- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.121
Çok alıştırmayın kendinizi bizi arkadaşlarımız çok etkiledi erkek bebek olacak sen çirkinleşmedin vs dediler hep erkeğe yorduk ama kızımız olacak öğrenince şaşkınlık yaşadık şuanda biri koluma dokunup oğlan olacak diyecek gibi geliyor.
Wuu iyimiş. 17. Haftadaymışsın, çok normal bence. Benim Doktorum zaten kilonuz var, dikkat etmelisiniz dedi ama..Napıyımmm bebek istiyoo
AMİN canım benim inşallah fakat çalışan anneler için biraz zor tahmin edersin ki sabah 6,20 de kalkıp çayın suyunu koyup yumurta haşlama makinasına yumurtaları koyup koşarak lavaboya gidiyorum zaman olmadığı için lavaboda giyinip diş fırçalayıp saç tarama ypıorum sonra çıkıp koşarak mutfağa gidiyorum bu sefer masayı kuruyorum 1 kişilik ama yine de her sabah özenerek kuruyorum o masayı eşim fazla anlamadığı için kahvaltılıkları kapatmaz kurur diye ona servis tabağı hazırlıyorum salamı peyniri domatesi salatalığı e zeytinden oluşan çatal bıçak ve çay bardağını hazır edip çayını demliyorum bu arada telefonum çalıyor saat 06,45 servis köprüyü geçtik 10 dk sonra sendeyiz diyor haydee koşarak tekrar bi lavaboya gir kendine küçük bi su şişesi hazırla servis de midem bulanmasın diye ayakkabımı giyeyim hava alması için açtığım camları kapatmayı unutmayayım derken çantamı alayım ayakkabımı giyeyim koştur servise bindin işe geldin muhasebe sekreterlik akşam 7 de kalkan servis eve gitmem trafik ile beraber 19,45 yemek hazırla mutfağı topla sabahtan kalanları temizle makinaya diz bi çay demele sefa çayı içeyim derken esneme başlar saat 22,15 sularında yarın giyeceklerini hazırla ilaçlarımı içeyim dur yatakta uzanıp tv izleyeyim aa saat 23,30 olmuş ben yatayım iyi geceler derken uyuya kalmam ile biten tam 5 gün var bide cumartesi öğlene kadar tabi valla yazarken yoruldum
Canim koşu, yürüyüş, eliptik bisiklet, biraz ağırlık, bazende zumba yapıyordum. Pilates yapmadım hic ama hamilelikte iyi geldiği söyleniyor. Doktorum yavaş yavaş yapabilirsin dedi bende başladım artik.Hangi sporu yapıyordun ? Bende pilates e başlamak istiyordum cesaret edemedim.
keşke benimkide surat assa hiç bişey demiyo kilomla ilgili 59la hamile kaldım şuan 63 olmuşumBen tatlı hiç yemiyorum ha bi de eve hiç ekmek almıyoruz ,olsa ben de dayanamam :)Günde 3 litreye yakın su (bunun yarım litresi limonlu su oluyor) içiyorum..Doktor korkusu işte :))) Kilo deyince suratı asılıyor kendilerinin :)
Eve ekmek alma ,gerçi biz iki kişiyiz evde o yüzden ekmeği almadığımız zaman sorun olmuyor...Ekmek cidden kilo yapıyor, onun yerine bulgur pilavı(özellikle kısır) ve bol yoğurtlu makarna ye...Ha bi de ben marul,salata,biber doğrayıp çerez niyetine yiyorum...Faydasını görüyorum sayılır...ekmeği azaltmayı başarabilsem kilo almıycamda malesef ekmeksiz doymuyorum benilla bir iki dilim olacak
Duygularima tercüman olmuşsun :) Özelde devlette sormadan söylemiyor. Ben testlerimi kan haplarimi sorarak hatirlatarak aldım. Kan hapini henüz bende baslamadim. Bir Dr 16. Hafta diğeri 20. Hafta başlar değerlerin fena değil dediler. Benim bulantilarda devam ettiği için biraz daha erteliyorumBenim de gittiğim özel hastane pek içime sinmemişti ama artık şöyle düşüyorum, Zeynep Kamil'in doktorları çok tecrübeli, o yüzden ayda bir oraya görüneceğim,kendi tatminim ve aynı yerden kontrolüm olsun diye de özele gideceğim yine ayda 1, böylece yine 2 haftada bire denk düşüyor.
