- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.001
kızlarrr tünaydınn bugün devlet hastanesine randevu aldım şu cinsiyet olayını kesinleştirmek istiyorum artık saat 4 te gidicem işyerine yakın diye aldım bide kızımıda devlet hastanesinde ilk seferde net öğrenmiştim şimdi bunda ihtimaller girince araya bi doktora daha sormak lazım diye düşündüm benim doktor duymasın çok kırılır
hayırlı olsun bebeğinmerhaba hanımlar,
ben de aranıza yeni katıldım. 2.ye hamileyim. bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşhepimiz.
bebek hareketleri konusuna gelince ilk hamileliğimde sanki karnımda ufak bir balık varmış gibi hissediyordum. zayıf kıpırtılar vardı. bunda da aynı şekilde başladı hareketler. zaten Allahın izniyle birkaç haftaya gümbür gümbür gelir tekmeler.
ahahha boyuna göre tahmin yapmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam :)
aman yapsınlar bari inşallah hepsi güzel çıkar bebişlerimiz sağlıkla gelir
hayırlı olsun bebeğin
aynı şeyleri bende hissediyorum 2-3 haftadır.hatta kanat çırpma gibi gurultudan daha farklı demekki doğru yoldayım
artık çok geç söyliycem doktoruna
bana da yazmadı ki ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım
ona rağmen değerler iyi demişti.
adanamerkez hayırlı olsun bebeğin çok sevindim..
**
fotokopi makinası kullanıyorum bende o kadar ince detaya takılmayalım
radyasyonun alasını elimizden düşürmediğimiz telefonlardan alıyoruz .
erkekmi demişti doktor :)kızlarrr tünaydınn bugün devlet hastanesine randevu aldım şu cinsiyet olayını kesinleştirmek istiyorum artık saat 4 te gidicem işyerine yakın diye aldım bide kızımıda devlet hastanesinde ilk seferde net öğrenmiştim şimdi bunda ihtimaller girince araya bi doktora daha sormak lazım diye düşündüm benim doktor duymasın çok kırılır
merhaba hooşgeldin :) kaçıncı haftada gümbürdetcekler :)merhaba hanımlar,
ben de aranıza yeni katıldım. 2.ye hamileyim. bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşhepimiz.
bebek hareketleri konusuna gelince ilk hamileliğimde sanki karnımda ufak bir balık varmış gibi hissediyordum. zayıf kıpırtılar vardı. bunda da aynı şekilde başladı hareketler. zaten Allahın izniyle birkaç haftaya gümbür gümbür gelir tekmeler.
canın sağolsun ya bana herkes erkek diyordu son bir kaç haftadır herkes kıza döndü millet hissiyatlıymış ben onuda beceremedimAynen hic bir tahminim tutmadi kendiminkinide erkek hissetmistim ama bağyanmis persembe gunu kesinlesecek benimkide
2-3 haftadır var ise GAZ'dır o GAZ18. hafta ile 20. hafta arası başlayacak dedi doktor
valla balım onu doktoruna sor ama benim hafta hafta gebelik kitabımda mikrodalga fırından uzak durun diyordu
erkekmi demişti doktor :)
merhaba hooşgeldin :) kaçıncı haftada gümbürdetcekler :)
canın sağolsun ya bana herkes erkek diyordu son bir kaç haftadır herkes kıza döndü millet hissiyatlıymış ben onuda beceremedim
Kızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugün kızımız olacakmış çok şükürrr
Valla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.
Kontrollü tüketmek daha dogru olur.Katkisizlarindan 2-3 haftada bir yiyebiliyormusuz.Somon'u da Norveç Somon'u ise yemeliymisiz.Av yasagi bizi fena vurdu
Yaa ben de ogrenmek istiyorum. 2 de kontrolum var. İnsallah soyler dr.
Hayirli olsum kizin canim. Tokalarini cicilerini hazirlamaya baslarsin artik :)
lütfeeenn söyleme o çok narin bi adamkırılırsa ilgilenmez şaka bi yana doktorum gerçekten çok ilgili ve fazla ultrasona karşı ayda 1 yetermiş ama yetmiyor maleseff özlüyorumm aaaa
13+1 de gittim en son o zaman 1 hafta önde gidiyor dendi. Boyu 8.1 cm di ama kilosunu soylemediler canimgünaydın kızlarr en son muayenenizde kaç haftalıkken bebişinize kaç gr dediler bana 13+4 ken 72 gr demişlerdi boyuna da 6.5 cm demişti. yarın tekrar kontrolüm var
bende cok özlüyorum canım hergün olsa giderim hayır demem bebişmden bahsetmek beni çok mutlu ediyo
Ayy evet yaa...Dun ben yazdım buraya benzer birsey. ..Orda mı degil mi hic bilmiyorum.Karnim dun sabah bir kalktım dümdüz,eyvah gitmiş yavrum dedim.Esimi ikna edemedim doktoraama.Randevu da haftayamisBende hissetmek istiyorum şu pıtları dün gece wc ye kalktım karnım inmiş sanki allahım dedim bi belirti olsun yavrum duruyomu napıyo orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?