- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.301
benim oğşum olsaydı adını poyraz koyacaktım POYRAZ ATA
Geçecek bugünler inşaallah :)
Kız, yanlara yayilmasindan belli değil miAlt karnında minicik top varmış gibi duranlara ozeniyorum. Benim Karnım göğüs altından bütün olarak büyüdü :)
Kız, yanlara yayilmasindan belli değil miAlt karnında minicik top varmış gibi duranlara ozeniyorum. Benim Karnım göğüs altından bütün olarak büyüdü :)
ay tatlım valla bilmiyorum ben bebek yünü demiştim battaniye örücem dedim onu vermişti
aynı benm karnım da öyle hamile olduğumu öğrendiğimden beri göbek sanki 7 aylık
anlattığımda dr hissettiğimi söyledi gaz demedi ama sen gaz diyosan doğrudur2-3 haftadır var ise GAZ'dır o GAZ18. hafta ile 20. hafta arası başlayacak dedi doktor
anlattığımda dr hissettiğimi söyledi gaz demedi ama sen gaz diyosan doğrudur
Eloshh kayseridemisin öyle okumuştum sanki
20 de çok yaa off insan çatlarYok canım yalniz değilsin bende ogrenemedim, burada 20.haftada söylüyorlar bekliyorum daha
Ne kadarlik olduu snn cann bi gelemedin istanbula hee beraber giderdk doktora kardes kardes :))Ya ne kadar çıkmış öyle. Benim hiç yok gibi:) maşallah
:))))) bn hic almadim sadece gobek cikti :))O neee???Ben 7 kilo aldım,bende Oyle bir göbek yok
Yaa 14 oldugu icin bacak die baktm cikintiya ama 12 yse erkek olablr diorm been hayirlisi olsn yinede ne zaman muayenen yaz mutlaka :)şuan 14 teyiz ama görüntüler 12,5 sizde bakarmısınız :)
Eki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
kızımın ilk cicileri şimdi kargo ile geldi dayanamadım paylaşayım dedim
Bizde oyle yapiyoruz ☺damak tatlatimiz uyuyor ama hamilelikte kekik agir geldi bana.Evet çok lezzetli oluyor , biz de hep öyle yapıyoruz , yağı gezdirip ,bol toz kırmızı biber , biraz tuz , kekik iyice yedirip fırında yapınca süper lezzetli oluyor
Herkese de tavsiye ederim , yapın , yedirin :)))
Eki Görüntüle 1539872 Bebişin varlığından habersizken eczanemizden ayıkladığım ürünler, almak için aldım yani çok tatlı değiller mi amaaa
Eki Görüntüle 1539872 Bebişin varlığından habersizken eczanemizden ayıkladığım ürünler, almak için aldım yani çok tatlı değiller mi amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?