Ben henüz vitamine başlamadım , çoğu kişi içiyor galiba,sormadan söylemiyorlar , kan değerlerim iyi çıktığı için gerek yok demişti ama Demir takviyesi gereken bir şey sanırım , devlet bu gibi konularda yetersiz kalıyor , sürekli ben sorular soruyorum , gerçi özelde de aynı durum söz konusu olabilir , şöyle demeden her şeyi söyleyen bir doktor olsa , şimdi idrar tahlili yaptır,şimdi kan tahlili,şuna başla,buna başla vs vs :)
kahvaltıda mecbur ekmek kullanıyoruz canım o yüzden eve illa ekmek alıyoruz ama bulgur pilavını kısırı makarnayıda çok severim olunca affetmem yerim :)Eve ekmek alma ,gerçi biz iki kişiyiz evde o yüzden ekmeği almadığımız zaman sorun olmuyor...Ekmek cidden kilo yapıyor, onun yerine bulgur pilavı(özellikle kısır) ve bol yoğurtlu makarna ye...Ha bi de ben marul,salata,biber doğrayıp çerez niyetine yiyorum...Faydasını görüyorum sayılır...
Benim de ilk hamileligim.evet midem de ulser cikti yiyememekten kilo verdim.10 gun de sadece serumla beslendim su ve yemek yasakti.11.haftadan sonra az az yemeye basladim Simdi deli gibi yiyorum☺Canım bu hamileliğinde mi 10 kilo verdin?
Bu benim ilk hamileliğim.
ay herkes erkek dedi neredeyse değişmesin benim kız %20 erkek olabilir ahhahaYa canımm bu bildiğin bebiş olmuşYüzünü bile saklamışş. Şuan mesajı yazarken erkek diyecektim ama kız yazmışım. Yollamadan mesajlara bakıyordum, kızmış Günler su gibi geçsin inşallah sağlıkla kucağına al. Kızımıza maşallah
Ben bugün bebişimi gördüm kızlaaarpipiyi çok net gördük %100 erkek.
Çok iyi çok şükür herşeyi normal hatta biraz tombiş .
organlarına parmaklarına herşeyine baktı.
3 lü test için kan verdim. Decavite devam + demir hapı verdi.
Şimdi yine 1 ay bekle dur...
Parkbyull kaynanaya bende uykya ozeniyorum valla erkenden uyaniyorum gun boyu uykulu geziyorum
Bizim kizmis o zaman cirkinlesmem lazimdi ☺bubda tatliya eksiye as ermek gibi tutmuyor bence ☺Canım net olarak bende bılmıyorum ama bende cırkınlestım hıssedıyorum :) Cırkınlesırsen kız guzellesırsen erkek dıye bılıyorum ama emın de degılım :)
Sagol cnm bende 2 ay hep yattim ama mide problemim vardi yiyemedim.son 1 aydir yiyorum .en onemlisi bebegin saglikli olmasi dedigin gibi.ama hamileyiz diye de tum gun karbonhitrat tuketmemeliyiz.ben bir kac gundur domatese sardim tadi yerine gelmis surekli yemek istiyorum☺karpuz ,kuru meyve az az yemek lazim ...bende cok kilo alirim sonrasin da forma girerim dedim hatta yardimci kremlerden de faydalanirim diyordum.Eger cok kilo alirsam fikirlerim varHarikasin canım, 6. Haftaya kadar ben de böyleydim , hata bana herkes sen ince bir hamile olursun ,azıcık kilo alırsın vs diyordu , yatak istirahati sonrası hızlı bir değişim yaşadım :/ Yanlardan , bacak içlerinden genişledim Şu an görüntüm içler acısı
Bebek iyi olsun , önemli olan o tabii,ben ne yapar eder, forma girerim doğum sonrası , Allah sağlık versin yeter ki
Kaç kilosunuz sanırım zayıf olduğunuz için göbeğiniz top gibi tam hamile göbeği, benimki daha yayılmış vaziyette belki kilom daha fazla olduğu içindirGobüşümün son durumu :)))
Doktorun dedigine uysam ac kalirim.su ara cok acikiyorum zaten.ama bazilari gibi makarnayla ekmek yemiyorum bol salata yiyorum ☺Doktorum bana pilav makarnayı 3 kaşığı geçme dedi günde 3 dilim ekmek, dondurma günde 3 top, tatlıyı da tadımlık çok canım isterse tüketecekmişim ben pilav ve makarnayı çok tüketmiyorum. Kilo alımım normalmiş şimdilik tabii.
Sende söyle ona Ablacım sen yemekleri hep fazla yap..Bizde hep gelelim nasıl fikir ?? diye :)))) Yemediğin gün hakkını al koy dolaba yarın yersin :)
Gobüşümün son durumu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?