2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
eee normalde deli tepmiş gibi kapıya yapışıyorlardı her gün hani ,lan bu insanlar ne adi ha

kızlar hamileyiz bizi en iyi biz anlarız takmayın hiçbirşeyi kafanıza rahat olun dertleşirsenizde burda dertleşin ... kayınvalide görümce akraba boşverinnn relax =) bir defa geliyorıuz dünyaya hayatınızı yaşayın..hamileliğinizi iyi geçöirin bebekler de etkileniyr =)

Rica ederim acikcasi cevabini alamadigim bikac gunde senin kafani karistirdigimi soyleyen arkadasla ayni fikirde oldugunu dusundugun icin cevap vermedin sandim...annem evlenirken tembih etmisti erkek baska turlu dusunur yapar sen bi gozunu hep acik tut demisti bunu boyle soylemesi her erkegin yapacagi anlaminada gelmiyor yada basima gelmis oldugu anlamini cikarmak...ben tesekkur ederim beni anlayabildigin icin ve baska anlamlar yuklemedigin icin...evliligin daim olsun saglikla huzurla yurusun

tek yumurta ikizi ise oda erkektir tek yumurta ikizleri tıpa tıp aynı oluyorlar çok güzel bişey
Doktorum büyük ihtimalle çift yumurta ikizi dedi. Diğeri kız da olsa erkek de olsa fark etmez, yeterli sağlıklı ve hayırlı olsunlar. Rabbim hepimize sağlıklı, kolay bir doğum ile yavrularımıza kavuşmayı nasip eder inşallah

daha önce tek yumurta ikizi dediğin kalmış aklımda

aynen öyle sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez hayırlı olsun

benim orijinal tansiyonum 12-8 13/9 aralığndadır gebelikte 10-6 11-7 ye düştü bir ara sallıyordu şimdi az sallıyor...
Benim tansiyon kendimi bildim bileli hep dusuk 9 a 5 in ustune cikmaya basladimi benim kafa bi acaip oluyo umarim hipo tansiyon bebege zarar vermiodur...ama en ilginci ailede hep hiper tansiyon var hatta dayim teyzem hiperinde ustundeler heran beyin kanamasi riskleri var bi bende yok tansiyon sorunu cokkk sukur annemde yuksek tansiyon hastasi

işte dengesizler anlatamıyorum ki beni de delirttiler en sonunda alıcam pompalıyı delik deşik edicem hepsini ohhhhh
İyi yanına bak tonty.
Bebik doğunca sabah sabah alacaklı gibi kapıya gelen kaynanaya verirsin kapıdan bebişi , eşinle biraz keyif yaparsınız, dışarı çıkarsınız, yemeklere falan gidersiniz. Babaannenin de canı sıkılmamış olur.

daha önce tek yumurta ikizi dediğin kalmış aklımda

aynen öyle sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez hayırlı olsun
Ben öyle tahmin ediyordum ama değilmiş amin canım amin senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Benzer sey gorumcemn basina da geldi bi kizlari olacagini ogrendiler esi babasina mujdeyi vermek icin aradi sonuc babasinin versigi tepki "olsun bisey olmazz" . Bu insanlari anlamak grcekten cokk zorr bi kizim var 5 kizimda olsa niye boyle demem kiz candir ya bu kez oglum bile olsa bi kizim daha olsun diye yine yaparim valla :)

sizin bebeler sıcaktan etkilenmiyse oralarda hiçbir şeyden etkilenmiiilerdir relax ol
anam piştim la bursada velet içerde klimayı açmıştır inşallah

