- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.721
Canım sertliği tam olarak nerde hissediyosun ya ben bulamıyorumkesinlikle canım doğunca bunların hesabını sorcak bizdennapalım annelik böyle bişeymiş ama sertlik var belli yani
duru:)
ben kaynanama teslim etmeyeceğim çocuğumu yüzüne söyledim geçen hafta sakın ümitlenme ben sana çocuk emanet etmem diye...bebek görmeye gittik orda millet dur yapma demesine rağmen elin çocuğunu aldı esnetecem diye çocuğu parçaladı..ve bunları gülerek yaptı çocuğun annesi anaannesi babaannnesi dur abla yapma dediği halde keyifle yaptı.anammmmm deme beeşhedü enla ilahe illallah ve eşhedu enla muhammedin abduhu ve resulu
Rica ederim acikcasi cevabini alamadigim bikac gunde senin kafani karistirdigimi soyleyen arkadasla ayni fikirde oldugunu dusundugun icin cevap vermedin sandim...annem evlenirken tembih etmisti erkek baska turlu dusunur yapar sen bi gozunu hep acik tut demisti bunu boyle soylemesi her erkegin yapacagi anlaminada gelmiyor yada basima gelmis oldugu anlamini cikarmak...ben tesekkur ederim beni anlayabildigin icin ve baska anlamlar yuklemedigin icin...evliligin daim olsun saglikla huzurla yurusun
ben kaynanama teslim etmeyeceğim çocuğumu yüzüne söyledim geçen hafta sakın ümitlenme ben sana çocuk emanet etmem diye...bebek görmeye gittik orda millet dur yapma demesine rağmen elin çocuğunu aldı esnetecem diye çocuğu parçaladı..ve bunları gülerek yaptı çocuğun annesi anaannesi babaannnesi dur abla yapma dediği halde keyifle yaptı.
o gün patlataydınız bi çiköfteeeh oh miss ...şaka bir yana geçen hafta çok çiğ köfte yedim ha etsiz...bu arada aldatma olayını ben düşünmedim ama düşünülmemesi için bir sebepte yoktu..biz tek taraflı senden dinledik hep,kendinde diyorsun bende de hata varmış diye..insanlar konuşa konuşa barışmanıza çok sevindim yoksa elime küreği geçirip geliyordum o köftecinin yanına ha2 3 gündür girmedim foruma ondan görmedim kesinlikle ya ne olursa olsun aslında yapmayacağını bilirim ama yine de tam olarak güvenmem erkeğin nefsi 1 tane olduğu için çabuk kapılabilirler bazı şeylere bu yüzden bu ihtimal hep aklımın bi köşesinde olur sinir bozucu aslında eve ama ihtimal sonuçtaaAllah razı olsun inş herkesin evliliği sorunsuz olsun herkes çok mutlu olsun özellikle kasım annelerii hepiniz ayrıcalıklısınız
Kızımız olsaydı Defnemiz olacaktı
heee bir şey olmazmış...başka şehirde annemde başka şehirde gerçi annem genç ama özgür bir kadın onun hayatınıda gasp edemem...tutraım bakıcımı kafam rahat olur..birde görümce faktörüm var görümcem rahat vermiyor zaten..buraya gelincede sıkılıyor dönemk istiyor ordaykende annesini hergün arayıp kızıyor çabuk gel diye..güven sıfır bende yani..inanmıyorum ne cesaret milletin çocuğun bir yerini cikarcak amaaaan sakin emanet etme allah korusun ya
o gün patlataydınız bi çiköfteeeh oh miss ...şaka bir yana geçen hafta çok çiğ köfte yedim ha etsiz...bu arada aldatma olayını ben düşünmedim ama düşünülmemesi için bir sebepte yoktu..biz tek taraflı senden dinledik hep,kendinde diyorsun bende de hata varmış diye..insanlar konuşa konuşa barışmanıza çok sevindim yoksa elime küreği geçirip geliyordum o köftecinin yanına hakızmıyon dimi kız köfteci diyom diye enişte mi diyim ne diyim şinci
o konuda benim eşimde dolu sanırsam ama korkuları ağır basıyorgönlünden ne geçerse onu diyebilirsin böyle takıntılarım yokturbi erkek kadından uzaklaşıyorsa bunu sebebi başka bi kadın olabilir bu kalıp bende hep vardır bu yüzden diyorum aklımın bi köşesinde olur o da bi ihtimal sonuçta... ben ihmal etmişim onu adam en çokta ilişki konusunda dolmuş Allahtan geç olmadan farkına vardım da başkasına gitmedii çiğköfteden gına geldi artık bana bizde köy kahvaltısı patlattık pazar günü miis gibi ohh
Canım sertliği tam olarak nerde hissediyosun ya ben bulamıyorum
o konuda benim eşimde dolu sanırsam ama korkuları ağır basıyore hadi ben zorladım da bu seferde zorlandım işte..gerçi hasta değiliz hamileyiz de gel bunu bünyeye anlat
anladım canım :) rahat ol diyeceğim ama işe yaramayacak sanırım :)iki dr. birden gidiyorum pimpirikliyim zor bulunca bana kalsa hergün gitsem yeridir
bebeklerinizle konuşmaya başladınız mı
ben ara ara konusuyorum
geçen konusurken pıt pıtladı yaramaz.
hissettiğim zaman inşallah gidecek endişelerim benimde ikizdi birinin gelişimi durdu onun gelişimi durunca diğer bebeğimde haftasıyla uyumlu oldu herşeyin hayırlısıanladım canım :) rahat ol diyeceğim ama işe yaramayacak sanırım :)
bide beni düşünsene ben geçen sene ilk gebeliğimde kürtaj oldum kaybım var..bu sebeple ben iki kere diken üstündeydim...ama ilk 3 ay insan bu konuda çok rahatsız hissediyor ben şahsen bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundaydımama sanırım yavaş yavaş geçiyo bide sanki çocuğum da dahil herkes kötü kokuyomuş gibi geliyodu insanlardan tiksinmiştim artık neyseki buda geçti sayılır bu hormonlar beni mahvetti resmen yaaa
heee bir şey olmazmış...başka şehirde annemde başka şehirde gerçi annem genç ama özgür bir kadın onun hayatınıda gasp edemem...tutraım bakıcımı kafam rahat olur..birde görümce faktörüm var görümcem rahat vermiyor zaten..buraya gelincede sıkılıyor dönemk istiyor ordaykende annesini hergün arayıp kızıyor çabuk gel diye..güven sıfır bende yani..
dipnot:görümcem psikolojik olarak rahatsız ileri derecede değil ama artık bunu kullanıyolar anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?