2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canim bak, bunun icin kendini bebisini uzmene gercekten hic gerek yok. Evet senin evde olmadan yapilmasi yanlis. Cunku o ev senin ozelin. Esin sen gelince yapilmasini istesin ya da sen ara, anne dusunmussunuz cok tesekkur ederim ama ben gelince olsun eger siz de uygun olursaniz diye guzel guzel soyle.

Bazilari oyledir. Yani benim kayinvalidem de cogu seyi esime soyler. Kayinvalidemi severim o da beni sever. Ama oyle iste.

Sen bence soyle. Eger illa da sen yokken geleceklerse, ozel biseylerin varsa orda burda,esine toplattir. Biyere koydur. Gelip yapsinlar.

Ozel biaeyin yoksa madem illa gelinecek ve o temizlik yapilacak diyorsa esin, gelip yapsinlar. Tertemiz eve gitmis olursun.

Benim esim de senin esin gibi. Mesela ailesiyle ilgili konusuyosa "biz" diye konusur. Yani mesela " biz sana ne yaptik" gibi... Onlar "biz" , ama sen teksin... Sanki sen o aileden degilsin... Benimki de oyle.

Amaaan hic uzulme. Yarin oburgun bebisin oldugunda seni koruyup savunacak zatrn merak etme :)

Ben olsam evine giderim temizlikte başlarında dururum evin sahibesi olarak. Bu durumu da büyütmeden kendimden ödün vermeden aklım evimde kalmadan atlatırım. Evini temizlet cnm. İyi tarafından bak tabi ki nezaketen de olsa seni aramalılardı. Ama ben olsam bozulduğumu belli etmem başımı dik tutar evimi temizletirim. İşim bitince de anneme giderim yyine

A
Annem Adana'da evim ise İstanbul'da

tek hataları seni aramamak art niyetle evini kontrol amaçlı değilde hakikaten temizlemek için temizleyeceklerse çok güzel bir düşünce fakat hareketleri düşüncesizce çok takılma canım

Takma canım ya bebeğini düşün sen bırak temizlesinler senin evde olman daha iyi olurdu ama düşünemediler herhalde.
Keşke birileride benim evi temizlese Haziranda günüm var kara kara düşünüyorum bahar temizliği yapmam lazım
Üzülme sen aile ve eş arasında kalmak çok zor eşine de fazla yüklenmemeye çalış.

Kayınvalidem yok çok bilmiş görümcelerim var. İnşallah artık aile kurduğunun farkına varır. Ah ah kızlar iki senelik evliyim bir daha dünyaya gelsem evlenmem diyorum. Eşim okadar zorki. Bir de cahil değil iyi bir konumda. Benim tek hatam atanmadan evlenmek oldu. Allahım bana yardım etsin. İyiki varsınız.

herkesin düşünce yapısı bir değil kızlar
eşimin tarafında mesela logusa kadın yataktan çıkmaz. misafir gelse de..
kv dem de nevresimler alalım bi kaç tane istersen dedi. sereriz değişik değişik yatarken diye. bende nevresim dolu.
ayrıca Allah yatırmasın iyi olursam yatalak gibi yatmam ben dedim.
kaldı bi misafir gelince yatarsın derken yatamam ben öyle dedim

yani senin adetin öyle olabilir ama benim değil dimi napayım yani iyiysem hiç de yatamam . otururum arada bebeğime gider bakarım odasına ya da o da koltukta yatar.

--
o yüzden takmayın kızlar. herkesin yetişme tarzı adeti başka ..
kimisi diretmeye çalışır kimisi tatlı dille yol yapmaya çalışır.
önemli olan kendi fikirlerimizi söyleyebilmek.

bana da temizliğe gelen olsa ne iyi olur ya
dün eşimle yapmaya çalıştık ama yok yani hala leş gibi ev.
bayan çağıracağım bir gün işten izin alıp.

Benimde iki görümcem var ve Allah var ikiside iyidir ve yardımcı olurlar bana her konuda. Ben senin gibi düşünmedim mesela..Sen evinde yokken yapacaklar ki sen geldiğinde rahat edesin. Yani sen evinin başında olursan illaki yorulursun diye ..Ben düşünüyorum sanki benimkilerde eşimi ararlardı. Yani o evde şimdi o yaşıyor ve sen yoksun ya..Doğal olarak gelip temizleyelim diye ona söylemişler. Seni taa Adanasın nasıl olsa gerek yok sormaya diye samimiyetten olabilir.

Ama asıl sorun bence Sen Adanadayken ailesinden kimsenin yanına gelmemesi ..Bu daha can sıkıcı.Ama sen her iki duruma da boşverrr gitsin. Karnındaki sağlıklı olsun, evinde temiz olsun...

