2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hemencecık buraya yazacagım cnm sen ne hıssedıyorsun bırseyler hıssedıyomusun :)))

Ya dediğim gibi biz hep erkek dedik baştan beri. Geçen eşime dedim ki ya biz orantıyı resmen kafada 90% erkek yaptık. Halbuki kızda olabilir. Ben artık kız hisediyorum dedim. Annemde rüyasında esmer lüle saçlı kız görmüş (ikimizde esmer değiliz pek ama) Bakalımmm
Sen ne hisediyorsun canım?

:)) Hayırlısı ınsallah canım...
Acıkcası ben bu haftaya kadar cınsıyetını hıcc dusunemıyordum bır donem sıkıntılı gectı gebelıgım ama esım hep erkek dıye sevıyor erkek ıstıyor bende o oyle dedıkce kız hıssedıyorum :)
Cogunlukla kızmıs gıbıme gelıyor artık :)

Biri citir mi dedi☺evet simdilik citirim ama sonumu bilemem
Harikasın canım , 6. Haftaya kadar ben de böyleydim , hata bana herkes sen ince bir hamile olursun ,azıcık kilo alırsın vs diyordu , yatak istirahati sonrası hızlı bir değişim yaşadım :/ Yanlardan , bacak içlerinden genişledim Şu an görüntüm içler acısı
Bebek iyi olsun , önemli olan o tabii,ben ne yapar eder, forma girerim doğum sonrası , Allah sağlık versin yeter ki

Sende söyle ona Ablacım sen yemekleri hep fazla yap..Bizde hep gelelim nasıl fikir ?? diye :)))) Yemediğin gün hakkını al koy dolaba yarın yersin :)

Hollanda dayım ben buraya yaz hem geç geliyor, hem de çok kısa sürüyor maalesef. Temmuz başında İzmire gelicem o zaman sıcağın tadını cikaricam artik. Sen nerdesin?
Ben doguda yasiyorum cnm.yaz tatilinde memlekete mersine gidixez.simdiden kara kara dusunuyorum o sicaga nasil dayancam diye.sen halinden hosnut olacak gibisin ama ☺

Canım ben 1 kilo almisim ama sanki 5 kilo almış gibi şiş hissediyorum. Vucudum kendi poof diye saliverdi sanki. Bide haftada 4 gün spor yapıyordum onuda bırakınca kendimi kötü hissettim. Yavaş yavaş başlıyorum artik spora

üzülme canım bendede durum aynı dediğin gibi düşük tehlikesi olunca yedim yattım yedim yattım şimdi baktımki toto yayılmış göbek desen önden gidiyor yani hem önden hem arkadan baya şiştim bebiş sağlıklı olsunda napalım doğumdan sonra vercez inş.

Sağol canım amin hepimizin kini inşalah
Bana sorarsan çirkinleştim böyle hamile güzelliği derler ya öyle bişey olmadı cildim çok soluk geliyor bana.

Ben 58 ile başladım hamileliğe sonra 2 kilo aldım 60 oldum sonra 2 kilo verdim tekrar 58 oldum :) Son 1 aydır ise tekrar 2 kilo alıp 60 oldum...Benim doktor kiloya çok önem veriyor..O yüzden bu günlerde ekmeği baya azalttım..

İyi ama canım. Bide bebeğin verdiği bir şişkinlikte var. 16. Haftaya kadar 2 kilo alımı normalmiş. Of benimde başlamam lazım yürüyüşe falan. Homidi gırtlak yiyorum! Bulantılarımda olmadığı için yee babam ye

Çok alıştırmayın kendinizi bizi arkadaşlarımız çok etkiledi erkek bebek olacak sen çirkinleşmedin vs dediler hep erkeğe yorduk ama kızımız olacak öğrenince şaşkınlık yaşadık şuanda biri koluma dokunup oğlan olacak diyecek gibi geliyor.

Wuu iyimiş. 17. Haftadaymışsın, çok normal bence. Benim Doktorum zaten kilonuz var, dikkat etmelisiniz dedi ama.. Napıyımmm bebek istiyoo

Amin canım hepimizin kini inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben rüyamdada hep erkek bebek görüyordum hatta doktorada erkek dimi dedim evet dedi
Amaaa ben çok çirkinleştim bana göre :) hatta kız falan bile dedim kendimi avutmak için.
Çok soldu cildim 8 kilo aldım.Tombikleştim.
Çok tembelleştim yani vasat bi haldeyim.
Yaramı deştinn

Hangi sporu yapıyordun ? Bende pilates e başlamak istiyordum cesaret edemedim.

ekmeği azaltmayı başarabilsem kilo almıycamda malesef ekmeksiz doymuyorum ben illa bir iki dilim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…