şimdi anlatayım mevzuyu aylardan şubat biz 8 aylık evliyiz eşim biz evlendiğimizde alt katta oturan kaynanamlara anahtar vrdi ne olur ne olmaz diye bulunsun yedek dedi tamam dedim ama hiç sevmem yani böyle şeyleri neyse bizim duşakabin akıtıyor diye salı akşamı aşağıda oturuyoruz kaynımla eşime dedim ki cumartesi çağırında duşakabini yapsınlar garantisi var onun daha dedim bunlar da tamam dedi, sonra ben duymadan akılları sıra eşim demişki sen evdesin yap demiş kaynıma ( kaynım çalışmıo o zaman) bu da tamam demiş neyse bende 2 sütyeni değişmeli giyiyorum iş yerinde kalıplı göğüs uçlarım çıkıor diye iş yerinde çok erkek var penye giyemiyorum peteğin vanasına asıyorum akşam yatarken ertesi gün başka giyiyorum neyse eşim aradı cengiz duşakabini yaptı akşam yıkanma dedi tamam dedim unuttum tabi sütyeni ben eve girerken kv açtı kapıyı cengiz sizin duşakabini yaptı bizde babanla yanında durduk dedi ellerine sağlık dedim ama ben tabi başladım sinirlenmeye ben yokken evde ne işleri var diye abi eve bi girdim banyoya daldım direk ne yapmışlar diye benim sütyen içi kalıplı dışı dantelli peteğin vaasında asılı sallanıyor benim göğüs ölçüm 110 bu arada yani görülemeyecek gibi değil evde akşam kıyamet koptu ilk kavgamızı bu yüzden ettik kocamla 8 aylık evliyken düşünün işte daha ne mevzular var bende ben olmadan bende kahvaltı etmeler çaylar kahveler içmeler ooooooo

Ben öyle tahmin ediyordum ama değilmiş amin canım amin senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
evet 13+3 te gittiğimde erkeğe benziyor dedi bacak arasında çıkıntı vardı bizde gördük ama 15 haftalıkken tekrar gideceğim kısmetse o zaman kesinleşir

Bi biz hamile oldugumuzu biliyoruzda hisim akraba sanki bilmiyor gicik oluyorum...esim yurtdisina gitti kv dediki ben burdayim zaten gelirsin bize bende ben k.yakadan balcovadaki evin islerine kosturamam sen gel bnde kal dedim bisey demedi gelmiceni biliyordum zaten ustune yazliga gitmisler h.sonuda erzuruma gitma karari almis haziran ortasina kadarda tatil yapcak hanimzade...gelde kizma ne guzel ilgeniyorlar hamile kadinla dimi sadece telde bana iyi bak bebisimize diyor. Bogazini sikasim geliyor

her şeyi yemek olarak gören kaynanam yemek yerken uyuya kalıo kız ona bebek verilirmi ben dün annemlere gittik dedim bebeğe 2 ay kimse dokunamaz eşimin yanında bağırdım kendi anneme kimse kucağına falan alamaz benden başka dedi tabi anneme göz kırptım o başka onlara ben verirmiyim kv sistit mi rahimimi aşağı inmiş nedir herhalde kendi eteğine işiyor devamlı bi sidik kokusu o gelince ben odadan kaçıyorum sidik kokusundan valla kimse kusura bakmasın eşime de dedim geçen hafta koltukları sildirdim valla adama git anana anlat dedim ablana anlta dedim değiştirsin abi hergün üstünü 75 yaşında kadın yemeğe gelince hiç durmuyor boğazı valla

sana bişey diyeyim mi gelmemesi daha ii boşver uzak olsun benden sana arkadaş tavsiyesi yanında olsa daha çok istersin bogazını sıkmayı

evet 13+3 te gittiğimde erkeğe benziyor dedi bacak arasında çıkıntı vardı bizde gördük ama 15 haftalıkken tekrar gideceğim kısmetse o zaman kesinleşir
İnşallah canım. Neden kontrol zamanı bu kadar kısa yani 2 hafta?

sana bişey diyeyim mi gelmemesi daha ii boşver uzak olsun benden sana arkadaş tavsiyesi yanında olsa daha çok istersin bogazını sıkmayı
Ya oyledir kesin ama bna bisey olsa cikip gelecek kimse yok...ailem ist.da burdakiler varken yoklar...ben zaten kv istemem basimda ama bu baska bi durum...allahtan alt komsumun kizi hemsire o bana hep diyor komsu aileden daha yakindir ne olursa olsun kapimi cal ay bian aglayasim geldi ne kadersiz kadinim tum duygular birbirine girdi...yalniz dedikodu kazanini kaynatiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…