2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
günaydınlar
çıtır mı hani nerde

tam çıtır olma yolunda erirken gebe oldugumu ögrendim spor da kaldı diyette.
dogumdan sonra inşallah

dün migrenim gene coştu eve gidip 9 da yatış o yatış

herkesler iyidir umarım.
bebelerinize iyi bakın gebeler.
havalar ısındı bol su

Son düzenleme:
bende de akıntı yok canım. Sadece vajinada hafif ağrı baskı ara ara her zaman değil. Gerçi benim aşağısı sanki şişmiş gibi anlayamadım dünkü fitilde de çok zorlandım. Doktora gidene kadar sabredecem..sana da geçmiş olsun.
Akıntı vs bende bi'şey yok ama. Tüm gün masa başında çalışıyorum belki ondandır. Geçmiş olsun.

ya allah bozmasın benim annem 62 yaşında arkadaş gibi eşimle herkese allah öyle kaynana versin
Kız anneleri öyle oluyor zaten, sorun genelde erkek annelerinde. Kendilerini valide sultan oğullarını dünya hükümdarı gibi görünce ve yetiştirince işler evlilik yolunda ve sonrasında çığrından çıkıyor
İlla o yönetecek dünyayı, onun dediği olacak, her seye karısacak, sürekli müdahale edecek, oğluşuna el kızını layık görmeyecek vs vs genelde TÜrkiyede tablo bu

Bende de ulser cikti.kansizligim var ama kullanamiyorum.doktor 20.haftada basla dedi.ben surup olarak kullanmistim daha ince.acaba surup daha mi cok yorar mideyi

Biri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem

Eklentiler

• IMG_20150525_152635-1.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 143
Bende de ulser cikti.kansizligim var ama kullanamiyorum.doktor 20.haftada basla dedi.ben surup olarak kullanmistim daha ince.acaba surup daha mi cok yorar mideyi
geçmiş olsun canım bana şurupta çok dokunmuştu o yüzden iğne taraftarıyım sende dr.unla konuş istersen belki iğne verir

hanımlar bebişlerimiz şuan tam olarak nerdeler

valla tam olarak nerde olduğunu söyleyeyim normalde göbekli bi hatun olarak şu anda göbek deliğimin sol alt kısmında devamlı bi hareket var o pır pırlar vardı ya kızlar onlar bebek hareketi değilmiş haberiniz olsun dün akşam olmak üzere bugün de devam eden bebeğimin hareketleri bana hayırlı olsun hepimize nasip etsin rabbim doktor demişti ama 18. haftada başlarsın hissetmeye diye sizi seviyorum ya bunu sizinle paylaştığım içinde çok mutluyum

geçmiş olsun canım bana şurupta çok dokunmuştu o yüzden iğne taraftarıyım sende dr.unla konuş istersen belki iğne verir
Ben hamilelik oncesi 3,5 ay kansizlik tedavisi gordum surupla.tam duzeldi bamile kaldim.ama hamilelikte dusmedi dwgerim.10 gun hastanede yattim hergun kan alindi tuplerce boylece kansizlik basladi.igne verir mi igne olunca her gun olmiyor mu

bebek nerde maşallah canım benim hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı zaten ilk doğumdan kalan ikincide tabi doğal olarak erkenden çıktı
Hamilelik oncesi fazlam vardi iki ayda 10 kg verdim burda 1,5 kilo almis halim dun cekildim hatira kalsin dedim ☺bir daha bu halimi goremem belki.bebegin masallahi var cnm suan belli olmasa da gelisimi ileri

Ben hamilelik oncesi 3,5 ay kansizlik tedavisi gordum surupla.tam duzeldi bamile kaldim.ama hamilelikte dusmedi dwgerim.10 gun hastanede yattim hergun kan alindi tuplerce boylece kansizlik basladi.igne verir mi igne olunca her gun olmiyor mu
bilemem canım dr.unla konuş yinede

çok güzel bi duygu canım senn adına cok sevindim bende kiloluyum 68 kiloya cıkmışım (daha şimdiden) 7 aylık olunca nasıl olcam kim bilir benmde az kaldı o zamn kuzum 17 haftamdayım

Hamilelik oncesi fazlam vardi iki ayda 10 kg verdim burda 1,5 kilo almis halim dun cekildim hatira kalsin dedim ☺bir daha bu halimi goremem belki.bebegin masallahi var cnm suan belli olmasa da gelisimi ileri
10 kilomu ben 10 kilo versem zaten iğne ipliğe dönerim boyum kısa olduğu için 2 kg bile versem hemen belli oluyor yüzüm çöküyor. neyse bebişler sağlıklı olsunda kilolar alınır verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…