2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım Rabbım saglık versın ıns brı sorun olusmadan sag saglım kucagına alırsın melegını ben hıc anlamıyorum goruntulerden ıns kalbınızden gecen olur :)

Offf sorma göğüs uçlarım felaket kaşınıyor..Derisi de ince kaşınmıyorda.Krem sürüyorum elime ne geçerse. Birde normalde rengi sütlü kahve gibi ve mattı. şimdi biraz koyulaştı ama sanki cila var üzerine parlıyor resmen.

Aynen benımkıde oyle arkadasım pekı sıcakmı benımkıler cok sıcak
Ay kendı kendıme guldum ama resmen Elledıgımde ates atıyorlar :)))))

Ben de iştahsızlık tam gaz devam ediyor. Meyveden baska hiçbir şey yiyemiyorum. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum. 73 kilo ile başladığım bu yolculuğa 69 kiloyla devam ediyorum. Ama yemek yiyememekten çok sıkıldım artık.

Eski iştahlı gunlerimi özlüyorum :)

aynı bennn:)bende akşamları yemekten birkaç saat sonra acıkıyorum.eşimde bakıp bakıp sırıtıyor:)tabi bahane hazır ilaçlarımı içecemde dokunmasın,bişeyler atıştırayım dedim diyip yarım ekmeği götürüyorum:)

Firinda patates en sagliklisi.benim mide sorunum oldugu icin yagli kizartmalar yasak.patates kizartmasi yerine yagli kagitta az yagla pisiriyorum gzl oluyor
Evet çok lezzetli oluyor , biz de hep öyle yapıyoruz , yağı gezdirip ,bol toz kırmızı biber , biraz tuz , kekik iyice yedirip fırında yapınca süper lezzetli oluyor
Herkese de tavsiye ederim , yapın , yedirin :)))

Insallah bır an once donersın cnm bende onceden cok su ıcerdım ya ınanırmısın su kokuyo geldı bana uc ay sımdıde ıcemıyorum ya ancak soguk su yada ıce tea Insallah duzelırız :)

ayy :)) duba gıbı olacagız cnm ama napalım oyle :)))
Insan kendını durduramıyor :)

Tedaviye ilk başladığımda 49 kiloydum ilaçlardan
Sonrada bebiş derken hic 56 kilo olmamıstım bu yaşıma kadar
Evet cıktı ama çok büyük değil ama hamile olduğum belli

Ben 57 kılıoydum suan bılmıyorum benımkıde hıc bellı degıl ya cok hafıf cok hafıf vbellı ıns cıkar azııck okadarda yıyom nereye gıdıyo anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…