- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.161
tabi varr alakasi bide ic karni dar olanlarn cabuk cikar benm oyle ilk bebegmde de hemen firlamsti karnimbenim ki bundan daha büyük duruyo kızlarişyerinde dalga geçiyolar artık 2 ay sonra nasıl taşıcan bu göbüşü diye sanırım zayıf olmakla alakalı
1 bucuk yasinda daha :))ikinci mi ilki kaç yaşında
Bende mersinliyim ciddenb yazin ne sac ne makyaj yapilmiyor ben hemen yaylaya kacmaya calisiyorum.bu hamilelik yazin zor olacak birakalim tipleri hamilelik rahat gecsin raziyim ☺bakamıyorum ya sıcakda saç yapamıyorum kıvırcık hemen bozuluyor ee makyaj desen yapmamaya çalışıyorum zarar sonuç çirkin adanalı:)
tabi varr alakasi bide ic karni dar olanlarn cabuk cikar benm oyle ilk bebegmde de hemen firlamsti karnim
ben ve eşim çok ısrar ettik çünkü bizim için önemli bir gündü 25 mayıs eşimle tanıştığımız gündü sırf bu yüzden o güne aldım randevuyu dr da söyledik bugünün bizim için önemini çokta iyi bir dr kendisi ikili test ölçüm esnasında söyledi çok mutlu olduk hayallerimiz kızın üzerineydi çünküYaa ben de ogrenmek istiyorum. 2 de kontrolum var. İnsallah soyler dr.
Hayirli olsum kizin canim. Tokalarini cicilerini hazirlamaya baslarsin artik :)
Yaz kis fark etmez ben delisiyim makinasi da olunca cok rahat oluyor...ama sinemada ki misirin lezzetini asla bulamiyorum ☺Dün ben de patlattım evde buraya pek yazmıyorum da nerden aklıma geldiyse bu yaz günü, yalnız değilmişim :)
Kizim var bi tane. 13+4 te cok erken cikms seninkidr be :))ilk bebiş kız mı erkek mi benimde 2. olcak inş kızım var bitane de kızımda 4 aylıkken bu kadar yoktu göbeğim bu çok çabuk çıktı daha 13+4 teyiz
Gobüşümün son durumu :)))
ben çirkinleştim yaa normalde hamileler hep bana güzel gelir yüzleri gözleri parlar ışıl ışıl ben öyle değilim
selam kizlar nasilsiniz?
benim gibi surekli ac olup yemek yiyen varmi ve uykusu surekli olan.
doguma kadar bayagi kilo alacagim anlasilan.
Gobüşümün son durumu :)))
tabi varr alakasi bide ic karni dar olanlarn cabuk cikar benm oyle ilk bebegmde de hemen firlamsti karnim
Hamilelik oncesi pilates yapmistim 2 dvd var basit olan hareketleri yaocam bendr ama ne zaman ☺Canim koşu, yürüyüş, eliptik bisiklet, biraz ağırlık, bazende zumba yapıyordum. Pilates yapmadım hic ama hamilelikte iyi geldiği söyleniyor. Doktorum yavaş yavaş yapabilirsin dedi bende başladım artik.
Kuzucum % 80 lik kizin hayirli olsunn sonunda ogrenebildin demek.sen bu gidisle dogumda ogrenirsin diye dusunuodm ben oysakiben çirkinleştim yaa normalde hamileler hep bana güzel gelir yüzleri gözleri parlar ışıl ışıl ben öyle değilim
Ben de fırında patates ve tereyağlı pirinç pilavı , yağlı tuzlu mısır patlatması ...ekmeği azaltmayı başarabilsem kilo almıycamda malesef ekmeksiz doymuyorum benilla bir iki dilim olacak
Hamilelik oncesi pilates yapmistim 2 dvd var basit olan hareketleri yaocam bendr ama ne zaman ☺
boyle olanlarr son zamanlar kocaman bisey oluo kendimden biliorumm doguma girdgmde ikizmi diye sormuslardi ordada 32 kiloo almstm dile kolayy ve kocaman bi gobüsüm vardi :)))Sen
benimde içeride hiç iç karnım falan yok..Bildiğin her şey dışarıda...Şimdi fotom yok ama siz beni bi görsenizz doğum yakın dersinizz.O derece yani.
evde olsam sürekli uyurum ama iş yerinde Allah o dayanma gücünü veriyor.
bir yandan çalışmak bu yüzden iyi diyorum kendime. evde olsam çok salcaktım kendimi.
bazen şimdiden doğum iznine çıkınca napcam o diyorum sıkılıyorum ben evde çok.
Kizim var bi tane. 13+4 te cok erken cikms seninkidr be :))
Ebru salli gibi bir hamile olmak var ahh ahh ☺benim umay villanin dvd leri var .onun isinma hareketlerini yaparim.biz tam kisin hamile kaldigimiz icin oncesin de cokta spor yapamadik ama yavas yavas yuruyuslere baslariz artikebru şallının hamilelik platesi videosunu indirdim ama hiç yapmadım
gebelikten önce zumba yapıyordum
hopla zıpla süper enerji atıyordum.
Değerlerim normal ama nedense ben de hep yatış halindeyim bütün gün uzanıp bütün gece uyuyabilirim o derece, 16.haftamdayım 12.haftadan sonra yürüyüşe başlayacaktım sözdeselam kizlar nasilsiniz?
benim gibi surekli ac olup yemek yiyen varmi ve uykusu surekli olan.
doguma kadar bayagi kilo alacagim anlasilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?