2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim, Allah kızlarına uzun ömürler versin

yiyelim gitsin ya bidaha böyle bahanemizde olmayacak :)

ama kızlar valla kusura bakmayın söylemek zorundayım haftanın 1 günü kendime bayram ilan ettim akşamları kesmiştim ama hamileliği bahane edip yiyorum hemde kocaman bol salçalı bi spagetti makarna hemide dolu dolu kocaman bi tabak ayyy ayıyım ben ya canım çekti bak dur yemekçiye yaptırayım hehhehe pardon valla amayapayacak olan yoktur herhalde isteyen olursa

Az once demir hapi durumunu okudum benimde midem iyi degil 3 gundur gece yatarken iciyorum cok sukur bir sorun yasatmadi...mide kabusum baslarsa mahvoldum demektir...ben calsiyum efervesan iciyorim sanirim oyuzden kabiz olmuyorum magnezyum iciyordum ishal olmadim ama bagirsaklarim isyan etti onu biraktim

bende artık gece yatmadan atacağım zaten benim mide sıkıntısı fena zaten bir yıldır.

Başım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım

kara ekmek yemem yaa tadı yok tuzu yok salak gibi bşey oo beyaz ekmek ama sadece sabah kahvaltıda hemde kızartarak gün içinde yada akşam yemeyince ölüyorum açlıktan heheh
ben ekmek hiç yemezdim gebelikte bol bol yiyorum makarnada patateste ..aslında yememek lazım sanırım ama benim midemi onlar bastırıyor.

Başım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım

gayet normal tatlım sıkıntı yapma benim heyecandan ne kadar tansiyon ilacı içersem içeyim geçen hafta doktorun yanında ölçüldü 16 ya 10 çıktı bide fırça yedim doktordan

Kızlar bel ağrıları için oturarak çalışıyorsan bel destek yastığı kullanman lazım dedi doktor , sürekli oturan ve ayakta çalışanların çoğunda yaşanıyormuş .. Sebamed genital bölge için sıvı sabunu kullanabilirsin dedi kaşıntılarım oluyor ara ara benim.

Ekmek ve hamurlardan uzak dur dedi .. çok yemesem de yiyorum.

ben iğnesini istiycem canım sende baktın gördün miden çok fena dr.unla konuş iğnesini rica et
valla şu an zaten önceliğim biri mide diğeri diş eski metal dolgumun bir ksımı çıkm ış sol arka dişimi halletti arkasınıda çürütmüş..gözde var ama aciliyet sırası 3
ne kadan defoluyummmmm

bel ağrısı 2 haftadır çok fena eğilince doğrulamıyorum yataktan kalkamıyorum tam kuyruk sokumumda kızımdada olmuştu kontrole gidince dr.uma sorucam bende muhakkak. dediğin gibi koca gün oturarak çalışıyorum zaten bide bel fıtığım vardı onunla ilgisi varmı bilemiyorum yalnız inş. böyle devam etmez

Amin.Sabah sabah iyi geldi bu guzel dualar.Dogumdan sonra fırsat bulursan :) miden ve reflun icin elma-havuc suyu sık kısın her gun iç.Bunu bir müddet yap.Benim de cok rahatsız edici reflum vardı,boyle gecti.Havuc gercekten mide dostu Baslarda kan ilacı bende de kabizlik yapmıştı,1 gun içmedim dudaklarım bembeyaz oldu :) içmeden de olmuyor.Miniklerimiz iyi somuruyor bizi :)
Butun bunların dısında ben de bebeğimi hissetmiyorum,ve hissedenlere imreniyorum.Bu perşembe Dr'la randevumuz var ve ben yine tedirginim.Bu sabah baktim aynaya göbeğim de küçülmüş...ilk 3 ayki iştahım da kalmadi son 1 haftadir...bilemiyorum minigim benimledir inşallah

Rapor vermemesi icin neden yok ki.rahatsizliginiz varsa vermek zorunda
Aslında artık pek bir şey kalmadı , lekelenmem , kanamam yok ,kendime nazar değdirmeyeyim, ayaklandım da ama içimdeki korku bitmiyor , okula gidersem yine başıma aynı şekilde kanama gelir diye korkuyorum , okul ile ev çok uzak ve kanama olduğunda bir garip kalmıştım hastane de...

mide önemli canım ya ilaçları içmezsek kan değerlerimiz düşer ayrıca ben ne yesem dokunuyodu o yüzden herşey yiyemiyodum e o zamanda bebek yeterli besin alamaz iki ucu b... değnek malesef

ay benimde göbeğim indi bu sabah ama gaz ve şişkinliklerden sanırım daha erken zaten göbekler için takılam orasına sağlıklı olsunlarda
inşallah o günleri görürsem doğumdan sonra patates suyu havuç suyunu yapacağım çünkü benim reflüm gastritim nefesimi de kesiyor sırtıma da vuruyor sanırım ilerledi baya...Allah hepimize yardım etsin.benim pek iştahım yoktu şimdide yok ama durmadan kazıntı halindeyim yemezsem de bulantı oluyor o yüzden atıştırıyorum ..

Bu yazdıklarınızı okuyunca kendi halim geldi gözümün önüne. Bizim evde iki katlı müstakil ve ahşap zeminli. Yürüsen alt kattan duyuluyor..Rahmetli Kayınvalidem gece 2'de wc'e gittin..Miray (kızım) bu gece çok uyandı, hastamıydı diye sorardı bazen :)) Gece evine gitsin de azıcık yalnız kalayım diye..Off başım ağrıyo yatim ben derdim. Gidince de film izlerdim ama tv'nin sesi kısık ve parmak uçlarımda yürürdüm. Şayet anlarsada TV . karşısında uyuyakalmışım derdim :))))) Bizimkiler dizisinde Sabri bey vardı eskiler bilir.. Sabri bey gibisin derdim. ne zaman dışarı çıkmaya kalksam kapıyı açar nereye derdi :)) Bizim üzerimizde emeği de çoktur ama hakkını yiyemem, mekanı cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…