2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım ben devlete gidiyorum ama kendi istegime göre doktor secebiliyorum ve aynı doktora gidiyorum oyüzden

ne güzel fiziğin var bence senn sadece karnın büyür
Tesekkurler ama ben o kadar emin degilimHamile kaldigimda esim benle dalga geciyordu sen bu istahla 80 kg olursun diye.ama hamileligim zor gecti 10 kg verdim ustene 1,5 kilo almis halim bu.sanirim 1 ay icinde daha fazla kilo alirim ama bu halime alistim ya napcaz

günaydın kızlarr en son muayenenizde kaç haftalıkken bebişinize kaç gr dediler bana 13+4 ken 72 gr demişlerdi boyuna da 6.5 cm demişti. yarın tekrar kontrolüm var

çok güzel bi duygu canım senn adına cok sevindim bende kiloluyum 68 kiloya cıkmışım (daha şimdiden) 7 aylık olunca nasıl olcam kim bilir benmde az kaldı o zamn kuzum 17 haftamdayım

hayırlısı olsun valla tüm korkularım gidecek artık inşallah daha kızımı görmeme 15 gün var ama hareket başlayınca ohh çektim yemin ederim açım şu anda ölüyorum açlıktan hatta belli ki o da aç yavrum birazdan yiyeceğiz yemek belki de o yüzden hareket başladı

12-16 arası ihtimalli söylüyolar 16 dan sonra netleşiyo canım

karnı doyunca bebişin uykuya geçer annesi oyyy canım yaaa

olsun canım sağlığı yerinde olsun da kilo sıkıntı değil

ye annesi ye
bende artık hissediyorum ne zaman hareket ettiğini.
mesela dün çok aç kaldım koşuşturmaca da baktım tepikliyo pıt pıt

özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra da pıt pıtlatıyo anası-babası gibi boğazına düşkün olcak bu yavrucak

olsun annesi ne güzel akşam elimi koyuyorum karnımın az altına hafifden hissediyo gibi oluyom ama bağırsaklardan geliyo diyede pek ümitlenmiyorum

maşaallah size. çok imrendim gerçekten. hayalimdeki kayınvalide gelin(anne-kız) ilişkisi.
demek ki olabiliyormuş.başarabilenler varmış.ne mutlu size.
ne yazık ki biz sağlıklı bir ilişki kuramadık en başından beri.
özünde kötü bir insan değil mutlaka ama çok eziyet etti nikahımızı kına gecemizi mevlütümüzü burnumuzdan getirmişti.hatta ilk haftamızda hergün arayarak çıldırma noktasına getirmişti.vs vs bi sürü bişeyler işte hiç düzelemedik. sonunda eşim de kabul etti.kıskanıyor olmayacak böyle diye. olmadı başından vesselam öyle de devam etti. evdeki huzuru korumak adına mesafeli bir ilişkimiz var artık bayramdan bayrama.
babanne olacak şimdi bakalım inşallah oğluşumu da dışlamaya üzmeye kalkmazlar.
ben babannemi annem gibi severdim. şimdi bebiş için herşeyden vazgeçip mutlu akraba ilişkileri olsun diye yapılanları unutmaya hazırım. inşallah daha huzurlu günler bekliyordur bizi.
arkadaş anne-kız olmaktan geçtim. sevgi dolu babanne dede olsunlar yeterli.hiçbir beklentim yok başka.

benimkide pırtlasın yeaaaaaaaaaaa

Herkese günaydın arkadaşlar,
Bu benim ikinci gebeliğim ama birinciden çok heyecanlıyım nedense, böyle olan varmı aranızda. Allah nasip ederse evde iki afacan olucak. Ablası kimbilir ne yaramzlıklar öğretecek, kaç kere sinirimden oturup ağlayacağım vs vs bunları düşündükçe kalbim pır pır heyecanlanıyor:

olsun annesi ne güzel akşam elimi koyuyorum karnımın az altına hafifden hissediyo gibi oluyom ama bağırsaklardan geliyo diyede pek ümitlenmiyorum

bana doktorum anlatmıştı böyle böyle ise bebeğindir diye
çünkü burda damar seğirmesi vs deniyordu ya.
doktora dedim bu yaşadığım hissettiğim bebek mi evet dedi. hatta 10 güne daha kuvvetli hissedersin dedi. herkesin bünyeye göre değişiyor.
ama seninle aynıyız yakında şiddetli hareketlere başlarlar minnaklar.

hekim seçme hakkınız var.sıra alırken şu doktora istiyorum diyebilirsiniz yada daha kestirme yol mhrs üzerinden üye olup sıra alın. doktorunuzu seçin.saatinizde belli olur hem çok beklemezsiniz gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…