- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.041
çalışıyom kızım nasıl özeneyim özensem özendirmezler6 bucukta ozendigin sey bumu olduaz uykuya ozen
Kesinlikle cok haklisin asla evime sokmayacagim esyalardan birisidir cok zararliTatlim mikrodalgadan özellikle bahsedildiğini ben de duymuştum.Evet herseyde var radyasyon ama sanırım mikrodalganinki biraz daha fazla.Artik kullanma
Mikrodalga fırını çalıştırdığınızda mutfakta bulunmayınca, birde isittiklarinizi fırından çıkardıktan 5-10 dakika sonra yerseniz bir zararı olmazValla ben işten eve gelmişim..Ne bulduysam atıyorum mikrodalgada ısıtıp yiyorum..E içinde yaşamıyorum sonuçta uzağız birbirimize..Ama pratik valla orada ısıtmaya bile üşendiğim oluyor akşam.
Goster onlari bana kizarim ben onlara...birakin uyusun kiz hamile ihtiyaci var derim patlatirim enselerineçalışıyom kızım nasıl özeneyim özensem özendirmezler
evet parol olur.parol olur mu? he valla dün kaşındım
parol olur mu? he valla dün kaşındım
6 bucukta ozendigin sey bumu olduaz uykuya ozen
Canım ALLAH razı olsun çok güzel paylaşım olmuşArkadaşlar kuzenimin eşi ilk bebeğinde okuduğu ismi azamları, sureleri, hatimleri, fetih-yasinleri çetele şeklinde işaretlemiş gerçekten de her yönden çok faydasını görmüş, uslu akıllı mı akıllı her yönden çok güzel dünyalar tatlısı bir oğlu var maşallahSizlerle de paylaşmayı bir borç bilirim ben de hatime başladım Alah izin verirse, hiçbir şey yapamazsak bile tesbihleri, Allah'ın isimlerini çekebiliriz Sizi seviyorum beni de lütfen dualarınızda unutmayın Bir de hepimiz biliyoruz ki anne karnına düştükten sonra hele büyük bir mucize, minik bir ruh, can, beden içimizde gelişip büyüyor Sadece "ol" demesiyle imkansızları olduran Rabbimize dua etmekten başka birşey de gelmiyor elimizden. Allah hepimize sağlıkla selametle hamilelik, doğum ve hayırlı evlatlar versin Eki Görüntüle 1539672
Zeynep Kamil'de doktorlar her ay değişiyor,farklı farklı birimlerde görev alıyorlar, hep aynı yerde değiller, değişik bir sistemleri var galiba , bu karışıklık son bulsun diye Medipol'de bir doktora da kontrole başlamayı düşünüyorum artık ,böylece iki koldan kontrol edilmiş olurumcanım ben devlete gidiyorum ama kendi istegime göre doktor secebiliyorum ve aynı doktora gidiyorum oyüzden
Ayyy bende oyleydim saçımda anca 3 tane beyaz tel varken simdi 20 tane olmuşlar resmen saçlarımi beyazlattim düşüne düşüneben ilk 3 ay sürekli stresliydim. hamile miyim, kese oluştu mu kalbi atıyor mu, kalbi hala atıyor mu diye.
artık karar verdim olacağın önünde duramayacağım için bu kuruntularla kendime zehir etmeyeceğim hamileliğimi. o yüzden bu sefer 5 hafta sonrasına randevu aldım :)
Vucuttan zararlıları atma gücü var sanırım.Zehirlenmlere karsı da yenmiyor muydu?Cep telefonu çaldığında ve bağlantı kurulduğunda çok tehlikeliymiş. Fotokopi makinası tam karnıma geliyor. Çok tedirginim, işlerimde birikiyor. Yoğurt değişik bir fikir gibi geldi. Ne tür bir etkisi var acaba , ilginç...
Evet yaa aynı Dr.A bir daha bulamıyorum. Kalabalığı bir yandan. Banada iyi bir özel lazım artık. Hala bir Dr. Um yokZeynep Kamil'de doktorlar her ay değişiyor,farklı farklı birimlerde görev alıyorlar, hep aynı yerde değiller, değişik bir sistemleri var galiba , bu karışıklık son bulsun diye Medipol'de bir doktora da kontrole başlamayı düşünüyorum artık ,böylece iki koldan kontrol edilmiş olurum
Canım internetten alıyorum randevularımı ama doktorlar sürekli değişiyor Zeynep Kamil'de , ben normal gebe kısmında muayene olmuyorum,anne hastalıkları birimine gidiyorum , belki de bu yüzden hep farklı doktorlar denk geliyor ama geçen özellikle dikkat ettim,bir ay gebe bölümünde görevli doktor , diğer ay jinekolojide oluyor gibihekim seçme hakkınız var.sıra alırken şu doktora istiyorum diyebilirsiniz yada daha kestirme yol mhrs üzerinden üye olup sıra alın. doktorunuzu seçin.saatinizde belli olur hem çok beklemezsiniz gidince
Sagol canim ...Hamile oldugumu bilmeyen anlayamiyor rejim mi yaptn diyor ☺Aslinda biraz hareket etsem yedigimi yakarim ama isten gelince hep yatistayim bu gidisle kilolarin gelmesi yakindir☺Ayşecim 41 kere masallahhhhhKimse inanmiyordur senin hamiş olduguna
Ayy evet yaa...Dun ben yazdım buraya benzer birsey. ..Orda mı degil mi hic bilmiyorum.Karnim dun sabah bir kalktım dümdüz,eyvah gitmiş yavrum dedim.Esimi ikna edemedim doktoraama.Randevu da haftayamis
Hisseden arkadaslar 18.haftasinda bu durumda bizim daha 1 ay beklememiz gerekiyor tatlim
çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem
Nerde yasiyorsun cnm .bende evde battaniye altinda yatiyorum.daha gunes yeni yuzuni gosterdiKızlar bu arada sıcak sıcak diyorsunuz ya bende size çok ozeniyorum burası 15 derece falan üzerimde esofman, çorap, polar battaniyeyle oturuyorum. Yakında sıcak havaya aş ericem galiba
Radyasyon yayan cihazları çok kullananların, günde en az iki su bardağı yoğurt yemesi öneriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?