2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kaynana konusuna gelince ben calışıyorum bebek olunca mecburen gelcekler onlarla yaşamaya alışcam zor olcak ama mecbur başka çaremiz yok

kızlar beşik veya başka alışverişler için erken değil mi ben son zamnlara yakın alışverişi yapmayı düşünüyorum
bence başlamak için tam zamanı canım.çünkü herşeyi son ayda birden almak maddi olarak fazla gelebilir en azından kendi bütçem için böyle düşünüyorum

bence başlamak için tam zamanı canım.çünkü herşeyi son ayda birden almak maddi olarak fazla gelebilir en azından kendi bütçem için böyle düşünüyorum

bizim bütçede çok iyi sayılmaz canım dün eşime dedim oğlumuz olacağı kesinleşti ufak tefek bişeyler alalım dedim dur hemen daha cok erken demeye durdu bende sustum artk kendi bilir :)

Sizede hayırlı cuma lar diliyorum , ay ne güzel konuştunuz hepsine canı gönülden katılıyorum ben dün yazdım ikinci kızım olacak sanırım diye yani burda sohbetti maksat sanki evladımı sevmeyecekmiyim sanki allahıma şükrediyorum sahlıklı sıhhatliymiş diye sag salim dogar inş , ama arkadaşların bazıları başka yönlere çekti sanırım ben üstüme alıp ğolemik uapmak istemedim herkesin kendi düşüncesi istegimiz burda gönül kırmadan sohbet yada dertleşme olumsuz şeyler duymak istesek hayatımızda var böyleleri zaten . Neyse fazla ızatmayacam sizinde bebeginiz hayırlı olsun güzel konuşmanıza ayrıca teşekkür ederim hayırlı günler

hiç sorma hiç sorma poposunu mu ısırırım yemek borusuna acı biber mi sürerim bilemedim

bizim bütçede çok iyi sayılmaz canım dün eşime dedim oğlumuz olacağı kesinleşti ufak tefek bişeyler alalım dedim dur hemen daha cok erken demeye durdu bende sustum artk kendi bilir :)
ahh bu erkekler son dakka işleri severler rahat varlıklar hepsi ufak ufak ben gördükçe alıyorum ortak cinsiyete uyacak şekilde çünkü hadi denildiğinde hepsi bi arada yine zorlanan biz olucazbabalar duyun sesimizi........

hahhah yerim lan seni ne güzel geçirmişin benimkide eline düğün günüm iki yastık almış bunlar bebekle dolacak bunlar dolacak ben istiyorum o kadar diyor bende dayanamadım doldurabilirsen helal olsun destekleriz anacım dedim kadın kaldı

kızımda portbebe ve çanta takımı kullanmıştık kullanışlıydı ama pusetler daha modern duruyo kullanışlımı bilmiyorum yalnız

biz puset almıştık ama tecrübesizlik işte biraz büyük almışız bide çok derin kullanamadım doğru dürüst aslında iyi oluyo sallanabiliyoda

kızlar hangisi daha mantıklı

bence alttaki. 5 aya kadar ana kucağı önermiyor doktor demişti bir arkadaşım. hani oturur pozisyonda olduğu için. 5 aya kadar uzanması daha güzel.

biz de çok düşündük taşındık sonunda tam yatabilen puset alıp işi çözmeye karar verdik. ekstra da masrafımız olmasın dedik.
araç için de direk oto koltuğu alıcaz. minnoş kucakta yada son paylaştığınız resimdeki taşıyıcıda gezecek biraz

bende öyle yapıyım bari canım gittikçe gördükçe bi takım bişeyler alayım arada unutulan cok sey olur bi anda alınca duymaz canım bu erkekler bizim sesimizi kafalarının dikine giderler

biz puset almıştık ama tecrübesizlik işte biraz büyük almışız bide çok derin kullanamadım doğru dürüst aslında iyi oluyo sallanabiliyoda

Canım bizde kızımızda bilmeden dediğin gibi almışız zaten kızım hiç rahat edemedi kullanamadık daha yepyeni duruyor şimdi pusetlerdeki derin yer için destekleyici kılıflar satılıyor ben ondan almayı düşünüyorum en azından bu bebişim kullansın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…