- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.601
Maasallaah ona yaaa tam bir prenses çok güzel bir çocuk Allah nazarlardan sakinsinHerkese gunaydin guzel hamisler. Dun kizimin dogumgununu yaptim cok sukur ustumden koca bir yuk kalkti. Zaman nasil geciyor cocukla hic anlamiyor insan, sanki daha dun ona hamileydim dogurdum bebekti simdi 3 yasinda olmus:) ergen genc kiz modlarinda takiliyor:)) rabbim hepimizin yavrularunin ve dogacak olan bebislerimizinde hayirli saglikli nice yaslarini gostersin. Bir kac sey ekliyorum dogum gununden doguma da ayni hazirligi ve bir kac baska seyde ekleyip yapicam sizede fikir olur belki hanimlar. Cogunuz biliyordur ama bilmeyenlerede nasil yaptigimi anlatabilirim.
Dogumgununden bir kac karede ekliyorum:)
Başım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım
valla şu an zaten önceliğim biri mide diğeri diş eski metal dolgumun bir ksımı çıkm ış sol arka dişimi halletti arkasınıda çürütmüş..gözde var ama aciliyet sırası 3
ne kadan defoluyummmmm
Nereden görülüyor ankette kimin ne işaretlediği :)
seninle günümüz aynı ikimizin de kızı olcak :)
Benimde 11 ve benimde kızım oluyor :)
Kızın çok tatlı maşallah ama herkese açık ortamlarda fotoğrafını paylaşma bence. Çok kötü niyetli insanlar var.
ya bilen birileri varmı benim normalde doğum 1 kasım ama doktor 15 ile 20 si arası alırız dedi sezeryan ile benim doğum iznime 15 ağustosta çıkmam gerekiyor 8 hafta önce ama ben temmuz başında bırakacağım diyorum sizce kadın doğum doktorum 1.5 ay bana rapor verirmi çalışamaz diye iş yerimde çok mutluyum ama kilolu olduğum için tuvalete girmekde zorlanıyorum bide ofis katının çay kahve olayına da ben bakıyorum otur kalk otur kalk heba oluyorum telefonlara bak muhasebeye bak çay ver
Bu yazdıklarınızı okuyunca kendi halim geldi gözümün önüne. Bizim evde iki katlı müstakil ve ahşap zeminli. Yürüsen alt kattan duyuluyor..Rahmetli Kayınvalidem gece 2'de wc'e gittin..Miray (kızım) bu gece çok uyandı, hastamıydı diye sorardı bazen :)) Gece evine gitsin de azıcık yalnız kalayım diye..Off başım ağrıyo yatim ben derdim. Gidince de film izlerdim ama tv'nin sesi kısık ve parmak uçlarımda yürürdüm. Şayet anlarsada TV . karşısında uyuyakalmışım derdim :))))) Bizimkiler dizisinde Sabri bey vardı eskiler bilir.. Sabri bey gibisin derdim. ne zaman dışarı çıkmaya kalksam kapıyı açar nereye derdi :)) Bizim üzerimizde emeği de çoktur ama hakkını yiyemem, mekanı cennet olsun.
Canım normalde izin alamazsın ama dr'un risli bir durum olduğunu gösterir kendince bir rapor yazarak sana o süreyi ayarlayabilir.
Çok sağol canım. Hakkaten de gönlüme göre oldu. 2. kuzu kızmışBen bir sizden duydum canim.İlki oğlan olup 2.'yi bekleyen başka bilmiyorum :)Ama bunlar doğduktan sonra epey olacak gibiGönlünüzden gecen olur inşallah
ya bende diyorum canı sağ sağlim olsun sonuç olarak ha eşimin anası ha benim anam ama biraz özel lazım be arkadaş anlamıyorlar en sonunda dedim pazar sabah 9 da kapıya dayanmış uyuyonuz mu be diye soruyor kapıyı açmadık tekme attı iki üç kere açamazdık müsait değiliz evdeyiz pazar sabah be anacım yürü git ne işin var senin bende hamileyim ya kardeş kardeş yatıoz zannediyo herhalde bizi söyleyince ay ben düşünemedim diyo bu hafta pazar yine geldi açtık uyuyoruz anne dedim tam adımını içeri atıyordu kusura bakma anne dedim kapattım kapıyı sonra gelip özür diliyor üzülüyoorumda 75 yaşında bebek olunca ne pok yicem bilmem benden çıkmaz
O zaman rapor vermesi lazim ne akla hizmet vermiyor ki.sonucta okul yorucu ne olur ne olmaz.biz biraz ayaklaninca kendimizi yipratiyoruz siz en iyisini yapiyorsunuz.bende hamileligimde 20 gun rapor aldim 10 gun hastanede yattim 30 gun gitmedim okulaAslında artık pek bir şey kalmadı , lekelenmem , kanamam yok ,kendime nazar değdirmeyeyim, ayaklandım da ama içimdeki korku bitmiyor , okula gidersem yine başıma aynı şekilde kanama gelir diye korkuyorum , okul ile ev çok uzak ve kanama olduğunda bir garip kalmıştım hastane de...
süpersinnnnn tatlım biz bu gidişle bebek doğana kadar yaşlı nenelere benzeyeceğiz benim saçlar bembeyaz oldu önlerim hep soracağım doktoa sormayı unutuyorum komediye bak mide için doktorunla konuş bence ben lansoprol içiyorum
ayaklı eczane gibisin Allah cezamı vermesinAKIL VERMEK GİBİ OLMASIN HANIMLAR
mide sorunum olduğu için LANSOPROL
alerji sorunum olduğu için CETRYN
tansiyon sorunum olduğu için ALFAMET günde 6 tane bile içebilirsin dedi
geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var onun için AKSEF diye bi antibiotik
kan sulandırıcı CORASPİN
troidlerim için EUTROX içiyorum
oooo ben hapkoliğim eğer sizinde sıkıntınız varsa bu hastalıklarla ilgili lütfen ilaçların isimlerini bi yere kaydedin ve doktorunuzla konuşun çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ben bunların sayesinde ricam olaca kendinize eziyet etmeyi bırakın bu ilaçların hepsi B kategorisinde yani bebeğe zarar vermeyen ilaçtır
Benim eşim her gece evde değil. Şayet evde kaldıysa Biz kahvaltıya falan çağırmadan asla çıkmazdı. Öyle densizlikleri yoktu yani..:)) Allah kolaylık versin sana da :)
ayaklı eczane gibisin Allah cezamı vermesinnasipse doğumdan sonra beraber zayıflıyoruz ha ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?