- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 168
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.741
Başın sağ olsun canım. Ömrü bu kadarmış meleğin. Rabbim diğerini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah ve bir daha böyle bir şey yaşamazsın.hissettiğim zaman inşallah gidecek endişelerim benimde ikizdi birinin gelişimi durdu onun gelişimi durunca diğer bebeğimde haftasıyla uyumlu oldu herşeyin hayırlısı
amin herşeyde vardır bir hayır rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin inşallahBaşın sağ olsun canım. Ömrü bu kadarmış meleğin. Rabbim diğerini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah ve bir daha böyle bir şey yaşamazsın.
Amin canım amin.amin herşeyde vardır bir hayır rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin inşallah
cümlemize evlatlarımızı vakti zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
bide beni düşünsene ben geçen sene ilk gebeliğimde kürtaj oldum kaybım var..bu sebeple ben iki kere diken üstündeydim...
bende konuşuyorum 1 aydır nerdeyse oğluşum oğluşum diye seviyom kimse yokken ama
ben ilk kızımda kayınvalidemin yanında bi kaç sefer öyle farketmeden konuşmuşum bana delimisin demişti gerçekten işe yarıyor ben kızımla hamileykende doğduktan sonra da hep konuştum şimdi 3 buçuk yaşında ve ben gibi akıcı ve anlaşılır konuşuyor
Benim eşim hergün konuşuyor delibebeklerinizle konuşmaya başladınız mı
ben ara ara konusuyorum
geçen konusurken pıt pıtladı yaramaz.
valla canım kese en baştan beri bozukmuş ama hastane para almak için bebeği tutabildikleri kadar tuttular ..3,5 milyar ödedik düşün..eşim hala şaibeli olarak düşünüyor ama dillendirmiyor..ufak bir kanamam oldu direkt iğneler serumlar fittiller kalp sesi dinlettiler üç gün..sonra bebek öldü diyip kürtaja soktular..her şey bitti en son zaten kesen bozuktu dedi doktor bana..çüş diyecek halimiz bile olmadı..cahilliğimize kurban olduk.alacak nefesi yokmuş gebeliğin başında bitti..o yüzden bunda tedirginliğim birde ben panik ataklıyım zaten ota b..ka korkuyorum ...Allah sabır versin sağlık sıhhat versin bebeklerimize..hmm tabii öyle bi durum olunca insan daha çok üstüne titriyo ama bizim başımıza böyle bişey gelmediği için ilk hamilelikte de gayet relax olduğu için adam bunda böyle olunca yadırgadı heralde takıntı yaptı..Senin eşin de eminim diken üstündedir bu yüzden çok ısrarcı olmuyordur yoksa onların beyni hep orda çalışıyo nasıl bi kafa var adamlarda anlamıyorumgeçmiş olsun isteyerek mi oldu yoksa bi problemmi vardı
NE guzel masalalh bende basladım tek tuk konusuyorum esımı alıstırıyorum oda konusuyor :)))
ne güzell beyin gelişimine de etkisi var bence bunun çocuk şimdiden kelime dağarcığını genişletiyor
hmm tabii öyle bi durum olunca insan daha çok üstüne titriyo ama bizim başımıza böyle bişey gelmediği için ilk hamilelikte de gayet relax olduğu için adam bunda böyle olunca yadırgadı heralde takıntı yaptı..Senin eşin de eminim diken üstündedir bu yüzden çok ısrarcı olmuyordur yoksa onların beyni hep orda çalışıyo nasıl bi kafa var adamlarda anlamıyorum
günaydın hanımlar gününüz aydın olsun güzel geçsin inşallah...
ben gebeliğe 84 kiloyla başlamıştım 82,7 hatta bir kez 82,1 i bile görmüştüm tartıda bugün 16. haftaya girdim Allah'ın izniyle ,bebekle ilgili bir hissiyatım yok inşallah sağlıklıdır diyorum...
iki gündür demir ilacımı içmiyorum çünkü midemde sağlam bir sıkıntı oluştu. Ağrıyor ağrısı sırtıma vuruyor ,şişiyor sanki orda sağlam bir problem varmış gibi ki normalde de hafif düzey gastrit ve reflüm vardı...
demir ilacını kesince iki gündür tuvaletim düzene girdi ve sabah 83,6 kilo idim...
ben suyu bol içerim...ama vajinamda bir sızı olduğunu söylemiştim gynofloor fitil kullanıyorum 3 gündür toplamda 12 gün kullanacağım. Fitili koyarken problem yaşıyorum sanki vajinam şişmiş yapışmış gibi fitil acıtıyor biraz. Gerçi normal fitiller gibi yumuşak bir fitil değil hap gibi sert bu belki de ondan bilemiyorum ama her gün daha iyiye gidiyor Allah'ın izni ile:)bebeğimi hissedemediğim için tedirginim endişeliyim umarım sağdır sağlamdır diyorum kendime hep tabi bu evhamımda önceki kaybımın etkisi büyük...
Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıklı gebelikler geçirmemizi nasip etsin doğumlarımızı kolay eylesin inşallah..
İlla Cuma duası olacak değil ya müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş. Güzel dualarınızda bizleride unutmayın
geçmiş olsun canım demir ilacı malesef mideye çok dokunuyor bendede reflü var aynı sıkıntıları kızımda çok yaşadım o yüzden ilacı düzenli içemedim bu seferde kan değerlerim düştü tabi. yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum dr.umla konuşup demir için iğne isteyeceğim inş. verir yoksa mide ağrısından duramıyor insan. allah yardımcımız olsun
aynen akılları hep orda
bize 4 gün dedi. adam 4 gün bile dayanamıyo bir sırnaşmalar hep
bir de bana noluyorsa bende de libido tavan ama
önce bebekönemli diyoruz
uslu uslu ayrı yerlerde takılıyoruzsıcak geliyor pişiyorum kısa sort askılı adam kapalı giyin kışkırtıyon diyo taktır klimayı o zaman dedim
valla canım kese en baştan beri bozukmuş ama hastane para almak için bebeği tutabildikleri kadar tuttular ..3,5 milyar ödedik düşün..eşim hala şaibeli olarak düşünüyor ama dillendirmiyor..ufak bir kanamam oldu direkt iğneler serumlar fittiller kalp sesi dinlettiler üç gün..sonra bebek öldü diyip kürtaja soktular..her şey bitti en son zaten kesen bozuktu dedi doktor bana..çüş diyecek halimiz bile olmadı..cahilliğimize kurban olduk.alacak nefesi yokmuş gebeliğin başında bitti..o yüzden bunda tedirginliğim birde ben panik ataklıyım zaten ota b..ka korkuyorum ...Allah sabır versin sağlık sıhhat versin bebeklerimize..
sorma bugün kuaföre gitcem tesettürlüyüm ama evde şort askılı netcez klima da bozuk içeri su akıtıyor abuuuv
aynen akılları hep orda
bize 4 gün dedi. adam 4 gün bile dayanamıyo bir sırnaşmalar hep
bir de bana noluyorsa bende de libido tavan ama
önce bebekönemli diyoruz
uslu uslu ayrı yerlerde takılıyoruzsıcak geliyor pişiyorum kısa sort askılı adam kapalı giyin kışkırtıyon diyo taktır klimayı o zaman dedim
canım benim baya oluyor vanda görev yaparken yakalandım van depremi hatta depremleri de tuz biber oldu şimdi atlattım sayılır ama vesvese hali gebelikte gene tavan..ya işte doktorlarada güven olmuyor artık özele gitsen para tuzağı devlete gitsen ilgisiz alakasız insana dövecek gibi davranıyorlar..Çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla 2. bebişini alırsın inşallah kucağına bol bol dinlen çok heycan yapma ne kadar üstüne gidersen o kadar kötü olur panik atak bende atlattım ama kendi kendime çözdüm bi ara yataktan ölüyorum diye kalkıyodum evi ayağa kaldırıyodum gece yalnız uyuyamıyodum ışık olmadan asla uyuyamıyodum ama neyseki atlattım Allaha şükür biraz kendi beyninde bitiyo bu iş Allah yardımcın olsun
ben ilk kızımda kayınvalidemin yanında bi kaç sefer öyle farketmeden konuşmuşum bana delimisin demişti gerçekten işe yarıyor ben kızımla hamileykende doğduktan sonra da hep konuştum şimdi 3 buçuk yaşında ve ben gibi akıcı ve anlaşılır konuşuyor
bize doktorun dediği 4 günden kısa sürede olması birlikteliğinizNEkadar sureye kadar korunmak gerekıyor arkadaslar aynıdurum bızdede var :)))
doktorumuz esımın ark :))) Sormaktan cekınıyoruz bız :)
sorma bugün kuaföre gitcem tesettürlüyüm ama evde şort askılı netcez klima da bozuk içeri su akıtıyor abuuuv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?