2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

benim dr'um ikinci kez kan tetkiklerimi istedi. Tahlillerin içinde idrar tahlil ve idrar kültürü de var. Sende bunları yaptır. Hamilelikte bu çok önemli. Erken doğumu tetikleyebildiği için kontrol etmek gerek. Dr'un ihmal ettiğini düşünüyorsanda sen kendin yaptır.

Merhabalar herkes k.v hakkında bir seyler Yazmış bende yazmak istedim bende k.v ile altlı üstlü oturuyoruz gecen gün 4 günlüğüne geziye gitti inanin ki o 4 gün gecmek bilmedi bana kızım 3 yasında ve babaanne delisi durmadan ona iner bende rahat bir nefes alırım o gitti diye Okadar cok huysuzlaştı ki neyse ki bugun geldi kv beni aramadan asla yukarı çıkmaz cok cekingendir sen gel hep bana der 61 yasında ama kafa dengidir ben cok gezen para harcayan biriyimdir ve bana hep gez tabi kızım der araba altımda gezer tozarım o kızıma bakar yemek yapar Gercekten kendısını cok sayarım oda beni cok sever yani ben cok ıstısna bir durum yasıyorum kv aynı apartmanda yaşayıp mutlu olan kişiyim cok şükür eşim villa almak istiyor ben istemiyorum annenleri bırakamam diyorum Okadar yani :)) hic zararlarını görmedim bazen tabii ki dusuncesizlikler yapabiliyor ama biliyorum ki bilerek deil ona kızarsam ona söylerim baska kimseye deil ondan da guEl guzel yasıyoruz

Bide bu arada ıkı eltim var gerçi biri boşandı ıkısıde kv küsler o yüzden ilk evlenirken cok korkmuştum nasıl bir kv ıkı gelin de küs diye nasıl aynı yerde oturcam diyordum ama anladım ki 5 senelik Evliyim suc eltimler de şimdi ben iyi anlaşıyorum

Sevgili kasim anneleri elimde 5 li set halinde kiz bebekler icin dantelli cicimi cici hastane cikisi var little dreams marka vede sari civciv banyo havlusu ve de aziz bebe kadife kiz bebek tulum etiketi uzerindedir hepsi sifir urundur....
resimleri paylaşıyorum almak isteyen annelerim olursa ozelden msj atabilirler ayrintili resimde gonderebilirimm simdiden kolay dogumlar

Eklentiler

• 20150523_192543.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 96
  • 20150523_192633.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20150505_214701.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 13928_buyuk.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 20150129_162225_50951287-7c36-49a1-a87b-73941de8af68.webp
    4 KB · Görüntüleme: 81
Selam arkadaşlar,
Bugün kontrolümüze gittik, inşallah bir sıkıntımız görünmüyor, gelişim gidişat normal dedi doktor..
Cinsiyetide bugün öğrendik, oğluma kardeşde ERKEK geliyormuş..
Ekim de oğlum 3 yaşına girmiş oluyor, 3 yaş araları oldu işte, artık abisi kardeşini oynatırken yabancılık çekmez, eşyalarıda duruyor onlarıda kullanırız tekrar.. Tabi yine biraz alışveriş gerekecek her ne kadar ikiside erkek olsa..

Ben de benimkine iyi diyorum Şaka benimkide iyidir ama çok yakın değiliz aramız 30 dakika falan. Ama yakın olmak isterdim. Eminim çocuğa gül gibi bakardi

Kızlar fethiye de ucuz yazlık ev bulun bana Toxoplazma ya bagisikligim yok ya bu sene mecbur ev tutup kendi yemeğimi kendim yapcam tatilde

Selamlar
Haftalarimiz ayni seninle
Ben de 3 kilo akdim
Ayni sekilde cok sık acikiyorum bazi geceler bile kalkip yiyiyorum
Ne olucaz bakalim ilerde?

Gecmis olsun ben de de oluyo arada. Bi caresi yok malesef kabiz ve ishal olmamaya dikkat et.

O size değil de tamamen bebeğin keyfine bağlıNe devlet ne özel, ne o ne bu doktor, ne de yediğim çikolatalar 12.hafta 14.hafta 15.haftada yok göstermiyor göstermiyor

kızlar doktorlarınız sizi ne kadarda bir kontrole çağırıyor.Ben ayda 1 gidiyorum ama
3 haftada 1 gidenler varmış?
Beni 3haftada bir çağırıyor fakat ben hiç 3haftada gitmedim geçen sefer 2haftayı 1gün geçti 2.gün kendimi hastanede buldum elimde değil belki bundan sonra söz dinlerim

Beni 3haftada bir çağırıyor fakat ben hiç 3haftada gitmedim geçen sefer 2haftayı 1gün geçti 2.gün kendimi hastanede buldum elimde değil belki bundan sonra söz dinlerim

Aynen.Esim baktı ultrasonuna bebisimizin hep,kesesini de babasi gordu biraz aglayip merak ediyorum,birsey mı oldu ki deyince götürüyordu,bakıyorduk 7.haftamda ve 12.haftamda kadın dogum uzmanı baktı sadece.Ama 2 haftadır götürmüyor,yeter Cok baktık,iyi degil bu kadarı diyor.Ben de bu sabah kalktım karnım inmiş yine panikledim,tüm gunüm de depresif gecti,acaba iyi mı diye.Aksam Cok uğraştım ama götürmedi,haftaya gideceğiz iste Dr'una dedi,ben bu hafta sanıyordum o da başka bir hayal kırıklığı .Ay ne zor ya,artık hareketlerini hissetsek keske

Hanimlar merhaba bugun oglusumu gordum.dr bacak arasini gosteriyor bak diyor bu degisik.cok mutlu oldum uclu tarama icin haftaya cagirdi.kan ilaci ve vitamin verdi.haftada en az 200gr balik yemelisin diyor hic yiyemezsen balik yagi yzariz dedi.

Hanimlar merhaba bugun oglusumu gordum.dr bacak arasini gosteriyor bak diyor bu degisik.cok mutlu oldum uclu tarama icin haftaya cagirdi.kan ilaci ve vitamin verdi.haftada en az 200gr balik yemelisin diyor hic yiyemezsen balik yagi yzariz dedi.
Ton baligi olurmu acaba misirla karistirinca yine bi gideri var...baligi cok severdim resmen tiksindim yiyemiyorum artik.hele kizartma hic gitmio esim zorla yediriyo dayanamiyorum simdi kusucam deyip kaciyorum oda saniyorki naz yapiorum ona killik olsun diye yemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…