- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.861
Dr a soylefim bakma tenezzulunde bile bulunmadi. Cok agrin olursa acile gel dedi !!! Hatta yaninda hemsire vardi bide yorum yapiyo dr varken, idrar yollarini usutmussundur dedi hemsire, dr da evet olabilir diyo!!!
Dr degistirdim yarin doc. A gidicem iyo bi hastaneye. Anlaticsm. Sagol canim. Tesekkurler.
2 tane miyomum var,birisi bebeğe uzak,o sorun yaratmıyor,diğeri bebeğin arkasında ,hamilelik öncesi 5 cm e yakındı şu an emin olmamakla birlikte 6 cm sanırım , hemen hemen bebek kadar varAnladım canım sağol neden riskli gebeliğin?
Ben de benimkine iyi diyorumMerhabalar herkes k.v hakkında bir seyler Yazmış bende yazmak istedim bende k.v ile altlı üstlü oturuyoruz gecen gün 4 günlüğüne geziye gitti inanin ki o 4 gün gecmek bilmedi bana kızım 3 yasında ve babaanne delisi durmadan ona iner bende rahat bir nefes alırım o gitti diye Okadar cok huysuzlaştı ki neyse ki bugun geldi kv beni aramadan asla yukarı çıkmaz cok cekingendir sen gel hep bana der 61 yasında ama kafa dengidir ben cok gezen para harcayan biriyimdir ve bana hep gez tabi kızım der araba altımda gezer tozarım o kızıma bakar yemek yapar Gercekten kendısını cok sayarım oda beni cok sever yani ben cok ıstısna bir durum yasıyorum kv aynı apartmanda yaşayıp mutlu olan kişiyim cok şükür eşim villa almak istiyor ben istemiyorum annenleri bırakamam diyorum Okadar yani :)) hic zararlarını görmedim bazen tabii ki dusuncesizlikler yapabiliyor ama biliyorum ki bilerek deil ona kızarsam ona söylerim baska kimseye deil ondan da guEl guzel yasıyoruz
SelamlarGünaydın mus mutlu annisler bizde çok şükür bugün iyi uyandık bulanti yok bu sabah .ay az kilo alanlara yada hiç almayanlara ne ozeniyorumben 15.Haftada yim hatta 16 ya girdik galiba tam 3 kilo almış bulunuyorum .doktorda uyardı dikkatli ol diye. Aç kaldıkca bulantım oluyor.4 saatte bir acıkıyorum. Sizlerin ogunleri nasil? Benmi cok acikiyorum?
Gecmis olsun ben de de oluyo arada. Bi caresi yok malesef kabiz ve ishal olmamaya dikkat et.Bulantılarım bitti bitiyor derken dün akşam hemoroid olduğumu fark ettim. İlk defa başıma geliyor çok mutsuzumdoktora tabii gideceğim ama size de sormak istedim. Bu hastalıkla ilgili, tedavisiyle ilgili bir şeyler bilen varsa yazabilir mi
O size değil de tamamen bebeğin keyfine bağlıMerhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Beni 3haftada bir çağırıyor fakat ben hiç 3haftada gitmedim geçen sefer 2haftayı 1gün geçti 2.gün kendimi hastanede buldum elimde değil belki bundan sonra söz dinlerimkızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
3 haftada 1 gidenler varmış?
Bende aynıyim ya. Ama zararlı tutmamiz lazım kendimiziBeni 3haftada bir çağırıyor fakat ben hiç 3haftada gitmedim geçen sefer 2haftayı 1gün geçti 2.gün kendimi hastanede buldum elimde değil belki bundan sonra söz dinlerim
Beni 3haftada bir çağırıyor fakat ben hiç 3haftada gitmedim geçen sefer 2haftayı 1gün geçti 2.gün kendimi hastanede buldum elimde değil belki bundan sonra söz dinlerim
gozun aydin kuzucum hayirli olur insallah ilk bebegin mi seninKızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugün kızımız olacakmış çok şükürrr
Ton baligi olurmu acaba misirla karistirinca yine bi gideri var...baligi cok severdim resmen tiksindim yiyemiyorum artik.hele kizartma hic gitmio esim zorla yediriyo dayanamiyorum simdi kusucam deyip kaciyorum oda saniyorki naz yapiorum ona killik olsun diye yemiyorum...Hanimlar merhaba bugun oglusumu gordum.dr bacak arasini gosteriyor bak diyor bu degisik.cok mutlu oldum uclu tarama icin haftaya cagirdi.kan ilaci ve vitamin verdi.haftada en az 200gr balik yemelisin diyor hic yiyemezsen balik yagi yzariz dedi.
Peki kaç günde geçerGecmis olsun ben de de oluyo arada. Bi caresi yok malesef kabiz ve ishal olmamaya dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?