2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaşlar kuzenimin eşi ilk bebeğinde okuduğu ismi azamları, sureleri, hatimleri, fetih-yasinleri çetele şeklinde işaretlemiş gerçekten de her yönden çok faydasını görmüş, uslu akıllı mı akıllı her yönden çok güzel dünyalar tatlısı bir oğlu var maşallah Sizlerle de paylaşmayı bir borç bilirim ben de hatime başladım Alah izin verirse, hiçbir şey yapamazsak bile tesbihleri, Allah'ın isimlerini çekebiliriz Sizi seviyorum beni de lütfen dualarınızda unutmayınBir de hepimiz biliyoruz ki anne karnına düştükten sonra hele büyük bir mucize, minik bir ruh, can, beden içimizde gelişip büyüyor Sadece "ol" demesiyle imkansızları olduran Rabbimize dua etmekten başka birşey de gelmiyor elimizden. Allah hepimize sağlıkla selametle hamilelik, doğum ve hayırlı evlatlar versin

Valla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.
Mikrodalga fırını çalıştırdığınızda mutfakta bulunmayınca, birde isittiklarinizi fırından çıkardıktan 5-10 dakika sonra yerseniz bir zararı olmaz

parol olur mu? he valla dün kaşındım

Amannnn kaşınmayak da napakk yaniii..Boşver ateşli kadın iyidir..

Bu arada ila. olarak Parol da olur. Her ikiside parasetamol içeriyor sonuçta. Bebelerimize de bunun şurubunu verecez Allah ihtiyaç hissettirmesin ama başucu ilacımız olacak CALPOL !:)

Canım ALLAH razı olsun çok güzel paylaşım olmuş

canım ben devlete gidiyorum ama kendi istegime göre doktor secebiliyorum ve aynı doktora gidiyorum oyüzden
Zeynep Kamil'de doktorlar her ay değişiyor,farklı farklı birimlerde görev alıyorlar, hep aynı yerde değiller, değişik bir sistemleri var galiba , bu karışıklık son bulsun diye Medipol'de bir doktora da kontrole başlamayı düşünüyorum artık ,böylece iki koldan kontrol edilmiş olurum

Ayyy bende oyleydim saçımda anca 3 tane beyaz tel varken simdi 20 tane olmuşlar resmen saçlarımi beyazlattim düşüne düşüne

Vucuttan zararlıları atma gücü var sanırım.Zehirlenmlere karsı da yenmiyor muydu?

Evet yaa aynı Dr.A bir daha bulamıyorum. Kalabalığı bir yandan. Banada iyi bir özel lazım artık. Hala bir Dr. Um yok

hekim seçme hakkınız var.sıra alırken şu doktora istiyorum diyebilirsiniz yada daha kestirme yol mhrs üzerinden üye olup sıra alın. doktorunuzu seçin.saatinizde belli olur hem çok beklemezsiniz gidince
Canım internetten alıyorum randevularımı ama doktorlar sürekli değişiyor Zeynep Kamil'de , ben normal gebe kısmında muayene olmuyorum,anne hastalıkları birimine gidiyorum , belki de bu yüzden hep farklı doktorlar denk geliyor ama geçen özellikle dikkat ettim,bir ay gebe bölümünde görevli doktor , diğer ay jinekolojide oluyor gibi
Hastaneye göre de değişiyordur, Göztepe Eğitim Araştırma'da böyle bir sorun yok örneğin , orada dediğin gibi hep aynı doktordan isteyebiliyorsun
Eğitim Araştırma Hastanelerinde bir de asistanı bilgilendirmek gibi bir durum da söz konusu,bu nedenle özele yeniden başlayacağım , biri de beni bilgilendirsin diye :)))
Dün gittiğim muayenede asistanın ölçtüğü değerlerde 4 farklı CRL Değeri var , hepsi birbirinden farklı , hangisi şimdi bebeğimin boyu vs ? Dün gittim , sadece bebişimi gördüm,mutlu oldum , boyu , gelişimi vs konularında hiçbir şey söylemediler,Perinatolog sadece miyomla ilgili yorum yaptı zaten , kendim için özele gitmem şart oldu :))) Bebeğin Gelişimi ile ilgili detaylı bilgiyle çıkmak istiyorum ,devlet hastanesinde her şeyi zorlamak gerekiyor , çok uzun yazdım :))

Ayşecim 41 kere masallahhhhh Kimse inanmiyordur senin hamiş olduguna
Sagol canim ...Hamile oldugumu bilmeyen anlayamiyor rejim mi yaptn diyor ☺Aslinda biraz hareket etsem yedigimi yakarim ama isten gelince hep yatistayim bu gidisle kilolarin gelmesi yakindir☺

göz açıp kapıyana geçiyor inan ki tatlım 6. hafta da başladım bu gruba bak 18 oldum

çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem

yanımda bişey götürmüyorum da dün yakınımda pazar vardı 2,5 kg erik aldırdım anca onu yiyorum şişiyorum yiyorum şişiyorum

Kızlar bu arada sıcak sıcak diyorsunuz ya bende size çok ozeniyorum burası 15 derece falan üzerimde esofman, çorap, polar battaniyeyle oturuyorum. Yakında sıcak havaya aş ericem galiba
Nerde yasiyorsun cnm .bende evde battaniye altinda yatiyorum.daha gunes yeni yuzuni gosterdi

Radyasyon yayan cihazları çok kullananların, günde en az iki su bardağı yoğurt yemesi öneriliyor.

hohoho bide beni düşün son adet tarihim 28 ocak 17 ocak da sintigrafi çektirdim allaha emanet bi bebek getiricem dünyaya sintigrafii; damardan sıvı halinde enjekte edilen radyasyondur troidlerimin olduğu yerde kanserli hücre varmı diye baktılar beni bebek direk kafa kıyak çıkacak içerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…