2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
anammmmm deme be eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedu enla muhammedin abduhu ve resulu
ben kaynanama teslim etmeyeceğim çocuğumu yüzüne söyledim geçen hafta sakın ümitlenme ben sana çocuk emanet etmem diye...bebek görmeye gittik orda millet dur yapma demesine rağmen elin çocuğunu aldı esnetecem diye çocuğu parçaladı..ve bunları gülerek yaptı çocuğun annesi anaannesi babaannnesi dur abla yapma dediği halde keyifle yaptı.

2 3 gündür girmedim foruma ondan görmedim kesinlikle ya ne olursa olsun aslında yapmayacağını bilirim ama yine de tam olarak güvenmem erkeğin nefsi 1 tane olduğu için çabuk kapılabilirler bazı şeylere bu yüzden bu ihtimal hep aklımın bi köşesinde olur sinir bozucu aslında eve ama ihtimal sonuçtaa Allah razı olsun inş herkesin evliliği sorunsuz olsun herkes çok mutlu olsun özellikle kasım annelerii hepiniz ayrıcalıklısınız

sinirimden sesli güldüm valla demek ki herkes de aynı marka farklı model kaynana kayınbaba var ben 10. cu yılda alıştım valla artık yaptıklarına dayanamadığım yerde söylüyorum ama değişen bir şey var mı? derseniz yokkkkk tabiki ...herkes bildiğini okuyor ben de öğrendim artık bildiğimi yapıyorum eskiden beni kahrederdi ağlardım üzüntüm haftaları alırdı şimdi olağan geliyor ..herkesin bir huyu karakteri var hele ana babalar asla değişmez sadece öğretebilirsek sınırlarını bilsinler yeter kendi evlerinde dilediklerini yapsınlar

inanmıyorum ne cesaret milletin çocuğun bir yerini cikarcak amaaaan sakin emanet etme allah korusun ya

o gün patlataydınız bi çiköfteeeh oh miss ...şaka bir yana geçen hafta çok çiğ köfte yedim ha etsiz...bu arada aldatma olayını ben düşünmedim ama düşünülmemesi için bir sebepte yoktu..biz tek taraflı senden dinledik hep,kendinde diyorsun bende de hata varmış diye..insanlar konuşa konuşa barışmanıza çok sevindim yoksa elime küreği geçirip geliyordum o köftecinin yanına ha kızmıyon dimi kız köfteci diyom diye enişte mi diyim ne diyim şinci

inanmıyorum ne cesaret milletin çocuğun bir yerini cikarcak amaaaan sakin emanet etme allah korusun ya
heee bir şey olmazmış...başka şehirde annemde başka şehirde gerçi annem genç ama özgür bir kadın onun hayatınıda gasp edemem...tutraım bakıcımı kafam rahat olur..birde görümce faktörüm var görümcem rahat vermiyor zaten..buraya gelincede sıkılıyor dönemk istiyor ordaykende annesini hergün arayıp kızıyor çabuk gel diye..güven sıfır bende yani..
dipnot:görümcem psikolojik olarak rahatsız ileri derecede değil ama artık bunu kullanıyolar anladım.

gönlünden ne geçerse onu diyebilirsin böyle takıntılarım yoktur bi erkek kadından uzaklaşıyorsa bunu sebebi başka bi kadın olabilir bu kalıp bende hep vardır bu yüzden diyorum aklımın bi köşesinde olur o da bi ihtimal sonuçta... ben ihmal etmişim onu adam en çokta ilişki konusunda dolmuş Allahtan geç olmadan farkına vardım da başkasına gitmedii çiğköfteden gına geldi artık bana bizde köy kahvaltısı patlattık pazar günü miis gibi ohh

o konuda benim eşimde dolu sanırsam ama korkuları ağır basıyor e hadi ben zorladım da bu seferde zorlandım işte..gerçi hasta değiliz hamileyiz de gel bunu bünyeye anlat

o konuda benim eşimde dolu sanırsam ama korkuları ağır basıyor e hadi ben zorladım da bu seferde zorlandım işte..gerçi hasta değiliz hamileyiz de gel bunu bünyeye anlat

ama ilk 3 ay insan bu konuda çok rahatsız hissediyor ben şahsen bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundaydım ama sanırım yavaş yavaş geçiyo bide sanki çocuğum da dahil herkes kötü kokuyomuş gibi geliyodu insanlardan tiksinmiştim artık neyseki buda geçti sayılır bu hormonlar beni mahvetti resmen yaaa

Merhaba gebişler şöyle bi silkelenelim kendimize gelelim açın kapı pencereleri bugün temizlik günü simdi boyle tembellik yaparsak ilerde cocuumuz olunca tozdan hasta olacak gebeyiz biz hasta değiliz

bide beni düşünsene ben geçen sene ilk gebeliğimde kürtaj oldum kaybım var..bu sebeple ben iki kere diken üstündeydim...

işte benim kayınvalidemde öyle fakat o hasta diye bişey diyemiyorum evdeki diğer nefes alanlar hepten yarım kafalı benim ne suçum vardı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…