2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Maasallaah ona yaaa tam bir prenses çok güzel bir çocuk Allah nazarlardan sakinsin

Başım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım

benimde bugün başım döndü kulaklarım çınladı bir garip oldum çok sıcak ve susuz kalınca böyle oldu heralde elimi yüzümü yıkayıp ayağımı uzattım geçti :)

süpersinnnnn tatlım biz bu gidişle bebek doğana kadar yaşlı nenelere benzeyeceğiz benim saçlar bembeyaz oldu önlerim hep soracağım doktoa sormayı unutuyorum komediye bak mide için doktorunla konuş bence ben lansoprol içiyorum

AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN HANIMLAR

mide sorunum olduğu için LANSOPROL
alerji sorunum olduğu için CETRYN
tansiyon sorunum olduğu için ALFAMET günde 6 tane bile içebilirsin dedi
geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var onun için AKSEF diye bi antibiotik
kan sulandırıcı CORASPİN
troidlerim için EUTROX içiyorum

oooo ben hapkoliğim eğer sizinde sıkıntınız varsa bu hastalıklarla ilgili lütfen ilaçların isimlerini bi yere kaydedin ve doktorunuzla konuşun çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ben bunların sayesinde ricam olaca kendinize eziyet etmeyi bırakın bu ilaçların hepsi B kategorisinde yani bebeğe zarar vermeyen ilaçtır

Canım normalde izin alamazsın ama dr'un risli bir durum olduğunu gösterir kendince bir rapor yazarak sana o süreyi ayarlayabilir.

Selam kızlar iki gün önce sabah 6 da krampla uyandım bende. 36 yaşındayım ve ilk defa krampla tanıştım.İlk hamileliğimde hiç yaşamamıştım. Berbat birşeymiş.Allahtan kısa sürdü. Hemen pazardan muz aldım başladım hergün yemeye,potasyum iyi geliyormuş kramplara.. Tam dizimin arka etli kısmına girdi ve hala yeri ara ara belli ediyor kendini sızı olarak.İnşallah birdaha olmaz

ya bende diyorum canı sağ sağlim olsun sonuç olarak ha eşimin anası ha benim anam ama biraz özel lazım be arkadaş anlamıyorlar en sonunda dedim pazar sabah 9 da kapıya dayanmış uyuyonuz mu be diye soruyor kapıyı açmadık tekme attı iki üç kere açamazdık müsait değiliz evdeyiz pazar sabah be anacım yürü git ne işin var senin bende hamileyim ya kardeş kardeş yatıoz zannediyo herhalde bizi söyleyince ay ben düşünemedim diyo bu hafta pazar yine geldi açtık uyuyoruz anne dedim tam adımını içeri atıyordu kusura bakma anne dedim kapattım kapıyı sonra gelip özür diliyor üzülüyoorumda 75 yaşında bebek olunca ne pok yicem bilmem benden çıkmaz

Benim eşim her gece evde değil. Şayet evde kaldıysa Biz kahvaltıya falan çağırmadan asla çıkmazdı. Öyle densizlikleri yoktu yani..:)) Allah kolaylık versin sana da :)

O zaman rapor vermesi lazim ne akla hizmet vermiyor ki.sonucta okul yorucu ne olur ne olmaz.biz biraz ayaklaninca kendimizi yipratiyoruz siz en iyisini yapiyorsunuz.bende hamileligimde 20 gun rapor aldim 10 gun hastanede yattim 30 gun gitmedim okula

parkbyull ve tontny sabah sabah bunalimdim güldürdünüz beni.Allah da sizi güldürsün.Sormayin ya kafamda beyaz tek tel yoktu en görünür yerden diken gibi 1 adet çıkmış.Yatmiyor da oyle kalkik duruyor.Bu sabah sinirlendim kopardım.Eger o bir oncuyduyse yandım

Kuyruk sokumumdaki ağrıdan özellikle yataktan kalkma maceramdan hic bahsetmiyorum

Nine olma yolunda hızla ilerliyoruz

ayaklı eczane gibisin Allah cezamı vermesin nasipse doğumdan sonra beraber zayıflıyoruz ha ona göre

ayaklı eczane gibisin Allah cezamı vermesin nasipse doğumdan sonra beraber zayıflıyoruz ha ona göre

ben hapçıyım içmezsem psikilojim bozuluyor ağrı kesici hamilelikten önce düşün direk başım belim bi yerim ağrısın hemen dicloflam içiyordum kas gevşetici hemde 2-3 şeker gibi atardım ağzıma dediki minoset içicen doktor dedim plus mı yok dedi normalini iç plus olmaz dedi dedim yazma boşuna ben içmem dedim o ilacı sonra dedimki bi kerede kaç tane içebilirim kadın kalakaldı böyle ne demek istiyon diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…