2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de fırında patates ve tereyağlı pirinç pilavı , yağlı tuzlu mısır patlatması ...
Özellikle fırında patatese bayılıyorum , tam kilo aldıran yiyecekler :)
Firinda patates en sagliklisi.benim mide sorunum oldugu icin yagli kizartmalar yasak.patates kizartmasi yerine yagli kagitta az yagla pisiriyorum gzl oluyor

Bizim de tanışma yılönümümüzdü :))

yasini telden dinletmek mantıklıymış.

benim de bazen hiç halim kalmıyor . en azından dinletirim bebeğime.

Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyetimiz belli oldu erkek mişdoktor sen bak bakalım cinsiyete dedi aaa pipisi dedim yavrum hemen gösterdi.darısı öğrenmeyenlerin başına.3kilo aldım dedim çok iyi, hamur işi yememeye çalış dedi.decavit i doğuma kadar kullan dedigüneş kremini sorcaktım heycandan unuttum yine.eşimin daha haberi yok ilk sizlerle paylaştım canlarrrrr

bahane de hazır bebek istiyor ben eşime diyorum senin çocuğun karnı acıktı senin çocuğun dondurma istiyor süt istiyor diye ara ara tabi ben tek başıma yaptım çünkü onu diyo

hahaha tabikisii. Biz dede var öyle şeyler. Hiç bizle ilgilenmiyosun, çocuğun acıktı bakmıyosun falan Çok nazlıyım vallahi onada acıyorum

Canımbende aynı senın gıbı hıssedıyorum vasatın vasatıyım ınsallah duzelırım :)))

oyy ne guzel masallah ne guzel Allahım Analı babalı buyutsun sız ne ıstıyordunuz :)))

boyle olanlarr son zamanlar kocaman bisey oluo kendimden biliorumm doguma girdgmde ikizmi diye sormuslardi ordada 32 kiloo almstm dile kolayy ve kocaman bi gobüsüm vardi :)))

Şimdi ben zaten iri biriyim..Dikkatinizi çekerim şişman diiiiiil !!!
Kızımda 12 kg. aldım ama 86 kg. ile doğum yapmıştım. Karnım koca bi dünya idi sanki... Bu hamileliğimde daha zayıf hamile kadım ama hızla alıyorum yine koca bir karınla bitireceğim demekki..Neyse seneye bu zamanlarda emzirmeye uygun diyetler hakkında konuşuruz inşallah :)

çalışan anneler işyerlerinize atıştırmalık bişeyler götürüyomusunuz ben hep bisküvi vs gibi şeyler alıyorum ama bu beni rahatsız etmeye başladı evde ne yapsammda getirsem

canım ben bisküvi falan getirmiyom iyice şişmeyim diye leblebi üzüm vs. şimdilik favorim sakız

Kızlar bende hobırı gırtlak yıyorum tabıkı busaat aralıgında kayboldum :)
Nerdeydım yemek yedım sonra dondum sonra baktım tekrar acıktım :))
Gıttım bır tabak daha yemek aldım yedım sımdı anca doyamamıs ama doymaya zorunlu bır haldeyım...
Bırde kendımı ıse gelırken ekmek alyorken buldum yarısınıda yemısım sabah ohh kılomu ıse hıc bılmıom ya 57 ıle hamıle kaldım kacım acaba

Ben tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor
Oğlum olucak inşallah

Canım benım durumum soyle ılk kavuna aserdım sonra hep tatlı seylerden tıksındım mesela cnm hıc ıstemedı mıdem almadı ama bu 2 haftadır yıne az cok yıyebılıyorum :)))
Cınsıyetımız ne bılmıyoruzz daha senın kı hayırlı ugurlu olur saglıkla dunyaya gelır ınsss :)

Ben tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor
Oğlum olucak inşallah

bende hep ekşi yedim
yani ye ekşi çıkar ayşe olmadı
oğlum olacak
ve cildim parladı. gören birkaç kişi daha demeden erkek mi yoksa dedi.
bünyeye göre değişiyor sanırım. ilk aylar sivilceler doluydu yüzüm. çirkinleştim kız mı diyordum.

senin de oğlun sağlıklıymış çok şükür

:))) Bende aynaya bakarken buldum kendımı burada okuyunca o neden den merak ıste soruyorum herkese benımk ne olacak bılmorum ama sızınkı hayırlı ugurlu olsun cnm saglıkla dunyaya gelsın ınsssss

oyy ne guzel masallah ne guzel Allahım Analı babalı buyutsun sız ne ıstıyordunuz :)))
Amin canım cümlemizin inşallah.8 yaşında kızım var.eşimde bende kız erkek farketmez diyoduk ama içime hep erkek doğuyodu.rüyamdada hep erkek bebek görüyodum.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…