2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende 3 kg almışım ya ama göbek daha fazla duruyor sanki 5-6 aylık gibiyim aşırı yemiyorum aslında ama ne bilim alıyorum nedense inş. çok fazla almayız
Benim az yediğim söylenemez işte sürekli meyve var yanımda buna rağmen acıkıyorum ben zaten hep balık etliydim böyle giderse ömrüm yine diyetlerle geçecek kurtulamadim

Canım benimde ara ara ağrıyo uykudan uyanıp bile hala ağrıdığını hissediyorum.migrenim falanda yok.ilaçta alamadığım için erken yatıyım uyuyunca geçsin diyorum.bir haftadır yok gibi şükür

Benim az yediğim söylenemez işte sürekli meyve var yanımda buna rağmen acıkıyorum ben zaten hep balık etliydim böyle giderse ömrüm yine diyetlerle geçecek kurtulamadim
cnm meyve zaten acıktırır yanında süt içsen yada ayran içsen iştahını önler bence diyetisyenler genelde bu şekilde tavsiye ediyor

Herkese gunaydin guzel hamisler. Dun kizimin dogumgununu yaptim cok sukur ustumden koca bir yuk kalkti. Zaman nasil geciyor cocukla hic anlamiyor insan, sanki daha dun ona hamileydim dogurdum bebekti simdi 3 yasinda olmus:) ergen genc kiz modlarinda takiliyor:)) rabbim hepimizin yavrularunin ve dogacak olan bebislerimizinde hayirli saglikli nice yaslarini gostersin. Bir kac sey ekliyorum dogum gununden doguma da ayni hazirligi ve bir kac baska seyde ekleyip yapicam sizede fikir olur belki hanimlar. Cogunuz biliyordur ama bilmeyenlerede nasil yaptigimi anlatabilirim.
Dogumgununden bir kac karede ekliyorum:)

Eklentiler

• image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 107
doğum gününüz kutlu olsun cnm. amin inş. allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin

Hayırlı olsun canım.Benimde bir hafta sonra 16 haftalık olcak ozaman gitmeyi düşünüyorum.benimde bir kızım var dünya tatlısı şimdiden isim düşünüyo benden heycanlı.cinsiyetini çok merak ediyo.rabbim herkese hayırlı evlatlar versin.benimde bir erkek kardeşim var ama bide kız kardeşim olsun isterdim

Maşallah çok tatlı süslü bu kızzzzz....ah bu kızlar çok tatlı oluyo...bizde bir saate okul gezisine gidiyoruz içerde kıyafet seçiyo.odayı hiç görme birini giyiyo diğerini giyiyo..anneeee olmuşmu öncekimi diyo

Tesekkurler canim valla bu kizlar cok fena oluyor suslu zarifeler:) bizimki bu yasta illa kendi istedigini giycek alti sahane ustu sishane dolasiyo ortalikta:))

Günaydın arkadaşlar ben de 3 ayda 1,5 kilo almıştım ama bu hafta hepsini geri vermişim ayrıca iştahım da kapandı canım hiç bir şey yemek istemiyor

Çok tatlı maşallah kızınız.Nice mutlu yaşlarınız olsun..

günaydın hanımlar gününüz aydın olsun güzel geçsin inşallah...
ben gebeliğe 84 kiloyla başlamıştım 82,7 hatta bir kez 82,1 i bile görmüştüm tartıda bugün 16. haftaya girdim Allah'ın izniyle ,bebekle ilgili bir hissiyatım yok inşallah sağlıklıdır diyorum...
iki gündür demir ilacımı içmiyorum çünkü midemde sağlam bir sıkıntı oluştu. Ağrıyor ağrısı sırtıma vuruyor ,şişiyor sanki orda sağlam bir problem varmış gibi ki normalde de hafif düzey gastrit ve reflüm vardı...
demir ilacını kesince iki gündür tuvaletim düzene girdi ve sabah 83,6 kilo idim...
ben suyu bol içerim...ama vajinamda bir sızı olduğunu söylemiştim gynofloor fitil kullanıyorum 3 gündür toplamda 12 gün kullanacağım. Fitili koyarken problem yaşıyorum sanki vajinam şişmiş yapışmış gibi fitil acıtıyor biraz. Gerçi normal fitiller gibi yumuşak bir fitil değil hap gibi sert bu belki de ondan bilemiyorum ama her gün daha iyiye gidiyor Allah'ın izni ile:)bebeğimi hissedemediğim için tedirginim endişeliyim umarım sağdır sağlamdır diyorum kendime hep tabi bu evhamımda önceki kaybımın etkisi büyük...
Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıklı gebelikler geçirmemizi nasip etsin doğumlarımızı kolay eylesin inşallah..
İlla Cuma duası olacak değil ya müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş. Güzel dualarınızda bizleride unutmayın

günaydın hanımlar bebeğimi sanki hissediyo gibiyim normal mi ki yoksa bağırsaklardan gelen kıpırtı mı
hissedebilirsin canım geçen hafta doktorum bana evet bebegindir o pıt pıtları yapan dedi
10güne daha rahat hissedersin demişti.
gün geçtikçe daha da netleşiyor hareketleri.

e ama bu çok tatlı berenimbo ısırası geldi zabağnan

geçmiş olsun canım demir ilacı malesef mideye çok dokunuyor bendede reflü var aynı sıkıntıları kızımda çok yaşadım o yüzden ilacı düzenli içemedim bu seferde kan değerlerim düştü tabi. yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum dr.umla konuşup demir için iğne isteyeceğim inş. verir yoksa mide ağrısından duramıyor insan. allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…