- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.281
tontny senin bebegine ordugun bi battaniye vardi ipin adi kartopu ipimiydi?YAPTIRDIM canım ya cuma verdim siparişi dün kargo yaptılar bugün elimde
ne bilim canım erken diye düşünüyom eşimde almayalım diyo ondan herhalde
O neee???Gobüşümün son durumu :)))
:)) Ay cnm haklısın bız az daha bebek arabası alıyroduk gecendesonra fırkım degısır dıye vazgectık :))) bızde cok acelecıyız valla
Kız, yanlara yayilmasindan belli değil mioyy masaALLAH canim gobekler cikmaya basladiseninkinin cinsiyeti ne
tontny senin bebegine ordugun bi battaniye vardi ipin adi kartopu ipimiydi?
Ben arabayla ise gidip geliyorum canım.ama trafik malum arada kastigim oluyor.dikkatli olman lazimGenel olarak bır soru daha soracgım guzellıkler ; Araba kullanmaya devam edıyromusunuz ?
BEn ehlıyetımı yenı aldıgm ıcın ( 5 ay önce ) esım tereddutte kalıyor ama arac ısyerınde yatıyo servısle gelıyom ama ıcım gıdıyo ... Ne dıyosunuz alıp gıtsemmı bugun
canım bebek arabasına 1 yasından erken kullanamaz en çok bez al sen boşver öbürleri alınır nasıl olsa
ay tatlım valla bilmiyorum ben bebek yünü demiştim battaniye örücem dedim onu vermiştioyy masaALLAH canim gobekler cikmaya basladiseninkinin cinsiyeti ne
tontny senin bebegine ordugun bi battaniye vardi ipin adi kartopu ipimiydi?
Ben tatlı türü herşeyden tiksindim ağzına süremiyorum ce herkes güzellestin diyor
Oğlum olucak inşallah
ilk kız sağlıklı çok şükür 10 yaşında sağlıklı olsun önceliğimiz o aslında dört ay içinde kaza yaptık eşimin ailesini kaybettik kazada.... birde üstüne tam moral olacakken biraz korkuyoruz allah yardımcımız olsun diyoruz
Canım 18 ile 22.hafta arası detaylı ultrason yapılıyor ya ben 1 temmuza alabildim randevumu ama başka bir hastane daha var bide orada şansımı deniycem 1 hafta öne alabilirsem . Allahın izniyle bir sorun çıkmazsa o haftası giderim Turkiye ye. Bende daha hic birşey almadim bebeğime.
Ben arabayla ise gidip geliyorum canım.ama trafik malum arada kastigim oluyor.dikkatli olman lazim
Çok teşekkür ederim. Amin Allah hepimize nasip etsin insallahMaasallah ne kadar guzel bır annesı varmıs bu melegın...
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm
Bez almıcam canım her bebege her bez uymuyor deneye deneye alırım dıye dusunuyroum bende :))
bende aynısıyım tatlıyı gözüm görmesin modundayımbenimde oğluşş
benm oğlumun ismi bile belli değil
haklısın canım bebişlerin her yeri değerli
yine de dikkatli sür :)Benım evıme ısyerım yakın cnm trafık cekmıyorum cok sukur :)
Ins gıderım eskısı gıbı :))))
Ya ne kadar çıkmış öyle. Benim hiç yok gibi:) maşallahGobüşümün son durumu :)))
Canımbende aynı senın gıbı hıssedıyorum vasatın vasatıyım ınsallah duzelırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?