- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.981
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen? Fotokopi makinasını sık ve uzun uzun kullanmak bebeğe zarar verirmi?
Benim doktorum bana kan hapı yazmadı neden acep
Gözün aydın canımdayanamıyorum söylüyorum KIZ :) hep erkek hissediyordum demekki rüyaların tersi çıkıyormuş :) kilomuz boyumuz posumuz gayet iyiymiş maşallah pembişleri bekliyoruz artık :)
mümkün olduğunca kullanma canım ben zararlı diye biliyorumArkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen? Fotokopi makinasını sık ve uzun uzun kullanmak bebeğe zarar verirmi?
benim dr da vermedi kan değerlerim normal,n üstünde yüksek diye.yeterli görmüştür belki seninkinideBenim doktorum bana kan hapı yazmadı neden acep
banada henüz yazmadı canım bu gidişimde yazacak sanırımBenim doktorum bana kan hapı yazmadı neden acep
Benim doktorum bana kan hapı yazmadı neden acep
bana da yazmadı ki ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım
ona rağmen değerler iyi demişti.
adanamerkez hayırlı olsun bebeğin çok sevindim..
**
fotokopi makinası kullanıyorum bende o kadar ince detaya takılmayalım
radyasyonun alasını elimizden düşürmediğimiz telefonlardan alıyoruz .
nasıl oluyor tam olarak bende doktora sormayı unuttum ama ultrasona göre 18 haftalık cıkıyoruz böyle içimde karın gurultusu gibi bir şey hissediyorum öylemi farklı mı :)
hadi ya başla hemen dedi bugün başlıcam öğlen :)malesef kullanmak zorunda canım kullanmazsan kan değerlerin baya düşüyo kızımda benim öyle olmuştu çünkü
folik asitin 3 ay dan sonra bir artısı olmuyor diyorlardı sanki. ben bırakalı çok oldu decaviti 16. haftaya kadar kullan dedi bu haftada kan hapına başlattıkızlar bana sağlık ocağından kullan dediler decavit ve devit damlayı benm doktorumda sadece folicasit kullanmamı söyledi o yüzden bende almadım diğerlerini
her doktor farklı bir tarzda ya benimki decaviti 16 da kes dedi çoğu kişiye doğuma kadar denmiş meselaBenim doktorum bana kan hapı yazmadı neden acep
banada değerlerin çok iyi demişti :/benmkide yazmadı canım bizim değerler iyi galiba gerek görmedi
sağol canım teşekkürler :)Gözün aydın canım
bana da yazmadı ki ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım
ona rağmen değerler iyi demişti.
adanamerkez hayırlı olsun bebeğin çok sevindim..
**
fotokopi makinası kullanıyorum bende o kadar ince detaya takılmayalım
radyasyonun alasını elimizden düşürmediğimiz telefonlardan alıyoruz .
hep aynı yerde şu anda bi kıpırtı var sanki aynen dediğin gibi karın gurultusu şeklinde
evde doğuruyorlar da göbek bağını nası kesip bağlıyolar acaba?
öğrenirsin sende yarın inşallah :)
utangaç hep yüzü kapalı :) % 80 dedi ama değişceğini sanmıyorum :)
evet canım sağol :)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen? Fotokopi makinasını sık ve uzun uzun kullanmak bebeğe zarar verirmi?
Canım bende 2 li testte sonuçların çok iyi dedi.bende 3lüyü yapmaz diye tahmin ediyodum. 4hazirana gün verdi gel üçlü testi yapıcam dedi.hadi ya başla hemen dedi bugün başlıcam öğlen :)
folik asitin 3 ay dan sonra bir artısı olmuyor diyorlardı sanki. ben bırakalı çok oldu decaviti 16. haftaya kadar kullan dedi bu haftada kan hapına başlattı
her doktor farklı bir tarzda ya benimki decaviti 16 da kes dedi çoğu kişiye doğuma kadar denmiş mesela
banada değerlerin çok iyi demişti :/
sağol canım teşekkürler :)
illginç :) teşekkür ederim bu arada 3lü test istedimi doktorlarınız benim 2lide güzel cıkmıştı ama 3lü de yaptı bugün
ahahha boyuna göre tahmin yapmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam :)Laaa tahminim tutmadi
bir pembe kiz daha geliyor gozun aydin canim
aman yapsınlar bari inşallah hepsi güzel çıkar bebişlerimiz sağlıkla gelirCanım bende 2 li testte sonuçların çok iyi dedi.bende 3lüyü yapmaz diye tahmin ediyodum. 4hazirana gün verdi gel üçlü testi yapıcam dedi.
Ayşecim 41 kere masallahhhhhBiri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?