2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?
38.5 u geçerse sorun olabiliyor. çok yüksek değil.
serin şeyler iç ince giyin pamuklu.
sakın bürünüp terlemeye kalkma.çok zararlı oluyormuş.
geçmiş olsun.

38.5 u geçerse sorun olabiliyor. çok yüksek değil.
serin şeyler iç ince giyin pamuklu.
sakın bürünüp terlemeye kalkma.çok zararlı oluyormuş.
geçmiş olsun.
iş yerindeki odam serin üstüm ince dün baya kaşındım sanırım kuaföre gidince eve geldim banyo yaptım soyundum tüm camlar açık uzandım kanepeye ..ah ben ah..öyle olunca kafamda ağrıyo midemde bulanıyo ahanda ufakdan ateşte var maşallah bana

aynen hergün olsa giderim bende hiç üşenmem eve ultrason almak lazımm benim doktor ayda 1 çağırıyo o 1 ay bana 1 yıl gibi geliyo hiç geçmiyo

kesinlikle canım banada öyle ben 21 mayısta gittim en son bide teeeee 29 haziranda gitcem çok uzun zamn var 1 aydan fazla nerdeyse sağlıklı olsunlarda napalım bekliycez artk hareketlensin bi hele o zamn istemeyiz fazla doktoru sanırım

ayy canım yaaa dikkat et daha erken öyle soyunmak için tam yaz gelmedi ki hele bi de ceryanda kalmışsın ama şimdi çorap falan giy dikkat et

evet hareketlerini hissettikten sonra rahatlıyo insan kızımda uzanıp saatlerce onun tekmelerini izlerdim :)

günaydın kızlarr en son muayenenizde kaç haftalıkken bebişinize kaç gr dediler bana 13+4 ken 72 gr demişlerdi boyuna da 6.5 cm demişti. yarın tekrar kontrolüm var

günaydınnn :)
en son bugün gittik 16+4 ama 17+1 çıktı 173 gr boyu unuttum :)

Tatlimm gozunuz aydin omurlu olsun yavrun inşallah

amin canım inşallah cümlemizin :)

çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem

Cep telefonu çaldığında ve bağlantı kurulduğunda çok tehlikeliymiş. Fotokopi makinası tam karnıma geliyor. Çok tedirginim, işlerimde birikiyor. Yoğurt değişik bir fikir gibi geldi. Ne tür bir etkisi var acaba , ilginç...

çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem
evet ben getiriyorum, bişeyler atıştırmazsam çok zor. Son zamanlarda meyve ve kuruyemiş getiiriyorum. Kuruyemişide tek yiyemedim. Kuru üzümle beraber yememi tavsiye ettiler. Böyle midem bulanmamaya başladı.

Radyasyon yayan cihazları çok kullananların, günde en az iki su bardağı yoğurt yemesi öneriliyor.

Radyasyona karşı 2 bardak yoğurt
Radyasyon yayan cihazları çok kullananların, günde en az iki su bardağı yoğurt yemesi öneriliyor.

ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 12:27 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba
EDİRNE - Trakya Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, cep telefonu gibi radyasyon yayan cihazları çok kullananların, günde en az iki su bardağı yoğurt yemesini öneriyor.

Yoğurdun vücuttan zararlı maddelerin atılmasında yardımcı rol oynadığına dikkat çeken Yorulmaz, "Yoğurt, radyasyondan korumada değil, ancak radyasyon sonrası zarar gören hücrelerin ve dokuların yenilenmesinde oldukça faydalıdır" diyor.

Prof. Yorulmaz, radyasyonun zararlı etkilerinden koruyucu bir besin olmadığını belirtiyor. Buna karşılık vücut direncini ve bağışıklık gücünü artırma, radyasyona maruz kalmış vücuttaki hücre ve dokuların kendisini tamir edebilmesi açısından beslenmenin son derece önemli olduğuna dikkat çekiyor. Bu amaçla vücudun zarar görmüş dokularını tamir etmede et, süt ve süt ürünleri, yumurta gibi proteince zengin besinlerin son derece önemli olduğunun altını çiziyor.

ben dün biraz kaşındım şortla askılıyla yattım sanırım üşüttüm 37,1 ateş çok yüksek değildir dimi...sırtım üşüyünce ölçeyim dedim de.?

Sen zaten kaşınıyodunn fazlacaa :)))))
Ateşin çok değil ama dikkat et tabiki..Baktın halsizlik , kırgınlık var bir tane minoset alırsın. Hem ateşin için hemde o kırgınlığı alır. Birde tavuk suyuna limonulu çorbaa ohh missss....

Valla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.
Tatlim mikrodalgadan özellikle bahsedildiğini ben de duymuştum.Evet herseyde var radyasyon ama sanırım mikrodalganinki biraz daha fazla.Artik kullanma

parol olur mu? he valla dün kaşındım

ben ilk 3 ay sürekli stresliydim. hamile miyim, kese oluştu mu kalbi atıyor mu, kalbi hala atıyor mu diye.
artık karar verdim olacağın önünde duramayacağım için bu kuruntularla kendime zehir etmeyeceğim hamileliğimi. o yüzden bu sefer 5 hafta sonrasına randevu aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…