- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.141
Wuu iyimiş. 17. Haftadaymışsın, çok normal bence. Benim Doktorum zaten kilonuz var, dikkat etmelisiniz dedi ama..Napıyımmm bebek istiyoo
Bizim kizmis o zaman cirkinlesmem lazimdi ☺bubda tatliya eksiye as ermek gibi tutmuyor bence ☺
Sana oyle geliyordur cnm.birde bahardan da kaynakli olabilir hormonlar daha cok degisiyor baharda.kendine baktiktan sonra tum kazinlar guzeldir benceben çirkinleştim yaa normalde hamileler hep bana güzel gelir yüzleri gözleri parlar ışıl ışıl ben öyle değilim
Bende esime aynini yapiyorum bir dedigimi iki etmiyorbahane de hazır bebek istiyor ben eşime diyorum senin çocuğun karnı acıktı senin çocuğun dondurma istiyor süt istiyor diye ara ara tabi ben tek başıma yaptım çünkü onu diyo
Doktorun dedigine uysam ac kalirim.su ara cok acikiyorum zaten.ama bazilari gibi makarnayla ekmek yemiyorum bol salata yiyorum ☺
Ben de aynı durumdayım. Hatime başlama hayallerini bir kenara bıraktım, dinleyebilirsem ne mutlu bana. Yolda biraz okuyorum, esmalardan falan...bir de migren bırakmıyor yakamı, evde yatıyorum akşamları çoğu kez. Dualarım var bir tek. Allah kabul ederse inşallah...
Evet onlarla ekmek yenmez ama yiyenler var.dolma zaten nisasta deposu yaninda salata yada yogurt yemek lazim...ama ben bu ara nerdeyse her gun patlamid misir yiyorum hep tuzlu seyler cnm cekiyorMakarna-dolma-mantının yanında yiyemem ekmek bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar da sonuçta doktorlarımızda sağlıklı hamilelik-doğum için dikkat edin diyor ..
Sana oyle geliyordur cnm.birde bahardan da kaynakli olabilir hormonlar daha cok degisiyor baharda.kendine baktiktan sonra tum kazinlar guzeldir bence
Yoo deill sanrsamşaka yapıorsun ikiz falan mı senin ki ?
52 kiloyum canm :)) evet zayif oldugum icin erken cikti bide ikinci de daha cabuk cikar derler karin ondandr sanirimKaç kilosunuz sanırım zayıf olduğunuz için göbeğiniz top gibi tam hamile göbeği, benimki daha yayılmış vaziyette belki kilom daha fazla olduğu içindir
Yoo deill sanrsamherkes ne cabuk cikti karnin kac aylik bu dio :))
Dün ben de patlattım evde buraya pek yazmıyorum da nerden aklıma geldiyse bu yaz günü, yalnız değilmişim :)Evet onlarla ekmek yenmez ama yiyenler var.dolma zaten nisasta deposu yaninda salata yada yogurt yemek lazim...ama ben bu ara nerdeyse her gun patlamid misir yiyorum hep tuzlu seyler cnm cekiyor
Gobüşümün son durumu :)))
Oo bisey olmaz allahn izniyle benimki ne darbeler alio ablasindan bi bilsen alistim artk valla :)çok güzell druyor maşallah ya ben kilolu olduğum için dün bazı resimlere baktım nasıl oluyor diye bebek ne durumda bilmiyorum bazen göbeğimi bi yere çarpıyorum acaba zarar verdim mi korkuyorum
ay herkes erkek dedi neredeyse değişmesin benim kız %20 erkek olabilir ahhaha
hayırlı olsun canım :)
Oo bisey olmaz allahn izniyle benimki ne darbeler alio ablasindan bi bilsen alistim artk valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?