2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Öncelikle hayırlı olsun canım. Aynen banada öyle olucak ya. Haftaya Doktorum kesin kız diyecek. Hatta ben "eminmisiniz? siz bir daha bakın" diyebilirim. Zaten adam bilmişliğime gıcık oldu

Wuu iyimiş. 17. Haftadaymışsın, çok normal bence. Benim Doktorum zaten kilonuz var, dikkat etmelisiniz dedi ama.. Napıyımmm bebek istiyoo

Ben tatlı hiç yemiyorum ha bi de eve hiç ekmek almıyoruz ,olsa ben de dayanamam :)Günde 3 litreye yakın su (bunun yarım litresi limonlu su oluyor) içiyorum..Doktor korkusu işte :))) Kilo deyince suratı asılıyor kendilerinin :)

Ben de aynı durumdayım. Hatime başlama hayallerini bir kenara bıraktım, dinleyebilirsem ne mutlu bana. Yolda biraz okuyorum, esmalardan falan...bir de migren bırakmıyor yakamı, evde yatıyorum akşamları çoğu kez. Dualarım var bir tek. Allah kabul ederse inşallah...

keşke benimkide surat assa hiç bişey demiyo kilomla ilgili 59la hamile kaldım şuan 63 olmuşum

ekmeği azaltmayı başarabilsem kilo almıycamda malesef ekmeksiz doymuyorum ben illa bir iki dilim olacak
Eve ekmek alma ,gerçi biz iki kişiyiz evde o yüzden ekmeği almadığımız zaman sorun olmuyor...Ekmek cidden kilo yapıyor, onun yerine bulgur pilavı(özellikle kısır) ve bol yoğurtlu makarna ye...Ha bi de ben marul,salata,biber doğrayıp çerez niyetine yiyorum...Faydasını görüyorum sayılır...

Duygularima tercüman olmuşsun :) Özelde devlette sormadan söylemiyor. Ben testlerimi kan haplarimi sorarak hatirlatarak aldım. Kan hapini henüz bende baslamadim. Bir Dr 16. Hafta diğeri 20. Hafta başlar değerlerin fena değil dediler. Benim bulantilarda devam ettiği için biraz daha erteliyorum

kahvaltıda mecbur ekmek kullanıyoruz canım o yüzden eve illa ekmek alıyoruz ama bulgur pilavını kısırı makarnayıda çok severim olunca affetmem yerim :)

Canım bu hamileliğinde mi 10 kilo verdin?
Bu benim ilk hamileliğim.
Benim de ilk hamileligim.evet midem de ulser cikti yiyememekten kilo verdim.10 gun de sadece serumla beslendim su ve yemek yasakti.11.haftadan sonra az az yemeye basladim Simdi deli gibi yiyorum☺

ay herkes erkek dedi neredeyse değişmesin benim kız %20 erkek olabilir ahhaha

hayırlı olsun canım :)

Parkbyull kaynanaya bende uykya ozeniyorum valla erkenden uyaniyorum gun boyu uykulu geziyorum

Ben kaynanaya özenmeyeyim.Senelerce alt katta idi iyi kötü günlerimiz oldu. Ama bende de kızımda da hakkı vardır. mekanı cennet olsun. Yinede şu an alt katın boş olmasından memnunum :)

uykuya gelinceeee..Annemm beni ev kadını olayım diye doğurmuş amaaa bi yerde hata olmuş işte..Çalışmayı eşimle para konuşmadan kendi düzenimi seviyorum. Amaaa bi o kadar da evde olmak istiyommmm

Doktorum bana pilav makarnayı 3 kaşığı geçme dedi günde 3 dilim ekmek, dondurma günde 3 top, tatlıyı da tadımlık çok canım isterse tüketecekmişim ben pilav ve makarnayı çok tüketmiyorum. Kilo alımım normalmiş şimdilik tabii.

Sagol cnm bende 2 ay hep yattim ama mide problemim vardi yiyemedim.son 1 aydir yiyorum .en onemlisi bebegin saglikli olmasi dedigin gibi.ama hamileyiz diye de tum gun karbonhitrat tuketmemeliyiz.ben bir kac gundur domatese sardim tadi yerine gelmis surekli yemek istiyorum☺karpuz ,kuru meyve az az yemek lazim ...bende cok kilo alirim sonrasin da forma girerim dedim hatta yardimci kremlerden de faydalanirim diyordum.Eger cok kilo alirsam fikirlerim var

Doktorun dedigine uysam ac kalirim.su ara cok acikiyorum zaten.ama bazilari gibi makarnayla ekmek yemiyorum bol salata yiyorum ☺

Sende söyle ona Ablacım sen yemekleri hep fazla yap..Bizde hep gelelim nasıl fikir ?? diye :)))) Yemediğin gün hakkını al koy dolaba yarın yersin :)

aman yok valla bankacı bi görümcem var o soğan sarımsak yemediği için büyük olan görümcemde soğansız yemek yapıo işine glio büyük ihtimalle ben zaten yemek dediğim pilav yoğurt makarna falan varsa yerim yemek yiyemiyorum orada yemeklerde soğan olmadığı için tatsız tuzsuz salak gibi oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…