- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.341
Bu da benim göbiş hic göbeğim yoktu şimdi cok tuhaf geliyor baya 6 aylık gibiyim
Bende inanılmaz merak ediyorum herhalde hissettiğim anda hüngür hüngür ağlarım gibi geliyorÇok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu,daha var bana ,sizlerin yazılarınızı okuyunca iyice sabırsızlanıyorum
ilk kız sağlıklı çok şükür 10 yaşında sağlıklı olsun önceliğimiz o aslında dört ay içinde kaza yaptık eşimin ailesini kaybettik kazada.... birde üstüne tam moral olacakken biraz korkuyoruz allah yardımcımız olsun diyoruz
canım çok güzeller güle güle kullanın bişey sorcam neden bu kadar cok emzik
benimki seninkinden biraz daha fazla masaALLAH iyice belirinlesiyor artik gobeklerimiz.
banada herkes oyle dedi oglumda cok guzelmis yuzum ozum bunda yuzun soluk diyorlar,
seninkinin cinsiyeti bellimi? bana herkes kizin olacak diyorlar bakalim 18 haziranda ogrencez kizmi erkekmi?
Çokkk tatlı tam da kış bebeği o minicik ayaklarda da görmek isteriztontny yok bebeğin gazı, lohusa psikolojisi, gelen giden derken paylaşmazsan karışmam
çocuğun ağzını hiç boş bırakmayacak birini çıkaracak diğerini sokacak
aynen canım kız olacak % 80 dedi :) bak burda fotosu
teşekkür ederim inşallahbasiniz sagolsun
insaALLAH saglilla dogar bebegin.
benimkine 3 hafta var daha
en son doktrum yine randevu talep etti hastaneden verirlerse bu 3 hafta icinde gorecem ama vermezlerse 18 hazirani beklicem mecbur, Turkiyede alisveris yaparsin canim bol cesit var orada bende k.v me eltime aldircam istedilerimi
temmuzda tasinacam ben o yuzden Turkiyeye gidemiyorum tassinma isini nasil yapacagim diye kara kara dusunuyorum
ayyy masaALLAH CANIM saglikla kucaginada al insALLAH.
bende gormek istiyorum bebgimi buyumustur benim sipada
aynen canım kız olacak % 80 dedi :) bak burda fotosu
sagol canim bi sekilde tasincam artik mecbur Rabbim kolaylik verir insaALLAH, ayy tatillerinden gina geldi artik heryer kapali olunca acayip canim SIKILIYOR BENIM neyse artik kasima kadar dini tatilleri yok hatirladigim kadar.Taşınma zor vallahi allah kolaylık versin tatlım. Bende gecen ağustosta tasinmistim tek başına olunca zor oluyor bide hamilelikte daha zor. İnşallah bu kez hallolour hastane isi burdakiler bi garip vallahi ya. Benim kucukklugumde yaptırdığı dolgun delinmiş cumadan beri ağzımın bi tarafı felç gibi oldu. Kaç gündür bunlarda tatildeler. Bugün aradık önce gelip kaydinizi yaptırın ertesi güne de randevu al diyorlar tatillerini bekledim bide prosedürlerini bekliyorum cildiricam yahu
ben zaten evde çalışmadığım için deliririm muhtemelen o yüzden biraz ele avuca gelince giy çıkart giy çıkart manyağı yapıcam çocuğu size de defile olur bu seferadanamerkez yeni bi topik açar oradan devam ederiz
Amin inşallah ne zaman randevun ?ayyy masaALLAH CANIM saglikla kucaginada al insALLAH.
bende gormek istiyorum bebgimi buyumustur benim sipada
cihazlardan farkediyor heralde normalinde benimkide net değilde bu 4 boyutta güzel çıkıyor :)
benm ultrason fotograflarım neden bu kadar net değil
inşallah bu seferde Allah yüzümüze bakar kızım kardeşi olucana çok alıştı söyleyemedik bileBaşınız sağolsun.Yanılmalar olabiliyormuş canım üzme kendını inşallah öyledir.
bende cok özledim 1 hafta oldu bizimde büyümüşlerdir artık annesi günlük değişiyo
kızlarımızın defilesini mi yapacağız :) aslında bir başlık var 2015 kasım bebişlerinin cicileri orda paylaşılabilir yada açalım kimin açtığı farketmez ilk doğuran yapsın artık ilk fotosuyla
Amin inşallah ne zaman randevun ?
cihazlardan farkediyor heralde normalinde benimkide net değilde bu 4 boyutta güzel çıkıyor :)
sedaaaaaaaaa ben en son 13 nisanda gordum yeni ranevum 18 haziran catladim valla ya beklemekten zaman cabuk akip gitsin hemen 18 haziran gelsin.
Ben 1.75 boyunda suan 69 kiloyum 66 ile hamıle kaldımcanım kaç kilosun bende senn gibiyim aynı
18 haftalık. 1 haziranda ordayım kısmetse. 3 haziranda da randevum var. Hadi sen de gel :)Ne kadarlik olduu snn cann bi gelemedin istanbula hee beraber giderdk doktora kardes kardes :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?