2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

14 haftalikken görünür mü acaba Benim doktorum ısrarla 16 haftalikken gel dedi acaba bende mi başka doktora erkenden gitsem Ne kadar sabirsiz oldum ben

Benimde olmuştu geçen gün, doktora sordum ilaç Verdi. Yapabileceğim doğal birşeyler varmı dedim. Muz var ama dedi hergün yersen çok kalorili, haftada bir yiyebilirsin dedi. Bir de yeşil mercimeği önerdi. Çok iyi geliyormuş. ama hapı yinede yazdı, sıklaşırsa kullan diye

Benim normalde de 9-5 tansiyonum. Hamilelikte de değişmedi. Vücut alışkın yani, günde 14 saate yakın çalışıyorum beni etkilemiyor. Sizi bu kadar etkilediğine göre normal tansiyonunuz bu değil ve vücut adapte olamıyor bı döngüye gibi. Normalde kaçtı ?

Ben de 34 oldum.Bana kimse 2.'den bahsetmiyor neyse ki yasımdan dolayı sanırım
Ama cinsiyet begendiremiyoruz elaleme.İnsanlari anlamak Cok zor.Cumartesi dugundeydik,Cok da yakın olmayan bir arkadasım "cinsiyeti belli oldu mu?" diye sordu.ben de net degil ama buyuk ihtimalle Kiz dedim gözlerim parlayarak.Durdu."Hmm olsun yaa..." dedi yine durdu bir kac sn sonra "Kiz da guzel olur,ciciler alır oyunlar oynarsin"dedi.ilk defa boyle bir tepkiyle karşılaştım sanki kötü birseymis gibi teselli etti beni
Ayy ne tuhaf insanlar var...Şaştım bir sey diyemedim.Olsun ben Cok seviniyorum önemli olan da bu

bunu diyen yarım akıllı da bayan değil mi boşversene ya benim doktor halen %90 kız dedi diye eşim %10 erkek olma ihtimali var halen diyo bende alış alış dedim kızçeye

12+2 de Erkeğe benziyor dedi...14+1 kesin erkek dedi...ama ayrıntılı usg de...4 boyutluda...inşallah Allah senin de gönlüne göre olan olur :)

Hıh kendi cinsiyetin ne kardeş yoksa annen seni istemeye istemeye mi doğurmuş deseydin Allah saglıklı sıhhatli hayırlısını versin yeterki çocuğun cinsiyet ayrımımı olurmuş hepsi melek onların büyüselerde annelerinin melekleri

Merhaba kızlar. Kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ablaları sayesinde. Artık hiçbir şeye heyecanım kalmamış gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evimizin huzurunu bozmasın.
Amin. Olur Oyle bosver,sen esine ve karnindaki melege bak tatlim.Ama hamile bir kadını niye uzerler,nasil uzerler anlayamıyorum

Kızlar 1 saat kaldı randevuma çok heyecanlıyım , doktor randevuları öncesi beni hep stres basıyor
Rapor işini de halletmem gerek , o da ayrı bir stres

Sanki kendim muayene oluyomuş gibi bende heyecan yaptım yavvv Cinsiyet için ne diyecek bakalım,inşallah rapor işide hallolur hadi bakalım.

Densizmiş o.
Biz de haftasonu dr büyük ihtimalle kız dediğinde tepki vermedik. Yani zatrn yüZde 50 ihtimal ya o olacak ya bu. Birde ilk çocuk ve de öncesinde kayıplar olunca insan sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti önemli değil diyor. Dr da garibim bizim odunluğumuzu yanlış anlayıp kız istemediğimizi düşünüp " kız berekettir, şanstır, uğurdur" falan dedi. Evladın kızı erkeği mi olur doktor dedik de dr rahatladı

Merhaba kızlar. Kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ablaları sayesinde. Artık hiçbir şeye heyecanım kalmamış gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evimizin huzurunu bozmasın.

