2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok ilginç geliyor burda cinsiyetlere verilen tepkiler, biz hala cinsiyet öğrenemediğimiz için heyecanla bekliyorum lakin her absürt yoruma verilecek cevabım hazırayrıca bizim bebişin varlığını bilmedikleri için kimse hamileliğim hakkında bile yorum yapamıyor

Normal canim merak etme zaten uzun zamandir deneyimlememissin oyuzden bu mutlaka oluyor bendede oyle oldu dewam edersen bu sorun azalacaktir baktin dewam edio ozaman doktorunla konus cunku idrar yollarinda iltihap yada mantar varsa ayni aciyla iliski suruyor...bu problemleri ben cok yasadim...bence bi sorunun yok saglikli hamilelik diliyorum...

Selam taze anneler nasilsiniz?ikili yada uçlu testi yaptiran var mi? Doktorun üçlüyü önerdi 15gun sonra gideceğim Rabbim hepimizin bebisini korusun
Canım 2li yi yaptırdik çok şükür doktorum sonuçların iyi dedi.2hafta sonrada 3lü yapıcaz dedi gün verdi.kızımdayken ayda bir giderdim şimdi 2haftada bir çağırıyor

Valla artık herkes biliyor hamile olduğumu görenler aaaaaaaa diyolar.çünkü karnım baya sivrice çıktı.hemen anlaşılıyo.burda çoğunluk öğrendi cinsiyeti.canım darısı bize inşallah.kimsenin dediğinede bakmıyorum bakmıcamda bir kızım var cinsiyet öğrendinmi diyolar yok diyorum aman ikinci nasılsa,kızsa üçüncüyü doğurursun diyolar ahhh ahhh kız çocuğu gibi varmı.dünyaları değişmem saçının bir teline rabbim hayırlı evlatlar versin

Instagram ' dan hesaplar , arada göz atabilirsiniz
hemfithemanne
annetavsan
bumayaspilanet ( Şu kız çocuğunun şirinliğine bakın )
bestpregnancyphotos

Erkende uyandık biz , eşimin kızı erken kalıyor, 6 ' ya doğru ayaktaydı :)))) Ben de instagramda biraz araştırma yaptım , ilk iki hesap motive etsin bizi,doğumdan sonra spora başlarız,yapabilenler şimdi de hamile yogası yapabilir tabii

Arkadaşlar bu arada , Eylül Anneleri, Ağustos anneleri vb. başlıkları okumak da bilgilendirici olabilir bizim için , Eylül annelerine Detaylı ultrason için yer sordum , orada rahim ağzı uzunluğu ve enfeksiyonlar konusunda bilgi verilmiş,sağolsun burada da bir üye yazıp bizi bilgilendirdi , zamanınız varsa bakabilirsiniz , ben ara ara bakacağım

Ne ayse betül ve azra mi ☺canim ben ogretmenim betul ve azra isminde ogrencilerim var ikisi de ogretmenlikten soguttu beni tabi o isimlerden de.yoksa kizlari tanimadan seviyordum o isimleri

Bende ayse isminin onune berra ismini cok yakistiriyorum. Ayse berra.
İsmiyle buyusun insallah yavrucaklar.

Benimde bir kizim var doktor buna da yuzde 90 kiz dedi. Soylediklerimiz olsun olsun demeye basladi. Sanki cok kotu biseymis gibi bizi teselli ediyolar:))

Ben her duamda esimde ayni sekilde hayirli olani ver deriz bizim hakkimizda hayirli olan boyleymis. Hem ben cok mutluyum iki kiz annesi olmak cok sansli bir durum:) ileriki donemlerde is yukum de hafifleyecek:)

Ucuncuyu ben zaten kiz da olsa erkekte olsa istiyorum. Ama biraz daha ileri zamanda dusunuyorum nasip olursa. onun bunun demesiyle dunyaya cocuk getirecek degiliz ucuncuyu yaparsinmis ne kadar basit bir cumle.

İki
İki kız , üç kız en sevdiğim ve hep özendiğim kardeş stili :)

Biz 3kız bir erkek kardeşiz. Kızların en küçüğü benim. Erek kardeşim doğana kadar annanem dahil anneme baskı yapmışlar. Babam hep kızlarıyla gurur duymuştur. Her durumda birbirimize destek olduk. Çevreye çok kulak asmayın. Kız evlat iyidir size hayatta arkadaş olur yoldaş olur. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.

canım daha hissetmiyoruz yaa o yüzden korkumuz var sanki hergün doktora gidip ultrasonda bakasım geliyo kalp atışlarına o korku bende de var canım

ooo olmamı şekerim olmamı ananın tedirginliği biter mi hareketleri hissedene kadar psikoya bağlarız sonrasında da ay neden az oynadı neden fazla tekme attı diye yeriz kendimizi

kızlar sanırım dediğiniz gibi bu bebişler doğana kadar devam edecek korkularımız hatta doğduktan sonra farklı korkular başlıcak şuan rahatladım bende bir gariplik bar zannediyordum.Allaha emanet yavrularımız sağlıkla gelsinler inşallahhh

canım o sırt ağrısı dün bende de oldu kv yazlığına gittik yattığımız yatak biraz sertti ondan ağrıdığını biliyorum ama yinede inanılmaz korktum uykum kaçtı zamanında burda düşük yapan arkadaşlardan baya etkilendik sanırım.korkmamak lazım şu hamileliğimizi doya doya yaşamamız lazım tekmelerini hissetsekte bi ohhh çeksek :)

Aynen öyle canım.rabbim çocuklarımıza uzun ömürler versin.eşimde bende bi kızımız daha olsun isteriz.sağlıklı olsunlar da rabbim neyi uygun gördüyse.

günaydın hanımlar benimde ikili sonucum çıkmış hastane e-labaratuvardan baktım şimdi yorumlayabilirmisiniz kalbim duracak heyecandan

Test Sonuç MoM

PAPP-A 499.6 ng/mL 0.37

T- hCG 114.0 IU/ml 1.36

NT 1.50 mm 0.82

NB Mevcut

Risk Degerlendirmesi (dogumda)

Risk Sınır deger

Down Sendromu 1:808 1:250

Sadece Yas 1:383

Trisomi 18/13 1:17400 1:101

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…