- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.021
38.5 u geçerse sorun olabiliyor. çok yüksek değil.ben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?
iş yerindeki odam serin üstüm ince dün baya kaşındım sanırım kuaföre gidince eve geldim banyo yaptım soyundum tüm camlar açık uzandım kanepeye ..ah ben ah..öyle olunca kafamda ağrıyo midemde bulanıyo ahanda ufakdan ateşte var maşallah bana38.5 u geçerse sorun olabiliyor. çok yüksek değil.
serin şeyler iç ince giyin pamuklu.
sakın bürünüp terlemeye kalkma.çok zararlı oluyormuş.
geçmiş olsun.
aynen hergün olsa giderim bende hiç üşenmemeve ultrason almak lazımm benim doktor ayda 1 çağırıyo o 1 ay bana 1 yıl gibi geliyo hiç geçmiyo
iş yerindeki odam serin üstüm ince dün baya kaşındım sanırım kuaföre gidince eve geldim banyo yaptım soyundum tüm camlar açık uzandım kanepeye ..ah ben ah..öyle olunca kafamda ağrıyo midemde bulanıyo ahanda ufakdan ateşte var maşallah bana
Tatlimm gozunuz aydindayanamıyorum söylüyorum KIZ :) hep erkek hissediyordum demekki rüyaların tersi çıkıyormuş :) kilomuz boyumuz posumuz gayet iyiymiş maşallah pembişleri bekliyoruz artık :)
kesinlikle canım banada öyle ben 21 mayısta gittim en son bide teeeee 29 haziranda gitcem çok uzun zamn var 1 aydan fazla nerdeyse sağlıklı olsunlarda napalım bekliycez artk hareketlensin bi hele o zamn istemeyiz fazla doktoru sanırım
günaydın kızlarr en son muayenenizde kaç haftalıkken bebişinize kaç gr dediler bana 13+4 ken 72 gr demişlerdi boyuna da 6.5 cm demişti. yarın tekrar kontrolüm var
Tatlimm gozunuz aydinomurlu olsun yavrun inşallah
Yok canım yalniz değilsin bende ogrenemedim, burada 20.haftada söylüyorlar bekliyorum dahabenimde yarın kontrolüm var kızlar en sona ben kaldım doğurcam ama hala bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum
maşallah canım allah hayırlı evlat nasip etsin kızınıdayanamıyorum söylüyorum KIZ :) hep erkek hissediyordum demekki rüyaların tersi çıkıyormuş :) kilomuz boyumuz posumuz gayet iyiymiş maşallah pembişleri bekliyoruz artık :)
evet ben getiriyorum, bişeyler atıştırmazsam çok zor. Son zamanlarda meyve ve kuruyemiş getiiriyorum. Kuruyemişide tek yiyemedim. Kuru üzümle beraber yememi tavsiye ettiler. Böyle midem bulanmamaya başladı.çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem
Radyasyon yayan cihazları çok kullananların, günde en az iki su bardağı yoğurt yemesi öneriliyor.Cep telefonu çaldığında ve bağlantı kurulduğunda çok tehlikeliymiş. Fotokopi makinası tam karnıma geliyor. Çok tedirginim, işlerimde birikiyor. Yoğurt değişik bir fikir gibi geldi. Ne tür bir etkisi var acaba , ilginç...
ben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?
Tatlim mikrodalgadan özellikle bahsedildiğini ben de duymuştum.Evet herseyde var radyasyon ama sanırım mikrodalganinki biraz daha fazla.Artik kullanmaValla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.
6 bucukta ozendigin sey bumu olduÇok pis özendim yeminle:)))
parol olur mu? he valla dün kaşındımSen zaten kaşınıyodunn fazlacaa :)))))
Ateşin çok değil ama dikkat et tabiki..Baktın halsizlik , kırgınlık var bir tane minoset alırsın. Hem ateşin için hemde o kırgınlığı alır. Birde tavuk suyuna limonulu çorbaa ohh missss....
Ayy evet yaa...Dun ben yazdım buraya benzer birsey. ..Orda mı degil mi hic bilmiyorum.Karnim dun sabah bir kalktım dümdüz,eyvah gitmiş yavrum dedim.Esimi ikna edemedim doktoraama.Randevu da haftayamis
Hisseden arkadaslar 18.haftasinda bu durumda bizim daha 1 ay beklememiz gerekiyor tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?