2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
En son 3 hafta önce doktorda tartıldığımda 1 Kilo almıştım, şimdi çok almışım gibi geliyor ama bilmiyorum. 34 bedendim, 36lar sıkmaya başladı belden. Hamilelik sonunda nasıl olacağım çok merak ediyorum gerçekten.

Wuu iyimiş. 17. Haftadaymışsın, çok normal bence. Benim Doktorum zaten kilonuz var, dikkat etmelisiniz dedi ama.. Napıyımmm bebek istiyoo

bahane de hazır bebek istiyor ben eşime diyorum senin çocuğun karnı acıktı senin çocuğun dondurma istiyor süt istiyor diye ara ara tabi ben tek başıma yaptım çünkü onu diyo

ben çirkinleştim yaa normalde hamileler hep bana güzel gelir yüzleri gözleri parlar ışıl ışıl ben öyle değilim
Sana oyle geliyordur cnm.birde bahardan da kaynakli olabilir hormonlar daha cok degisiyor baharda.kendine baktiktan sonra tum kazinlar guzeldir bence

bahane de hazır bebek istiyor ben eşime diyorum senin çocuğun karnı acıktı senin çocuğun dondurma istiyor süt istiyor diye ara ara tabi ben tek başıma yaptım çünkü onu diyo
Bende esime aynini yapiyorum bir dedigimi iki etmiyorBirde baba olmak kokay mi diyorum

Doktorun dedigine uysam ac kalirim.su ara cok acikiyorum zaten.ama bazilari gibi makarnayla ekmek yemiyorum bol salata yiyorum ☺

Makarna-dolma-mantının yanında yiyemem ekmek bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar da sonuçta doktorlarımızda sağlıklı hamilelik-doğum için dikkat edin diyor ..

amin inşallah benim bilgisayarımda yasin var bir tek fatura falan işlerken akşam üstü işler durulduğunda açıyorum belki 10 defa 15 defa dinliyorum rabbim kabul etsin hepimizinkini bide yeri bişeye başladım şimdi gece uaynıyorum tabi sağdan sola dönerken her döndüğümd besmele çekiyorum bebeğim için tekrar uykuya dalacağımdan besmele ile dönüyorum

Bende başta hamileyken okunacak duaları okumaya gayret edeyim diyordum ama öyle her gün okudum belli bir duam yok bazen okuyorum bazen de halsiz oluyorum uyuyorum .

Makarna-dolma-mantının yanında yiyemem ekmek bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar da sonuçta doktorlarımızda sağlıklı hamilelik-doğum için dikkat edin diyor ..
Evet onlarla ekmek yenmez ama yiyenler var.dolma zaten nisasta deposu yaninda salata yada yogurt yemek lazim...ama ben bu ara nerdeyse her gun patlamid misir yiyorum hep tuzlu seyler cnm cekiyor

Sana oyle geliyordur cnm.birde bahardan da kaynakli olabilir hormonlar daha cok degisiyor baharda.kendine baktiktan sonra tum kazinlar guzeldir bence

bakamıyorum ya sıcakda saç yapamıyorum kıvırcık hemen bozuluyor ee makyaj desen yapmamaya çalışıyorum zarar sonuç çirkin adanalı :)

Kaç kilosunuz sanırım zayıf olduğunuz için göbeğiniz top gibi tam hamile göbeği, benimki daha yayılmış vaziyette belki kilom daha fazla olduğu içindir
52 kiloyum canm :)) evet zayif oldugum icin erken cikti bide ikinci de daha cabuk cikar derler karin ondandr sanirim

Yoo deill sanrsamherkes ne cabuk cikti karnin kac aylik bu dio :))

çok güzell druyor maşallah ya ben kilolu olduğum için dün bazı resimlere baktım nasıl oluyor diye bebek ne durumda bilmiyorum bazen göbeğimi bi yere çarpıyorum acaba zarar verdim mi korkuyorum

Evet onlarla ekmek yenmez ama yiyenler var.dolma zaten nisasta deposu yaninda salata yada yogurt yemek lazim...ama ben bu ara nerdeyse her gun patlamid misir yiyorum hep tuzlu seyler cnm cekiyor
Dün ben de patlattım evde buraya pek yazmıyorum da nerden aklıma geldiyse bu yaz günü, yalnız değilmişim :)

benim doktorum kiloma birşey demedi.
ama diyecek yakında sanki bir de doktorda tartıda 2 kg fazla çıkıyorum.
diger ayda aynısı olursa diyeceğim yüzüne.

bende öğle yemeği sıkıntı önceden tabildot vardı.
şimdi hep dışardan dürüm,yarım ekmek vs vs.
eee hep hamur ne yazık ki. ekmeleri kesip yiyiorum artık ama olmuyor.

evden de her gün getiremiyorum ne yazık ki.
eve gidip o akşama yemek yapmak bile bana işkence geliyor.

yaz diye peynir zeytin domat geçiştiriyorum

-- bu arada ne konuşmuşsunuz be yahu

selam kizlar nasilsiniz?
benim gibi surekli ac olup yemek yiyen varmi ve uykusu surekli olan.
doguma kadar bayagi kilo alacagim anlasilan.

çok güzell druyor maşallah ya ben kilolu olduğum için dün bazı resimlere baktım nasıl oluyor diye bebek ne durumda bilmiyorum bazen göbeğimi bi yere çarpıyorum acaba zarar verdim mi korkuyorum
Oo bisey olmaz allahn izniyle benimki ne darbeler alio ablasindan bi bilsen alistim artk valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…