- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.101
Hemencecık buraya yazacagım cnm sen ne hıssedıyorsun bırseyler hıssedıyomusun :)))
Evet merak ediyoruz da onlarin sagligi icin kendimizi dizginlicez biraz☺ayda 1 gitmek eniyisiTamam bakmam vicdan yaptırma bana :)
Ama merak ediyor insan biz cinsiyet için bile sabredemiyoruz,eskiler doğunca görüyormuş doğrusun :)
Ya dediğim gibi biz hep erkek dedik baştan beri. Geçen eşime dedim ki ya biz orantıyı resmen kafada 90% erkek yaptık. Halbuki kızda olabilir. Ben artık kız hisediyorum dedim. Annemde rüyasında esmer lüle saçlı kız görmüş (ikimizde esmer değiliz pek ama) Bakalımmm
Sen ne hisediyorsun canım?
Harikasın canımBiri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem
neeee 55 le kalmış 82 yle doğurmuş 2 kilomu eksilmiş anaaammmm ben kızımda 42le kaldım 56 oldum çıkınca hiçbişey kalmamıştııkeşke kalsaaa yaa ben çok istiyorum kilo almak aşırı zayıfım çünküüü
benim de kayınvalidemler var biliorsun alt katta eşime diyorum da akşam aşağıda yiyelim diye çok yorgunum diyorum öyle iniyoruz o da 2 saat önceden haber vereceğiz görümceme yoksa surat yapıo ne haber vermediniz kime yetecek falan diyo ahhh kandan candan akraba olmayacak ben bilirim karagümrük çingeneliği yapmayı ama işte eşimin canı kanı
Ben doguda yasiyorum cnm.yaz tatilinde memlekete mersine gidixez.simdiden kara kara dusunuyorum o sicaga nasil dayancam diye.sen halinden hosnut olacak gibisin ama ☺Hollanda dayım ben buraya yaz hem geç geliyor, hem de çok kısa sürüyor maalesef. Temmuz başında İzmire gelicem o zaman sıcağın tadını cikaricam artik. Sen nerdesin?
:))) Aynen oyle cok heyecanla beklıorum cnm .Senın ıkıncımı ?
öylemi tam bana göreymiş orası bizim yaz bitmiyor maşallah :)Canım aslen izmirliyim sıcağı nemi iyi bilirimde. Ama Hollanda da yaşıyorum
Ayyyyy ayni ben igrenc durumdayim
Canım ben 1 kilo almisim ama sanki 5 kilo almış gibi şiş hissediyorum. Vucudum kendi poof diye saliverdi sanki. Bide haftada 4 gün spor yapıyordum onuda bırakınca kendimi kötü hissettim. Yavaş yavaş başlıyorum artik sporaKIZLAR ŞİMDİYE KADAR KAÇ KİLO ALDINIZ YAZARMISINIZ? Ben 3 haftaya kadar almamıştım, 1 kilo vermiştim. Şimdi o 1 kiloyu aldım üstüne 500 gram aldım. 3 Hafta içinde 1 buçuk kilo. Verdiğimle birlikte toplamda 500 gram oldu. Fakat kendimi çok daha fazla almış gibi hissediyorum. Çok şiştim
üzülme canım bendede durum aynı dediğin gibi düşük tehlikesi olunca yedim yattım yedim yattım şimdi baktımki toto yayılmış göbek desen önden gidiyor yani hem önden hem arkadan baya şiştim bebiş sağlıklı olsunda napalım doğumdan sonra vercez inş.Harikasın canım, 6. Haftaya kadar ben de böyleydim , hata bana herkes sen ince bir hamile olursun ,azıcık kilo alırsın vs diyordu , yatak istirahati sonrası hızlı bir değişim yaşadım :/ Yanlardan , bacak içlerinden genişledim Şu an görüntüm içler acısı
Bebek iyi olsun , önemli olan o tabii,ben ne yapar eder, forma girerim doğum sonrası , Allah sağlık versin yeter ki
ayy hadı masallah canım arkadasım
Rabbım uzun omurlu saglıklı hayırlı bır eevlat nasppp etsın ınsallah bende gorurum :)
Ayy heyecanlanıyorum sız boyle yazınca sen ne hıssedıyordun mesela guzellestınmı cırkınlestınmı oyle seyler varya :)))
Ben 58 ile başladım hamileliğe sonra 2 kilo aldım 60 oldum sonra 2 kilo verdim tekrar 58 oldum :) Son 1 aydır ise tekrar 2 kilo alıp 60 oldum...Benim doktor kiloya çok önem veriyor..O yüzden bu günlerde ekmeği baya azalttım..KIZLAR ŞİMDİYE KADAR KAÇ KİLO ALDINIZ YAZARMISINIZ? Ben 3 haftaya kadar almamıştım, 1 kilo vermiştim. Şimdi o 1 kiloyu aldım üstüne 500 gram aldım. 3 Hafta içinde 1 buçuk kilo. Verdiğimle birlikte toplamda 500 gram oldu. Fakat kendimi çok daha fazla almış gibi hissediyorum. Çok şiştim
Canım ben 1 kilo almisim ama sanki 5 kilo almış gibi şiş hissediyorum. Vucudum kendi poof diye saliverdi sanki. Bide haftada 4 gün spor yapıyordum onuda bırakınca kendimi kötü hissettim. Yavaş yavaş başlıyorum artik spora
Ya dediğim gibi biz hep erkek dedik baştan beri. Geçen eşime dedim ki ya biz orantıyı resmen kafada 90% erkek yaptık. Halbuki kızda olabilir. Ben artık kız hisediyorum dedim. Annemde rüyasında esmer lüle saçlı kız görmüş (ikimizde esmer değiliz pek ama) Bakalımmm
Sen ne hisediyorsun canım?
Ben 58 ile başladım hamileliğe sonra 2 kilo aldım 60 oldum sonra 2 kilo verdim tekrar 58 oldum :) Son 1 aydır ise tekrar 2 kilo alıp 60 oldum...Benim doktor kiloya çok önem veriyor..O yüzden bu günlerde ekmeği baya azalttım..
ayy hadı masallah canım arkadasım
Rabbım uzun omurlu saglıklı hayırlı bır eevlat nasppp etsın ınsallah bende gorurum :)
Ayy heyecanlanıyorum sız boyle yazınca sen ne hıssedıyordun mesela guzellestınmı cırkınlestınmı oyle seyler varya :)))
Canım ben 1 kilo almisim ama sanki 5 kilo almış gibi şiş hissediyorum. Vucudum kendi poof diye saliverdi sanki. Bide haftada 4 gün spor yapıyordum onuda bırakınca kendimi kötü hissettim. Yavaş yavaş başlıyorum artik spora
ekmeği azaltmayı başarabilsem kilo almıycamda malesef ekmeksiz doymuyorum benBen 58 ile başladım hamileliğe sonra 2 kilo aldım 60 oldum sonra 2 kilo verdim tekrar 58 oldum :) Son 1 aydır ise tekrar 2 kilo alıp 60 oldum...Benim doktor kiloya çok önem veriyor..O yüzden bu günlerde ekmeği baya azalttım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?