2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

kızlar su milleti boşverelim bende eşime ilk söylediğimde oğlumuz geliyo dedim neyse 2.ye kız olur diyo kendi kız istiyodu bende oğlan çok şükür Rabbim kalbime göre verdi kız olsaymış anasının adını koycakmış olduuuuuuuu

niye anasının adını koyuyo kendimi doğuracakmış
bende eşimde kız istiyoruz kız gibi dedi doktor ama kesin değil ,kayınvalidem olsun o da olur dedi eşime dedim ki ananlar oğlan mı istiyor ,dedi ne alaka bana bir şey demediler bizim gönlümüzdeki belli...
gönlümüde aldı kerata

Allah sabır versin canım.benimkiler uzaktalar ama ordanda yetiyorlar oğullarını her aradıklarında bu gün ne yediniz diye soruyorlar mesela bu beni acayip deli ediyor sanki ne yiyip ne içtiğimizi denetler gibi. 6 yıl eşimi bekledim ailesi beni görmediği tanımadığı halde kabullenmedi istemeye gelmediler neyse düğünü yaptık yaş oldu 31 32 me giricem hamile olduğumu haber veriyoruz aldığımız tepki ne aceleniz vardı.Beterin beteri var demekki herkezin başında farklı modeller mevcut.

ne güldüm canım yaaa :) hala eski kafadalar eşimde dahil nerde kaldı kaynana kayınbaba adı isimle mi saygı oluyomuş bebeğimin anasıyım ben hergün karnımı yokluyorum ne zamn hissetcem diye merak içindeyim ama kimsenn ruhu duymuyo pufff

en zor yanı da ne biliyomusunuz ben çalışıyorum doğum iznim bittikten sonra kaynanamla kayınbabam bizde kalcak bebeğin başında yani beraber yaşıycaz kaynanam 70 yaşında sadece kendini düşünen biri bebeğe nasıl bakcak sürekli kafamda

Abovv geri aldım yazdıklarımı da yazık kadını doktora falan götürseler ya olmadı bezler falan var, çişli çişli gezilir mi.
Bana buldumcuk diyecekler belki ama bebeğin mıncıklanmasına, öpülüp tükürüklenmesine, havalara atılmasına baştan karışacagım.

ay bende yokluyom karnımı az sıkıştırıyom bebeği hisseder myim diye yakında isyan edecek kesemi dar ediyonuz bana diye

Eşim zaten birazcık gönlümü alsa üzülmeyecem ancak ailem dedikçe ben uzaklaşıyorum hepsinden. Neyse bu da geçecek.

Keşke benimki de baksa. Benim kaynana tavsan şeyi gibi ne kokuyor ne bulaşıyor.
Gezme tozma var dersen senden önce kapıda, iki şeye yardım lazım desen ayağum sakat, yaşlıyım, ölüyorum. Gezerken sakatlığı nereye gidiyor bilmiyorum.
Neyse bir süre tontişime ben bakacağım, sonrası Allah kerim.

aynısı bende de var kayın pederim çok severim bak akıllara zarar severim adamdan allah bir baba iki korkuyorlar evlenecez ben 11 yıl bekledim son 2 sene karar verdik evlenmeye e hadi diyorum babama söyleyemiyoruz diolar e hadi diorum babam ev yapıo diolar dedi mıçarım babanın şarap çanağına neyse evlendim ben adam melaike şimdi bunlar evde babayla beraber 7 kişi olunca tabi eşimde dahil olmak üzere hepsi gerizekalı hep bağırdığı için baba kötü halbuki adam bunları zaptetmek için bağırıyormuş hehehe ben daha bağırdığını duymadım ilk göz ağrısıyım ben onun

gezmeyi sever bizimkide ama para gidecek diye korkar napalım mecburuz başında karaltı olsun yeter bakıcıdan daha güvenli hiç olmazsa

anammmmm deme be eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedu enla muhammedin abduhu ve resulu

ben yer yapıorum işte şimdiden sende başla ii olur eşinin beynini yıka o zaten dokundurur herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…