2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Başınız sağolsun.Yanılmalar olabiliyormuş canım üzme kendını inşallah öyledir.

aynen canım kız olacak % 80 dedi :) bak burda fotosu

Eklentiler

• 11271167_10153026209496859_2059974678_n.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 92
Çokkk tatlı tam da kış bebeği o minicik ayaklarda da görmek isteriz tontny yok bebeğin gazı, lohusa psikolojisi, gelen giden derken paylaşmazsan karışmam

ben zaten evde çalışmadığım için deliririm muhtemelen o yüzden biraz ele avuca gelince giy çıkart giy çıkart manyağı yapıcam çocuğu size de defile olur bu sefer adanamerkez yeni bi topik açar oradan devam ederiz

teşekkür ederim inşallah

sagol canim bi sekilde tasincam artik mecbur Rabbim kolaylik verir insaALLAH, ayy tatillerinden gina geldi artik heryer kapali olunca acayip canim SIKILIYOR BENIM neyse artik kasima kadar dini tatilleri yok hatirladigim kadar.

kızlarımızın defilesini mi yapacağız :) aslında bir başlık var 2015 kasım bebişlerinin cicileri orda paylaşılabilir yada açalım kimin açtığı farketmez ilk doğuran yapsın artık ilk fotosuyla

ayyy masaALLAH CANIM saglikla kucaginada al insALLAH.
bende gormek istiyorum bebgimi buyumustur benim sipada
Amin inşallah ne zaman randevun ?

benm ultrason fotograflarım neden bu kadar net değil
cihazlardan farkediyor heralde normalinde benimkide net değilde bu 4 boyutta güzel çıkıyor :)

bende cok özledim 1 hafta oldu bizimde büyümüşlerdir artık annesi günlük değişiyo

18 haziran da randevum

sedaaaaaaaaa ben en son 13 nisanda gordum yeni ranevum 18 haziran catladim valla ya beklemekten zaman cabuk akip gitsin hemen 18 haziran gelsin.

canım senn çok uzun zamn olmuş 1 ayı da geçmiş bende catlardım emin ol burda başka bi hastaneden de randevu aldım haziranın 18 ne 29 haziranda da detaylı ultrason var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…