- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.241
Bebişe gitsin inşallah
Allah yardımcın olsun inş seninki de tez zaman da geçer
değerin kaç çıktı canım? üçlü yada dörtlü yapmadan direk amniyosentezmi istediler? cinsiyet kıza benzettim benmerhabalar
malesef 2 li tarama testlerim yüksek risk çıktı amniyo sentez yapılacak 2.gebeliğim bugünde 3. doktora gittim cinsiyet için bişey söylemedi 14.haftadayız tahmin ederseniz sevinirim Eki Görüntüle 1539840 Eki Görüntüle 1539842
Eloshh kayseridemisin öyle okumuştum sankiCanım inşallah bir şey yoktu. Başlarda yanlışlıklarda olabiliyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bence ERKEK bebişin :)
çok teşekkür ederim inşallahCanım Rabbım saglık versın ıns brı sorun olusmadan sag saglım kucagına alırsın melegını ben hıc anlamıyorum goruntulerden ıns kalbınızden gecen olur :)
Eki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
kızımın ilk cicileri şimdi kargo ile geldi dayanamadım paylaşayım dedim
2li tarama yapıldı trisomi 18 risk tarama cutof değerinin altındadır yüksek down sendromu yazıyordeğerin kaç çıktı canım? üçlü yada dörtlü yapmadan direk amniyosentezmi istediler? cinsiyet kıza benzettim ben
Kızlar bende hobırı gırtlak yıyorum tabıkı busaat aralıgında kayboldum :)
Nerdeydım yemek yedım sonra dondum sonra baktım tekrar acıktım :))
Gıttım bır tabak daha yemek aldım yedım sımdı anca doyamamıs ama doymaya zorunlu bır haldeyım...
Bırde kendımı ıse gelırken ekmek alyorken buldumyarısınıda yemısım sabah ohh kılomu ıse hıc bılmıom ya 57 ıle hamıle kaldım kacım acaba
sana ne zaman randevu verdiler bende 18 hazirani bekliyorum .Bende hamile kalmadan önce tatlı delisiydim hamile kalalintatlidan tiksindim tuzlu, eksi olsun istiyorum hep. Ama daha cinsiyetini bilmiyorum
cook güzel aldın mi yaptırdım miEki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
Evet çok sevimli,bizim kuzularımızda yaparmı böyle şeyler acabaNE guzelde dedın ınsallahhhhh ınsallahbu smıle cok sevıyorum bbek ne guzel hareketlı
14 te nub olmazki kuş :))
bir ben saniyordum surekli acikip yiyentaze ekmek alinca bende aynen eve gelene kadar yarisini yiyorum yolda
bebeklerimiz saglikli olsunda kilo almak onemli degiloglumda dogumdan 6 ay sonra eski kiloma donmustum,
sana ne zaman randevu verdiler bende 18 hazirani bekliyorum .
Turkiyeye gidiyormusun izine ben gidemiyorum
cinsiyet eblli olsada ona gore hazirliklara baslasam
Oy oyyy çok güzeller güle güle iyi günlerde giysin inşallahEki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
Evet çok sevimli,bizim kuzularımızda yaparmı böyle şeyler acaba
inş. bi sorun yoktur sağ salim kucağına alırsın canım ilki kızmı erkek mi sağlıklı dimi?2li tarama yapıldı trisomi 18 risk tarama cutof değerinin altındadır yüksek down sendromu yazıyor
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.hayırlısı olsun.evletlarımız canlarımız.Ayy ne guzel olmus ıste 8 yasında kız he masallah cnm benım benım ılk bebegım ıns hayırlısı ne ıse o olsun benım ıcınde farketmez dıyorum ama esım cok erkek ıstıyor ...Nedenı benım yasım kucuk onun buyuk oglumla arkadas olarak anlasırdım dıyo 2 cocukta yas farkımız daha cok olacak ılkınde okadar degılde sırf oyuzden ıstıyo ... Nasıp kısmet :)
Evet canım darısı isteyen herkese olsunmaşallah bebeğine
maşallah hayırlı olsun inşallah kızına erkek kardeş geliyor demek
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.hayırlısı olsun.evletlarımız canlarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?