- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.941
benimkide pırtlasın yeaaaaaaaaaaa
Benim boyum kisa olsa bit kadar kalirdim heralde.yuzumde bir degisim almadi tum bedenden verdim kiloyu.ama en mutlu oldugum sey dedigin gibi bebegimin saglikli olmasi10 kilomuben 10 kilo versem zaten iğne ipliğe dönerim boyum kısa olduğu için 2 kg bile versem hemen belli oluyor yüzüm çöküyor. neyse bebişler sağlıklı olsunda kilolar alınır verilir
Hah hah oyle olsunbanane
bende o kafadayım olması gereken ne ise o olacak dert etme..gerçi diyene de bak...Bende hissetmek istiyorum şu pıtları dün gece wc ye kalktım karnım inmiş sanki allahım dedim bi belirti olsun yavrum duruyomu napıyo orda
ye annesi ye
bende artık hissediyorum ne zaman hareket ettiğini.
mesela dün çok aç kaldım koşuşturmaca da baktım tepikliyo pıt pıt
özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra da pıt pıtlatıyoanası-babası gibi boğazına düşkün olcak bu yavrucak
bana doktorum anlatmıştı böyle böyle ise bebeğindir diye
çünkü burda damar seğirmesi vs deniyordu ya.
doktora dedim bu yaşadığım hissettiğim bebek mi evet dedi. hatta 10 güne daha kuvvetli hissedersin dedi. herkesin bünyeye göre değişiyor.
ama seninle aynıyız yakında şiddetli hareketlere başlarlar minnaklar.
Bende hissetmek istiyorum şu pıtları dün gece wc ye kalktım karnım inmiş sanki allahım dedim bi belirti olsun yavrum duruyomu napıyo orda
orada merak etme yerinde duruyor sende ben de hepimiz kendimizden korkuyoruz zarar verirmiyiz diye
orada merak etme yerinde duruyor sende ben de hepimiz kendimizden korkuyoruz zarar verirmiyiz diye
ye annesi ye
bende artık hissediyorum ne zaman hareket ettiğini.
mesela dün çok aç kaldım koşuşturmaca da baktım tepikliyo pıt pıt
özellikle kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra da pıt pıtlatıyoanası-babası gibi boğazına düşkün olcak bu yavrucak
benim ki hep evde doğurmuş sancısı gelmiş ebeyi beklemeden doğurup almış kucağına odaya giderken bi tanesini bacak arasından düşmüş hatta yatmak da neymiş ertesi gün tütün toplamaya çocukla beraber
hayırlı olsun canım gözünüzaydıngünaydın fıstıklarrrrrr
bizde öğrendik cinsiyeti oğluş geliyooo
sağol balımmm darısı öğrenemeyenlerin başına.hayırlı olsun canım gözünüzaydın
günaydın fıstıklarrrrrr
bizde öğrendik cinsiyeti oğluş geliyooo
valla tam olarak nerde olduğunu söyleyeyim normalde göbekli bi hatun olarak şu anda göbek deliğimin sol alt kısmında devamlı bi hareket var o pır pırlar vardı ya kızlar onlar bebek hareketi değilmiş haberiniz olsun dün akşam olmak üzere bugün de devam eden bebeğimin hareketleri bana hayırlı olsun hepimize nasip etsin rabbim doktor demişti ama 18. haftada başlarsın hissetmeye diye sizi seviyorum ya bunu sizinle paylaştığım içinde çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?