- 20 Ocak 2015
- 201
- 184
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.081
Zararli oldugunu bile bile bakar misin ☺eskiden ultrason mu varmis annem bana hamileyken doktora hic gitmemis.simdi biz doktorun yolunu asindiriyoruzMuhakkak zararlıdır ama bana verseler evde 7/24 bakarım heralde :)
Sağol canım , inşallah ben de öyle umuyorum , Allah'a emanetGeçmiş olsun annem de de miyomlar vardı bebeğe yer bile bırakmıyordu çok şükür kardeşim sapasağlam doğdu hiç bir sıkıntı yaratmadı merak etme allahın izniyle hiç bişey olmaz.
KIZLAR ŞİMDİYE KADAR KAÇ KİLO ALDINIZ YAZARMISINIZ? Ben 3 haftaya kadar almamıştım, 1 kilo vermiştim. Şimdi o 1 kiloyu aldım üstüne 500 gram aldım. 3 Hafta içinde 1 buçuk kilo. Verdiğimle birlikte toplamda 500 gram oldu. Fakat kendimi çok daha fazla almış gibi hissediyorum. Çok şiştim
Yaa bende öğrenmek istiyorum cinsiyetini bebeğiminn. Kontrolüm teee haftaya CumaHep erkek hisederdim, şimdi kız hisediyorum. Zaten hiçç farketmez ben ikisini de istiyorum da, merak ediyorum artıkkk.
Muhakkak zararlıdır ama bana verseler evde 7/24 bakarım heralde :)
Zararli oldugunu bile bile bakar misin ☺eskiden ultrason mu varmis annem bana hamileyken doktora hic gitmemis.simdi biz doktorun yolunu asindiriyoruz
Ben bugün bebişimi gördüm kızlaaarpipiyi çok net gördük %100 erkek.
Çok iyi çok şükür herşeyi normal hatta biraz tombiş .
organlarına parmaklarına herşeyine baktı.
3 lü test için kan verdim. Decavite devam + demir hapı verdi.
Şimdi yine 1 ay bekle dur...
Ben 10 kilo verdim 1,5 kilo aldim _7.5 kilodayim ...fazla almamissin psikolojil sanirim o etki ☺bende eksi kiloda olmama ragmen geceleri yatamiyorum sankiKIZLAR ŞİMDİYE KADAR KAÇ KİLO ALDINIZ YAZARMISINIZ? Ben 3 haftaya kadar almamıştım, 1 kilo vermiştim. Şimdi o 1 kiloyu aldım üstüne 500 gram aldım. 3 Hafta içinde 1 buçuk kilo. Verdiğimle birlikte toplamda 500 gram oldu. Fakat kendimi çok daha fazla almış gibi hissediyorum. Çok şiştim
:)) Hayırlısı olsun cnm bızede haber ver ne oldugnu bende cok merak edıyom ayın 6 sında ogrencez ıns :)))
wala ben daha alamadım ilk aylar 2 kilo verdim 1 kilosunu aldım sadeceKIZLAR ŞİMDİYE KADAR KAÇ KİLO ALDINIZ YAZARMISINIZ? Ben 3 haftaya kadar almamıştım, 1 kilo vermiştim. Şimdi o 1 kiloyu aldım üstüne 500 gram aldım. 3 Hafta içinde 1 buçuk kilo. Verdiğimle birlikte toplamda 500 gram oldu. Fakat kendimi çok daha fazla almış gibi hissediyorum. Çok şiştim
Sızde benım gıbısınız ozel hastane var suan cok yakın gıtsem baksam mı dıye dusunuyorum valla :))))
Ama zararlıdır dıye uzak duruyorum :)
Parkbyull kaynanaya bende uykya ozeniyorum valla erkenden uyaniyorum gun boyu uykulu geziyorumKız neyeeee özedinizz...Bende özenmenize özendim....Diyin bana da bende özenirimm belki.
Ay 1 gün araylaa. Tamam sende bana haber verr. Bak şimdiden heycanlandım
Guzellesip cirkinlesme neyle ilgiliymis.bana gore ben ne guzellestim ne cirkinlestim ama esim guzellestigimi soyluyorayy hadı masallah canım arkadasım
Rabbım uzun omurlu saglıklı hayırlı bır eevlat nasppp etsın ınsallah bende gorurum :)
Ayy heyecanlanıyorum sız boyle yazınca sen ne hıssedıyordun mesela guzellestınmı cırkınlestınmı oyle seyler varya :)))
Hollanda dayım ben buraya yaz hem geç geliyor, hem de çok kısa sürüyor maalesef. Temmuz başında İzmire gelicem o zaman sıcağın tadını cikaricam artik. Sen nerdesin?Nerde yasiyorsun cnm .bende evde battaniye altinda yatiyorum.daha gunes yeni yuzuni gosterdi
İlk olunca böyle oluyor heralde hemen hareket etsin hissedeyim, hemen büyüsün istiyor insan :)
Ama gitme boşver zararlıymış bekle annesi sabret..
Ben 10 kilo verdim 1,5 kilo aldim _7.5 kilodayim ...fazla almamissin psikolojil sanirim o etki ☺bende eksi kiloda olmama ragmen geceleri yatamiyorum sanki
Guzellesip cirkinlesme neyle ilgiliymis.bana gore ben ne guzellestim ne cirkinlestim ama esim guzellestigimi soyluyor
Canım aslen izmirliyim sıcağı nemi iyi bilirimde. Ama Hollanda da yaşıyorumamin canım.inşallah hepimizin evlatları hayırlı olur :)
ohhooo sen nerdesin gel adanaya misafirimiz ol kaç gün durursun acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?