- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.581
Canim, Allah kızlarına uzun ömürler versinHerkese gunaydin guzel hamisler. Dun kizimin dogumgununu yaptim cok sukur ustumden koca bir yuk kalkti. Zaman nasil geciyor cocukla hic anlamiyor insan, sanki daha dun ona hamileydim dogurdum bebekti simdi 3 yasinda olmus:) ergen genc kiz modlarinda takiliyor:)) rabbim hepimizin yavrularunin ve dogacak olan bebislerimizinde hayirli saglikli nice yaslarini gostersin. Bir kac sey ekliyorum dogum gununden doguma da ayni hazirligi ve bir kac baska seyde ekleyip yapicam sizede fikir olur belki hanimlar. Cogunuz biliyordur ama bilmeyenlerede nasil yaptigimi anlatabilirim.
Dogumgununden bir kac karede ekliyorum:)
yiyelim gitsin ya bidaha böyle bahanemizde olmayacak :)
Iyi bak ekmek yiyorsun iste ama beyaz ekmek olmasin cok zararli beyaz ekmek... :*
bende artık gece yatmadan atacağım zaten benim mide sıkıntısı fena zaten bir yıldır.Az once demir hapi durumunu okudum benimde midem iyi degil 3 gundur gece yatarken iciyorum cok sukur bir sorun yasatmadi...mide kabusum baslarsa mahvoldum demektir...ben calsiyum efervesan iciyorim sanirim oyuzden kabiz olmuyorum magnezyum iciyordum ishal olmadim ama bagirsaklarim isyan etti onu biraktim
ben ekmek hiç yemezdim gebelikte bol bol yiyorum makarnada patateste ..aslında yememek lazım sanırım ama benim midemi onlar bastırıyor.kara ekmek yemem yaa tadı yok tuzu yok salak gibi bşey oo beyaz ekmek ama sadece sabah kahvaltıda hemde kızartarak gün içinde yada akşam yemeyince ölüyorum açlıktan heheh
ben iğnesini istiycem canım sende baktın gördün miden çok fena dr.unla konuş iğnesini rica etbende artık gece yatmadan atacağım zaten benim mide sıkıntısı fena zaten bir yıldır.
Başım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım
geçmiş olsun canım çok düşük deil ama düşmemesi için bol sıvı almak gerekiyormuşBaşım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım
valla şu an zaten önceliğim biri mide diğeri diş eski metal dolgumun bir ksımı çıkm ış sol arka dişimi halletti arkasınıda çürütmüş..gözde var ama aciliyet sırası 3ben iğnesini istiycem canım sende baktın gördün miden çok fena dr.unla konuş iğnesini rica et
bel ağrısı 2 haftadır çok fena eğilince doğrulamıyorum yataktan kalkamıyorum tam kuyruk sokumumda kızımdada olmuştu kontrole gidince dr.uma sorucam bende muhakkak. dediğin gibi koca gün oturarak çalışıyorum zaten bide bel fıtığım vardı onunla ilgisi varmı bilemiyorum yalnız inş. böyle devam etmezKızlar bel ağrıları için oturarak çalışıyorsan bel destek yastığı kullanman lazım dedi doktor , sürekli oturan ve ayakta çalışanların çoğunda yaşanıyormuş .. Sebamed genital bölge için sıvı sabunu kullanabilirsin dedi kaşıntılarım oluyor ara ara benim.
Ekmek ve hamurlardan uzak dur dedi .. çok yemesem de yiyorum.
günaydın hanımlar gününüz aydın olsun güzel geçsin inşallah...
ben gebeliğe 84 kiloyla başlamıştım 82,7 hatta bir kez 82,1 i bile görmüştüm tartıda bugün 16. haftaya girdim Allah'ın izniyle ,bebekle ilgili bir hissiyatım yok inşallah sağlıklıdır diyorum...
iki gündür demir ilacımı içmiyorum çünkü midemde sağlam bir sıkıntı oluştu. Ağrıyor ağrısı sırtıma vuruyor ,şişiyor sanki orda sağlam bir problem varmış gibi ki normalde de hafif düzey gastrit ve reflüm vardı...
demir ilacını kesince iki gündür tuvaletim düzene girdi ve sabah 83,6 kilo idim...
ben suyu bol içerim...ama vajinamda bir sızı olduğunu söylemiştim gynofloor fitil kullanıyorum 3 gündür toplamda 12 gün kullanacağım. Fitili koyarken problem yaşıyorum sanki vajinam şişmiş yapışmış gibi fitil acıtıyor biraz. Gerçi normal fitiller gibi yumuşak bir fitil değil hap gibi sert bu belki de ondan bilemiyorum ama her gün daha iyiye gidiyor Allah'ın izni ile:)bebeğimi hissedemediğim için tedirginim endişeliyim umarım sağdır sağlamdır diyorum kendime hep tabi bu evhamımda önceki kaybımın etkisi büyük...
Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıklı gebelikler geçirmemizi nasip etsin doğumlarımızı kolay eylesin inşallah..
İlla Cuma duası olacak değil ya müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş. Güzel dualarınızda bizleride unutmayın
Aslında artık pek bir şey kalmadı , lekelenmem , kanamam yok ,kendime nazar değdirmeyeyim, ayaklandım da ama içimdeki korku bitmiyor , okula gidersem yine başıma aynı şekilde kanama gelir diye korkuyorum , okul ile ev çok uzak ve kanama olduğunda bir garip kalmıştım hastane de...Rapor vermemesi icin neden yok ki.rahatsizliginiz varsa vermek zorunda
mide önemli canım ya ilaçları içmezsek kan değerlerimiz düşer ayrıca ben ne yesem dokunuyodu o yüzden herşey yiyemiyodum e o zamanda bebek yeterli besin alamaz iki ucu b... değnek malesefvalla şu an zaten önceliğim biri mide diğeri diş eski metal dolgumun bir ksımı çıkm ış sol arka dişimi halletti arkasınıda çürütmüş..gözde var ama aciliyet sırası 3
ne kadan defoluyummmmm
ay benimde göbeğim indi bu sabah ama gaz ve şişkinliklerden sanırım daha erken zaten göbekler için takılam orasına sağlıklı olsunlardaAmin.Sabah sabah iyi geldi bu guzel dualar.Dogumdan sonra fırsat bulursan :) miden ve reflun icin elma-havuc suyu sık kısın her gun iç.Bunu bir müddet yap.Benim de cok rahatsız edici reflum vardı,boyle gecti.Havuc gercekten mide dostuBaslarda kan ilacı bende de kabizlik yapmıştı,1 gun içmedim dudaklarım bembeyaz oldu :) içmeden de olmuyor.Miniklerimiz iyi somuruyor bizi :)
Butun bunların dısında ben de bebeğimi hissetmiyorum,ve hissedenlere imreniyorum.Bu perşembe Dr'la randevumuz var ve ben yine tedirginim.Bu sabah baktim aynaya göbeğim de küçülmüş...ilk 3 ayki iştahım da kalmadi son 1 haftadir...bilemiyorum minigim benimledir inşallah
ay bende aynıyım yaa
cumartesi sessiz sessiz çıktı yukarı balkona çıktım kendi annemi aradım biraz kasıklarımda ağrı vardı muhabbet ettik balkondan sesimi duyan kaynanam bir bağırıyor gökşenn gökşennnn geldin mi diye dedim tamam dedi içeri girid 1 dkk sonra da geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?