- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.821
Cinsiyetini hala öğrenemedim anneler , iki kere ultrasona girdim aynı gün içinde,önce asistan baktı, doktor yerinde yoktu çünkü , asistan henüz hakim değil , istirahat etmen gerek dedi ( doktor geldiğinde lekelenme,kanama yoksa gerek olmadığını söyledi ) , sonra doktor gelince beni yeniden ultrasona aldı, rapor istediğimi söyledim asistana , doktorun gelmesini beklemem gerekti bu yüzden ,asistanın muayenesi sırasında bebeğin hereketlerini görme şansım oldu :) Sevimliydi gerçekten de , doktorun ultrasonunda ise yüzü ekrana dönüktü ( büyük gözler gördüm sanki,benimki gibi :) ama cinsiyetine bakmadı doktor ,beline kadar ekranda görebildim , yine kolları kıpır kıpırdı,ellerini parmaklarını seçebildim hep
Genelde miyomla ilgilendi ,aynı bilgileri söylüyorlar hep , miyom büyük ve dejenere olmuş ve plasentanın arkasında vs vs, benim risk her zaman devam edecekmiş ; ama hiçbir şey de olmayabilir , alıştım bu sözlere
Raporu yazdı , haftaya da aile hekiminden alacağım , böylece okulların kapanacağı hafta başlayacağım 15+ 4 de işe dönmüş olacağım, Yazdığım bazı şeyleri de sormayı unuttum :)
2 hafta sonra canım , aslında doktorun ultrasonunda yüzüyle beraber gövdesi de ekrana dönüktü , fark edince sordum cinsiyeti , daha belli olmaz dedi, geçiştirdi , Perinatolog olduğu için de miyomla ilgilendi , tekrar dönüp bakmadı bebeğe , doktor 2 gebeliğinde de miyomluymuş , 5 tane vardı benim dedi, biri de 12 cm miş doğumdaNe Cok bekletti sizi :)) Nazlı baya senin minikin :) ama şans iste demek ki o sırada dr'un görebileceği acıda degildi.Bir dahaki kontrolün ne zaman? O zaman net bir sekilde öğrenirsin
Maşallah çok güzel bir kızın var kara kaş kara göz bayıldımmHerkese gunaydin guzel hamisler. Dun kizimin dogumgununu yaptim cok sukur ustumden koca bir yuk kalkti. Zaman nasil geciyor cocukla hic anlamiyor insan, sanki daha dun ona hamileydim dogurdum bebekti simdi 3 yasinda olmus:) ergen genc kiz modlarinda takiliyor:)) rabbim hepimizin yavrularunin ve dogacak olan bebislerimizinde hayirli saglikli nice yaslarini gostersin. Bir kac sey ekliyorum dogum gununden doguma da ayni hazirligi ve bir kac baska seyde ekleyip yapicam sizede fikir olur belki hanimlar. Cogunuz biliyordur ama bilmeyenlerede nasil yaptigimi anlatabilirim.
Dogumgununden bir kac karede ekliyorum:)
Evet canım , bir de uğraşmadılar pek pozisyonunu değiştirmek için , 2'li testi yaparken doktor uygun pozisyona getirmek için ultrason cihazıyla karnıma pat pat vurup bebişin duruşunu değiştirmişti , cinsiyet devlet doktorları için önemsiz , geri sıralarda yer alıyor bunu iyice anladım , sağlıkla ilgili durumlara bakıyorlar hepNeyse sağlıklı olsun da geç öğren canım.
he benim kaynanada doğurmuş şalvarı giyip kayınbabaya çay koymuş
e napıym şimdi..herkes bi iyi hamile hoş hamile anasını satayım..doğurduktan sonra da aynı dengesizlerden toplumsal mesaj gecikmiyor,ayyy sen gene iyi dayandın benimki pek fenaydı...layyyn hani sen hamileliğinde hobidik pofidik geziyodun iş yapıyodun nolduuuuu
Devlete gidiyorsan , genelde 16. haftadan sonra söylüyorlarmış , özele gidiyorsan yüzde olasılıklarıyla 12. haftadan itibaren tahminde bulunuyorlar , tabii bebeğin izin de vermesi gerekiyor , bazen bacaklar kapalı oluyor , bebek ultrasonda cinsiyeti görmek için uygun pozisyonda olmayabiliyor gibi :)Merhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
adamın gözü dönüyor valla bakışları değişiyor kitleniyor PITI PITI PITI PITI aramızda taktık bu lakabı kayınvalidemlerdeyken hadi pıtı pıtı diyo anlayacaklar diye ödüm kopuyo
Biz daha yeni yeni öğreniyoruz. Size tavsiyem acele etmeyin kesin olarak 16. Hafta deniyor. Erken söylenenler yanilma biliyor. Mesela bana 10 11 de erkek 14 te kız dendi. Bence geç ama kesin olsunMerhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hahahah bu da iyimiş. Bizim bi Şifremi yok ya ne düzüzBizde de şifre 444...Digiturk'de bu kanalı açıyo..Müziksiz olmaz ya :))))) Evde oturuyoruz önce kızımıza hadi geç oldu yat bakalım diyo :) O uyuyunca oturuyoruz mesela ben dalmışım TV'de bişeye. Bi bakıyorum kanal 444 olmuş ..Birden birbirimize bakıyoruz tabiki :))
Atma ziyaaa diyeydinFare mi bu ya zart diye bacak arasından kayıyor.
Ben ebeye evde ya kendiliğinden doğum yaparsam diye sormjştum da kadın hele ki ilk dığumlarda öyle efsane imkansıZ demişti.
Benimkide ayda bir diyor ama ben iki yada üç haftada gittim hep bundan sonra ne olur bilmemkızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
3 haftada 1 gidenler varmış?
O riske göre değişiyor , benim riskli olduğu için kontrol aralığı 2 hafta , genelde ayda 1 oluyorkızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
ayda bir gidiyorum bende.kızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
benimde 6 sında randevum inşaallah bende öğrenirim artıkın cinsiyetiniMerhaba arkadaslarım :)))
Ben gelldım ... konuları yıne kacırdım tabıkı...
14 haftalık olduk bız teyzelerı :)
Ayın 6 sında kontrolumuz var ınsallah cınsıyetımız bellı olur saglımız yerınde dır
Sızlerde durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?