- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.041
günaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
arkadaşım ocakta doğum yaptı çocukta kolik var sallanan beşiği geç keşfetmiş keşke başında alsaydım diye sızlandı geçenlerde..
canım aklına kötü olumsuz seyler getirme rabbimin hediyesi bu sana meleğin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi sekilde gelir kucağına inşallah
hımm mantıklı diyosun canım.sırt çantasıda baya revaçta her mağazada onu gösteriyolar direk tabi ben bu yönden bakmamıştım.teşekkürlerçanta da sırt çantası daha kullanışlı ve pratik oluyor buda kullanışlı ama sadece çantası içinde alma derim bence bi sırt çantalarını düşünmeni öneririm çünkü bebeği alıyosun kucağına çanta omuzdan düşüyo her yere arabasını götüremiyosun yalnız olduğun zaman bi sürü yük bitane anakucağı kanguru bide sırt çantası bittiiii çok iyi oluyo
Bende erkek annesi bekleyen bir anne adayı olarak şuana kadar duyduklarımı söylemek istiyorum;
1) Annem: Hadi ya tühhh! Olsun napalım
2) Babaannem: Olsun erkek de evlat, o da sevilir.
3) En yakın arkadaşım: Doktor kesin erkek dememiştir başta üzülmeyesin diye ?!?
4) İş arkadaşım: Sana da bir kız evlat yakışırdı ama idare edicen artık.
5)Başka bir arkadaşım: Surat allak bullak bir şekilde ciddi misin???
Gerçekten bende sıkıldım ben her saniye oğluşum oğluşum diye gezindikçe insanlardan hep böyle değişik yorumlar geliyor..artık yeter
çok ilginç yaa :)) şaşırdım gerçekten söylenecek lafmı bunlar erkeği kızı yokki evladın can o can..Bende erkek annesi bekleyen bir anne adayı olarak şuana kadar duyduklarımı söylemek istiyorum;
Gerçekten bende sıkıldım ben her saniye oğluşum oğluşum diye gezindikçe insanlardan hep böyle değişik yorumlar geliyor..artık yeter
Arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu lütfen bana bir fikir verin. Sabah 6 buçukta kasiklarimda sanciyla uyandım. Gün içinde de hafif de olsa devam etti. Ben de saat 12de dr u aradim.ben de cep numarası yok hastaneden ulastim sekreteri ne sorunu söyledim. O da dr un hastası var dedi. Yarim saat sonra tekrar aradım dogumhaneye indi dedi. Birazdan gelince ben sizi arayayim dedi numarami istedi tamam dedim. Gel derse gelirim dedim. Yok normaldir derse işimi birakip gitmeyecektim. Saat 5 oldu aramadi ben aradım sekreter dedi ki dr demiş telefondan muayene edemem sıkıntı varsa gelsin.dr un cebini istedim muayene ye gelince kendiniz alırsıniz dedi tavir hiç hoşuma gitmedi. Ordan doğru düzgün hizmet almak için o kadar para ödüyorum .arkadaşlarım ayni hastanede başka bir dr a gidiyor whatsapp dan bile soru soruyorlarmis dr.larina. sizce dr u degistirmeli miyim ? Aslında çok seviyordum tatli bi dr.du ama ilk gebeligim ve ben evham yapıyorum bile desem ilgilenmesi gerekmez miydi ?
budur işte süper bir haber bu beklediğimiz çok çok çok sevindimmm herşey senin elinde eşine de çocuk gibi davran evlenince böyle oluyor demek ki sen bir KADINSIN elinden herşey gelir biliyordum düzeleceğinizi ALLAH ayırmasın bir daha yaşatmasın kötü günler
Ay yorumunu okuyunca testi yorumluyosun sandim eyvah herhalde olumsuz o yüzden böyle girmiş konuya derken sonunu okuyunca rahatladım :))) allah akıl sagligimi korusun benim amin :))
eyvah üşüttün mü yoksakızlar şu an hiçbir şey okuyamıyorum kafam kalkmıyor midemde iğrenç bir his kafamda sersemlik var ve burnum iki taraflı %90 tıkalı..kafamı kaldıramıyorum sandalyeden.
hımm mantıklı diyosun canım.sırt çantasıda baya revaçta her mağazada onu gösteriyolar direk tabi ben bu yönden bakmamıştım.teşekkürler
Bende erkek annesi bekleyen bir anne adayı olarak şuana kadar duyduklarımı söylemek istiyorum;
tavsiyelerini heyecanla bekliyorumrica ederim 2. olunca çoğunluğu unutmuşta olsanız bunlar unutulmuyo az çekmedim hem araba hem çanta hem bebek bide kendi kol çantan ayyy kabus gibi o yüzden bunda en pratik neler varsa onları alıcam sana da tavsiye ederim ilk önce pratik mi diye düşün bişeye bakarken
BizDe sadece ense kalinligina baktirdik.ikili test yaptirmadik sonucta bir problem cikarsa caresi yyok.bebegi de aldirmicamiza gore ne gerek var
süpersin yaa hayranım laflarına nerden buluyorsun bunları :))kaynanamın cümlesi ay erkek mi olacak kız mı olacak biraz yarım akıllı kendisi 75 yaşında anlatamıyorsun sağlıklı olsun ne olursa olsun diye yok kız mı erkek mi kız mı erkek mi en sonunda delirdim oğlun ne koyduysa o çıkacak dedim bende afalladı kaldı garibim
Eki Görüntüle 1535844
Arkadaşlar ikili test sonucum anlayan biri cevaplarsa çok sevinirim. Çok merak ediyorum. İnşallah iyidir
Aminn inşallah gerçekten ama çocuk gibi sevilmek ilgilenilmek istiyolar ben son günlerde hamilelikte araya girince baya eşeklik etmişim o yazdıkça ben okudukça hee doğru dedim kendi kendime ama tabi bu onu sütten çıkmış ak kaşık yapmaz bende istediklerimi sıraladım zaman istedi zaten öyle olucak dedi anlaştık bakalımm bu arada çok teşekkür ederim güzel yorum ve fikirlerin için desteğin için Allah hepimize en hayırlısını versin herşeyin
çıkmasına çıkarımda oda arkadaşımda hastaneye sonuç göstermeye gidecekmiş surat yapıyoreyvah üşüttün mü yoksageçmiş olsun izin alıp dinlenme şansın var mı canım çok iyi gelecektir
insanlar cidden çok ama çok gereksiz. evlenirsin yok mu bişiler. daha düşünmüyon mu .hamile kalırsın böyle laflar. yahu Allahtan öte var mı ?Bende erkek annesi bekleyen bir anne adayı olarak şuana kadar duyduklarımı söylemek istiyorum;
kızlar şu an hiçbir şey okuyamıyorum kafam kalkmıyor midemde iğrenç bir his kafamda sersemlik var ve burnum iki taraflı %90 tıkalı..kafamı kaldıramıyorum sandalyeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?