2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım günaydın benim kullandığım güneş kremi Avene Creme ismi bu tatlım ...

Benimkide gitti yurtdisina 15 gun yok buarada gecmis olsun dikkat
sana da gunaydinlar olsun...gynofloru bende mantardan sonra kullanmistim cok zordur o ilaci kullanmak allah sabir versin florayi artiriyor iliskinde aci hissetmen normal cunku ordaki flora bozuldugunda kurur ve orasini sismis gibi hissedersin...gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle

demir ilacından olduğunuı tahmin etmiştim zaten birde günde iki defa kullan dediler yazdılar üstüne prospektüsünde hamileler için günde bir deniyor bende ağır kansızlıkta yok kan değerlerim muntazamdı..

amin sağolasın iyi dileğin için..

Anladım allah sağlık sıhhat versin kiziniza da bebeginize de :) ama anket bebeklerimizin cinsiyeti için. Ben de ikiz kizlara hamilesiniz sanmıştım :)

Nereden görülüyor ankette kimin ne işaretlediği :)

seninle günümüz aynı ikimizin de kızı olcak :)

Kızın çok tatlı maşallah ama herkese açık ortamlarda fotoğrafını paylaşma bence. Çok kötü niyetli insanlar var.

Bulantılarım bitti bitiyor derken dün akşam hemoroid olduğumu fark ettim. İlk defa başıma geliyor çok mutsuzum doktora tabii gideceğim ama size de sormak istedim. Bu hastalıkla ilgili, tedavisiyle ilgili bir şeyler bilen varsa yazabilir mi

sağlıklı nice uzun ömrü olsun kızının doğacak bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallah

bende çok acıkıyorum tatlım ya yemekten kalkıp 1 saat geçmeden eşime galiba ben acıktım diorum o da bana kızıyor ekmek yemiyorsun pilav makarna yemiyorsun tabi acıkıcan diye yieyimde bebeğin beyni hamur mu olsun diyorum :)
ama seni çok ii anlıyorum hemen hemen hep aç geziyorumm bende bak şimdi 8,30 da kahvaltı ettim karnım mı acıktı ne yine?

yiyelim gitsin ya bidaha böyle bahanemizde olmayacak :)

Gecmis olsun cnm hemeroid en korktugum durum bildigim kadariyla kremi vardi birde sicak suya bi ilac koyuyorsun buharina oturuyorsun iyi geliyormus...allah acil sifa versin

Kızlar demir ilacından iki saat önce iki saat sonra süt yumurta çay yiyip içilmeyeceğini biliyor musunuz? Eczacı böyle söyledi. Ben de ilacı mide bulantısı yapmasın diye gece yatarken içiyorum.

Bir de çatlaklar için doktorum mustela yazdı. Bu gün dermaeczanem den sipariş verdim. Bir de asla güneş koruyucu olmadan direk güneşe çıkmayacaksın dedi. En az 30 faktör kullanacakmışım.

Tesekkurler ben cok ta problem etmiyorum biz burda bir cok fotograf paylastim diger forumlarda da ayni sekilde haziran annelerinde bebeklerimizin fotolarini falanda paylasiyorduk sorun olacagini dusunmuyorum. Uyari icin saol yinede.

Oy verenlerin sayilarinin olduğu kisma tıklayınca kimlerin oy verdiğini gorebiliyorsun :)

Ekmek yemen lazim tam bugday unundan olsun 1 dilim ye

canım benim senin ve bebeğinin sağlığı için dua ettim umarım bir an önce sağlığına kavuşursun bende de şişkinlik başlayınca ara ara demir hapını bir kaç gün içmiyorum sırf tuvalete çıkmak için sonra tekrar başlıyorum bebeğinin birşeyciği yoktur bir hissetmeye başlayalım zaten anlayacağız keyfi yerinde mi değil mi diye

inşallah canım dün eşime diyorum ki 5. aya girdim demi ben yoo diyor 4 desin hayır ya beşteyim diyorum amacın ne diyor gülüyor bi doğaydı sıpaçok tezcanlıyım tontny çoook

Günaydın hanımlar benim belim tutuldu oturup kalamıyorum neredeyse. Bebeğe zararı olurumu bilginiz varmı bu konuda

Ekmek yemen lazim tam bugday unundan olsun 1 dilim ye
ya ben 135 kg ile hamile kaldım 9 ay bişey yemesem bebek depodan beslese kendini 5500 gram bebek çıkar benden yemesin sıpa zayıf yapacam onu filinta gibi kız olacak heheheh ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum o da peynir sürüyorum üstüne diye genelde kızartarak

inşallah canım dün eşime diyorum ki 5. aya girdim demi ben yoo diyor 4 desin hayır ya beşteyim diyorum amacın ne diyor gülüyor bi doğaydı sıpaçok tezcanlıyım tontny çoook

ay canım benim bende aynıyım 18. hafta dedi 4,5 aylık diyorum ne çabuk geçti diyorum ay doğsada sevsem diyorum kimseye dokundurmam diyorum ağzını burnunu yerim diyorum ay diyorum da diyorum manyak oldum iyice sapkınlık yaptı ama halen tuvalete girdiğimde iç çamaşırıma bi korkuyla bakıyorum kan var mı acaba diye allahım yaşatmasın bu korkuyu hiç birimize valla geçmez diyordum ama geçti be 6 haftalıktım buraya başladığımda 18 hafta oldum bi bakıcaz 28 hafta olmuş ohhhh ohhh ben bitmişim sıcaklardan hahahhaa

Iyi bak ekmek yiyorsun iste ama beyaz ekmek olmasin cok zararli beyaz ekmek... :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…