- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #21.381
Ben ta 13haftalıkken hissetmeye başladım ama bebek değildir dedilerSenin az kalmış hissetmene :)
Maşallah canım ,prenses geliyormuş hayırlı olsunaynen canım kız olacak % 80 dedi :) bak burda fotosu
Teşekkürler. Ben Anadolu'dayim. Bu yakada iyi bir yer bulamazsam aklımda olsunBen ilk çocuğumda acıbadem bakırköy özlem pata dan yaptırmıştım. bunda da o zamana gelince randevu bulamam diye şimdiden aldım randevuyu. fiyatlarını bilmiyorum ama benim sigortam herşeyi karşılıyor. tavsiye ederim özlem hanımı.
kaç haftalık olmuştun sen :)canim doktorum sana test yapacaklar ultrasonada bakacaklar demisti 1 aydir ha bugun ha yarin diyi diye bekledim gecen hafta kendi doktorum yine randevu talep etti buseferde beklicem 3 hafta icinde insaALLAH verirlerde gorurum . beklemek gercekten zor burdaki herkes ogrendi cinsiyeti ben dah abekliyorum.
Oğluşlara yok mu defile
sağol canım teeşekkür ederim :)Maşallah canım ,prenses geliyormuş hayırlı olsun
16. haftam bitmek uzere imza kisminda lilypienin hamilelik cizelgesini kullaniyorum orada yaziyor kac haftalik oldugu siz gormuyormusunuz?kaç haftalık olmuştun sen :)
sağol canım teeşekkür ederim :)
yok canım görünmüyor :/16. haftam bitmek uzere imza kisminda lilypienin hamilelik cizelgesini kullaniyorum orada yaziyor kac haftalik oldugu siz gormuyormusunuz?
tontny de sormustu bikere imza kisminda gorunmuyormu hamilelik cizelgem?
yok canım görünmüyor :/
Cok tuhaf demek tan görememişlermi acaba yada cinsiyet tam olarak o haftalardamı gelişiyo ?11.hafta sonunda demisti..simdi de eger o gorunen kordon değilse erkek dedi.
canim sen mobilden mi giriyorsun siteye o zaman gebelik cizelgem gorunmuyor ama pcden gorunuyormus?yok canım görünmüyor :/
Ben görüyorum tatlımcanim sen mobilden mi giriyorsun siteye o zaman gebelik cizelgem gorunmuyor ama pcden gorunuyormus?
pc den giren arkadaslar sizler gebelik cizelgmei goruyormusunuz imza kisminda
Ben görüyorum tatlım
Bence hiçbir şey çıkmayacak canımBugün gittim ama devlet hast. söylemiyorlarmış kendi doktoruma gidicem perşembe günü gel cinsiyeti söylicem dedi her hafta gider oldum cinsiyeti öğrenmekte korkutuyor sağlık durumu belirsizken ama amniyo sentez sonucunu almam 1 ay sürecek o kadar da dayanamam 14. hafta söyliyebilirmi cinsiyeti acaba?
Ben de i pad den giriyorum ama görünmüyorcanim sen mobilden mi giriyorsun siteye o zaman gebelik cizelgem gorunmuyor ama pcden gorunuyormus?
pc den giren arkadaslar sizler gebelik cizelgmei goruyormusunuz imza kisminda
Bence hiçbir şey çıkmayacak canım
Ben de i pad den giriyorum ama görünmüyor
Yine kesin bir sey soylememis ama11.hafta sonunda demisti..simdi de eger o gorunen kordon değilse erkek dedi.
Maşallah canım birimizin daha cinsiyeti belli oldu ^_^ bende sabırsızlıkla 6 haziranı bekliyorum bu arada berrin hanıma gittim memnun kaldım çok şukur :)aynen canım kız olacak % 80 dedi :) bak burda fotosu
Ben ilk çocuğumda acıbadem bakırköy özlem pata dan yaptırmıştım. bunda da o zamana gelince randevu bulamam diye şimdiden aldım randevuyu. fiyatlarını bilmiyorum ama benim sigortam herşeyi karşılıyor. tavsiye ederim özlem hanımı.[/QUOTE
Nub artk 14 tee ya penis yada klitoris e donusuo :)) bildgn organ oluo yani ama zaten bu 12. Haftadaki haliymsNiye kızz nereye gidiyoki Nub..Orada bi çizgi gördüm de dedim bende :)))
Çok zarif görünüyor, buna dayanarak kiz diyorum. Saglikla doğsun inşallahKuzumCinsiyetimiz belli değil , tahminlere açığım
Foto ters olmuş , düzeltip yeniden yükleyeceğim :)
Eki Görüntüle 1540199
16. haftam bitmek uzere imza kisminda lilypienin hamilelik cizelgesini kullaniyorum orada yaziyor kac haftalik oldugu siz gormuyormusunuz?
tontny de sormustu bikere imza kisminda gorunmuyormu hamilelik cizelgem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?