2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma bende öğrenmek istiyorum yaa
öğrenirsin inşallah bizimki yine yüzüstüydü ama doktor bir şekilde baktı :) artık büyüdüler ya illaki gözüküyor.
günaydın hanımlar hepimizin gözü aydın Allah hayırla sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

günaydın. Amin inşallah :)

evde doğuruyorlar da göbek bağını nası kesip bağlıyolar acaba?

benimde yarın kontrolüm var kızlar en sona ben kaldım doğurcam ama hala bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum
öğrenirsin sende yarın inşallah :)
ayy maşallah napıyo öyle karete mi
erkek bebiş bence

yazmışsın kız diye gecikmişim cevap yazmakta.hayırlı olsun :)))
utangaç hep yüzü kapalı :) % 80 dedi ama değişceğini sanmıyorum :)
Kız mı?
Kızmış hayırlı olsun canım
evet canım sağol :)

Bu arada decavit i bıraktırdı bazı arkadaşlar doğuma kadar demişti benimki onu bırakıyorsun kan hapı yazıcağım dedi kan değerlerim normaldi ama herkes kullanmak zorundamı bu kan hapını anlamadım :)

malesef kullanmak zorunda canım kullanmazsan kan değerlerin baya düşüyo kızımda benim öyle olmuştu çünkü

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen? Fotokopi makinasını sık ve uzun uzun kullanmak bebeğe zarar verirmi?

göbek kordonu diyince bir yazı buldum enteresan geldi.
acil bir durum olursa ne yapalım diye bakıyordum. göbek kordonu hem anne hem bebeğe 10-15cm kala mesafeden önce sıkıca bağlanıyormuş sonra kesiliyormuş.
eskiden ebeler hemen kesmezlermiş göbek bağını.
bebeğe kordondan biraz daha kan ve oksijen akışı olsun diye.
sizinle de paylaşayım.

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_7589.htm

kızlar bana sağlık ocağından kullan dediler decavit ve devit damlayı benm doktorumda sadece folicasit kullanmamı söyledi o yüzden bende almadım diğerlerini

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen? Fotokopi makinasını sık ve uzun uzun kullanmak bebeğe zarar verirmi?

evet verir. mümkünse kullanmayın.
mecburiyet varsa mutlaka kapağı kapalı olmalı ve kurşun önlük takılabilir koruma amaçlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…