- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.881
Maşallah :) Aminnnn hiç farketmez hayirlisi olsun da :)12+2 de Erkeğe benziyor dedi...14+1 kesin erkek dedi...ama ayrıntılı usg de...4 boyutluda...inşallah Allah senin de gönlüne göre olan olur :)
Ton baligi olurmu acaba misirla karistirinca yine bi gideri var...baligi cok severdim resmen tiksindim yiyemiyorum artik.hele kizartma hic gitmio esim zorla yediriyo dayanamiyorum simdi kusucam deyip kaciyorum oda saniyorki naz yapiorum ona killik olsun diye yemiyorum...
Offfff hapa talim deseneTon baligi hamilelikte uzak durulmasi gereken baliklar arasinda birinci sirada. Yuksek oranda civa iceriyor. Hem de konserve.
Kontrollü tüketmek daha dogru olur.Katkisizlarindan 2-3 haftada bir yiyebiliyormusuz.Somon'u da Norveç Somon'u ise yemeliymisiz.Av yasagi bizi fena vurduTon baligi hamilelikte uzak durulmasi gereken baliklar arasinda birinci sirada. Yuksek oranda civa iceriyor. Hem de konserve.
Çok pis özendim yeminle:)))Merhabalar herkes k.v hakkında bir seyler Yazmış bende yazmak istedim bende k.v ile altlı üstlü oturuyoruz gecen gün 4 günlüğüne geziye gitti inanin ki o 4 gün gecmek bilmedi bana kızım 3 yasında ve babaanne delisi durmadan ona iner bende rahat bir nefes alırım o gitti diye Okadar cok huysuzlaştı ki neyse ki bugun geldi kv beni aramadan asla yukarı çıkmaz cok cekingendir sen gel hep bana der 61 yasında ama kafa dengidir ben cok gezen para harcayan biriyimdir ve bana hep gez tabi kızım der araba altımda gezer tozarım o kızıma bakar yemek yapar Gercekten kendısını cok sayarım oda beni cok sever yani ben cok ıstısna bir durum yasıyorum kv aynı apartmanda yaşayıp mutlu olan kişiyim cok şükür eşim villa almak istiyor ben istemiyorum annenleri bırakamam diyorum Okadar yani :)) hic zararlarını görmedim bazen tabii ki dusuncesizlikler yapabiliyor ama biliyorum ki bilerek deil ona kızarsam ona söylerim baska kimseye deil ondan da guEl guzel yasıyoruz
Çok pis özendim yeminle:)))
ne olcak kız kadın mutlu mis gibi kaynanası varmışkız ne özeniyon 60 yaşındaymış çıtır mış daha kaynana aklı yerinde çünkü benimki 75 yaşında da sorunum var
üstüme almıyom ben 84 kiloyumGÜNAYDIN ÇITIRLARRRR
günaydın o bende var fitil kullanıyom mevzuyu biliyosun..Günaydın fıstık anneler
Vajinaya doğru hafiften bir ağrı hisseden var mı benim gibi?
farketmiyo canım midede sorun varsa reflü ülser vs. gibi şurupta olsa aynı şekilde dokunuyor bende şurup olarak kullanmıştım ama yinede midem çok ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrısı bence en iyisi iğne olarak kullanmakBen demir ilacını hap olarak kullanamamıştım doktor şurup ( ferflex) verdi o çok iyi geldi
Günaydın canım ama bende alinmiyorum üstüme hiçGÜNAYDIN ÇITIRLARRRR
günaydın o bende var fitil kullanıyom mevzuyu biliyosun..
Selam arkadaşlar,
Bugün kontrolümüze gittik, inşallah bir sıkıntımız görünmüyor, gelişim gidişat normal dedi doktor..
Cinsiyetide bugün öğrendik, oğluma kardeşde ERKEK geliyormuş..
Ekim de oğlum 3 yaşına girmiş oluyor, 3 yaş araları oldu işte, artık abisi kardeşini oynatırken yabancılık çekmez, eşyalarıda duruyor onlarıda kullanırız tekrar.. Tabi yine biraz alışveriş gerekecek her ne kadar ikiside erkek olsa..
hayırlı olsun kızlar gözünüzaydınKızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugün kızımız olacakmış çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?