2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Neyse sağlıklı olsun da geç öğren canım.

Ne Cok bekletti sizi :)) Nazlı baya senin minikin :) ama şans iste demek ki o sırada dr'un görebileceği acıda degildi.Bir dahaki kontrolün ne zaman? O zaman net bir sekilde öğrenirsin
2 hafta sonra canım , aslında doktorun ultrasonunda yüzüyle beraber gövdesi de ekrana dönüktü , fark edince sordum cinsiyeti , daha belli olmaz dedi, geçiştirdi , Perinatolog olduğu için de miyomla ilgilendi , tekrar dönüp bakmadı bebeğe , doktor 2 gebeliğinde de miyomluymuş , 5 tane vardı benim dedi, biri de 12 cm miş doğumda
Devlettekiler canları ne isterlerse onu söylüyorlar :)

Maşallah çok güzel bir kızın var kara kaş kara göz bayıldımm

Neyse sağlıklı olsun da geç öğren canım.
Evet canım , bir de uğraşmadılar pek pozisyonunu değiştirmek için , 2'li testi yaparken doktor uygun pozisyona getirmek için ultrason cihazıyla karnıma pat pat vurup bebişin duruşunu değiştirmişti , cinsiyet devlet doktorları için önemsiz , geri sıralarda yer alıyor bunu iyice anladım , sağlıkla ilgili durumlara bakıyorlar hep

Merhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Benimde rahmetli kayınvalidem anlatırdı. Eşime hemileyken sancıları başlamış ama TV'de Boks maçı varmış..Kayınpeder o bitmeden olmaz demiş..O'da iki büklüm kocasına kahvesini yapmış..Sonra çıkıp hastaneye gitmişler...O'da bana bunu anlatırdı hep.

Devlete gidiyorsan , genelde 16. haftadan sonra söylüyorlarmış , özele gidiyorsan yüzde olasılıklarıyla 12. haftadan itibaren tahminde bulunuyorlar , tabii bebeğin izin de vermesi gerekiyor , bazen bacaklar kapalı oluyor , bebek ultrasonda cinsiyeti görmek için uygun pozisyonda olmayabiliyor gibi :)

adamın gözü dönüyor valla bakışları değişiyor kitleniyor PITI PITI PITI PITI aramızda taktık bu lakabı kayınvalidemlerdeyken hadi pıtı pıtı diyo anlayacaklar diye ödüm kopuyo

Bizde de şifre 444...Digiturk'de bu kanalı açıyo..Müziksiz olmaz ya :))))) Evde oturuyoruz önce kızımıza hadi geç oldu yat bakalım diyo :) O uyuyunca oturuyoruz mesela ben dalmışım TV'de bişeye. Bi bakıyorum kanal 444 olmuş ..Birden birbirimize bakıyoruz tabiki :))

Merhaba kızlar yarın sabah bebişimi görmeye gidicez
İsabet oldu yarın olması aslında bugün kasıklarımda ağrı var endişeleniyor insan iste
İnşallah herşey yolundadır

Kızlar devlete gidince hep farklı doktorlara denk gelindiği için her kafadan bir ses çıkıyormuş gibi oluyor , gerçi dosyanıza bilgileri kayıt ediyorlar,her doktor görebiliyor , her doktorun yorumu da farklı , önümüzdeki aylarda belki 2 haftada bir özel , 2 haftada bir devlete gidebilirim, bu şekilde ikisi de ayda bir olur , en azından beni bilen bir doktor da olmuş olur

Biz daha yeni yeni öğreniyoruz. Size tavsiyem acele etmeyin kesin olarak 16. Hafta deniyor. Erken söylenenler yanilma biliyor. Mesela bana 10 11 de erkek 14 te kız dendi. Bence geç ama kesin olsun

kızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
3 haftada 1 gidenler varmış?

Hahahah bu da iyimiş. Bizim bi Şifremi yok ya ne düzüz

ay bu şifreler ne böyle ya çok kıskandım şuan 444 de iyiyymiş.
biz de eşimle yeni evliylen el hareketi yapardık şakasına.

çok kıskandım biz de şifre bulalım dicem ona

benimde 6 sında randevum inşaallah bende öğrenirim artıkın cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…