- 7 Temmuz 2014
- 216
- 195
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.361
Bizim 12.haftada kiz dedi 13.haftada da kiz dedi..sizin ilk ne zaman kiz cikti
Aa kac haftalikken kiz demisti ve neye gore dedi ?
Ben 1.75 boyunda suan 69 kiloyum 66 ile hamıle kaldım
Yaa 14 oldugu icin bacak die baktm cikintiya ama 12 yse erkek olablr diorm been hayirlisi olsn yinede ne zaman muayenen yaz mutlaka :)
18 haziran da randevum
inşallah bu seferde Allah yüzümüze bakar kızım kardeşi olucana çok alıştı söyleyemedik bilecinsiyet tahmini yapmamışsın
farketmiyo canım midede sorun varsa reflü ülser vs. gibi şurupta olsa aynı şekilde dokunuyor bende şurup olarak kullanmıştım ama yinede midem çok ağrıyodu sırtıma vuruyodu ağrısı bence en iyisi iğne olarak kullanmak
umarım sonucun iyi çıkar canım. 13. haftada gösterdi benimki. bebeğin duruşu ile alakalı normalde görürse söylerBugün gittim ama devlet hast. söylemiyorlarmış kendi doktoruma gidicem perşembe günü gel cinsiyeti söylicem dedi her hafta gider oldum cinsiyeti öğrenmekte korkutuyor sağlık durumu belirsizken ama amniyo sentez sonucunu almam 1 ay sürecek o kadar da dayanamam 14. hafta söyliyebilirmi cinsiyeti acaba?
Tuhh tutmadi artk bidaaki randrvulari tutturz :))18 haftalık. 1 haziranda ordayım kısmetse. 3 haziranda da randevum var. Hadi sen de gel :)
Istanbulda ki anneler ayrıntılı ultrason için hastane buldunuz mu. Ben 4 boyutlu istiyorum ama hala araştırıyorum. Sizin bildiginiz iyi bir hastane Dr var mı. Fiyatlarda çok tuzlu bu arada
Tabi soyler benm ilk 12+2 de soylemisti doktor en azindan tahminde bulunnur.insallah sagligindada bi sknti cikmaz canmBugün gittim ama devlet hast. söylemiyorlarmış kendi doktoruma gidicem perşembe günü gel cinsiyeti söylicem dedi her hafta gider oldum cinsiyeti öğrenmekte korkutuyor sağlık durumu belirsizken ama amniyo sentez sonucunu almam 1 ay sürecek o kadar da dayanamam 14. hafta söyliyebilirmi cinsiyeti acaba?
canim doktorum sana test yapacaklar ultrasonada bakacaklar demisti 1 aydir ha bugun ha yarin diyi diye bekledim gecen hafta kendi doktorum yine randevu talep etti buseferde beklicem 3 hafta icinde insaALLAH verirlerde gorurum . beklemek gercekten zor burdaki herkes ogrendi cinsiyeti ben dah abekliyorum.off nasıl dayanıyorsun 2 ay bana 1 ay geçmiyor
kızlarımızın defilesini mi yapacağız :) aslında bir başlık var 2015 kasım bebişlerinin cicileri orda paylaşılabilir yada açalım kimin açtığı farketmez ilk doğuran yapsın artık ilk fotosuyla
Amin inşallah ne zaman randevun ?
cihazlardan farkediyor heralde normalinde benimkide net değilde bu 4 boyutta güzel çıkıyor :)
Aynen benımkıde oyle arkadasım pekı sıcakmı benımkıler cok sıcak
Ay kendı kendıme guldum ama resmen Elledıgımde ates atıyorlar :)))))
Ben bu sene çok üşüdüm o yuzden şikayet etmicem sıcaklardan diye söz verdim kendime umarım tutabilirimmANAM bu yaz bitmez bana ölüyorum sıcaktan ne yapsam nerelere gitsem offf poffff
14 te nub olmazki kuş :))
Tedaviye ilk başladığımda 49 kiloydum ilaçlardan
Sonrada bebiş derken hic 56 kilo olmamıstım bu yaşıma kadar
Evet cıktı ama çok büyük değil ama hamile olduğum belli
Ben bu sene çok üşüdüm o yuzden şikayet etmicem sıcaklardan diye söz verdim kendime umarım tutabilirimm
Senin az kalmış hissetmene :)Bende inanılmaz merak ediyorum herhalde hissettiğim anda hüngür hüngür ağlarım gibi geliyor
Ben hep zayıftım tuhafıma gidiyor simdibende senin gibi tedavi zamanı çok aldım. gerçi 49'lar 56'lar diiill tabiki....60'lı rakamlardan 70'li rakamlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?