2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Bizimki 3 ay içinde 3 sefer oldu nasıl dayandı hala mantığım almıyor.. ama artık 2. döneme geçtik ya hafta da 1 e çektim yazıkk onada kışkırtma sende adamıı bari işkence etmee

İnan burada ne "mal" olduklarını anlayacak hiç bir şey yok. Ablası alıp odaya ne diyebilir? Siz neden bukadar sorun yaptınız hiç anlamadım.. Ben hiç bir koşulda kendi anneme bağırılmasını istemem, eşimin annesine de şuana kadar tek bir kez senin kaşının üstünde gözün var demedim. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu şekilde yaparak haklı olunmaz.
Arkadaşlarını getirdiğinde holanmadıysanız, Abla ben sevmiyorum böyle şeyleri yada benim yarın misafirlerim gelicek haber vermediniz falan diyebilirsiniz. Oyüzden haksızmıyım dediniz de ..üzgünüm bence öylesiniz.

aa onlara neyms canm bide baskasnin ne iatedgne mi bakcaz olduu .isteyen buyursun yapsn canm kimse kimseyi tutmuo :)))

Bizimki 3 ay içinde 3 sefer oldu nasıl dayandı hala mantığım almıyor.. ama artık 2. döneme geçtik ya hafta da 1 e çektim yazıkk onada kışkırtma sende adamıı bari işkence etmee

ben bişi yapmıyorum valla
öyle dolaşmasam terliyorum evin içinde ki evimiz tepede serin bizim.
yok bu hormonlar beni mahvetti.
gebelikten önce donardım ben .şimdi örtüsüz yatıyorum ne zamandır.
klima şart.

Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın canım. Böyle bir şey yaptılarsa hem çok üzücü hemde ahlak dışı. Bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutursun inşallah.

bize doktorun dediği 4 günden kısa sürede olması birlikteliğiniz
onun dışında devam edebilirsiniz dedi.
son zamanlar artık söyler sanırım kritik dönemleri.

sen akşama hazırlıklı ol

Hmm benım dusuk tehlıkem var :/ 2 kez kanamam oldu cok korkuyorum oyuzdn bıze yasak dedı uzerınden 2 kont gectı hala bırsey demedıı ya benım adam ne yapsın

niye deli olcakmışsın yavrunla konuşuon kalbi var onu kimse hissetmesede varlığını bilioz

ooo ona kaldıysa bebek hiç bişey anlamaz sonra hamileyken göbek çıkana kadar kimseye söylenmez göbeği göstererek giyinmek ayıp doktora çok gidilmez vs vs bişey dediğin zaman bizim zamanımızda ne vardı bak hepsi ne kadar güzel büyüdü diyo ama tabii ben kulak asmıyorum artık söylediklerine

Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın canım. Böyle bir şey yaptılarsa hem çok üzücü hemde ahlak dışı. Bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutursun inşallah.
unutacağız inşallah bu arada kızlar bu muhabbet geçen yılki muhabbet ha takılmayın bakın Rabbim birini alıyor diğerini veriyor her şey kısmet işi

cumartesi günü kasık ağrım zannettiğim gaz sancım yüzünden adam sırnaştı ama dedim yok ağrım var deyince kaçıo zaten ben yattım 12,30 da o gece kaçta geldi bilmem hatırlamıyorum bile kendini nadasa çekmiş herif yanında ben olduğumu hissetmeden uyusun diye uykudan kaykılınca gelmiş yanıma dün dedim yıkanıcam ben yok dedi ben yıkanıcam önce umurumda değil tabi benim unuttum ben boşa mı yıkanalım dedi kptum ama ya boşa mı yıkanalım nedir ki benim ateşimin sönmesi için klimayı popoma taktırmam lazım evde habire kısacık yazlık elbiseyle geziom

ben bişi yapmıyorum valla
öyle dolaşmasam terliyorum evin içinde ki evimiz tepede serin bizim.
yok bu hormonlar beni mahvetti.
gebelikten önce donardım ben .şimdi örtüsüz yatıyorum ne zamandır.
klima şart.

vlla bizdede öyle özellikle ayak altlarım ve avuç içlerim yanıyo resmenn gece yorgan savaşı yapıyoruz ben atıyorum o topluyo örtüyo nolcak bilmiyorum böyle

Sızın tarafınzdan yazıyı cok net bır bakıs acısı cıkıyor haklısınız..
Ama dedıgınız gıbı olmuyor malesef. Keske yazarken kı rahatlık yasarken de olsaydıda derınlemesıne bırseylere gırıp sıze daha derın detaylar vere bılseydım.
Kotu nıyetlı bır konusma asla dusunmedım bunu soyleemek ıstedıysenız.
Yalnız o ınsan esımle bız sevgılı ıken bızı ayırmak ıcın bıle bır hamle yapmıs kışi...
Nasıl okadar sey uzerıne ben ıyı nıyetle davranabılırım kı.
KAsının uzerınde gozun var dıye asla dusunmem.
Esımın aılesı ıle zaten aram cok sukur ıyı...Fakat haksızlıga da dayanamam mesela ben ıst gelın dıyorum gelmıyorlar
BAzen esım cok ozluyo ozaman laf soyluyorum halıyle ...
Ne bıleyım ben ordayken teyzesı esımın gel evımı temızle dedı ky altında .
5 tane kızın var teyze neden benı cagrıyorsun.Hepsı yatıyo ben yenı geldım yol yorgunuyum uyandır dedıgım oldu ....

Boyle seyler yanı :)

Hahahhh senin ki artık sınıra dayanmışş

canım eskilerde kalmamak lazımmış teknoloji o kadar gelişmiş değildi şimdi herşey elinin altında doktora gidip bebeğin gelişimi hakkında bilgi alıyosun ne güzel bişey ama eskiden yoktu imkanları değerlendirmek gerekir ben haberi alır almaz herkese söyledim ben sevindim herkesde sevindi banada kaynanam sana söylenenlerden söylüyo kuzum fazla gitme doktora karnını oynatıp durma bilmem ne takma kafana canım biz nasıl olsa bildiğimizi okuyoz

he benim kaynanada doğurmuş şalvarı giyip kayınbabaya çay koymuş
e napıym şimdi..herkes bi iyi hamile hoş hamile anasını satayım..doğurduktan sonra da aynı dengesizlerden toplumsal mesaj gecikmiyor,ayyy sen gene iyi dayandın benimki pek fenaydı...layyyn hani sen hamileliğinde hobidik pofidik geziyodun iş yapıyodun nolduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…