- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.181
Firinda patates en sagliklisi.benim mide sorunum oldugu icin yagli kizartmalar yasak.patates kizartmasi yerine yagli kagitta az yagla pisiriyorum gzl oluyorBen de fırında patates ve tereyağlı pirinç pilavı , yağlı tuzlu mısır patlatması ...
Özellikle fırında patatese bayılıyorum , tam kilo aldıran yiyecekler :)
Bizim de tanışma yılönümümüzdü :))Be
ben ve eşim çok ısrar ettik çünkü bizim için önemli bir gündü 25 mayıs eşimle tanıştığımız gündü sırf bu yüzden o güne aldım randevuyu dr da söyledik bugünün bizim için önemini çokta iyi bir dr kendisi ikili test ölçüm esnasında söyledi çok mutlu olduk hayallerimiz kızın üzerineydi çünkü
:))) bende net bılmıyorum cnm tutuyomu tutmuyomu gorucez ama aa:)))Bizim kizmis o zaman cirkinlesmem lazimdi ☺bubda tatliya eksiye as ermek gibi tutmuyor bence ☺
bahane de hazır bebek istiyor ben eşime diyorum senin çocuğun karnı acıktı senin çocuğun dondurma istiyor süt istiyor diye ara ara tabi ben tek başıma yaptım çünkü onu diyo
Amin canım hepimizin kini inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben rüyamdada hep erkek bebek görüyordum hatta doktorada erkek dimi dedim evet dedi
Amaaa ben çok çirkinleştim bana göre :) hatta kız falan bile dedim kendimi avutmak için.
Çok soldu cildim 8 kilo aldım.Tombikleştim.
Çok tembelleştim yani vasat bi haldeyim.
Yaramı deştinn
evet hareketlerini hissettikten sonra rahatlıyo insan kızımda uzanıp saatlerce onun tekmelerini izlerdim :)
Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyetimiz belli oldu erkek mişdoktor sen bak bakalım cinsiyete dedi aaa pipisi dedim yavrum hemen gösterdi.darısı öğrenmeyenlerin başına.3kilo aldım dedim çok iyi, hamur işi yememeye çalış dedi.decavit i doğuma kadar kullan dedi güneş kremini sorcaktım heycandan unuttum yine.eşimin daha haberi yok ilk sizlerle paylaştım canlarrrrr
boyle olanlarr son zamanlar kocaman bisey oluo kendimden biliorumm doguma girdgmde ikizmi diye sormuslardi ordada 32 kiloo almstm dile kolayy ve kocaman bi gobüsüm vardi :)))
Ben tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor:))) bende net bılmıyorum cnm tutuyomu tutmuyomu gorucez ama aa:)))
çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem
Ben tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor
Oğlum olucak inşallah
Ben tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor
Oğlum olucak inşallah
canım ben bisküvi falan getirmiyom iyice şişmeyim diye leblebi üzüm vs. şimdilik favorim sakız
bende hep ekşi yedim
yani ye ekşi çıkar ayşe olmadı
oğlum olacak
ve cildim parladı. gören birkaç kişi daha demeden erkek mi yoksa dedi.
bünyeye göre değişiyor sanırım. ilk aylar sivilceler doluydu yüzüm. çirkinleştim kız mı diyordum.
senin de oğlun sağlıklıymış çok şükür
Amin canım cümlemizin inşallah.8 yaşında kızım var.eşimde bende kız erkek farketmez diyoduk ama içime hep erkek doğuyodu.rüyamdada hep erkek bebek görüyodum.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.sağlıklı olsunlardaoyy ne guzel masallah ne guzel Allahım Analı babalı buyutsun sız ne ıstıyordunuz :)))
Maşallah.çok tatlı.bende karnım çok çıktı diyorum ama sonradanda bunun için kaç sene uğraştın devam diyorum kendi kendimeGobüşümün son durumu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?