2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
maşallah canımmmm burdan aldım c evabını inşaallah herşey çok çok güzel olur ^_^ en azından birini öğrendinnn ne güzel

Atma ziyaaa diyeydin Fare mi bu ya zart diye bacak arasından kayıyor.
Ben ebeye evde ya kendiliğinden doğum yaparsam diye sormjştum da kadın hele ki ilk dığumlarda öyle efsane imkansıZ demişti.

benim arkadaşımın öyle oldu.
4 sene önce sancısı gelip hastaneye gidiyorlar.
ebe daha çatın açılmamış diye sandalyeye otur bekle demiş. otururken bacaklarımın arasından bişi aktı ve bebeğim ayaklarımın ucuna düştü demişti.
hastaneyle hala mahkemelik bu yüzden.

Bana da 2 hafta önce oldu yeri 2 gün geçmedi daha çok erken ama neden oldu anlamadım.. feci bişey o kramp 2-3 dk sürse acıdan bayıltır insanı

tatlım hoşgeldin öncelikle cinsiyet için acele etme en az 13 yada 14. haftada belli olur canını da sıkma cinsiyet için bazen onu bile göstermez ben şahsen 17. haftada kesinleştirdim

Ben böyle yapıyorum. Devletteki hocaları deneyimli ve cihazları yeni ve teknolojik buluyorum ve evime çok yakın ayrıca eğitim hastanesi. Ama kan pıhtı rahatsuzlığım olduğu için iğnelerimi, haplarımı ve durumumu öZel bir doktora kontrol ettiriyorum. Bir de devlette eşi içeri almıyorlar ve eşim çok merak ediyordu, o da böylelikle ayda bir bebeği görmüş oluyor.

Amin inşallah :) 14-16 hafta o da gösterirse :) 12. haftada öğrenende var kiminin değişiyor sonradan kiminin aynı en net 16. hafta sanırım :)
Merhaba kızlar yarın sabah bebişimi görmeye gidicez
İsabet oldu yarın olması aslında bugün kasıklarımda ağrı var endişeleniyor insan iste
İnşallah herşey yolundadır
yarın bende gidiyorum inşallah güzel haberlerle geliriz

kızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
3 haftada 1 gidenler varmış?
ayda 1 ama bence çok uzun insan merak ediyor

kızlarr sizinle muhabbete dalınca hep işlerim kalıyo yaaa napıcam bilmiyorum personel sorumlusu olmaktan nefret ediyorum bugün yine denetim yedikkk patron olcak adam bi ton bağırdı uyuz oluyoruummm hepsini kovcam iştenn

İnşallah canım

Arkadaslar merhaba.

Bisey sormak istiyorum. Benim 10 gundur fln kasiklarima ara ara bicak saplanir gibi sanci girip cikiyo. Ta asagilara vuruyo bazen. Size de oluyo mu?

Cok sukur kanamam falan yok ama korkuyorum sanci geldikce...

Arkadaslar merhaba.

Bisey sormak istiyorum. Benim 10 gundur fln kasiklarima ara ara bicak saplanir gibi sanci girip cikiyo. Ta asagilara vuruyo bazen. Size de oluyo mu?

Rahimin büyümesine başlı , leğen kemiklerinin açılması yüzünden deniyor. Ama herkesde olmuyor bu. Çok sık gelir ve huzursuz olursan dr'unla görüş için rahatlasın canım.

Rahimin büyümesine başlı , leğen kemiklerinin açılması yüzünden deniyor. Ama herkesde olmuyor bu. Çok sık gelir ve huzursuz olursan dr'unla görüş için rahatlasın canım.

Dr a soylefim bakma tenezzulunde bile bulunmadi. Cok agrin olursa acile gel dedi !!! Hatta yaninda hemsire vardi bide yorum yapiyo dr varken, idrar yollarini usutmussundur dedi hemsire, dr da evet olabilir diyo!!!

Dr degistirdim yarin doc. A gidicem iyo bi hastaneye. Anlaticsm. Sagol canim. Tesekkurler.

Arkadaslar merhaba.

Sanirim buhaftalarda olan bisey cunku benim hic kasik agrim olmamisti buhaftaya kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…