- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.641
biz de 12+1 de gittiğimizde erkeğe benziyor bidaha ki gelişinde netleşir dedi ve %70 dedi umarım hayal kırıklığına uğratmazlar bizi bende bi doktora daha randevu aldım bu hafta bide ona görüncem bakalım ne diyecek cinsiyet için :)
Benimde olmuştu geçen gün, doktora sordum ilaç Verdi. Yapabileceğim doğal birşeyler varmı dedim. Muz var ama dedi hergün yersen çok kalorili, haftada bir yiyebilirsin dedi. Bir de yeşil mercimeği önerdi. Çok iyi geliyormuş. ama hapı yinede yazdı, sıklaşırsa kullan diyeSelam kızlar iki gün önce sabah 6 da krampla uyandım bende. 36 yaşındayım ve ilk defa krampla tanıştım.İlk hamileliğimde hiç yaşamamıştım. Berbat birşeymiş.Allahtan kısa sürdü. Hemen pazardan muz aldım başladım hergün yemeye,potasyum iyi geliyormuş kramplara.. Tam dizimin arka etli kısmına girdi ve hala yeri ara ara belli ediyor kendini sızı olarak.İnşallah birdaha olmaz
Benim normalde de 9-5 tansiyonum. Hamilelikte de değişmedi. Vücut alışkın yani, günde 14 saate yakın çalışıyorum beni etkilemiyor. Sizi bu kadar etkilediğine göre normal tansiyonunuz bu değil ve vücut adapte olamıyor bı döngüye gibi. Normalde kaçtı ?Benim de hep 9/5 hatta bazen 9/4,5 fakat beni inanılmaz rahatsız ediyor. Sürekli başımın arkasında bir ağırlık var. Ayağa kalkınca da bayılacak gibi oluyorum ve hemen midem bulanıyor. Kusunca geçici bir süre rahatlıyorum. Başımın ağrısı geçiyor. Sende de böyle etkileri var mı? merak ettim canım.
Ben de 34 oldum.Bana kimse 2.'den bahsetmiyor neyse kihayırlı olsun kalkık beyazın bende arkadakilerle kapatmaya çalışıorum ön içdekileri ne olacak halimiz kuyruk sokumum yataktan kalkarken değil de genelde 15 dakika ayakta durunca öldürüyor beni 1 dk oturayım geçiyor yine kalkıyorum sonra 15 dkk
yaşasın ninelik yaş 33 bunu doğurayım da bi tane daha yaparsın diolar diyorum hehe yaparım tabi yapmam mı sussun diye millet hehehe
Ben de 34 oldum.Bana kimse 2.'den bahsetmiyor neyse kiyasımdan dolayı sanırım
Ama cinsiyet begendiremiyoruz elaleme.İnsanlari anlamak Cok zor.Cumartesi dugundeydik,Cok da yakın olmayan bir arkadasım "cinsiyeti belli oldu mu?" diye sordu.ben de net degil ama buyuk ihtimalle Kiz dedim gözlerim parlayarak.Durdu."Hmm olsun yaa..." dedi yine durdu bir kac sn sonra "Kiz da guzel olur,ciciler alır oyunlar oynarsin"dedi.ilk defa boyle bir tepkiyle karşılaştım sanki kötü birseymis gibi teselli etti beni
Ayy ne tuhaf insanlar var...Şaştım bir sey diyemedim.Olsun ben Cok seviniyorum önemli olan da bu
12+2 de Erkeğe benziyor dedi...14+1 kesin erkek dedi...ama ayrıntılı usg de...4 boyutluda...inşallah Allah senin de gönlüne göre olan olur :)Kızlar Günaydın ..
12 haftalikken detayli ultrasonda doktor kiza benziyor dedi ama 16 haftalikken netlesir dedi. Ben çok sabirsizim biran önce öğrenmek istiyorum :) 14.haftamdayim sizler ne zaman öğrendiniz bu tahminin tutma ihtimali var mi sizce ?
