- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.101
Eki Görüntüle 1535909
böyle bi beşik var aklımda en azından eşimin tamam dediği bi ürün.yanımda yatırmak içinde elektrikli sallanan beşik almak istiyorum...
erken tabiki ben sadece araştırma yapıyorum şuan aklımda fikir olsun fiyat bilgisi olsun alması kolay o zaman
bu nasıl sizce?
bence başlamak için tam zamanı canım.çünkü herşeyi son ayda birden almak maddi olarak fazla gelebilir en azından kendi bütçem için böyle düşünüyorumkızlar beşik veya başka alışverişler için erken değil mi ben son zamnlara yakın alışverişi yapmayı düşünüyorum
bence başlamak için tam zamanı canım.çünkü herşeyi son ayda birden almak maddi olarak fazla gelebilir en azından kendi bütçem için böyle düşünüyorum
Sizede hayırlı cuma lar diliyorum , ay ne güzel konuştunuz hepsine canı gönülden katılıyorum ben dün yazdım ikinci kızım olacak sanırım diye yani burda sohbetti maksat sanki evladımı sevmeyecekmiyim sanki allahıma şükrediyorum sahlıklı sıhhatliymiş diye sag salim dogar inş , ama arkadaşların bazıları başka yönlere çekti sanırım ben üstüme alıp ğolemik uapmak istemedim herkesin kendi düşüncesi istegimiz burda gönül kırmadan sohbet yada dertleşme olumsuz şeyler duymak istesek hayatımızda var böyleleri zaten . Neyse fazla ızatmayacam sizinde bebeginiz hayırlı olsun güzel konuşmanıza ayrıca teşekkür ederim hayırlı günlerGünaydın arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun
inşallah bebeklerimiz kendimiz ve herkes için ettiğimiz tüm hayırlı güzel dilekler kabul olur
sonra....
biraz geçmiş sayfaları da okudum. bi arkadaş demiş bebeğimi şu cinsiyet diye düşünüyordum.
düşündüğüm gibi olmayınca buruldum.
olabilir ne var ki bunda biçok kişi verip veriştirmiş.
ben de kızım olmasını çok istiyordum ilk bebek için.
hayırlısı böyleymiş erkek olacak.
tabiki ilk duası her annenin sağlıklı olması. aksini düşünmek saçma değil mi?
kim der illa istediğim cinsiyet olsun nolursa olsun diye!!!!
sonuçta içinden geçeni yazıvermiş arkadaş.eleştirilecek bu kadar üstüne gidilecek bişey görmüyorum ben.
bu kadar eleştirel yaklaşımlarımız belki hormonlarımızın pik yapmış durumda olması ama şunu unutmayalım forumda herkes hamile herkes çok hassas.
eleştireyim derken ne kadar kırıcı olduğumuzun farkına varamıyoruz bazen diye düşünüyorum.
ben empati yaptım.bana bu kadar söz yazılsa çok kırılırdım.
herkes düşüncesini yazmakta özgür sonuçta.
birileri fikirlerine katılmıyor diye ifade etmekten çekinecek duruma gelirsek o zaman paylaşımın anlamı yok.
şöyle şöyle düşünenler böyle böyle düşünenler diye gruplar kuralım.
yada en güzeli kantarın topuzunu kaçırmadan iyi şeyler telkin ederek birbirimize destek olalım.
sen nası düşünüyorsun demek yerine.bi dahaki de istediğin gibi olsun Allah gönlüne göre versin demek daha güzel bana göre.
biz de eşimle diyoruz kızı bulana kadar yaparız diye gülüşüyoruz. erkek evlat olunca sevmeyecek miyiz yani? yooo canımız o bizim tabiki çok seveceğiz. ama kız çocuklarına hayranım. sağlıklı sıhhatli bir de kızım olsun isterim nasip olursa. çocuğu olmayan yada zorluklarla olanlara haksızlık gibi bişey olamaz. ben de ilk bebeğimi kaybettim. ama alakasız konular gerçekten.
sonra insanların inançlarını şükür edip etmeyişlerini sorgulamak da hiçbirimize düşmez. bunlar hassas konulardır. her kul ile Allah arasında. kaldı ki zaten herkes inanmak mecburiyetinde de değil.
daha geniş perspektiflerle bakmayı denemeliyiz dünyaya. ayrıştırmak yerine ortak noktalarda birleşmek herkesi mutlu eder çünkü.
gereksiz polemiklere girmektense birbirimizi yatıştıracak faydalı olacak konuşmalarda bulunmak daha verimli hamileleik geçirmemize yardımcı olacaktır. mesajımı üstüne alınıp polemiğe devam etmek gayesinde olan arkadaşlar olursa muhatap alıp cevap vermeyeceğimi şimdiden yazayım
hepinizi seviyorum. inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
hiç sorma hiç sorma poposunu mu ısırırım yemek borusuna acı biber mi sürerim bilemedimCanım bende kaç günlerdir süperim, artık bulantım yok falan derken gece midemin yanması ile uyandım. Yatağın kenarına oturdum ama bir anda koşarak wc'e koştum. Hamileliğimin en fazla kusmasını da bu gece yaşadım. Çıkar çıkar bitmiyo sanki....Çok yemişim galiba
Geceden beri de yemek borum, boğazım cayır cayır yanıyor. Ilık süt içtim laktozsuz gaz yapmasın diye. Ama perişan oldum yani.. Bebeler bi doğsunn popolarını ısırmak farz oldu artık dimi yaaaa
o kadarda basit durmuyo bence yaa sonuç olarak bizim için kullanış şekli önemli ben bunlardan alıcam güzelmiş kraft fiyatları ne kadar bunların
ahh bu erkekler son dakka işleri severler rahat varlıklar hepsibizim bütçede çok iyi sayılmaz canım dün eşime dedim oğlumuz olacağı kesinleşti ufak tefek bişeyler alalım dedim dur hemen daha cok erken demeye durdu bende sustum artk kendi bilir :)
hahhah yerim lan seni ne güzel geçirmişin benimkide eline düğün günüm iki yastık almış bunlar bebekle dolacak bunlar dolacak ben istiyorum o kadar diyor bende dayanamadım doldurabilirsen helal olsun destekleriz anacım dedim kadınkaynanamın cümlesi ay erkek mi olacak kız mı olacak biraz yarım akıllı kendisi 75 yaşında anlatamıyorsun sağlıklı olsun ne olursa olsun diye yok kız mı erkek mi kız mı erkek mi en sonunda delirdim oğlun ne koyduysa o çıkacak dedim bende afalladı kaldı garibim
kızımda portbebe ve çanta takımı kullanmıştık kullanışlıydı ama pusetler daha modern duruyo kullanışlımı bilmiyorum yalnız
400 civarı canım
kızımda portbebe ve çanta takımı kullanmıştık kullanışlıydı ama pusetler daha modern duruyo kullanışlımı bilmiyorum yalnız
kızlar hangisi daha mantıklı
ahh bu erkekler son dakka işleri severler rahat varlıklar hepsiufak ufak ben gördükçe alıyorum ortak cinsiyete uyacak şekilde çünkü hadi denildiğinde hepsi bi arada yine zorlanan biz olucaz babalar duyun sesimizi........
biz puset almıştık ama tecrübesizlik işte biraz büyük almışız bide çok derin kullanamadım doğru dürüst aslında iyi oluyo sallanabiliyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?