- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.321
Çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu,daha var bana ,sizlerin yazılarınızı okuyunca iyice sabırsızlanıyorumama tatlım şimdi hissetsen bi ihtimal bebiş derim ama sen 2-3 hafta öncesinden bahsediyorsun o yüzden o rahim duvarına vurduklarında senin hissedeceğin kadar güçleri olmuyor o yüzden dedim ama şimdi şimdi yada 18. haftanın içindeki olacak olan hareketler zaten çok farklı o zaman anlayacaksın o hissettiğinin gaz olduğunun
Çokkk tatlı tam da kış bebeği o minicik ayaklarda da görmek isterizEki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
kızımın ilk cicileri şimdi kargo ile geldi dayanamadım paylaşayım dedim
oyy masaALLAH canim gobekler cikmaya basladiseninkinin cinsiyeti ne
tontny senin bebegine ordugun bi battaniye vardi ipin adi kartopu ipimiydi?
Alıp koymuşum alıp koymuşum kız olursa 2 mavişleri hediye ederimcanım çok güzeller güle güle kullanın bişey sorcam neden bu kadar cok emzik
geçtiğimiz hafta sonu öğrendim canım 14+4 te. önceki hafta gittiğimde göstermedi sıpaa :)NEzaman ogrendın bızım doktor en son erken dedı kotn de ayın 6sında kont ıns bende ogrenırım cınsıyetını :))))
Ben kullanıyordum hala da kllanıyorum pek şehir dışına çıkmıyorum hatta çıksam da kullanmam şehir içinde kullanıyorum ama rahatGenel olarak bır soru daha soracgım guzellıkler ; Araba kullanmaya devam edıyromusunuz ?
BEn ehlıyetımı yenı aldıgm ıcın ( 5 ay önce ) esım tereddutte kalıyor ama arac ısyerınde yatıyo servısle gelıyom ama ıcım gıdıyo ... Ne dıyosunuz alıp gıtsemmı bugun
canım kartopu yumurcak :) kadife ip te dersen anlarlar.
ayy cok sagol canim bende baktimda simdi kartopu megersem ipin markasinin ismiymisbende hangi ip diye bakiyordum not aliyim bunu bide battaniyeye kacta ip gidiyor ona gore sayiyida netlestiryim
tesekkurler canim
Taşınma zor vallahi allah kolaylık versin tatlım. Bende gecen ağustosta tasinmistim tek başına olunca zor oluyor bide hamilelikte daha zor. İnşallah bu kez hallolour hastane isi burdakiler bi garip vallahi ya. Benim kucukklugumde yaptırdığı dolgun delinmiş cumadan beri ağzımın bi tarafı felç gibi oldu. Kaç gündür bunlarda tatildeler. Bugün aradık önce gelip kaydinizi yaptırın ertesi güne de randevu al diyorlar tatillerini bekledim bide prosedürlerini bekliyorum cildiricam yahubasiniz sagolsun
insaALLAH saglilla dogar bebegin.
benimkine 3 hafta var daha
en son doktrum yine randevu talep etti hastaneden verirlerse bu 3 hafta icinde gorecem ama vermezlerse 18 hazirani beklicem mecbur, Turkiyede alisveris yaparsin canim bol cesit var orada bende k.v me eltime aldircam istedilerimi
temmuzda tasinacam ben o yuzden Turkiyeye gidemiyorum tassinma isini nasil yapacagim diye kara kara dusunuyorum
Arkadaslar genel bır soru sorucam
Pekı kasıntılarınız varmı ya bu hafta cok kasınıyorum Gobegım gogus uclarım ... Asırı derecede sırtımbelım..
BEnım ggıbı olan varmı erken basladı kasıntılar normalmı ya .**
Uvvv ben catlayacagi zaman kasinabilecegini duydum. Önlemini al istersen.Benim göbeğim ve yanlarım kaşınıyor.
Sorma ya ilk 9.haftada, sonra ikili test için gecen hafta, 3.de taaa 1 temmuza. Bir hafta 1 ay gibi geliyor bana20 de çok yaa off insan çatlar
Eki Görüntüle 1539848 Eki Görüntüle 1539849
kızımın ilk cicileri şimdi kargo ile geldi dayanamadım paylaşayım dedim
Güle güle kullan sende bendensin harika bi duygu demi? Kayda al hatıra kalsınKizlar bugun fetal doppler cihazim geldi bebegimin sesini dinledim artik özlemicem kalp atislarini istedigim zaman duyabilecem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?