- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.761
aynen akılları hep orda
bize 4 gün dedi. adam 4 gün bile dayanamıyo bir sırnaşmalar hep
bir de bana noluyorsa bende de libido tavan ama
önce bebekönemli diyoruz
uslu uslu ayrı yerlerde takılıyoruzsıcak geliyor pişiyorum kısa sort askılı adam kapalı giyin kışkırtıyon diyo taktır klimayı o zaman dedim
Sonunda vakıt bulup tum sohbetlerı az cok okudum :)
Bende bırsey soylemek ıstıyorum kızlar.
Ky. Kp cok ıyı ınsanlardır yanı bır deıdgımı ıkı etmezler sagolsunlar ama uzaktayız dıye sanırım :)
Gorumcemde kucuk cok sever sagolsun benı :)))
Ama benım derdım esımın amca dayı hala cocukları....
Hıc bos durmadı evım 2 yıllık evlıyım kızlar ...Evım yol gecen hanı gıbı oldu
Evlendım 1 ay sonra ramazandı yatılıya geldıler hepsı genc unv ogrencısı bırseyde dıyemıyosun anlasıyoruzda....
Ama sıkıntı en buyuk ablaları ...
Anlatıyoooorumm :)
Çok bılmıstır kendısı yurtdısında ogretmenlık yapıo aynı zamanda dın ıle ılgılı bılgıye sahıp.
Benım için dını nıkah cok hassas bır konudur.
Dugun gecemız dını nıkah olacak gelen hocayı ALLAH gunah yazmasın hıc begenmedım ben.Adam ne dua ne bırsey hıcbır sekılde benım sahıt oldugum nıkahlardakı gıbı bır nıkah kıymadı bana sonra bıttı nıkah bende dedım ky kp ben boyle bılmıyorum anne annemlerı cagırın konusun benım ıcıme sınmedı dedım.
Sonra hoca kpmın dayısının ogluymus ... Hep o kıyarmıs nıkahları ımammıs falan...
Dedım yok ıcıme sınmedı falan hurra br tartısma oldu orada kızlar ben agladım falan
Cok bılmıs ABLASI hemen karısıyo esıme bırseyler soyluyo falan baktım
ODAYA CEKMIS BIRSEYLER ANLATIYO FISIR FISIR bende gırdım yan odaya bagırdım kv.me dedım bune ya ben yanlıs bırsey demedım hıcbırsey ıstemedım falan ıste deedım baktım ablası esımı hala dolduruyo ...
Bagırdım nıye ablam yan odada esıme anlatıuo kı bana anltsın sorun cıkaran benım benı tatmın etsın .
Cekmıs kenara kafa yoruyorlar falan dedım ablasına bıldıgınız patladım.
Duydu sesımı tabı.... Dedım cok akıllı bılmıs ya dedım bunu dusunemıyomu ben zaten esımle tartısmısım gelsınkı sorunumuzu cozelım ne adamı orada tutuyo falan dedım.
Esımm geldı bana bagırdı falan kotuydu yanı( Sonra evım ıst benım ben evıme donucem dedım ( cazgırımdır ben )
O gece orada hazırlanan evde kalmadıkesımle ılk gecemız kus olarak arabada ıst yolunda oldu ama napayım.
sonra bu olaylar dındı ablası ıle lımonıyız zaten.
KAdın gelmıs kızlr haksımızyım soyleyın sımdı.........
Yurtdısından gelmıs bana sormadan etmeden tanımadıgım ınsanları evıme davet etmıs ben calısıyorum.
Ark ıle evımde gununu gun edıyooo....
Sen mısafırsın belkı benımde mısafırım gelecek ne demek haber vermemek ne bana ne esıme soylemıs ınsan musaıtmısınız planınız varmı der.Havada guzel gıt dısarıda bulusun neyseee ama .... uyuz ya ....
INADINA ıyı davrandım mısafırlerı geldıgını duydum gorumcem aradı soyledı :)
Arabaya atladım eve gıttım .
Dedım hıc haberım yoktu.Mısafır ı oldum ben olmus gıbı oldu artık kusura bakmıcaksınız dedım.
Oturdum ınadına yanlarında ...
sımdı ıse cok sukur ben ne dedıysem ortaya cıktıda hepsının ne mal oldugunu gordu ılk ve son tartısmamız oldu onlar yuzunden her yerde hele onların yanında oyle ıyı davranıyokı sukurler olsun cnm kocam benım :)))
Allahtan ky kp sorunum yok...
Olsa ıcım ıcımı yer benım kesın laf sokardım.
