- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.061
Benim de gittiğim özel hastane pek içime sinmemişti ama artık şöyle düşüyorum, Zeynep Kamil'in doktorları çok tecrübeli, o yüzden ayda bir oraya görüneceğim,kendi tatminim ve aynı yerden kontrolüm olsun diye de özele gideceğim yine ayda 1, böylece yine 2 haftada bire denk düşüyor.Evet yaa aynı Dr.A bir daha bulamıyorum. Kalabalığı bir yandan. Banada iyi bir özel lazım artık. Hala bir Dr. Um yok
çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem
yanımda bişey götürmüyorum da dün yakınımda pazar vardı 2,5 kg erik aldırdım anca onu yiyorum şişiyorum yiyorum şişiyorum
Ben cevizle meyve getiriyorum evden sabahları ekmek arası kahvaltı alıyorum hepsini bitiremiyorum akşam üstüde onu yiyorum.
maşallah canım allah hayırlı evlat nasip etsin kızını
Kızlar bu arada sıcak sıcak diyorsunuz ya bende size çok ozeniyorum burası 15 derece falan üzerimde esofman, çorap, polar battaniyeyle oturuyorum. Yakında sıcak havaya aş ericem galiba
Cep telefonu çaldığında ve bağlantı kurulduğunda çok tehlikeliymiş. Fotokopi makinası tam karnıma geliyor. Çok tedirginim, işlerimde birikiyor. Yoğurt değişik bir fikir gibi geldi. Ne tür bir etkisi var acaba , ilginç...
göz açıp kapıyana geçiyor inan ki tatlım 6. hafta da başladım bu gruba bak 18 oldum
Arkadaşlar kuzenimin eşi ilk bebeğinde okuduğu ismi azamları, sureleri, hatimleri, fetih-yasinleri çetele şeklinde işaretlemiş gerçekten de her yönden çok faydasını görmüş, uslu akıllı mı akıllı her yönden çok güzel dünyalar tatlısı bir oğlu var maşallahSizlerle de paylaşmayı bir borç bilirim ben de hatime başladım Alah izin verirse, hiçbir şey yapamazsak bile tesbihleri, Allah'ın isimlerini çekebiliriz Sizi seviyorum beni de lütfen dualarınızda unutmayın Bir de hepimiz biliyoruz ki anne karnına düştükten sonra hele büyük bir mucize, minik bir ruh, can, beden içimizde gelişip büyüyor Sadece "ol" demesiyle imkansızları olduran Rabbimize dua etmekten başka birşey de gelmiyor elimizden. Allah hepimize sağlıkla selametle hamilelik, doğum ve hayırlı evlatlar versin Eki Görüntüle 1539672
AMİN canım benim inşallah fakat çalışan anneler için biraz zor tahmin edersin ki sabah 6,20 de kalkıp çayın suyunu koyup yumurta haşlama makinasına yumurtaları koyup koşarak lavaboya gidiyorum zaman olmadığı için lavaboda giyinip diş fırçalayıp saç tarama ypıorum sonra çıkıp koşarak mutfağa gidiyorum bu sefer masayı kuruyorum 1 kişilik ama yine de her sabah özenerek kuruyorum o masayı eşim fazla anlamadığı için kahvaltılıkları kapatmaz kurur diye ona servis tabağı hazırlıyorum salamı peyniri domatesi salatalığı e zeytinden oluşan çatal bıçak ve çay bardağını hazır edip çayını demliyorum bu arada telefonum çalıyor saat 06,45 servis köprüyü geçtik 10 dk sonra sendeyiz diyor haydee koşarak tekrar bi lavaboya gir kendine küçük bi su şişesi hazırla servis de midem bulanmasın diye ayakkabımı giyeyim hava alması için açtığım camları kapatmayı unutmayayım derken çantamı alayım ayakkabımı giyeyim koştur servise bindin işe geldin muhasebe sekreterlik akşam 7 de kalkan servis eve gitmem trafik ile beraber 19,45 yemek hazırla mutfağı topla sabahtan kalanları temizle makinaya diz bi çay demele sefa çayı içeyim derken esneme başlar saat 22,15 sularında yarın giyeceklerini hazırla ilaçlarımı içeyim dur yatakta uzanıp tv izleyeyim aa saat 23,30 olmuş ben yatayım iyi geceler derken uyuya kalmam ile biten tam 5 gün var bide cumartesi öğlene kadar tabi valla yazarken yoruldum
Eveeet biz geldik cinsiyetimizi öğrendik % 80 desede :) tahminleri alalımm :)
pooff erikk demeyin baannaaaben kızımda hiç erik yememiştim eriği geçtim hiç ekşi bişey yememiştim bunda da aksine deli gibi ekşi yiyorum ve özellikle domatesi elma gibi yiyorum çok değişikk öğlen yemek yiyorum akşam üstü 4 gbi yemekhaneciden tekrar çorba istiyorumm yediğim yemeğin haddi hesabı yok Allah tan zayıfım bu gidişle 20 kilo rahat alırım heralde
anaaa dikkat et gülümm,kendine alma kiloyu annem 82 kg ile doğuma girip 80 kg ile çıkmış bende 2,100 gr doğmuşum felaket yiyormuş 55 kg ile hamile kalmış
pooofff bu ne yaaa okurken sanki bunları ben yapmış gibi yoruldumbizde sabah kahvaltı derdi yok eşim 11 de gittiği için işe e kızım zaten babannesiyle kalkınca kahvaltı ediyor bende işyerinde ediyorum bu yüzden sabah 8 e kadar yatış sonra kalk apar topar hazırlan otobüsü kaçırma derdine koştur koştur durağa çık işe gel akşama kadar çalış sonra eve git üst katta yemek ye ordaki bulaşığı topla sonra eve in yapılması gereken işler var yapabilirsen yap yapamazsan evi bok götürsün kızınla ilgilen yat inan senin kadar yoğun olmamama rağmen çok bitkin ve halsiz oluyorum tabi bu bende genetik bişey
Ne tırsacam canım parasıyla degilmi
Söz konusu olan bebegim
Beni 3haftada bir çağırıyor fakat ben hiç 3haftada gitmedim geçen sefer 2haftayı 1gün geçti 2.gün kendimi hastanede buldum elimde değil belki bundan sonra söz dinlerim
benim de kayınvalidemler var biliorsun alt katta eşime diyorum da akşam aşağıda yiyelim diye çok yorgunum diyorum öyle iniyoruz o da 2 saat önceden haber vereceğiz görümceme yoksa surat yapıo ne haber vermediniz kime yetecek falan diyo ahhh kandan candan akraba olmayacak ben bilirim karagümrük çingeneliği yapmayı ama işte eşimin canı kanı
2 tane miyomum var,birisi bebeğe uzak,o sorun yaratmıyor,diğeri bebeğin arkasında ,hamilelik öncesi 5 cm e yakındı şu an emin olmamakla birlikte 6 cm sanırım , hemen hemen bebek kadar var
Bende ayda bir gidiyrm.bir tanidik doktor esime ultrasona cokta fazla girmesin o kadar da masum degil ultrason demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?