2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

artık çok geç söyliycem doktoruna

hayırlı olsun bebeğin
aynı şeyleri bende hissediyorum 2-3 haftadır.hatta kanat çırpma gibi gurultudan daha farklı demekki doğru yoldayım

Eski işyerimde fotokopiden sorumlu bir görevlimiz var. Tüm gün bu odada çalışıyor. Ona her gün yemekte özel olarak yoğurt veriliyordu . Sizde bu kadar fazla çekim yapıyorsanız yoğurt yiyin. Neye yarıyordu tam bilmiyorum ama :))

erkekmi demişti doktor :)

merhaba hooşgeldin :) kaçıncı haftada gümbürdetcekler :)
Aynen hic bir tahminim tutmadi kendiminkinide erkek hissetmistim ama bağyanmis persembe gunu kesinlesecek benimkide
canın sağolsun ya bana herkes erkek diyordu son bir kaç haftadır herkes kıza döndü millet hissiyatlıymış ben onuda beceremedim

valla balım onu doktoruna sor ama benim hafta hafta gebelik kitabımda mikrodalga fırından uzak durun diyordu

Valla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.

Valla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.

içinde ısıtıp yiyebilirsin sadece çalışırken uzak durun diyor ben okudum diye mikrodalgayı eşim nerdeyse tel örgüyle kapatacak

Kontrollü tüketmek daha dogru olur.Katkisizlarindan 2-3 haftada bir yiyebiliyormusuz.Somon'u da Norveç Somon'u ise yemeliymisiz.Av yasagi bizi fena vurdu

Canim, bana doktorum ton baligini kesinlikle onermedi zararlarini anlatti. Internette de arastirdigimda ayni sonuclar cikiyor. Hamilelik kitaplarimda da ayni sekilde. Balik olarak ben de su an sadece Norvec somonu yiyorum. Hala mide bulantilarim devam ettigi icin hic severek yemiyorum o ayri. Fakat cok onemli oldugu icin Ilac iciyor gibi dusunuyorum.

lütfeeenn söyleme o çok narin bi adam kırılırsa ilgilenmez şaka bi yana doktorum gerçekten çok ilgili ve fazla ultrasona karşı ayda 1 yetermiş ama yetmiyor maleseff özlüyorumm aaaa

bende cok özlüyorum canım hergün olsa giderim hayır demem bebişmden bahsetmek beni çok mutlu ediyo

ben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?

Bende hissetmek istiyorum şu pıtları dün gece wc ye kalktım karnım inmiş sanki allahım dedim bi belirti olsun yavrum duruyomu napıyo orda
Ayy evet yaa...Dun ben yazdım buraya benzer birsey. ..Orda mı degil mi hic bilmiyorum.Karnim dun sabah bir kalktım dümdüz,eyvah gitmiş yavrum dedim.Esimi ikna edemedim doktoraama.Randevu da haftayamis
Hisseden arkadaslar 18.haftasinda bu durumda bizim daha 1 ay beklememiz gerekiyor tatlim

15.haftada tsh 2.67 çıktı, 10.haftamda hapa başladım değerlerim tam normale dönmüş değil hamilelikte üst sınır 2.5muş, hapın dozunu biraz daha arttırdı doktorum 2hafta sonra tekrar bakıcak, inşallah bebeğim açısından herşey normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…