2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

budur işte süper bir haber bu beklediğimiz çok çok çok sevindimmm herşey senin elinde eşine de çocuk gibi davran evlenince böyle oluyor demek ki sen bir KADINSIN elinden herşey gelir biliyordum düzeleceğinizi ALLAH ayırmasın bir daha yaşatmasın kötü günler

kızlar şu an hiçbir şey okuyamıyorum kafam kalkmıyor midemde iğrenç bir his kafamda sersemlik var ve burnum iki taraflı %90 tıkalı..kafamı kaldıramıyorum sandalyeden.

arkadaşım ocakta doğum yaptı çocukta kolik var sallanan beşiği geç keşfetmiş keşke başında alsaydım diye sızlandı geçenlerde..

kolikli bebek çok zor kızımdan biliyorum o yüzden bunda ne gerekiyosa almaya razıyım yeterki bebiş ağlamasın o da bizde huzurlu olalım

canım aklına kötü olumsuz seyler getirme rabbimin hediyesi bu sana meleğin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi sekilde gelir kucağına inşallah

Ay yorumunu okuyunca testi yorumluyosun sandim eyvah herhalde olumsuz o yüzden böyle girmiş konuya derken sonunu okuyunca rahatladım :))) allah akıl sagligimi korusun benim amin :))

hımm mantıklı diyosun canım.sırt çantasıda baya revaçta her mağazada onu gösteriyolar direk tabi ben bu yönden bakmamıştım.teşekkürler

tatlım bende erkek annesi adayıyım dün öğrendim oğlumun olacağını herkese sevinçle haber veriyorum ilk eşime verdim oğlumuz geliyo diye neyse hayırlısı dedi bizlerde de en fazla kız olmasını istiyolardı ne yalan söyleyim öğrendim öğreneli içimden en cok erkek geçti Allahım kalbime görede verdi çok şükür oğluşum benm :))

çok ilginç yaa :)) şaşırdım gerçekten söylenecek lafmı bunlar erkeği kızı yokki evladın can o can..

Canım bende sürekli doktorumla whatsapp üzerinden mesajlaşıyorum, kafama takılan bir şey olduğundan ya da test sonuçlarım geldiğinde..o yüzden bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum..anladığım kadarıyla özel hastaneye gidiyorsun sende madem para veriyorsun o zaman değmeli biraz ilgi alakalı olmalı..

Aminn inşallah gerçekten ama çocuk gibi sevilmek ilgilenilmek istiyolar ben son günlerde hamilelikte araya girince baya eşeklik etmişim o yazdıkça ben okudukça hee doğru dedim kendi kendime ama tabi bu onu sütten çıkmış ak kaşık yapmaz bende istediklerimi sıraladım zaman istedi zaten öyle olucak dedi anlaştık bakalımm bu arada çok teşekkür ederim güzel yorum ve fikirlerin için desteğin için Allah hepimize en hayırlısını versin herşeyin

Ay yorumunu okuyunca testi yorumluyosun sandim eyvah herhalde olumsuz o yüzden böyle girmiş konuya derken sonunu okuyunca rahatladım :))) allah akıl sagligimi korusun benim amin :))

canım yaa sıkıntı etme ben yaptırmadım o testlerden yaptırmamda o benm minik meleğim Allahım gönlüne göre versin canım

kızlar şu an hiçbir şey okuyamıyorum kafam kalkmıyor midemde iğrenç bir his kafamda sersemlik var ve burnum iki taraflı %90 tıkalı..kafamı kaldıramıyorum sandalyeden.
eyvah üşüttün mü yoksa geçmiş olsun izin alıp dinlenme şansın var mı canım çok iyi gelecektir

hımm mantıklı diyosun canım.sırt çantasıda baya revaçta her mağazada onu gösteriyolar direk tabi ben bu yönden bakmamıştım.teşekkürler

rica ederim 2. olunca çoğunluğu unutmuşta olsanız bunlar unutulmuyo az çekmedim hem araba hem çanta hem bebek bide kendi kol çantan ayyy kabus gibi o yüzden bunda en pratik neler varsa onları alıcam sana da tavsiye ederim ilk önce pratik mi diye düşün bişeye bakarken

kaynanamın cümlesi ay erkek mi olacak kız mı olacak biraz yarım akıllı kendisi 75 yaşında anlatamıyorsun sağlıklı olsun ne olursa olsun diye yok kız mı erkek mi kız mı erkek mi en sonunda delirdim oğlun ne koyduysa o çıkacak dedim bende afalladı kaldı garibim

tavsiyelerini heyecanla bekliyorum

süpersin yaa hayranım laflarına nerden buluyorsun bunları :))

canım benim burada en çok da bunun için varız ben daha önce de yazdım benim tek arkadaşım sizsiniz sizinle paylaşıyorum herşeyimi birbirimize destek olmalıyız sen iyi olursan keyfin yerinde olursa hepimiz mutluyuz çünkü ne olursa olsun hepimiz aynı duygu dururmundayız kendimi hep senin yerine koydum o yüzden yardım etmek boynumun borcuydu neyse geçti gitti artık zaten unutalım bunları

insanlar cidden çok ama çok gereksiz. evlenirsin yok mu bişiler. daha düşünmüyon mu .hamile kalırsın böyle laflar. yahu Allahtan öte var mı ?
manavdan kavun -karpuz mu seçiyoruz.
biz de de kız kardeşiz erkek yok hiç.. millet hep annemlere erkek olur torun bak gör ordan yüzünüze gülsün. erkek olduğunu öğrendik... aaa bak demiştik ya da annen-baban çok sevinmiştir. tabi belki onlar da o duyguyu tatmak istedi bilemeyiz de böyle saçma yorumlara sinir oluyorum.
dün eşimin yengesinin dediği tüh keşke kız olsaydı cicili bicili giydirirdik... dua etsin yoğun anıma geldi yoksa ben lafları giydircektim.
benle yaşıt 2 kızı evlenmedi hala eşim ondan kıskanıyordur boşver dedi.
yahu hayırlısı olsun demek bu kadar mı zor.
alemin ağzı torba değil ki büzesin. isteyen yapsın bakalım oluyo mu istedikleri.
Allah herkese akıl versin.Amin.

eğer imkanın varsa bilgisayar ekranından uzaklaşıp karanlık ya da ışıksız bir yerde gözlerini dinlendir.
sanırım migren atağı geçiriyorsun.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…