Merhaba arkadaslarım :)))

Ben gelldım ... konuları yıne kacırdım tabıkı...
14 haftalık olduk bız teyzelerı :)
Ayın 6 sında kontrolumuz var ınsallah cınsıyetımız bellı olur saglımız yerınde dır

Sızlerde durumlar ne?

Empati kurmaya çalıştım ama hayır üzgünüm ben bayanı olmayan bir evden çekinirm. Ben de bir görümceyim gelinimiz sevgiyle yanında durur çünkü saygı duyuyorum evlerine evliliklerine. Neden üzeyim strese sokayım kızcağızı. Kendi yuvalarında öyle mutlularki maşallah. Ben pazartesi dönüyorum kısmetse ozaman arayıp gelsekermiş bu güzelliği yapmaya. Yüreğim doğru bulmuyor aklımda öyle. Arasalardı başım gözüm üstüne.

hiç sıkılmıyorum valla kendimi bildim bileli bir kızım olsun istedim rabbim gönlüme göre veriyor çok şükür anası gibi kıvır kıvır saçlı olsun babası amcası halaları babane dedesi hepsi renkli gözlü inşallah bide renk verirse rabbim gözüne meleğimin değme keyfime benim hayalimdeki bebek gelecek dünyaya inşallah bu benim yavrum benim evladım olacak kimseye bişey kanıtlamaya grek yok babasına bile doğduktan sonra anlayacak onlar bebeğimin meleğimin güzelliğinin bir bebeğin ne demek olduğunu

Başım dönünce biraz önce tansiyonumu ölçtüm , 10/ 6.6 nabız 90
Gerçi düşük tansiyon tehlikeli değil deniliyor ama bir gariplik mi var anlayamadım
Bende kahvaltidan sonra kendimi bomba gibi hissettigimde dedimki bi tansiyonumu olceyim ne durumda anaaa bi baktim 9 a 5 kalp atis 112 sasirdim kaldim sence bu garip degilmi

Bende kahvaltidan sonra kendimi bomba gibi hissettigimde dedimki bi tansiyonumu olceyim ne durumda anaaa bi baktim 9 a 5 kalp atis 112 sasirdim kaldim sence bu garip degilmi
benim orijinal tansiyonum 12-8 13/9 aralığndadır gebelikte 10-6 11-7 ye düştü bir ara sallıyordu şimdi az sallıyor...

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ARKADAŞIM....hep bir kızım olsun istedinm çok şukur kızımı bana verdim RABBİM.o kadar güzel bir duygu ki kızı olan anlar sadece sizden bir tane daha düşünsenize dertleşeceksin bir zaman sonra...saçları uzayacak tokalar takılar =) çoook şukur ki meleğim oldu...

Merhaba kızlar. Kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ablaları sayesinde. Artık hiçbir şeye heyecanım kalmamış gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evimizin huzurunu bozmasın.

beni inlettiler 2 bekar var alt katımda biri 42 biri 55 yaşında bi tane kaynım var 36 yaşında bekar bi ablası var eşimin 35 yaşında kocaya kaçmış 10 yıllık evli kocaya kaçtı diye damadı kabul etmiyorlar bir ben evliyim aralarında eşimle altlı üstlü oturuyoruz 11 aylık evliyim inledim resmen delirttiler beni çıtımı çıkarmadım seninle aynı şeyleri yaşadım hep de suçlu ben oldum eşim bırak ya onlar cahil diordu en sonunda gerçeği kendi gözleriyle gördü de rahatladım senin içinde sabır diliyorum allahtan arkadaşım çok zor bilirim bi de benimkilerin yaşı var bekarlar tek uğraşları benim sanki 18 haftalık hamileyim 1 tas su vermezler sen istemeden sormazlar nasılsın diye 2 ay bebeği sormadıklarını bilirim ya olmaz olsunlar benden uzak olsunlarda ben kendi kendimi ii ederim 2 hafta önce yatak döşek yattım bi kere kapı çalmadı 3 gün evdeydim öldüm mü kaldım mı soran olmadı neden gelmediniz karıma diye sorduklarında da e uyuyordur rahatsız etmeyelim dediler ölürmüsün öldürürmüsün ya

A

Annem Adana'da evim ise İstanbul'da
cnm eşine söyleseydin ben yokken kimse evime girip temizlik falan yapmasın isteyrm deseydin...onlarda kendilerince iyilk yapmak istemişler gibi geldi sen gelmeden temizleyip jest yapmak istemişler ama olmaz işte erkekler de anlamaz bu durumu =) benim de ailem adan da ben de istanbuldayım =)

tek yumurta ikizi ise oda erkektir tek yumurta ikizleri tıpa tıp aynı oluyorlar çok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…