montaj yerleri bi kee dağıtınca daha da sağlam toplayamıyosunuz.parklar kullanışlı diye düşünüyorum ben park yatak alıcam bu sefer zaten buda büyüyünce artık bize bi oda takımı şart olcak
bende park yatak diyordum yatak odama ama çarşamba yakından gördümbenim boş bi odam var zaten bebek için oraya mobilya almayı planlıyorum.park yatak konusunda karar vvermiştim ta kii yakından görene kadartam bi şemsiye mantığı eşim ve ailem çok basit duruyo bunu mu alacaksın dediler arada kaldım ufff
kaynanamın cümlesi ay erkek mi olacak kız mı olacak biraz yarım akıllı kendisi 75 yaşında anlatamıyorsun sağlıklı olsun ne olursa olsun diye yok kız mı erkek mi kız mı erkek mi en sonunda delirdim oğlun ne koyduysa o çıkacak dedim bende afalladı kaldı garibim
sende ona surat yapçıkmasına çıkarımda oda arkadaşımda hastaneye sonuç göstermeye gidecekmiş surat yapıyor
Canim etrafindaki herkes kesin oglan diyo du gecen doktorda bi cikinti var pipi gibi dedi tam belli degil dedi bu gitmemede kiz dedi.. ilk bebisim saglikli olmasi daha onemli bnm icin de biseye odaklasinca sok yasiyo insan :)Saglıkla dogsun canım kesinmi dedi dr daha öncede tahminde bulundumu ? Niye alışamadınız ya çokmu iatıyordun kaçıncı bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?