Ne oldu cnm hayır olsun? Her ne olduysa canını sıkmaya değmiyor. bende kv konusunda çok üzüldüm ağladım ama düşündüm ki bebeğime yazık. Ve bu durum ne kv nede başkasının umrunda. O yüzden kendimizi ve bebeklerimizi düşünmek zorundayız

İste boyle manyak insanlar yuzunden dr lar erken cinsiyet soylemiyolar!!!

Sinir oluyorum su insanlarin patavatsiz sacma sapan yorumlarina.

Hayirli evlat olduktan sonra kizin erkegin ne onemi var!!!

Ben cinsiyetini yarin ogrenmeye calisicam. Erkek gibi hissediyorum. Herkes erkek hissediyo. Saglikli sihhatli olsun hic farketmez ama benim de kalbim azicik kizdan yana... Yarin oburgun dert ortagim olur,arkadas olur bana diye....

Valla hic aklıma gelmedi deseymisim de olurmuş,haketmişti

Ya ben 4.ayimda hamile kaldım,baktığında Cok uzun bir süre degil ama gel de bana sor,ben gecen o 4 ayda yas 34 eyvah benim cocuğum olmayacak psikolojisine girdim,nasil depresiftim anlatamam.Rabbim bana bu essiz hediyeyi vermiş,nasil sevinmem.Ben biraz da bu sebeple cinsiyetini bile merak edememiştim,sevinçten.Neyse Saglikla da kucağımıza alıp büyütelim hepimiz inşallah.Ve Allahım olmayan ve isteyen herkese de versin meleklerini

Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.

bana da dün düğünde biri dedi ki
2 oğlu var bu arada sanırım 2.yi kız istiyordu
cinsiyet belli oldu mu dedi
evet erkek dedim ayy yaa senin de mi erkek dedi
dicektim oğullarından memnun değil misin
eşim dedi hayırlı olan bu Allah böyle uygun gördü demek ki
ve oğulları da o kadar tatlı ki anlatamam. uysal sakin bebeler.

Normalde de 11/6 veya 11/7 falandı. Hiç bir zaman normal bir tansiyonum olmadı. Fakat şimdi tabii daha düşük.

Valla ben olsam gelin temizleyin derdim. Tabi ben evdeyken. Oh daha ne istiyosun. Sen yorulmamis olursun. Bahar temizligin yapilmis olur. Bide doguma yakin gelsinler temizlige,tamam iste :)

Valla ben olsam gelin temizleyin derdim. Tabi ben evdeyken. Oh daha ne istiyosun. Sen yorulmamis olursun. Bahar temizligin yapilmis olur. Bide doguma yakin gelsinler temizlige,tamam iste :)
:) ama orda değilim. Çok ayıp yaptıkları. Yoksa tabikş mutlu eder bu güzel düşünce. Ama işte biz bir aileyiz bayan olan benim hani aramızda sorun olsa eşimi arasınlar anlayacam beni neden arayıp sormuyorlar. Onlar yüzünden üç gündür uyumuyorum. Öyle soğudumki eşimden biliyorum eşim de benden soğudu. Çünkü ailesş onun her şeyi. Ben aileden değilim. Allah büyük.

dediğin gibi bütün mesele eşte bitiyor.
ama tavırları hiç hoş değil . ne demek o evin hanımı sensin. evin sen yokken temizlenecek.
ben de bazen lohusa zamanını düşünüyorum şimdiden.
arkadaşımın birinin stresten sütü az geldi mesela.
takmamaya çalışsada insan olmuyor.
dediğin gibi hayırları yok uzak olsalar keşke.ama nerde.

bunu diyen yarım akıllı da bayan değil mi boşversene ya benim doktor halen %90 kız dedi diye eşim %10 erkek olma ihtimali var halen diyo bende alış alış dedim kızçeye

Evet bunu diyen bir bayan arkadasimdi tatlim.Kiz-erkek evlat kokusu cennet kokusu.Allah butun kadınlara yavrularını koklamayi nasip etsin
Lafta kabul edilmese de bu kafada az da olsa insanlar var maalesef.Allah akıl fikir versin ne diyelim.Ama bu az sayıda olan insanlar icin hic can sıkmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…