- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.661
:) ama orda değilim. Çok ayıp yaptıkları. Yoksa tabikş mutlu eder bu güzel düşünce. Ama işte biz bir aileyiz bayan olan benim hani aramızda sorun olsa eşimi arasınlar anlayacam beni neden arayıp sormuyorlar. Onlar yüzünden üç gündür uyumuyorum. Öyle soğudumki eşimden biliyorum eşim de benden soğudu. Çünkü ailesş onun her şeyi. Ben aileden değilim. Allah büyük.
Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.
Annem Adana'da evim ise İstanbul'daBen olsam evine giderim temizlikte başlarında dururum evin sahibesi olarak. Bu durumu da büyütmeden kendimden ödün vermeden aklım evimde kalmadan atlatırım. Evini temizlet cnm. İyi tarafından bak tabi ki nezaketen de olsa seni aramalılardı. Ama ben olsam bozulduğumu belli etmem başımı dik tutar evimi temizletirim. İşim bitince de anneme giderim yyine
tek hataları seni aramamak art niyetle evini kontrol amaçlı değilde hakikaten temizlemek için temizleyeceklerse çok güzel bir düşünce fakat hareketleri düşüncesizce çok takılma canım:) ama orda değilim. Çok ayıp yaptıkları. Yoksa tabikş mutlu eder bu güzel düşünce. Ama işte biz bir aileyiz bayan olan benim hani aramızda sorun olsa eşimi arasınlar anlayacam beni neden arayıp sormuyorlar. Onlar yüzünden üç gündür uyumuyorum. Öyle soğudumki eşimden biliyorum eşim de benden soğudu. Çünkü ailesş onun her şeyi. Ben aileden değilim. Allah büyük.
Takma canım ya bebeğini düşün sen bırak temizlesinler senin evde olman daha iyi olurdu ama düşünemediler herhalde.Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.
Kayınvalidem yok çok bilmiş görümcelerim var. İnşallah artık aile kurduğunun farkına varır. Ah ah kızlar iki senelik evliyim bir daha dünyaya gelsem evlenmem diyorum. Eşim okadar zorki. Bir de cahil değil iyi bir konumda. Benim tek hatam atanmadan evlenmek oldu. Allahım bana yardım etsin. İyiki varsınız.Canim bak, bunun icin kendini bebisini uzmene gercekten hic gerek yok. Evet senin evde olmadan yapilmasi yanlis. Cunku o ev senin ozelin. Esin sen gelince yapilmasini istesin ya da sen ara, anne dusunmussunuz cok tesekkur ederim ama ben gelince olsun eger siz de uygun olursaniz diye guzel guzel soyle.
Bazilari oyledir. Yani benim kayinvalidem de cogu seyi esime soyler. Kayinvalidemi severim o da beni sever. Ama oyle iste.
Sen bence soyle. Eger illa da sen yokken geleceklerse, ozel biseylerin varsa orda burda,esine toplattir. Biyere koydur. Gelip yapsinlar.
Ozel biaeyin yoksa madem illa gelinecek ve o temizlik yapilacak diyorsa esin, gelip yapsinlar. Tertemiz eve gitmis olursun.
Benim esim de senin esin gibi. Mesela ailesiyle ilgili konusuyosa "biz" diye konusur. Yani mesela " biz sana ne yaptik" gibi... Onlar "biz" , ama sen teksin... Sanki sen o aileden degilsin... Benimki de oyle.
Amaaan hic uzulme. Yarin oburgun bebisin oldugunda seni koruyup savunacak zatrn merak etme :)
Ben annemlerin yanındayım Adanada. Haftaya döncem evime. İlk üç ayol zor geçti bulantı kusma. Eşimin ailesinden bir kişi gelmedi yanıma gelmek zorunda da değiller hep diyorum zararları olmaaın faydasını da istemiyorum. Cuma günü eşimi aramışlar gelip evinizi temizleyecez. Ben evde değilim, evin hanımı yokken nasıl bir temizliğe giriyor onlar cidden anlamıyorum onu da geçtim en zoruma giden o evin hanımı benim ya, bir arayın söyleyin böyle bir fikrimiz var sen dönünce mi yapalım temizliği yoksa bu haftasonu yapalım mı diye? Yok kardeşlerini arıyorlar. Her şey eşte bitiyor eşim onların yaptığı şeyin doğal olduğunu benim abarttığımı düşünüyor. Kızını üzmeyi bile göze aldı küstü bana. Bilmiyorum kızlar hep iyiki yapmışım derdim bebeği şimdi diyorum beneğime yazık böyle anlayışısız insanların içinde yetişecek.
