2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu,daha var bana ,sizlerin yazılarınızı okuyunca iyice sabırsızlanıyorum

Ben kullanıyordum hala da kllanıyorum pek şehir dışına çıkmıyorum hatta çıksam da kullanmam şehir içinde kullanıyorum ama rahat

QUOTE="Eloshh, post: 41128577, member: 664267"]Evet canım Kayserideyimm. 9 aydır burada yaşıyorum. Sende mi Kayseri?[/QUOTE]
Evet canım

Taşınma zor vallahi allah kolaylık versin tatlım. Bende gecen ağustosta tasinmistim tek başına olunca zor oluyor bide hamilelikte daha zor. İnşallah bu kez hallolour hastane isi burdakiler bi garip vallahi ya. Benim kucukklugumde yaptırdığı dolgun delinmiş cumadan beri ağzımın bi tarafı felç gibi oldu. Kaç gündür bunlarda tatildeler. Bugün aradık önce gelip kaydinizi yaptırın ertesi güne de randevu al diyorlar tatillerini bekledim bide prosedürlerini bekliyorum cildiricam yahu

Istanbulda ki anneler ayrıntılı ultrason için hastane buldunuz mu. Ben 4 boyutlu istiyorum ama hala araştırıyorum. Sizin bildiginiz iyi bir hastane Dr var mı. Fiyatlarda çok tuzlu bu arada

Benim göbeğim ve yanlarım kaşınıyor.

Bu da benim göbiş hic göbeğim yoktu şimdi cok tuhaf geliyor baya 6 aylık gibiyim

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…