2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hissettiğim zaman inşallah gidecek endişelerim benimde ikizdi birinin gelişimi durdu onun gelişimi durunca diğer bebeğimde haftasıyla uyumlu oldu herşeyin hayırlısı
Başın sağ olsun canım. Ömrü bu kadarmış meleğin. Rabbim diğerini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah ve bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

Başın sağ olsun canım. Ömrü bu kadarmış meleğin. Rabbim diğerini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah ve bir daha böyle bir şey yaşamazsın.
amin herşeyde vardır bir hayır rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin inşallah

cümlemize evlatlarımızı vakti zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

bide beni düşünsene ben geçen sene ilk gebeliğimde kürtaj oldum kaybım var..bu sebeple ben iki kere diken üstündeydim...

hmm tabii öyle bi durum olunca insan daha çok üstüne titriyo ama bizim başımıza böyle bişey gelmediği için ilk hamilelikte de gayet relax olduğu için adam bunda böyle olunca yadırgadı heralde takıntı yaptı..Senin eşin de eminim diken üstündedir bu yüzden çok ısrarcı olmuyordur yoksa onların beyni hep orda çalışıyo nasıl bi kafa var adamlarda anlamıyorum geçmiş olsun isteyerek mi oldu yoksa bi problemmi vardı

Sonunda vakıt bulup tum sohbetlerı az cok okudum :)
Bende bırsey soylemek ıstıyorum kızlar.
Ky. Kp cok ıyı ınsanlardır yanı bır deıdgımı ıkı etmezler sagolsunlar ama uzaktayız dıye sanırım :)
Gorumcemde kucuk cok sever sagolsun benı :)))

Ama benım derdım esımın amca dayı hala cocukları....
Hıc bos durmadı evım 2 yıllık evlıyım kızlar ...Evım yol gecen hanı gıbı oldu
Evlendım 1 ay sonra ramazandı yatılıya geldıler hepsı genc unv ogrencısı bırseyde dıyemıyosun anlasıyoruzda....
Ama sıkıntı en buyuk ablaları ...
Anlatıyoooorumm :)
Çok bılmıstır kendısı yurtdısında ogretmenlık yapıo aynı zamanda dın ıle ılgılı bılgıye sahıp.
Benım için dını nıkah cok hassas bır konudur.
Dugun gecemız dını nıkah olacak gelen hocayı ALLAH gunah yazmasın hıc begenmedım ben.Adam ne dua ne bırsey hıcbır sekılde benım sahıt oldugum nıkahlardakı gıbı bır nıkah kıymadı bana sonra bıttı nıkah bende dedım ky kp ben boyle bılmıyorum anne annemlerı cagırın konusun benım ıcıme sınmedı dedım.
Sonra hoca kpmın dayısının ogluymus ... Hep o kıyarmıs nıkahları ımammıs falan...
Dedım yok ıcıme sınmedı falan hurra br tartısma oldu orada kızlar ben agladım falan
Cok bılmıs ABLASI hemen karısıyo esıme bırseyler soyluyo falan baktım
ODAYA CEKMIS BIRSEYLER ANLATIYO FISIR FISIR bende gırdım yan odaya bagırdım kv.me dedım bune ya ben yanlıs bırsey demedım hıcbırsey ıstemedım falan ıste deedım baktım ablası esımı hala dolduruyo ...
Bagırdım nıye ablam yan odada esıme anlatıuo kı bana anltsın sorun cıkaran benım benı tatmın etsın .
Cekmıs kenara kafa yoruyorlar falan dedım ablasına bıldıgınız patladım.
Duydu sesımı tabı.... Dedım cok akıllı bılmıs ya dedım bunu dusunemıyomu ben zaten esımle tartısmısım gelsınkı sorunumuzu cozelım ne adamı orada tutuyo falan dedım.
Esımm geldı bana bagırdı falan kotuydu yanı ( Sonra evım ıst benım ben evıme donucem dedım ( cazgırımdır ben )
O gece orada hazırlanan evde kalmadık esımle ılk gecemız kus olarak arabada ıst yolunda oldu ama napayım.
sonra bu olaylar dındı ablası ıle lımonıyız zaten.
KAdın gelmıs kızlr haksımızyım soyleyın sımdı.........
Yurtdısından gelmıs bana sormadan etmeden tanımadıgım ınsanları evıme davet etmıs ben calısıyorum.
Ark ıle evımde gununu gun edıyooo....
Sen mısafırsın belkı benımde mısafırım gelecek ne demek haber vermemek ne bana ne esıme soylemıs ınsan musaıtmısınız planınız varmı der.Havada guzel gıt dısarıda bulusun neyseee ama .... uyuz ya ....
INADINA ıyı davrandım mısafırlerı geldıgını duydum gorumcem aradı soyledı :)
Arabaya atladım eve gıttım .
Dedım hıc haberım yoktu.Mısafır ı oldum ben olmus gıbı oldu artık kusura bakmıcaksınız dedım.
Oturdum ınadına yanlarında ...

