2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amin inşallah
Bizimkide aynı elini yüzüne götürdü sonra parmağını emdi çok güzeldi

inş. bi sorun yoktur sağ salim kucağına alırsın canım ilki kızmı erkek mi sağlıklı dimi?
ilk kız sağlıklı çok şükür 10 yaşında sağlıklı olsun önceliğimiz o aslında dört ay içinde kaza yaptık eşimin ailesini kaybettik kazada.... birde üstüne tam moral olacakken biraz korkuyoruz allah yardımcımız olsun diyoruz

Canım benım ınsallah budurum gecer yoksa hep ten sısecegız suanlık bırsey yok fakat ılerıde etkısını gosterecek bu yedıklerım :)))

bende kilo alip vermemekten degilde doguma yakin cektigim SIKINTILAR Olursa diye korkuyorum ilkinde heryerim sisti gece aglayarak uyanirdim elim uyusur esim masaj yapardi sonra hissederdim elimi.
bebegimide gorsem bi icim rahat edecek.

Basınız sagolsun cnm .... Insallah saglıkla dunyay gelır .... Sıze umut olur bebegınız.... Sevınc olur

Insallah bır an once donersın cnm bende onceden cok su ıcerdım ya ınanırmısın su kokuyo geldı bana uc ay sımdıde ıcemıyorum ya ancak soguk su yada ıce tea Insallah duzelırız :)

İnşallah yaa
Insallah bır an once donersın cnm bende onceden cok su ıcerdım ya ınanırmısın su kokuyo geldı bana uc ay sımdıde ıcemıyorum ya ancak soguk su yada ıce tea Insallah duzelırız :)
.

İnşallah yaa. su bile icemiyorum meyve haric her şey mideme fazla geliyor

başınız saolsun canım inş. bebişin sağlıklıdır üzülme bak zaten kızındada amniyosentez istemişler ama çok şükür sağlıklı buda inş. sağlıkla gelecek

Canım 18 ile 22.hafta arası detaylı ultrason yapılıyor ya ben 1 temmuza alabildim randevumu ama başka bir hastane daha var bide orada şansımı deniycem 1 hafta öne alabilirsem . Allahın izniyle bir sorun çıkmazsa o haftası giderim Turkiye ye. Bende daha hic birşey almadim bebeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…