Bırsey olsun hemen yuzlerıne cat dıye soyluyorum zaten.....:)
aa onlara neyms canm bide baskasnin ne iatedgne mi bakcaz olduu .isteyen buyursun yapsn canm kimse kimseyi tutmuo :)))niye anasının adını koyuyo kendimi doğuracakmış
bende eşimde kız istiyoruz kız gibi dedi doktor ama kesin değil ,kayınvalidem olsun o da olur dedi eşime dedim ki ananlar oğlan mı istiyor ,dedi ne alaka bana bir şey demediler bizim gönlümüzdeki belli...
gönlümüde aldı kerata
Bizimki 3 ay içinde 3 sefer oldu nasıl dayandı hala mantığım almıyor..ama artık 2. döneme geçtik ya hafta da 1 e çektim yazıkk onada kışkırtma sende adamıı bari işkence etmee
valla canım kese en baştan beri bozukmuş ama hastane para almak için bebeği tutabildikleri kadar tuttular ..3,5 milyar ödedik düşün..eşim hala şaibeli olarak düşünüyor ama dillendirmiyor..ufak bir kanamam oldu direkt iğneler serumlar fittiller kalp sesi dinlettiler üç gün..sonra bebek öldü diyip kürtaja soktular..her şey bitti en son zaten kesen bozuktu dedi doktor bana..çüş diyecek halimiz bile olmadı..cahilliğimize kurban olduk.alacak nefesi yokmuş gebeliğin başında bitti..o yüzden bunda tedirginliğim birde ben panik ataklıyım zaten ota b..ka korkuyorum ...Allah sabır versin sağlık sıhhat versin bebeklerimize..
bize doktorun dediği 4 günden kısa sürede olması birlikteliğiniz
onun dışında devam edebilirsiniz dedi.
son zamanlar artık söyler sanırım kritik dönemleri.
sen akşama hazırlıklı ol
niye deli olcakmışsınyavrunla konuşuon kalbi var onu kimse hissetmesede varlığını bilioz
NEkadar sureye kadar korunmak gerekıyor arkadaslar aynıdurum bızdede var :)))
doktorumuz esımın ark :))) Sormaktan cekınıyoruz bız :)
unutacağız inşallah bu arada kızlar bu muhabbet geçen yılki muhabbet ha takılmayın bakın Rabbim birini alıyor diğerini veriyor her şey kısmet işiAllah sabır versin ve bir daha yaşatmasın canım. Böyle bir şey yaptılarsa hem çok üzücü hemde ahlak dışı. Bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutursun inşallah.
aynen akılları hep orda
bize 4 gün dedi. adam 4 gün bile dayanamıyo bir sırnaşmalar hep
bir de bana noluyorsa bende de libido tavan ama
önce bebekönemli diyoruz
uslu uslu ayrı yerlerde takılıyoruzsıcak geliyor pişiyorum kısa sort askılı adam kapalı giyin kışkırtıyon diyo taktır klimayı o zaman dedim
Seninki bildiğin adama eziyet be
sorma bugün kuaföre gitcem tesettürlüyüm ama evde şort askılı netcez klima da bozuk içeri su akıtıyor abuuuv
ben bişi yapmıyorum valla
öyle dolaşmasam terliyorum evin içinde ki evimiz tepede serin bizim.
yok bu hormonlar beni mahvetti.
gebelikten önce donardım ben .şimdi örtüsüz yatıyorum ne zamandır.
klima şart.
İnan burada ne "mal" olduklarını anlayacak hiç bir şey yok. Ablası alıp odaya ne diyebilir? Siz neden bukadar sorun yaptınız hiç anlamadım.. Ben hiç bir koşulda kendi anneme bağırılmasını istemem, eşimin annesine de şuana kadar tek bir kez senin kaşının üstünde gözün var demedim. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu şekilde yaparak haklı olunmaz.
Arkadaşlarını getirdiğinde holanmadıysanız, Abla ben sevmiyorum böyle şeyleri yada benim yarın misafirlerim gelicek haber vermediniz falan diyebilirsiniz. Oyüzden haksızmıyım dediniz de ..üzgünüm bence öylesiniz.
cumartesi günü kasık ağrım zannettiğim gaz sancım yüzünden adam sırnaştı ama dedim yok ağrım var deyince kaçıo zaten ben yattım 12,30 da o gece kaçta geldi bilmem hatırlamıyorum bile kendini nadasa çekmiş herif yanında ben olduğumu hissetmeden uyusun diye uykudan kaykılınca gelmiş yanıma dün dedim yıkanıcam ben yok dedi ben yıkanıcam önce umurumda değil tabi benim unuttum ben boşa mı yıkanalım dedi kptum ama ya boşa mı yıkanalım nedir kibenim ateşimin sönmesi için klimayı popoma taktırmam lazım evde habire kısacık yazlık elbiseyle geziom
ooo ona kaldıysa bebek hiç bişey anlamaz sonra hamileyken göbek çıkana kadar kimseye söylenmez göbeği göstererek giyinmek ayıp doktora çok gidilmez vs vs bişey dediğin zaman bizim zamanımızda ne vardı bak hepsi ne kadar güzel büyüdü diyoama tabii ben kulak asmıyorum artık söylediklerine
canım 3 aylıkken gittiğimde bize 1 ay ilişki yasak demişti geçen hafta gittiğimde de serbest dedi
dur kız daha siftah etmedim ne eziyetiSeninki bildiğin adama eziyet be
Aynen biz daha 1.yi dogurmadan millet bebege kardes sormaya basladi.Dula koca bosamak kolay gelir derler.millete gore de bebek yapmak ne kadar kolay yabunları bi doğurmayı becerekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?