sımdı ıse cok sukur ben ne dedıysem ortaya cıktıda hepsının ne mal oldugunu gordu ılk ve son tartısmamız oldu onlar yuzunden her yerde hele onların yanında oyle ıyı davranıyokı sukurler olsun cnm kocam benım :)))
Allahtan ky kp sorunum yok...
Olsa ıcım ıcımı yer benım kesın laf sokardım.
Bırsey olsun hemen yuzlerıne cat dıye soyluyorum zaten.....:)

bende konuşuyorum 1 aydır nerdeyse oğluşum oğluşum diye seviyom kimse yokken ama

ben ilk kızımda kayınvalidemin yanında bi kaç sefer öyle farketmeden konuşmuşum bana delimisin demişti gerçekten işe yarıyor ben kızımla hamileykende doğduktan sonra da hep konuştum şimdi 3 buçuk yaşında ve ben gibi akıcı ve anlaşılır konuşuyor

NE guzel masalalh bende basladım tek tuk konusuyorum esımı alıstırıyorum oda konusuyor :)))

bebeklerinizle konuşmaya başladınız mı
ben ara ara konusuyorum
geçen konusurken pıt pıtladı yaramaz.
Benim eşim hergün konuşuyor deli Neler neler anlatıyor yavruma. Bi de diyo ki ben çok konuştuğum için hep beni ozlicek beni aricak. Ben gelince sevinçten deliye dönmek ama senden sikilcak

valla canım kese en baştan beri bozukmuş ama hastane para almak için bebeği tutabildikleri kadar tuttular ..3,5 milyar ödedik düşün..eşim hala şaibeli olarak düşünüyor ama dillendirmiyor..ufak bir kanamam oldu direkt iğneler serumlar fittiller kalp sesi dinlettiler üç gün..sonra bebek öldü diyip kürtaja soktular..her şey bitti en son zaten kesen bozuktu dedi doktor bana..çüş diyecek halimiz bile olmadı..cahilliğimize kurban olduk.alacak nefesi yokmuş gebeliğin başında bitti..o yüzden bunda tedirginliğim birde ben panik ataklıyım zaten ota b..ka korkuyorum ...Allah sabır versin sağlık sıhhat versin bebeklerimize..

aynen akılları hep orda
bize 4 gün dedi. adam 4 gün bile dayanamıyo bir sırnaşmalar hep
bir de bana noluyorsa bende de libido tavan ama
önce bebek önemli diyoruz
uslu uslu ayrı yerlerde takılıyoruz sıcak geliyor pişiyorum kısa sort askılı adam kapalı giyin kışkırtıyon diyo taktır klimayı o zaman dedim

Ben demir ilacını hap olarak kullanamamıştım doktor şurup ( ferflex) verdi o çok iyi geldi

NEkadar sureye kadar korunmak gerekıyor arkadaslar aynıdurum bızdede var :)))
doktorumuz esımın ark :))) Sormaktan cekınıyoruz bız :)

ya işte doktorlarada güven olmuyor artık özele gitsen para tuzağı devlete gitsen ilgisiz alakasız insana dövecek gibi davranıyorlar..Çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla 2. bebişini alırsın inşallah kucağına bol bol dinlen çok heycan yapma ne kadar üstüne gidersen o kadar kötü olur panik atak bende atlattım ama kendi kendime çözdüm bi ara yataktan ölüyorum diye kalkıyodum evi ayağa kaldırıyodum gece yalnız uyuyamıyodum ışık olmadan asla uyuyamıyodum ama neyseki atlattım Allaha şükür biraz kendi beyninde bitiyo bu iş Allah yardımcın olsun

sorma bugün kuaföre gitcem tesettürlüyüm ama evde şort askılı netcez klima da bozuk içeri su akıtıyor abuuuv

canım benim baya oluyor vanda görev yaparken yakalandım van depremi hatta depremleri de tuz biber oldu şimdi atlattım sayılır ama vesvese hali gebelikte gene tavan..

niye deli olcakmışsın yavrunla konuşuon kalbi var onu kimse hissetmesede varlığını bilioz

NEkadar sureye kadar korunmak gerekıyor arkadaslar aynıdurum bızdede var :)))
doktorumuz esımın ark :))) Sormaktan cekınıyoruz bız :)
bize doktorun dediği 4 günden kısa sürede olması birlikteliğiniz
onun dışında devam edebilirsiniz dedi.
son zamanlar artık söyler sanırım kritik dönemleri.

sorma bugün kuaföre gitcem tesettürlüyüm ama evde şort askılı netcez klima da bozuk içeri su akıtıyor abuuuv

sen akşama hazırlıklı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…