2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
10 kilomu ben 10 kilo versem zaten iğne ipliğe dönerim boyum kısa olduğu için 2 kg bile versem hemen belli oluyor yüzüm çöküyor. neyse bebişler sağlıklı olsunda kilolar alınır verilir
Benim boyum kisa olsa bit kadar kalirdim heralde.yuzumde bir degisim almadi tum bedenden verdim kiloyu.ama en mutlu oldugum sey dedigin gibi bebegimin saglikli olmasi

Bende hissetmek istiyorum şu pıtları dün gece wc ye kalktım karnım inmiş sanki allahım dedim bi belirti olsun yavrum duruyomu napıyo orda

hahaha aynı bizimki de oyle olacak inşallah

oyyyyy ne güzel canım sabırsızlıkla bekliycem o günleri

orada merak etme yerinde duruyor sende ben de hepimiz kendimizden korkuyoruz zarar verirmiyiz diye

aynen herkes de bu tedirginlik var doğurana kadar bu korkuyla yaşıyacağız galiba,doğduktan sonrada başka evhamlar sarar gerçi beni iyi ki sizler varsınız ya ne güzel paylaşımlar yapıp dertleşiyoruz.Yaşasın kasım anneleri

Senin hissetmen çok normal canım. Doktor 18. haftadan sonra hissedebilirsin dedi bana :)

nasıl oluyor tam olarak bende doktora sormayı unuttum ama ultrasona göre 18 haftalık cıkıyoruz böyle içimde karın gurultusu gibi bir şey hissediyorum öylemi farklı mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…