2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaa 14 oldugu icin bacak die baktm cikintiya ama 12 yse erkek olablr diorm been hayirlisi olsn yinede ne zaman muayenen yaz mutlaka :)

Bugün gittim ama devlet hast. söylemiyorlarmış kendi doktoruma gidicem perşembe günü gel cinsiyeti söylicem dedi her hafta gider oldum cinsiyeti öğrenmekte korkutuyor sağlık durumu belirsizken ama amniyo sentez sonucunu almam 1 ay sürecek o kadar da dayanamam 14. hafta söyliyebilirmi cinsiyeti acaba?

Venafer de yapılabiliyormuş iğne ile aynı mı bilmiyorum ama. ??

umarım sonucun iyi çıkar canım. 13. haftada gösterdi benimki. bebeğin duruşu ile alakalı normalde görürse söyler

Istanbulda ki anneler ayrıntılı ultrason için hastane buldunuz mu. Ben 4 boyutlu istiyorum ama hala araştırıyorum. Sizin bildiginiz iyi bir hastane Dr var mı. Fiyatlarda çok tuzlu bu arada

Ben ilk çocuğumda acıbadem bakırköy özlem pata dan yaptırmıştım. bunda da o zamana gelince randevu bulamam diye şimdiden aldım randevuyu. fiyatlarını bilmiyorum ama benim sigortam herşeyi karşılıyor. tavsiye ederim özlem hanımı.

Tabi soyler benm ilk 12+2 de soylemisti doktor en azindan tahminde bulunnur.insallah sagligindada bi sknti cikmaz canm

off nasıl dayanıyorsun 2 ay bana 1 ay geçmiyor
canim doktorum sana test yapacaklar ultrasonada bakacaklar demisti 1 aydir ha bugun ha yarin diyi diye bekledim gecen hafta kendi doktorum yine randevu talep etti buseferde beklicem 3 hafta icinde insaALLAH verirlerde gorurum . beklemek gercekten zor burdaki herkes ogrendi cinsiyeti ben dah abekliyorum.

Oğluşlara yok mu defile

Tedaviye ilk başladığımda 49 kiloydum ilaçlardan
Sonrada bebiş derken hic 56 kilo olmamıstım bu yaşıma kadar
Evet cıktı ama çok büyük değil ama hamile olduğum belli

bende senin gibi tedavi zamanı çok aldım. gerçi 49'lar 56'lar diiill tabiki....60'lı rakamlardan 70'li rakamlara..

Ben bu sene çok üşüdüm o yuzden şikayet etmicem sıcaklardan diye söz verdim kendime umarım tutabilirimm

ay ben hiç sevmem yazı zaten bide içimi daha çok kararttılar yaz nasıl geçicek hamileliğin zor olacak çok zor olacak falan falan

bende senin gibi tedavi zamanı çok aldım. gerçi 49'lar 56'lar diiill tabiki....60'lı rakamlardan 70'li rakamlara..
Ben hep zayıftım tuhafıma gidiyor simdi
Bütün kıyafetlerim 34-36 beden olunca mecburen yenilerini almak zorunda kaldım
Ama hala hamile kıyafeti almadım,alacak kadar göbegim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…