2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar şu an hiçbir şey okuyamıyorum kafam kalkmıyor midemde iğrenç bir his kafamda sersemlik var ve burnum iki taraflı %90 tıkalı..kafamı kaldıramıyorum sandalyeden.

Geçmiş olsun.eger varsa bir tane limonu suya sıkıp icerseniz cok iyi gelecektir.boyle bazen gün içinde halsiz bitkin düşersem hemen bunu yapiyorum cok faydası oluyor

süpersin yaa hayranım laflarına nerden buluyorsun bunları :))

e dedim ben çok küfür ederim kaşındı o da ya altlı üstlü oturuyoruz biz evlenince 3. kata çıktık aşağıda kaynanam kayınpederim biri 55 yaşında biri 42 yaşında iki tane bekar hiç evlenmemiş görümcem bi tane 36 yaşında bekar kaynım var e bana da hak vermek lazım lafları bulmazsam beni bunalıma sokarlar

tavsiyelerini heyecanla bekliyorum

vallaaa çok heyecan verici bişeylerim yok :) çoğunu unuttum çünkü 4 yıl olmuşş ama aklıma gelen olursa aklımdasınız yazarım ilk anne olucaklara fikir olmuş olur.Bide karyola beşik almayın çocuk 2,5 yaşına kadar yatıyo tabi bu arada hareketlendikten sonra zaten o uyandımı düşücekmi kalkarmı falan diye hep bi tedirgin oluyosunuz bide bi kaç sefer yerini değiştirince hemen gevşiyo montaj yerleri bi kee dağıtınca daha da sağlam toplayamıyosunuz.parklar kullanışlı diye düşünüyorum ben park yatak alıcam bu sefer zaten buda büyüyünce artık bize bi oda takımı şart olcak

Canım bende kaç günlerdir süperim, artık bulantım yok falan derken gece midemin yanması ile uyandım. Yatağın kenarına oturdum ama bir anda koşarak wc'e koştum. Hamileliğimin en fazla kusmasını da bu gece yaşadım. Çıkar çıkar bitmiyo sanki....Çok yemişim galiba

Geceden beri de yemek borum, boğazım cayır cayır yanıyor. Ilık süt içtim laktozsuz gaz yapmasın diye. Ama perişan oldum yani.. Bebeler bi doğsunn popolarını ısırmak farz oldu artık dimi yaaaa

Sana katılıyorum illaki herkesin bir düşüncesi oluyor kız diye erkek diye kendini yerlere atıp dövünen yok sonuçta abartı bir durum yok bencede. Ayrıca ilk çocuğu kız olan herkes ikinciyi erkek ister illaki bilmiyorum ben hep bir kızım bir oğlum olsun isterdim halada öyle düşünüyorum ama 2 kızım ya da 2 oğlum olsada kahrolcak değilim tabiki sağlık herşeyden önce geliyor burda bunu önemsemeyen hiç bir kimsede yoktur.

,

aman Allahım
allah sabır versin sana.
aynen sen böyle olmasan seni yerlerdi

Aynen unutalım yeterince dert yandım hepinizde ayrı ayrı yardımcı oldunuz hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorumm iyiki kk yı keşfetmişim

allah sabır versin canım gerçekten zor aynı apartmanda olmak

benim boş bi odam var zaten bebek için oraya mobilya almayı planlıyorum.park yatak konusunda karar vvermiştim ta kii yakından görene kadar tam bi şemsiye mantığı eşim ve ailem çok basit duruyo bunu mu alacaksın dediler arada kaldım ufff

bende park yatak diyordum yatak odama ama çarşamba yakından gördüm
çuval gibi acayip bişi hoşuma gitmedi.

Öldüm gülmekten

Saglıkla dogsun canım kesinmi dedi dr daha öncede tahminde bulundumu ? Niye alışamadınız ya çokmu iatıyordun kaçıncı bebegin
Canim etrafindaki herkes kesin oglan diyo du gecen doktorda bi cikinti var pipi gibi dedi tam belli degil dedi bu gitmemede kiz dedi.. ilk bebisim saglikli olmasi daha onemli bnm icin de biseye odaklasinca sok yasiyo insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…