- 15 Ocak 2015
- 251
- 161
- 48
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.921
canım ben devlete gidiyorum ama kendi istegime göre doktor secebiliyorum ve aynı doktora gidiyorum oyüzdenKızlar devlete gidince hep farklı doktorlara denk gelindiği için her kafadan bir ses çıkıyormuş gibi oluyor , gerçi dosyanıza bilgileri kayıt ediyorlar,her doktor görebiliyor , her doktorun yorumu da farklı , önümüzdeki aylarda belki 2 haftada bir özel , 2 haftada bir devlete gidebilirim, bu şekilde ikisi de ayda bir olur , en azından beni bilen bir doktor da olmuş olur
Tesekkurler ama ben o kadar emin degilimne güzel fiziğin var bence senn sadece karnın büyür
çok güzel bi duygu canım senn adına cok sevindim bende kiloluyum 68 kiloya cıkmışım (daha şimdiden) 7 aylık olunca nasıl olcam kim bilir benmde az kaldı o zamn kuzum 17 haftamdayım
Masallah desene parkyull nazar degerse senden bilirimyok artık ya
12-16 arası ihtimalli söylüyolar 16 dan sonra netleşiyo canımMerhabaaaaaa rütbeliler :)))) merak ettiğim bir şey var :) cinsiyet ne zaman belli olur acaba ? Acele edip erken veya rahat davranıp geç gitmek istemiyorum.. Şimdiden hayırlı olsunnnn bebekleriniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlarr en son muayenenizde kaç haftalıkken bebişinize kaç gr dediler bana 13+4 ken 72 gr demişlerdi boyuna da 6.5 cm demişti. yarın tekrar kontrolüm var
bananeMasallah desene parkyull nazar degerse senden bilirimson 6 yildir bu kadar zayif olmadim azcik tadini cikarayim demi☺
hayırlısı olsun valla tüm korkularım gidecek artık inşallah daha kızımı görmeme 15 gün var ama hareket başlayınca ohh çektim yemin ederim açım şu anda ölüyorum açlıktan hatta belli ki o da aç yavrum birazdan yiyeceğiz yemek belki de o yüzden hareket başladı
Tesekkurler ama ben o kadar emin degilimHamile kaldigimda esim benle dalga geciyordu sen bu istahla 80 kg olursun diye.ama hamileligim zor gecti 10 kg verdim ustene 1,5 kilo almis halim bu.sanirim 1 ay icinde daha fazla kilo alirim ama bu halime alistim ya napcaz
hayırlısı olsun valla tüm korkularım gidecek artık inşallah daha kızımı görmeme 15 gün var ama hareket başlayınca ohh çektim yemin ederim açım şu anda ölüyorum açlıktan hatta belli ki o da aç yavrum birazdan yiyeceğiz yemek belki de o yüzden hareket başladı
ye annesi ye
bende artık hissediyorum ne zaman hareket ettiğini.
mesela dün çok aç kaldım koşuşturmaca da baktım tepikliyo pıt pıt
özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra da pıt pıtlatıyoanası-babası gibi boğazına düşkün olcak bu yavrucak
Merhabalar herkes k.v hakkında bir seyler Yazmış bende yazmak istedim bende k.v ile altlı üstlü oturuyoruz gecen gün 4 günlüğüne geziye gitti inanin ki o 4 gün gecmek bilmedi bana kızım 3 yasında ve babaanne delisi durmadan ona iner bende rahat bir nefes alırım o gitti diye Okadar cok huysuzlaştı ki neyse ki bugun geldi kv beni aramadan asla yukarı çıkmaz cok cekingendir sen gel hep bana der 61 yasında ama kafa dengidir ben cok gezen para harcayan biriyimdir ve bana hep gez tabi kızım der araba altımda gezer tozarım o kızıma bakar yemek yapar Gercekten kendısını cok sayarım oda beni cok sever yani ben cok ıstısna bir durum yasıyorum kv aynı apartmanda yaşayıp mutlu olan kişiyim cok şükür eşim villa almak istiyor ben istemiyorum annenleri bırakamam diyorum Okadar yani :)) hic zararlarını görmedim bazen tabii ki dusuncesizlikler yapabiliyor ama biliyorum ki bilerek deil ona kızarsam ona söylerim baska kimseye deil ondan da guEl guzel yasıyoruz
benimkide pırtlasın yeaaaaaaaaaaaye annesi ye
bende artık hissediyorum ne zaman hareket ettiğini.
mesela dün çok aç kaldım koşuşturmaca da baktım tepikliyo pıt pıt
özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra da pıt pıtlatıyoanası-babası gibi boğazına düşkün olcak bu yavrucak
olsun annesi ne güzel akşam elimi koyuyorum karnımın az altına hafifden hissediyo gibi oluyom ama bağırsaklardan geliyo diyede pek ümitlenmiyorum
Kızlar devlete gidince hep farklı doktorlara denk gelindiği için her kafadan bir ses çıkıyormuş gibi oluyor , gerçi dosyanıza bilgileri kayıt ediyorlar,her doktor görebiliyor , her doktorun yorumu da farklı , önümüzdeki aylarda belki 2 haftada bir özel , 2 haftada bir devlete gidebilirim, bu şekilde ikisi de ayda bir olur , en azından beni bilen bir doktor da olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?