Empati kurmaya çalıştım ama hayır üzgünüm ben bayanı olmayan bir evden çekinirm. Ben de bir görümceyim gelinimiz sevgiyle yanında durur çünkü saygı duyuyorum evlerine evliliklerine. Neden üzeyim strese sokayım kızcağızı. Kendi yuvalarında öyle mutlularki maşallah. Ben pazartesi dönüyorum kısmetse ozaman arayıp gelsekermiş bu güzelliği yapmaya. Yüreğim doğru bulmuyor aklımda öyle. Arasalardı başım gözüm üstüne.Benimde iki görümcem var ve Allah var ikiside iyidir ve yardımcı olurlar bana her konuda. Ben senin gibi düşünmedim mesela..Sen evinde yokken yapacaklar ki sen geldiğinde rahat edesin. Yani sen evinin başında olursan illaki yorulursun diye ..Ben düşünüyorum sanki benimkilerde eşimi ararlardı. Yani o evde şimdi o yaşıyor ve sen yoksun ya..Doğal olarak gelip temizleyelim diye ona söylemişler. Seni taa Adanasın nasıl olsa gerek yok sormaya diye samimiyetten olabilir.
Ama asıl sorun bence Sen Adanadayken ailesinden kimsenin yanına gelmemesi ..Bu daha can sıkıcı.Ama sen her iki duruma da boşverrr gitsin. Karnındaki sağlıklı olsun, evinde temiz olsun...
Evet bunu diyen bir bayan arkadasimdi tatlim.Kiz-erkek evlat kokusu cennet kokusu.Allah butun kadınlara yavrularını koklamayi nasip etsin
Lafta kabul edilmese de bu kafada az da olsa insanlar var maalesef.Allah akıl fikir versin ne diyelim.Ama bu az sayıda olan insanlar icin hic can sıkmaya gerek yok.
Bende kahvaltidan sonra kendimi bomba gibi hissettigimde dedimki bi tansiyonumu olceyim ne durumda anaaa bi baktim 9 a 5 kalp atis 112 sasirdim kaldim sence bu garip degilmiBaşım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım
benim orijinal tansiyonum 12-8 13/9 aralığndadır gebelikte 10-6 11-7 ye düştü bir ara sallıyordu şimdi az sallıyor...Bende kahvaltidan sonra kendimi bomba gibi hissettigimde dedimki bi tansiyonumu olceyim ne durumda anaaa bi baktim 9 a 5 kalp atis 112 sasirdim kaldim sence bu garip degilmi
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ARKADAŞIM....hep bir kızım olsun istedinm çok şukur kızımı bana verdim RABBİM.o kadar güzel bir duygu ki kızı olan anlar sadece sizden bir tane daha düşünsenize dertleşeceksin bir zaman sonra...saçları uzayacak tokalar takılar =) çoook şukur ki meleğim oldu...hiç sıkılmıyorum valla kendimi bildim bileli bir kızım olsun istedim rabbim gönlüme göre veriyor çok şükür anası gibi kıvır kıvır saçlı olsun babası amcası halaları babane dedesi hepsi renkli gözlü inşallah bide renk verirse rabbim gözüne meleğimin değme keyfime benim hayalimdeki bebek gelecek dünyaya inşallah bu benim yavrum benim evladım olacak kimseye bişey kanıtlamaya grek yok babasına bile doğduktan sonra anlayacak onlar bebeğimin meleğimin güzelliğinin bir bebeğin ne demek olduğunu
Aynen midem tuttumu 2 gun agriyo kusturuyo doktora gitmeye korkuyorum kotu bisey cikacak diye ...benimki uzuldugumde oluyor genelde...hayat zindan oluyo resmenbende artık gece yatmadan atacağım zaten benim mide sıkıntısı fena zaten bir yıldır.
Merhaba kızlar. Kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ablaları sayesinde. Artık hiçbir şeye heyecanım kalmamış gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evimizin huzurunu bozmasın.
cnm eşine söyleseydin ben yokken kimse evime girip temizlik falan yapmasın isteyrm deseydin...onlarda kendilerince iyilk yapmak istemişler gibi geldi sen gelmeden temizleyip jest yapmak istemişler ama olmaz işte erkekler de anlamaz bu durumu =) benim de ailem adan da ben de istanbuldayım =)A
Annem Adana'da evim ise İstanbul'da
tek yumurta ikizi ise oda erkektir tek yumurta ikizleri tıpa tıp aynı oluyorlar çok güzel bişey23 Mayıs Cumartesi günü kontrolümüz vardı. 7,5 cm olmuş benim kuzularBiri %90 erkekmiş, diğeri poposunu döndü, uğraştık ama göstermedi cinsiyetini, bir ay sonra tam olarak öğrenceğim inşallah cinsiyetlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?