- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.961
Canımm duruşa bak yaramaz yahuEveeet biz geldik cinsiyetimizi öğrendik % 80 desede :) tahminleri alalımm :)
kız mı :)Eveeet biz geldik cinsiyetimizi öğrendik % 80 desede :) tahminleri alalımm :)
maşallah aminnnn bi de ben öğreneydimsağol balımmm darısı öğrenemeyenlerin başına.
Canımm duruşa bak yaramaz yahumaşallaaahh bencee erkek
kız mı :)
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma bende öğrenmek istiyorum yaadayanamıyorum söylüyorum KIZ :) hep erkek hissediyordum demekki rüyaların tersi çıkıyormuş :) kilomuz boyumuz posumuz gayet iyiymiş maşallah pembişleri bekliyoruz artık :)
öğrenirsin inşallah bizimki yine yüzüstüydü ama doktor bir şekilde baktı :) artık büyüdüler ya illaki gözüküyor.hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma bende öğrenmek istiyorum yaa
günaydın hanımlar hepimizin gözü aydın Allah hayırla sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
ayy maşallah napıyo öyle karete miEveeet biz geldik cinsiyetimizi öğrendik % 80 desede :) tahminleri alalımm :)
benim ki hep evde doğurmuş sancısı gelmiş ebeyi beklemeden doğurup almış kucağına odaya giderken bi tanesini bacak arasından düşmüş hatta yatmak da neymiş ertesi gün tütün toplamaya çocukla beraber
Kız mı?Eveeet biz geldik cinsiyetimizi öğrendik % 80 desede :) tahminleri alalımm :)
Gözünüz aydın.
öğrenirsin sende yarın inşallah :)benimde yarın kontrolüm var kızlar en sona ben kaldım doğurcam ama hala bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum
utangaç hep yüzü kapalı :) % 80 dedi ama değişceğini sanmıyorum :)ayy maşallah napıyo öyle karete mi
erkek bebiş bence
yazmışsın kız diye gecikmişim cevap yazmakta.hayırlı olsun :)))
evet canım sağol :)Kız mı?
Kızmış hayırlı olsun canım
malesef kullanmak zorunda canım kullanmazsan kan değerlerin baya düşüyo kızımda benim öyle olmuştu çünküBu arada decavit i bıraktırdı bazı arkadaşlar doğuma kadar demişti benimki onu bırakıyorsun kan hapı yazıcağım dedi kan değerlerim normaldi ama herkes kullanmak zorundamı bu kan hapını anlamadım :)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen? Fotokopi makinasını sık ve uzun uzun kullanmak bebeğe zarar verirmi?
Benim doktorum bana kan hapı yazmadı neden acepmalesef kullanmak zorunda canım kullanmazsan kan değerlerin baya düşüyo kızımda benim öyle olmuştu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?