- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.901
Akıntı vs bende bi'şey yok ama. Tüm gün masa başında çalışıyorum belki ondandır. Geçmiş olsun.
ne olcak kız kadın mutlu mis gibi kaynanası varmışbenim herif napsın kaynanası 48 yaşında
üstüme almıyom ben 84 kiloyumçıtırlar selam verin tontonuma
Kız anneleri öyle oluyor zaten, sorun genelde erkek annelerinde. Kendilerini valide sultan oğullarını dünya hükümdarı gibi görünce ve yetiştirince işler evlilik yolunda ve sonrasında çığrından çıkıyorya allah bozmasın benim annem 62 yaşında arkadaş gibi eşimle herkese allah öyle kaynana versin
bak kimse üstüne alınmıyohahahhayavrum benim sende üstüne alın şu anda çıtırız 2 ay sonra bitmiş olacağız
farketmiyo canım midede sorun varsa reflü ülser vs. gibi şurupta olsa aynı şekilde dokunuyor bende şurup olarak kullanmıştım ama yinede midem çok ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrısı bence en iyisi iğne olarak kullanmak
valla ben 137 kg yum ama çıtırım hareketliyim mutluyum çıtırım ben çıtırımbak kimse üstüne alınmıyo
Biri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilememgünaydınlar
çıtır mıhani nerde
tam çıtır olma yolunda erirken gebe oldugumu ögrendimspor da kaldı diyette.
dogumdan sonra inşallah
dün migrenim gene coştu eve gidip 9 da yatış o yatış
herkesler iyidir umarım.
bebelerinize iyi bakın gebeler.
havalar ısındı bol su
geçmiş olsun canım bana şurupta çok dokunmuştu o yüzden iğne taraftarıyım sende dr.unla konuş istersen belki iğne verirBende de ulser cikti.kansizligim var ama kullanamiyorum.doktor 20.haftada basla dedi.ben surup olarak kullanmistim daha ince.acaba surup daha mi cok yorar mideyi
Biri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem
hanımlar bebişlerimiz şuan tam olarak nerdeler
bebek nerdeBiri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem
Ben hamilelik oncesi 3,5 ay kansizlik tedavisi gordum surupla.tam duzeldi bamile kaldim.ama hamilelikte dusmedi dwgerim.10 gun hastanede yattim hergun kan alindi tuplerce boylece kansizlik basladi.igne verir mi igne olunca her gun olmiyor mugeçmiş olsun canım bana şurupta çok dokunmuştu o yüzden iğne taraftarıyım sende dr.unla konuş istersen belki iğne verir
Hamilelik oncesi fazlam vardi iki ayda 10 kg verdim burda 1,5 kilo almis halim dun cekildim hatira kalsin dedim ☺bir daha bu halimi goremem belki.bebegin masallahi var cnm suan belli olmasa da gelisimi ileribebek nerdemaşallah canım benim hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı zaten ilk doğumdan kalan ikincide tabi doğal olarak erkenden çıktı
bilemem canım dr.unla konuş yinedeBen hamilelik oncesi 3,5 ay kansizlik tedavisi gordum surupla.tam duzeldi bamile kaldim.ama hamilelikte dusmedi dwgerim.10 gun hastanede yattim hergun kan alindi tuplerce boylece kansizlik basladi.igne verir mi igne olunca her gun olmiyor mu
yok artık yaBiri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem
valla tam olarak nerde olduğunu söyleyeyim normalde göbekli bi hatun olarak şu anda göbek deliğimin sol alt kısmında devamlı bi hareket var o pır pırlar vardı ya kızlar onlar bebek hareketi değilmiş haberiniz olsun dün akşam olmak üzere bugün de devam eden bebeğimin hareketleri bana hayırlı olsun hepimize nasip etsin rabbim doktor demişti ama 18. haftada başlarsın hissetmeye diye sizi seviyorum ya bunu sizinle paylaştığım içinde çok mutluyum
10 kilomuHamilelik oncesi fazlam vardi iki ayda 10 kg verdim burda 1,5 kilo almis halim dun cekildim hatira kalsin dedim ☺bir daha bu halimi goremem belki.bebegin masallahi var cnm suan belli olmasa da gelisimi ileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?