- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.261
Amin inşallahAyy ınsallah yaparlar benımkı karnımda hopluyo ult. cok heyecanlanıyoruz esım hele ılk gordu agladı boyle gorsen ınsan bır tuaf oluyor Allaha hergun dua edıyorum saglıklı evlat dıyorum ınsallah ..... Dualarımız kabul olur
Benim randevu taaaa temmuzun 1 nde yurtdisinda olduğum için toplamda 3 kez ultrasona alıyorlar yani benim ogrenmeme de, gormemede çok varAcaba seninki ne cıkıcak ne zaman ögreneceksin
ilk kız sağlıklı çok şükür 10 yaşında sağlıklı olsun önceliğimiz o aslında dört ay içinde kaza yaptık eşimin ailesini kaybettik kazada.... birde üstüne tam moral olacakken biraz korkuyoruz allah yardımcımız olsun diyoruzinş. bi sorun yoktur sağ salim kucağına alırsın canım ilki kızmı erkek mi sağlıklı dimi?
Canım benım ınsallah budurum gecer yoksa hep ten sısecegız suanlık bırsey yok fakat ılerıde etkısını gosterecek bu yedıklerım :)))
Amin inşallah
Bizimkide aynı elini yüzüne götürdü sonra parmağını emdi çok güzeldi
Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.inşallah :) çok teşekkür ederim ilk gebeliğimdede yapılmıştı amniyo sentez insallah herkez sağlıkla alır kucağına
Eki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
kızımın ilk cicileri şimdi kargo ile geldi dayanamadım paylaşayım dedim
ilk kız sağlıklı çok şükür 10 yaşında sağlıklı olsun önceliğimiz o aslında dört ay içinde kaza yaptık eşimin ailesini kaybettik kazada.... birde üstüne tam moral olacakken biraz korkuyoruz allah yardımcımız olsun diyoruz
bende kilo alip vermemekten degilde doguma yakin cektigim SIKINTILAR Olursa diye korkuyorum ilkinde heryerim sisti gece aglayarak uyanirdim elim uyusur esim masaj yapardi sonra hissederdim elimi.
bebegimide gorsem bi icim rahat edecek.
cook güzel aldın mi yaptırdım mi
Eki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
kızımın ilk cicileri şimdi kargo ile geldi dayanamadım paylaşayım dedim
canım yaa açok güzelmiş güle güle kullanın ben daha bi çöp almadım oğluşa
Insallah bır an once donersın cnm bende onceden cok su ıcerdım ya ınanırmısın su kokuyo geldı bana uc ay sımdıde ıcemıyorum ya ancak soguk su yada ıce tea Insallah duzelırız :)
.Insallah bır an once donersın cnm bende onceden cok su ıcerdım ya ınanırmısın su kokuyo geldı bana uc ay sımdıde ıcemıyorum ya ancak soguk su yada ıce tea Insallah duzelırız :)
Nasıl sabredıyosun kız ben cınsıyetını ogreneyeım hemen alacagım bırseyelr :)))))))))))999999
İnşallah yaa
.
İnşallah yaa. su bile icemiyorum meyve haric her şey mideme fazla geliyor
başınız saolsun canımilk kız sağlıklı çok şükür 10 yaşında sağlıklı olsun önceliğimiz o aslında dört ay içinde kaza yaptık eşimin ailesini kaybettik kazada.... birde üstüne tam moral olacakken biraz korkuyoruz allah yardımcımız olsun diyoruz
Canım 18 ile 22.hafta arası detaylı ultrason yapılıyor ya ben 1 temmuza alabildim randevumu ama başka bir hastane daha var bide orada şansımı deniycem 1 hafta öne alabilirsem . Allahın izniyle bir sorun çıkmazsa o haftası giderim Turkiye ye. Bende daha hic birşey almadim bebeğime.bir ben saniyordum surekli acikip yiyentaze ekmek alinca bende aynen eve gelene kadar yarisini yiyorum yolda
bebeklerimiz saglikli olsunda kilo almak onemli degiloglumda dogumdan 6 ay sonra eski kiloma donmustum,
sana ne zaman randevu verdiler bende 18 hazirani bekliyorum .
Turkiyeye gidiyormusun izine ben gidemiyorum
cinsiyet eblli olsada ona gore hazirliklara baslasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?