2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben bugün bebişimi gördüm kızlaaar pipiyi çok net gördük %100 erkek.
Çok iyi çok şükür herşeyi normal hatta biraz tombiş .
organlarına parmaklarına herşeyine baktı.
3 lü test için kan verdim. Decavite devam + demir hapı verdi.

Şimdi yine 1 ay bekle dur...

Ben tam 8 kilo almışımmm Yuvarlanıcam yakında

Yaa bende öğrenmek istiyorum cinsiyetini bebeğiminn. Kontrolüm teee haftaya Cuma Hep erkek hisederdim, şimdi kız hisediyorum. Zaten hiçç farketmez ben ikisini de istiyorum da, merak ediyorum artıkkk.

:)) Hayırlısı olsun cnm bızede haber ver ne oldugnu bende cok merak edıyom ayın 6 sında ogrencez ıns :)))

Zararli oldugunu bile bile bakar misin ☺eskiden ultrason mu varmis annem bana hamileyken doktora hic gitmemis.simdi biz doktorun yolunu asindiriyoruz

Tamam bakmam vicdan yaptırma bana :)
Ama merak ediyor insan biz cinsiyet için bile sabredemiyoruz,eskiler doğunca görüyormuş doğrusun :)

ayy hadı masallah canım arkadasım
Rabbım uzun omurlu saglıklı hayırlı bır eevlat nasppp etsın ınsallah bende gorurum :)
Ayy heyecanlanıyorum sız boyle yazınca sen ne hıssedıyordun mesela guzellestınmı cırkınlestınmı oyle seyler varya :)))

Ben 10 kilo verdim 1,5 kilo aldim _7.5 kilodayim ...fazla almamissin psikolojil sanirim o etki ☺bende eksi kiloda olmama ragmen geceleri yatamiyorum sanki

wala ben daha alamadım ilk aylar 2 kilo verdim 1 kilosunu aldım sadece

Guzellesip cirkinlesme neyle ilgiliymis.bana gore ben ne guzellestim ne cirkinlestim ama esim guzellestigimi soyluyor

Nerde yasiyorsun cnm .bende evde battaniye altinda yatiyorum.daha gunes yeni yuzuni gosterdi
Hollanda dayım ben buraya yaz hem geç geliyor, hem de çok kısa sürüyor maalesef. Temmuz başında İzmire gelicem o zaman sıcağın tadını cikaricam artik. Sen nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…