- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.221
merhabalar
malesef 2 li tarama testlerim yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak 2.gebeliğim bugünde 3. doktora gittim cinsiyet için bişey söylemedi 14.haftadayız tahmin ederseniz sevinirim Eki Görüntüle 1539840 Eki Görüntüle 1539842
Ben kaşınıyorumArkadaslar genel bır soru sorucam
Pekı kasıntılarınız varmı ya bu hafta cok kasınıyorum Gobegım gogus uclarım ... Asırı derecede sırtımbelım..
BEnım ggıbı olan varmı erken basladı kasıntılar normalmı ya .**
Aslında 10 haftaya kadar beş kilo aldım tüp ilacları yaptı onu da
16 haftalık simdi sadece bir kilo almısım 56 olmusum
12.haftada ögrendik
Arkadaslar genel bır soru sorucam
Pekı kasıntılarınız varmı ya bu hafta cok kasınıyorum Gobegım gogus uclarım ... Asırı derecede sırtımbelım..
BEnım ggıbı olan varmı erken basladı kasıntılar normalmı ya .**
Ben kaşınıyorum
Offf sorma göğüs uçlarım felaket kaşınıyor..Derisi de ince kaşınmıyorda.Krem sürüyorum elime ne geçerse. Birde normalde rengi sütlü kahve gibi ve mattı. şimdi biraz koyulaştı ama sanki cila var üzerine parlıyor resmen.
14 te nub olmazki kuş :))NUB'a göre kız gibi geldi bana canım.
aynı bennn:)bende akşamları yemekten birkaç saat sonra acıkıyorum.eşimde bakıp bakıp sırıtıyor:)tabi bahane hazır ilaçlarımı içecemde dokunmasın,bişeyler atıştırayım dedim diyip yarım ekmeği götürüyorum:)Kızlar bende hobırı gırtlak yıyorum tabıkı busaat aralıgında kayboldum :)
Nerdeydım yemek yedım sonra dondum sonra baktım tekrar acıktım :))
Gıttım bır tabak daha yemek aldım yedım sımdı anca doyamamıs ama doymaya zorunlu bır haldeyım...
Bırde kendımı ıse gelırken ekmek alyorken buldumyarısınıda yemısım sabah ohh kılomu ıse hıc bılmıom ya 57 ıle hamıle kaldım kacım acaba
Evet çok lezzetli oluyor , biz de hep öyle yapıyoruz , yağı gezdirip ,bol toz kırmızı biber , biraz tuz , kekik iyice yedirip fırında yapınca süper lezzetli oluyorFirinda patates en sagliklisi.benim mide sorunum oldugu icin yagli kizartmalar yasak.patates kizartmasi yerine yagli kagitta az yagla pisiriyorum gzl oluyor
Ben de iştahsızlık tam gaz devam ediyor. Meyveden baska hiçbir şey yiyemiyorum. Ne olacak böyle böyle bilmiyorum. 73 kilo ile başladığım bu yolculuğa 69 kiloyla devam ediyorum. Ama yemek yiyememekten çok sıkıldım artık.
Eski iştahlı gunlerimi özlüyorum :)
Bende hamile kalmadan önce tatlı delisiydim hamile kalalintatlidan tiksindim tuzlu, eksi olsun istiyorum hep. Ama daha cinsiyetini bilmiyorumBen tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor
Oğlum olucak inşallah
Tedaviye ilk başladığımda 49 kiloydum ilaçlardanOyy ne guzel zapzayıffsın deseneeepekı gobegın cıktımı :)
aynı bennn:)bende akşamları yemekten birkaç saat sonra acıkıyorum.eşimde bakıp bakıp sırıtıyor:)tabi bahane hazır ilaçlarımı içecemde dokunmasın,bişeyler atıştırayım dedim diyip yarım ekmeği götürüyorum:)
Tedaviye ilk başladığımda 49 kiloydum ilaçlardan
Sonrada bebiş derken hic 56 kilo olmamıstım bu yaşıma kadar
Evet cıktı ama çok büyük değil ama hamile olduğum belli
Acaba seninki ne cıkıcak ne zaman ögreneceksinBende hamile kalmadan önce tatlı delisiydim hamile kalalintatlidan tiksindim tuzlu, eksi olsun istiyorum hep. Ama daha cinsiyetini bilmiyorum
Bebişe gitsin inşallahBen 57 kılıoydum suan bılmıyorum benımkıde hıc bellı degıl ya cok hafıf cok hafıf vbellı ıns cıkar azııck okadarda yıyom nereye gıdıyo anlamadım :)
merhabalar
malesef 2 li tarama testlerim yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak 2.gebeliğim bugünde 3. doktora gittim cinsiyet için bişey söylemedi 14.haftadayız tahmin ederseniz sevinirim Eki Görüntüle 1539840 Eki Görüntüle 1539842
Yokya yıyemıyorum ben canım ne guzel Allahım dahada hıc zorluk cıkarmasın karsına ben hala sabahları afedersınız kusuyorum((( ılac kullanıyorum doktor verdı ıns bıter artık
inşallah :) çok teşekkür ederim ilk gebeliğimdede yapılmıştı amniyo sentez insallah herkez sağlıkla alır kucağınaCanım inşallah bir şey yoktu. Başlarda yanlışlıklarda olabiliyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bence ERKEK bebişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?