Hıh kendi cinsiyetin ne kardeş yoksa annen seni istemeye istemeye mi doğurmuş deseydin Allah saglıklı sıhhatli hayırlısını versin yeterki çocuğun cinsiyet ayrımımı olurmuş hepsi melek onların büyüselerde annelerinin melekleriBen de 34 oldum.Bana kimse 2.'den bahsetmiyor neyse kiyasımdan dolayı sanırım
Ama cinsiyet begendiremiyoruz elaleme.İnsanlari anlamak Cok zor.Cumartesi dugundeydik,Cok da yakın olmayan bir arkadasım "cinsiyeti belli oldu mu?" diye sordu.ben de net degil ama buyuk ihtimalle Kiz dedim gözlerim parlayarak.Durdu."Hmm olsun yaa..." dedi yine durdu bir kac sn sonra "Kiz da guzel olur,ciciler alır oyunlar oynarsin"dedi.ilk defa boyle bir tepkiyle karşılaştım sanki kötü birseymis gibi teselli etti beni
Ayy ne tuhaf insanlar var...Şaştım bir sey diyemedim.Olsun ben Cok seviniyorum önemli olan da bu
Amin. Olur Oyle bosver,sen esine ve karnindaki melege bak tatlim.Ama hamile bir kadını niye uzerler,nasil uzerler anlayamıyorumMerhaba kızlar. Kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ablaları sayesinde. Artık hiçbir şeye heyecanım kalmamış gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evimizin huzurunu bozmasın.
Kızlar 1 saat kaldı randevuma çok heyecanlıyım , doktor randevuları öncesi beni hep stres basıyor
Rapor işini de halletmem gerek , o da ayrı bir stres
Densizmiş o.Ben de 34 oldum.Bana kimse 2.'den bahsetmiyor neyse kiyasımdan dolayı sanırım
Merhaba kızlar. Kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ablaları sayesinde. Artık hiçbir şeye heyecanım kalmamış gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evimizin huzurunu bozmasın.
Ben de 34 oldum.Bana kimse 2.'den bahsetmiyor neyse kiyasımdan dolayı sanırım
Valla hic aklıma gelmedi deseymisim de olurmuş,haketmiştiHıh kendi cinsiyetin ne kardeş yoksa annen seni istemeye istemeye mi doğurmuş deseydin Allah saglıklı sıhhatli hayırlısını versin yeterki çocuğun cinsiyet ayrımımı olurmuş hepsi melek onların büyüselerde annelerinin melekleri
Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.Ne oldu cnm hayır olsun? Her ne olduysa canını sıkmaya değmiyor. bende kv konusunda çok üzüldüm ağladım ama düşündüm ki bebeğime yazık. Ve bu durum ne kv nede başkasının umrunda. O yüzden kendimizi ve bebeklerimizi düşünmek zorundayız
Benim normalde de 9-5 tansiyonum. Hamilelikte de değişmedi. Vücut alışkın yani, günde 14 saate yakın çalışıyorum beni etkilemiyor. Sizi bu kadar etkilediğine göre normal tansiyonunuz bu değil ve vücut adapte olamıyor bı döngüye gibi. Normalde kaçtı ?
Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.
:) ama orda değilim. Çok ayıp yaptıkları. Yoksa tabikş mutlu eder bu güzel düşünce. Ama işte biz bir aileyiz bayan olan benim hani aramızda sorun olsa eşimi arasınlar anlayacam beni neden arayıp sormuyorlar. Onlar yüzünden üç gündür uyumuyorum. Öyle soğudumki eşimden biliyorum eşim de benden soğudu. Çünkü ailesş onun her şeyi. Ben aileden değilim. Allah büyük.Valla ben olsam gelin temizleyin derdim. Tabi ben evdeyken. Oh daha ne istiyosun. Sen yorulmamis olursun. Bahar temizligin yapilmis olur. Bide doguma yakin gelsinler temizlige,tamam iste :)
Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.
bunu diyen yarım akıllı da bayan değil mi boşversene ya benim doktor halen %90 kız dedi diye eşim %10 erkek olma ihtimali var halen diyo bende alış alış dedim kızçeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?