2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım ben bisküvi falan getirmiyom iyice şişmeyim diye leblebi üzüm vs. şimdilik favorim sakız

sakız sindirime yardımcı olur aslında ilk zamanlar mide bulantım oluyo diye hep alıyodum bu aralar hiç almıyorum benim bi çekmece var bakkal dükkanı gibi aslında leblebi ve üzüm karışımı alabilirim

Kacıncı haftada almaya basladınız bende bır tartı alayım en ıyısı hıc dıkkat etmıyom yaaaa

Kızlar oyle kuru uzum leblebı falan kuru yemıs mıdemı bulandırıyor benım hıc yıyemıyorum

Amin inşallah
Hepimizinkide sağlıkla gelsin
Ben pek bisey yemiyorum sabah kahvaltı öğlen sadece meyve ve süt
Akşamda yemeğin yanında ekmek yemem zaten
Hiçte acıkmıyorum
Çok şükür gelişimi iyi dedi doktor

Ayy ne guzel olmus ıste 8 yasında kız he masallah cnm benım benım ılk bebegım ıns hayırlısı ne ıse o olsun benım ıcınde farketmez dıyorum ama esım cok erkek ıstıyor ...Nedenı benım yasım kucuk onun buyuk oglumla arkadas olarak anlasırdım dıyo 2 cocukta yas farkımız daha cok olacak ılkınde okadar degılde sırf oyuzden ıstıyo ... Nasıp kısmet :)

Acıkmıyormusun ayy ne guzel yaa... BEn cok acıkıyorum kendımı durduramyorum :/
Süt hiç içemiyorum sogudum

Evet bizde tutmadı
Çok şükür canım
Eşimin işyerine ugradım ordakilerde diyor sende tutmamış çökmüş severdim çikolatayı diye
Çok seversen tiksinirmişin

Evet bizde tutmadı
Çok şükür canım
Eşimin işyerine ugradım ordakilerde diyor sende tutmamış çökmüş severdim çikolatayı diye
Çok seversen tiksinirmişin

evet o doğru sanırım.
bende çikolata delisiydim daha doğrusu tatlı
ama eşim karsımda neler neler yedi. hiç canım çekmiyordu ve gözümün önünden git tiksiniyorum diyordum.daha yeni yeni yemeye başladım. o da haftada bir belki.

benim hiç bişeyden midem bulanmadı Allah a şükür ama ilk zamanlar çok bişey yiyemiyodum bende şimdi artık yiyorum

Yokya yıyemıyorum ben canım ne guzel Allahım dahada hıc zorluk cıkarmasın karsına ben hala sabahları afedersınız kusuyorum ((( ılac kullanıyorum doktor verdı ıns bıter artık

Markete gidince bütün cikolatalardan alırdım eşim kacırırdı beni oradan
Simdi önünden gecmiyorum

evet oyle olur insallah saglikla kucagimiza alalimda kilolar bi sekilde veriliyo

maşallah bebeğine

maşallah hayırlı olsun inşallah kızına erkek kardeş geliyor demek

merhabalar
malesef 2 li tarama testlerim yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak 2.gebeliğim bugünde 3. doktora gittim cinsiyet için bişey söylemedi 14.haftadayız tahmin ederseniz sevinirim

Arkadaslar genel bır soru sorucam

Pekı kasıntılarınız varmı ya bu hafta cok kasınıyorum Gobegım gogus uclarım ... Asırı derecede sırtımbelım..
BEnım ggıbı olan varmı erken basladı kasıntılar normalmı ya .**

Kacıncı haftada almaya basladınız bende bır tartı alayım en ıyısı hıc dıkkat etmıyom yaaaa

Bendeki tartıyı gönderimm sana...Zira üzerine çıkmayı bu ara hiç düşünmüyorum. Bende durum biraz farklı çok sıkı bir diyete girmiştim. 66 kg olmuştum herşey iyiydi..Hatta devam ediyordum diyete ama o sırada tüpbebek tedavime başladık. Beslenmeninde önemi olduğu için ben diyeti bıraktım. İlk başlarda kontrollü gidiyordum ama sonra özlediğim amkarna ve mantıma kavuşmanın verdiği huşu içinde buldum kendimi :)) Birde kulandığım iğneler inanılma şişirdi beni..Fazla yumurta oluşu için iğne oluyoruz ya..Felaket şiştim. Tedavim olumlu sonuçlanınca da o şişlik bende baki kaldı. Zaten daha o zamanlar Karnım hamile gibi olmuştu. Sanırım toplamda 6-7 kilo aldım geriye..Ama dediğim gibi hepsi hamilelikle olmadı bir ay öncesinde almaya başladım. Maalesef durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…