- 20 Ocak 2015
- 201
- 184
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.841
O riske göre değişiyor , benim riskli olduğu için kontrol aralığı 2 hafta , genelde ayda 1 oluyor
Benimkide ayda bir diyor ama ben iki yada üç haftada gittim hep bundan sonra ne olur bilmem
Bizde de şifre yokay bu şifreler ne böyle yaçok kıskandım şuan 444 de iyiyymiş.
biz de eşimle yeni evliylen el hareketi yapardık şakasına.
çok kıskandım biz de şifre bulalım dicem ona
maşallah canımmmm burdan aldım c evabını inşaallah herşey çok çok güzel olur ^_^ en azından birini öğrendinnn ne güzel23 Mayıs Cumartesi günü kontrolümüz vardı. 7,5 cm olmuş benim kuzularBiri %90 erkekmiş, diğeri poposunu döndü, uğraştık ama göstermedi cinsiyetini, bir ay sonra tam olarak öğrenceğim inşallah cinsiyetlerini
Ne tırsacam canım parasıyla degilmianladım ben doktordan biraz tırsıyorum önce gitsem kovar heralde :)
Atma ziyaaa diyeydinFare mi bu ya zart diye bacak arasından kayıyor.
Ben ebeye evde ya kendiliğinden doğum yaparsam diye sormjştum da kadın hele ki ilk dığumlarda öyle efsane imkansıZ demişti.
Bana da 2 hafta önce oldu yeri 2 gün geçmediSelam kızlar iki gün önce sabah 6 da krampla uyandım bende. 36 yaşındayım ve ilk defa krampla tanıştım.İlk hamileliğimde hiç yaşamamıştım. Berbat birşeymiş.Allahtan kısa sürdü. Hemen pazardan muz aldım başladım hergün yemeye,potasyum iyi geliyormuş kramplara.. Tam dizimin arka etli kısmına girdi ve hala yeri ara ara belli ediyor kendini sızı olarak.İnşallah birdaha olmaz
Merhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
kızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
3 haftada 1 gidenler varmış?
Ben böyle yapıyorum. Devletteki hocaları deneyimli ve cihazları yeni ve teknolojik buluyorum ve evime çok yakın ayrıca eğitim hastanesi. Ama kan pıhtı rahatsuzlığım olduğu için iğnelerimi, haplarımı ve durumumu öZel bir doktora kontrol ettiriyorum. Bir de devlette eşi içeri almıyorlar ve eşim çok merak ediyordu, o da böylelikle ayda bir bebeği görmüş oluyor.Kızlar devlete gidince hep farklı doktorlara denk gelindiği için her kafadan bir ses çıkıyormuş gibi oluyor , gerçi dosyanıza bilgileri kayıt ediyorlar,her doktor görebiliyor , her doktorun yorumu da farklı , önümüzdeki aylarda belki 2 haftada bir özel , 2 haftada bir devlete gidebilirim, bu şekilde ikisi de ayda bir olur , en azından beni bilen bir doktor da olmuş olur
Amin inşallah :) 14-16 hafta o da gösterirse :) 12. haftada öğrenende var kiminin değişiyor sonradan kiminin aynı en net 16. hafta sanırım :)Merhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
yarın bende gidiyorumMerhaba kızlar yarın sabah bebişimi görmeye gidicez
İsabet oldu yarın olması aslında bugün kasıklarımda ağrı var endişeleniyor insan iste
İnşallah herşey yolundadır
ayda 1 ama bence çok uzun insan merak ediyorkızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
İnşallah canımAmin inşallah :) 14-16 hafta o da gösterirse :) 12. haftada öğrenende var kiminin değişiyor sonradan kiminin aynı en net 16. hafta sanırım :)
yarın bende gidiyoruminşallah güzel haberlerle geliriz
ayda 1 ama bence çok uzun insan merak ediyor
Canim riskli bir durumun yoksa ayda 1 çağırıyorlar.kızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
Arkadaslar merhaba.
Bisey sormak istiyorum. Benim 10 gundur fln kasiklarima ara ara bicak saplanir gibi sanci girip cikiyo. Ta asagilara vuruyo bazen. Size de oluyo mu?
Cok sukur kanamam falan yok ama korkuyorum sanci geldikce...
Rahimin büyümesine başlı , leğen kemiklerinin açılması yüzünden deniyor. Ama herkesde olmuyor bu. Çok sık gelir ve huzursuz olursan dr'unla görüş için rahatlasın canım.
Bende ayda bir gidiyrm.bir tanidik doktor esime ultrasona cokta fazla girmesin o kadar da masum degil ultrason demiskızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
Sanirim buhaftalarda olan bisey cunku benim hic kasik agrim olmamisti buhaftaya kadar...Arkadaslar merhaba.
Bisey sormak istiyorum. Benim 10 gundur fln kasiklarima ara ara bicak saplanir gibi sanci girip cikiyo. Ta asagilara vuruyo bazen. Size de oluyo mu?
Cok sukur kanamam falan yok ama korkuyorum sanci geldikce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?