- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.201
canım ben bisküvi falan getirmiyom iyice şişmeyim diye leblebi üzüm vs. şimdilik favorim sakız
Şimdi ben zaten iri biriyim..Dikkatinizi çekerim şişman diiiiiil !!!
Kızımda 12 kg. aldım ama 86 kg. ile doğum yapmıştım. Karnım koca bi dünya idi sanki... Bu hamileliğimde daha zayıf hamile kadım ama hızla alıyorum yine koca bir karınla bitireceğim demekki..Neyse seneye bu zamanlarda emzirmeye uygun diyetler hakkında konuşuruz inşallah :)
Kızlar oyle kuru uzum leblebı falan kuru yemıs mıdemı bulandırıyor benım hıc yıyemıyorumsakız sindirime yardımcı olur aslında ilk zamanlar mide bulantım oluyo diye hep alıyodum bu aralar hiç almıyorum benim bi çekmece var bakkal dükkanı gibiaslında leblebi ve üzüm karışımı alabilirim
Amin inşallahCanım benım durumum soyle ılk kavuna aserdım sonra hep tatlı seylerden tıksındım mesela cnm hıc ıstemedı mıdem almadı ama bu 2 haftadır yıne az cok yıyebılıyorum :)))
Cınsıyetımız ne bılmıyoruzz daha senın kı hayırlı ugurlu olur saglıkla dunyaya gelır ınsss :)
Amin canım cümlemizin inşallah.8 yaşında kızım var.eşimde bende kız erkek farketmez diyoduk ama içime hep erkek doğuyodu.rüyamdada hep erkek bebek görüyodum.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.sağlıklı olsunlarda
Amin inşallah
Hepimizinkide sağlıkla gelsin
Ben pek bisey yemiyorum sabah kahvaltı öğlen sadece meyve ve süt
Akşamda yemeğin yanında ekmek hemen zaten
Hiçte acıkmıyorum
Çok şükür gelişimi iyi dedi doktor
Evet bizde tutmadıbende hep ekşi yedim
yani ye ekşi çıkar ayşe olmadı
oğlum olacak
ve cildim parladı. gören birkaç kişi daha demeden erkek mi yoksa dedi.
bünyeye göre değişiyor sanırım. ilk aylar sivilceler doluydu yüzüm. çirkinleştim kız mı diyordum.
senin de oğlun sağlıklıymış çok şükür
Kızlar oyle kuru uzum leblebı falan kuru yemıs mıdemı bulandırıyor benım hıc yıyemıyorum
Evet bizde tutmadı
Çok şükür canım
Eşimin işyerine ugradım ordakilerde diyor sende tutmamış çökmüş severdim çikolatayı diye
Çok seversen tiksinirmişin
İlk bir ay acıkıyordum simdi hic acıkmıyorumAcıkmıyormusun ayy ne guzel yaa... BEn cok acıkıyorum kendımı durduramyorum:/
Süt hiç içemiyorum sogudum
benim hiç bişeyden midem bulanmadı Allah a şükür ama ilk zamanlar çok bişey yiyemiyodum bende şimdi artık yiyorum
İlk bir ay acıkıyordum simdi hic acıkmıyorum
Markete gidince bütün cikolatalardan alırdım eşim kacırırdı beni oradanevet o doğru sanırım.
bende çikolata delisiydim daha doğrusu tatlı
ama eşim karsımda neler neler yedi. hiç canım çekmiyordu ve gözümün önünden git tiksiniyorum diyordum.daha yeni yeni yemeye başladım. o da haftada bir belki.
evet oyle olur insallah saglikla kucagimiza alalimda kilolar bi sekilde veriliyoŞimdi ben zaten iri biriyim..Dikkatinizi çekerim şişman diiiiiil !!!
Kızımda 12 kg. aldım ama 86 kg. ile doğum yapmıştım. Karnım koca bi dünya idi sanki... Bu hamileliğimde daha zayıf hamile kadım ama hızla alıyorum yine koca bir karınla bitireceğim demekki..Neyse seneye bu zamanlarda emzirmeye uygun diyetler hakkında konuşuruz inşallah :)
maşallah bebeğineBiz geldik teyzeleri oglusumu gördüm mutlu mutlu döndük çok şükür evimize
Doktor amcası her yerini gösterdi totosunu, pipisini
Parmağını emiyordu sıpam
Yan yatıyordu yatış pozisyonu aynı babası
Rahim ağzı uzunluğunu sordum çok iyi durumda dedi şükür
İdrar,kan testi yaptı hepsi temiz cıktı
İri uzun boylu bir bebek dedi
maşallah hayırlı olsun inşallah kızına erkek kardeş geliyor demekKızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyetimiz belli oldu erkek mişdoktor sen bak bakalım cinsiyete dedi aaa pipisi dedim yavrum hemen gösterdi.darısı öğrenmeyenlerin başına.3kilo aldım dedim çok iyi, hamur işi yememeye çalış dedi.decavit i doğuma kadar kullan dedi güneş kremini sorcaktım heycandan unuttum yine.eşimin daha haberi yok ilk sizlerle paylaştım canlarrrrr
Kacıncı haftada almaya basladınız bende bır tartı alayım en ıyısı hıc dıkkat etmıyom yaaaa
Aslında 10 haftaya kadar beş kilo aldım tüp ilacları yaptı onu daKıloda almazsın ne guzel canım :) Kacıncı haftanda ogrendın cınsıyetını ?
merhabalar
malesef 2 li tarama testlerim yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak 2.gebeliğim bugünde 3. doktora gittim cinsiyet için bişey söylemedi 14.haftadayız tahmin ederseniz sevinirim Eki Görüntüle 1539840 Eki Görüntüle 1539842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?